HR avdelingen i NAV

Hvem er så disse og hva har de gjort?

Her er de som underskrev avskjedsbrevet, Gunvor Sverdrup og Tone Hermann

Og her er de som stemte for å gi meg avskjed og som altså godtok at avdelingsdirektør Szulist aldri fulgte jussen når hun gjorde noe mot meg og løy blandt annet da jeg varslet om henne. Samt at de også godtok at internrevisjonen ikke fulgte varslingsreglene da de godtok det avdelingsleder Szulist sa uten å sjekke hennes svar og der de også gav faen i at de hadde bevisbyrden for å bevise at de IKKE hadde trakassert meg og der de bare skrev at de antok at varslingene var korrekt behandlet. For å nevne noe.

Her har vi May Gulbrandsen fra HR som var med på møtet da det ble tatt opp at anonyme kolleger ikke likte det jeg skrev på facebook. At de ikke hadde hjemmel for å holde de hemmelige eller at de skulle oppgis hjemmel for det om de skulle holdes hemmelige tenker hun ikke på. Hun tenker heller ikke på hva jeg skrev på facebook og om det kunne være sant eller om det jeg la ut var korret juridisk og lovlig fra de. Dette er jo også klare løgner da det aldri har handlet om faglig uenighet, men om løgner fra fagansvarlig, at kolleger nekter å se på saker på nytt selv når jeg har rett og at dette går ut over brukerne, at man gir faen i jussen og fakta som dette referatet viser. Med mer.

Og når det oppgis at det faglig uenighet mellom meg og attestant; hvorfor er det da automatisk jeg som har feil eller må rette meg? Hvis det virkelig er attestant som tar feil så må man jo undersøke om jeg blir innkalt på feil grunnlag da eller får rykte for å gjøre feil!

Jeg måtte alltid gå til fagforum for å få svar, da jeg ikke kunne stole på mine kolleger.

Hvorfor skulle det være vanskelig å gi meg faglige tilbakemeldinger? De må jo kunne vise til hjemler og praksis når de kommer med noe og jeg er uenig. Jeg er vel ikke persolig ute etter de. Og selv om jeg kan se sur ut så er jeg ikke det. Jeg kan ikke sitte der og fjolle. Er de ikke voksne mennesker?

Her har vi den kjente Magne Fladby som har underskrevet brevet med Gunvor Sverdrup igjen. Fladby er eller har vært ofte i media om misbruksaker.

Her har vi Anne-Cecilie Rymoen og May Gulbrandsen igjen. Hverken Rymoen eller Svedrup vet jeg hvem er. Her ser de ut til å akseptere at man bare kan få ansatte tvangsinnlagt uten hjemmel eller saklig grunn og at psykiater må si de imot.

Her har vi igjen May Gulbrandsen fra HR som mener at avdelingsdirektør har rett til å be en ansatt oppgi advokats navn, selv om det ikke er noen hjemmel for at det skal oppgis da man alltid kan komme med noen på møter uansett hvem de er. Når de setter opp korte frister til møter så kan de heller ikke kreve at jeg komme med en dato. Det er jo bare for de å sette opp lang nok frist. Og her var jeg omplassert også allerede så da var lovverket brutt allerede og jeg måtte forberede meg på verre ting. Jeg hadde selvsagt helle ikke spurt advokaten jeg da hadde når han hadde tid. Antakelig hadde jeg fått kort tid til dette møtet også der de ber meg der og da si en møtedato. Og jeg hadde da som sagt ikke plikt til å komme med advokat.

Her har vi avdelingsleder Mona Kagnes som måtte spørre HR om hun kunne hemmelighold navn på de som hadde klager på meg og hva jeg hadde gjort galt og hadde blitt innkalt for. Og der HR sier at de ikke hadde for vane å opplyse om navn på kolleger som klagde på en! Avdelingsleder Kagnes sier også at målet med samtalen var å ta opp arbeidsrutiner så noe konkret hva jeg hadde gjort galt skulle jeg altså ikke få. Hva er poenget med å ikke si hva man konkret har gjort galt? Og når jeg da sier at jeg har vært i kontakt med Juristforbundet så kan hun opplyse om oppgaver jeg visstok skulle ha glemt og som NK hadde opplyst om. Bevis for dette la hun ikke frem. Dette var visst heller ikke tatt opp med HR. Om jeg ikke rakk alle oppgavene en dag så tok jeg de neste dag selv om jeg ikke hadde den oppgaven og selv om jeg skulle rekke andre saker.

Her har vi mine varslinger der er i Sissel Kornstad er nevnt som ansvarlig. Dette var varsliger sendt internrevisjonen. Her står det at det har vært flere forhandlingsmøter mellom meg og besluttere. Hvis det var så ille det jeg gjorde så burde jeg vel ha blitt omplassert da? Men dette viser at flere også var imot meg.

Her har vi også Rymoen igjen og en Erling Mathisen som sier at jeg hadde bedt om svar fra avdelingsdirektør Szulist. Her lyver også Szulist når hun svarer.

Her har vi at jeg spør Sissel Kornstad i Internevisjonen om hva som skjer med mitt varsel. Og der jeg får svar fra Erling Mathisen av varslingene er sendt mine ledere og at jeg må kontakte avdeliingsdirektør Szulist. Og hun var nevnt ved navn da jeg varslet! Så de bryr seg jo ikke om min anonymitet og jeg hadde da heller ikke bedt om svar fra Szulist. Det fremkommer også ovenfor at det foregikk epostutveksling mellom Mathisen og Rymoen der Mathisen mener at dette må være tilstrekkelig tilbakemelding fra de. Juss og fakta bryr de seg ikke om. Szulists ord tas for god fisk. Og der jeg også spør Szulist selv. Men dette hadde Erling Mathisen bedt meg om å gjøre.

Her har vi en anna ansvarlig når de mottok varslinger; Christine Heyerdahl-Larsen. Jeg tror jeg vet hvem det var da hun antakelig jobbet på NAV forvaltning Oslo.

Her har vi revisjonssjef i internrevisjonen Hans Ragnar Gjelstad som sender mine varslinger til avdelingsleder jeg da hadde Mona Kagnes.

Og her har vi igjen Szulist, Rymoen og en ny; Gry Bovard Hansen. Og igjen så bryr de seg ikke om fakta og jussen i det jeg legger ut. Kun at det er så fælt for de. Og så kommer også Szulist med nokså graverende ting der hun sier at jeg har snakket om å dø og at hun derfor er bekymret for meg og at jeg skulle ha nektet å oppgi navn på primælegen. Noe som bare er løgn. Og der de derfor vil kontakte min mor som jeg hadde oppført som nærmeste pårørende. Det er jo helt sinnsykt. Og da er det også noe rart at min mor døde plutselig 22 juni 2015. Hun påstår også at jeg ikke hadde oppgitt grunn til fravær når det fremkommer at de har lagt ut innlegg der jeg skriver at jeg er forkjølet og der jeg også sa dette til avdelingsleder Næss da jeg gikk hjem på formiddagen. Man har da rett til å ha egenmelding i 5 eller var det 8 dager.

Her hadde jeg altså oppgitt at jeg gikk hjem fordi jeg var forkjøla. Og dette sendte Næss til Szulist og hvorfor det? Skal enhetsleder ha opplysninger om folk som er syke? Rymoen har fått eposten.

270 kommentarer om “HR avdelingen i NAV

  1. Når jeg hører folk snakke om at de psykisk syke så tenker jeg på dere og at de som virkelig er mentalt syke også sier det om andre.

    Skulle ikke forundre meg om jeg kan ha skrevet det i et vedtak iNAV og så har en gærning så bestemt seg for å gå etter meg privat. Jeg går jo ikke etter folk privat selv om jeg kritiserer de.

    Liker

  2. Det kan selvsagt også være et sadistisk miljø som er etter meg eller et pedofilt miljø med støtte i de øverste kretser eller der de driver hemmelig etterforskning. Da mine ledere og kollger jp var sadister og det også er folk som ville hindre meg i å flytte med min sønn fra en bygd vi bodde i og der de kun støttet far. Og de løy om min sønns problemer og også mente at de var de beste i Norge på dette. Samt at de brukte barnevernet for å true meg til å bli og der barnevernet var med på det. Å flytte er ingen barnevernsak. Og de kan heller ikke ta parti om hvem som skal ha foreldreomsorgen. Å være så sykt opptatt av min sønn og lyve om han er noe mistenkelig.

    Og disse har stalket meg på nettet etterpå, sendte melding til barnevernet etc. Og NAV/ avdelingsdirektør i NAV sa at jeg ikke måtte skrive om barnevernet på facebook. Hva hadde de med det å gjøre?

    Liker

  3. Vel, min avdelingsleder var selv opptatt av sine forfedre da ei av hennes oldemødre het Brannfjell og dermed har gitt navnet til dette stedet i Oslo. Ei som het Kjær der klagde på meg og Kjær er et navn i Danmark som Dronning Margrethe jo måtte avslutte vennskapet med. Andre kolleger var mye i Skottland, der jo mange av mine forfedre kom fra. Selv er jeg ca 20% skottsk, walisisk og irsk. Så jeg kan godt tenke meg at disse sjekket kolleger.

    Samt at rektor på Bredvedt videregåedne der jeg gikk het Hagen og avdelingsleder på NAV forvaltning Oslo da jeg begynte der het Tom Hagen. Bredtvedt satte ned mine norskkarakterer på vitnemålet fra 5/6 til 4 i bokmål og nynorsk. Min historielærer der skrev lærebøker i historie og visste vel da om norske kongeslekter. Altså kan ha ha fortalt sine kolleger om det og de kan så ha satt ned mine karakterer. Jeg turde ikke si noe. Det er derfor jeg også ble vant med å jobbe hardt for å nå mine mål. Da jeg der og da bestemte meg for å bli jurist ved å ta en annen utdanning først, altså gå den lange veien. Jeg trafff en norsk lektor ute på byen som kjente og hadde jobbet med både historielektoren og norsklektoren jeg hadde og han snakket mye om de. Jeg hadde på følelsen av at han ville vite hva de hadde fortalt meg.

    Myheritage har spurt meg om jeg ville bli leder for et land, om jeg var nervøs etc.

    Selvsagt kan man svare på om det ha vært forfølgelse da det jo bare er å se på om de hadde saklig grunn for å gå etter meg. Å ikke nevne lovhjemler er ikke lov når man iverksetter noe mot en ansatt.

    Selvsagt kan det være at de likte å plage meg og moret seg med det etc, Men her har altså hele staten støttet dette da, advokater har løyet ( om at jeg hadde en psykisk sykdom) for å hindre at jeg fikk sivil arbeidsrettsak, politiet har løyet om meg (at jeg hadde fått suspensjon, ikke fungerte i jobben og hadde gått til psykiatrisk behandling) kun for å trakassere meg og der de også pppgir andre grunner for at de ikke kunne saken, som mange å avhøre! Og disse har så fått støtte fra disiplinærnemda for advokater og spesialenhten for politisaker og riksadvokaten!

    Hvis det er slik at lovverket er kun for noen så er noe alvorlig galt. Og hvorfor lyve? Og jeg hadde penger til advokat!

    Liker

  4. Om eventuell forfølgelse har funnet sted, har jeg ingen mening om. Kan ikke svare på det.
    Men for å vurdere om det faktisk er tilfelle, tror jeg kanskje man bør spørre seg selv om hvorfor. Og da tror jeg ikke kongelig avstamning er svaret. For det kortet er alt for usikkert til å være troverdig. Andre årsaker kan derimot ikke utelukkes. Uten at det er klart for meg hva det måtte være.

    Liker

  5. Men nå har jo altså staten ved mine ledere i NAV Forvaltning Oslo vært etter meg i 8 år og der de samarbeidet med kolleger om å si at jeg hadde gjort feil når jeg ikke hadde det så de kunne innkalle meg for å bygge avskjedssak mot meg. Eller de kunne innkalle meg om noen kolleger var fornærmet fordi jeg ikke straks reagerte om de kom inn på kontoret da vi hadde kontor etc. Og det var spesielt fagansvarlig som sa jeg hadde begått feil og gikk til sin venninne avdelingslederen. Det ble vel ikke alltid skrevet referat fra disse møtene, men innkallingen kunne politeit ha funnet. Og de selvsagt aldri kom med hvorfor jeg skulle innkalles..

    Samt at de så også har gitt faen i å følge jussen eller sjekke fakta ellers også. Man må ha hjemmel i lov når man iverksetter noe mot en ansatt. Så bare sparket de meg da der ingen brydde seg om å sjekke mine klager eller sjekke jussen og fakta. Fordi jeg hadde skrevet om det de drev med mot meg på facebook og deretter skulle jeg tas. De foralte meg at anonyme ikke likte det jeg skrev på facebook, uten å oppgi hjemmel for å holde de hemmelige. Så enhver kan da klage på en ansatt for å skjule hva de driver med for eksempel og så får de medhold i det. Så jeg fortsatte å skrive om de.

    Og dette har altså fått støtte hos advokater,, regjeringsadvokat, og politiet med flere. Og de har alle løyet om meg for å hindre sivilsak og straffesak.

    Jeg skulle settes på gata og de håpte vel på at jeg døde. Det er jo klart at ingen ny arbeidsgiver vil tro meg. Hvem skulle jeg brukt som referanse? Det fremgår jo også av attesten at jeg fikk sparken. Og attest gadd de ikke engang skrive før jeg ba om det. Selv om de skrev at jeg sikkert ville få ny jobb om noen år……De vet ikke hva de driver med.

    Jeg kan selvsagt ikke tillate eller toleree at staten er den som vil drepe meg og ikke ser konsekvensene av det de driver med og der de altså lyver og gir faeni fakta og jussen!

    Liker

  6. Ser ikke ut som staten har vært etter han. Han virker som en sindig og fornuftig mann som har forstått at dette spiller null og niks rolle for han nå. Han er naturfotograf og det ser ut som han ser på det som en litt pussig kuriositet. Han legger ikke mer enn det i det. Klokt nok.

    Kanskje du burde gjøre det samme ?

    Liker

  7. Nå har jo jeg også forsvaret etter meg. Jeg kjøpte en billig hytte av en forsvaret, en i forsvaret
    avlyttet meg da han sendte en sms med kun mitt fornavn da jeg sa hans navn hjemme hos meg selv. Jeg har hatt ekser med tilknytning til forsvaret. Jeg traff også Dag Simastuen da jeg studerte i Tronheim, men vi var ikke kjærester altså. Jeg traff han på et utested og kom til å si at e sanger var Ivar Simastuen som sang Morgan Kane og da sa han at det var Benny Borg. Samt at flere menn tvang seg hjem til meg sommeren 2013 og en av de sa han hadde ordre om å passe på meg.

    Samt at altså staten lyver og gir f i fakta og jussen for å ødelegge mitt liv! Eller mener du det er normalt?

    Det fremkommer også på geni at min morfar som kom fra Stai gård i Hedmark er i slekt med noen der som visstnok fikk barn med Kong Oscar II.

    Liker

  8. Jeg søkte på mine besteforeldre har jeg sagt på nettet. Det er ingen som har ønsket at jeg skulle vite dette og mitt eller min mors navn er ikke nevnt. Kun min mormors navn. Hun døde i 1985 (mulig det var i 1988) og det går vel en viss tid før man kan lete i slike kilde. Men hun het altså Vedumstuen og ble gift Høibakken og det er jo få som heter begge disse etternavnene i landet. Begge etternavnene er det under 200 av så derfor er de også beskyttede navn.

    Jeg tror kriminelle gikk etter de med formue på skattelistene og så fant de min mor og så sjekket de hennes navn og fant ut av at hennes mor stod på dette slektstreet til Ivar Gjesling. For en voldelig eks av meg var opptatt av de kongelige og jeg tror han sjekket meg opp for å får vite om dette var sant, Og han igjen støttet mine ledere i NAV som var etter meg.

    Er du redd for at jeg skal ta over tronen? Om så var så ville jeg aldri aktivt gått inn for det selv. Men Harald Hårfagre liker kanskje ikke tingenes tilstand og vil selv gjøre noe med det….

    Liker

  9. Her sakset fra wiki. Regelen i middelalderen var at det ble fusket med stamtavler. Altså kan man ikke stole på kildene i det hele tatt. Dette bør ikke overraske noen. Snorre var også over bevist om dette.

    » Ifølge historikeren Kåre Lunden var falske kongegenealogier regelen snarere enn unntaket i middelalderen, ettersom en tronpretendent «valgte farsslekt på samme måte som en i dag velger politisk parti». Spesielt kong Sverre Sigurdsons slektsskap med Hårfagreætta var utvilsomt et falsum.»

    Liker

  10. Jeg har forstått at du – i likhet med veldig mange andre – uten noen anstrengelser fikk denne slektstavlen som viser kongelig opphav. Hvem fikk du den av ?

    Liker

  11. Mennesker oppstår da ikke av intet. Så et sted har de det fra. Og det er selvsagt fra ens forfedre.

    Men det er jo forskning på hva som former et menneske og om det er arv eller miljø. Jeg som er tvilling har jo vært med på slike undersøkelser. Men det kan jo også ha vært pga mine forfedre. Ens psyke har de alltid vært opptatt av. Dette har da FHI stått bak.

    Det finnes da mange mennesker som har en enorm gjennomføringsvilje, som polfarere, fjellklatere, terrrorister med flere.

    Liker

  12. «Jeg har uansett denne sterke viljen (og evnen) eller makten til å stå alene mot hele verden om det må. Og et sted har jeg fått dette fra.»

    Det kan nok være mange forklaringer på sånt. Ikke vet jeg.

    Men det som det som sannsynligvis er riktig er at HH er en av dine (og mine) en halv milliard eller en hel milliard (egentlig uvesentlig) tippx28-oldeforeldre. Og da er det så uttynnet at det umulig kan spille noe rolle fra eller til.

    Liker

  13. Skal ta litt selvkritikk her. Min innvending er upresis og ikke helt vanntett. . På en måte kan man si du har rett. Og at jeg tar feil. Det er fort gjort å gå i surr her.

    Det som uansett er riktig, er at genene utvannes mer og mer for hver generasjon. Uavhengig av det faktum at en mor har en mor.

    Liker

  14. Hvor står det at gener utvaskes?

    Man har kun en mor som har en mor som så har en mor etc. Eventuelt at genet går igjennom en far da. At man får barn med en annen endrer jo ikke på dette. Ifølge en tante så er også min far etter Sigurd Ring tror jeg og dermed har jeg jo vikingrener fra begge mine foreldre. Men det var hans sønn Ragnar Lodbrok Sigurdson som er en av forfedrene til Harald Hårfagre og som min mor er etter. Min far er etter Sigurd Rings sønn Hallvard Kvitskjorte.

    Og hva er det du reagerer på? Jeg har uansett denne sterke viljen (og evnen) eller makten til å stå alene mot hele verden om det må. Og et sted har jeg fått dette fra.

    Liker

  15. «Det er jo du som ikke forstår. Du har selv en mor som har en mor som ha en mor som som har en mor etc. En rett linje som er oversiktlig.»

    Du viser her at du ikke forstår dette.

    Setter du opp på et ark 5-6 generasjoner vil du med egne øyne se at utsagnet ditt ikke stemmer.

    Og da burde du prøve å lære deg det. 🙂

    Liker

  16. Det er et matematisk faktum at gener utviskes gjennom generasjoner. Som jeg sa i går: Tall lyver ikke.

    Men mange forstår dem ikke. Har lært opp ganske mange i lignende talløvelser. Og evnene og forståelsen er høyst varierende.

    Prøv arket. 🙂

    Liker

  17. Glemte en ting. Du vil ved å sette det opp på et ark som jeg foreslår, lett kunne se at det er en feilslutning å tro at det går en direkte linje gjennom alle disse generasjonene.

    Forholdet er snarere omvendt. Det utvannes bare mer og mer for hver generasjon du går bakover.

    Du sa i går at alle bare har «en mor og en far». Det fikk meg til å mene at du begynner i feil ende. Prøv arket. Da tror jeg du forstår det. Lærerikt er det også ! Og så er det gøy å lære nye ting. 🙂

    Liker

  18. Hvor står det at gener utviskes etter antallet etterkommere?

    Det er jo du som ikke forstår. Du har selv en mor som har en mor som ha en mor som som har en mor etc. En rett linje som er oversiktlig.

    Hvorfor spør du ikke heller hva min enorme kraft bestod av? Det var altså viljen til å gå til angrep mot NAV og nekte å gjøre som de sa! Altså viljen til å stå alene og etterhvert mot hele staten!

    Liker

  19. Ok. Hvis det er 31 ledd så blir din andel av genene til HH ca 1/1.000.000.000. Les 1 av 1 milliard.
    Du har altså 999.999.999 andre tippx28oldeforeldre i tillegg til HH.

    Men jeg ser jo at du ikke forstår dette. Jeg har en mistanke om at tankerekken din bokstavelig talt begynner i feil ende.

    Jeg tror du må sette det opp på et ark for å forstå det. Ta det største du har.
    Du setter deg selv NEDERST på arket. Midt på. Så lager du to piler skrått opp. Den ene til mor, den andre til far. To piler fra mor. En til mormor og til morfar. To piler fra far. En til farmor og en til farfar. Og fortsett sånn.

    På den måten vil du med dine egne øyne se hvor mange forfedre man egentlig har. Altså en oppklarende visualisering.

    Og da forstår man at genene man arver bare 3-4 ledd bakover selvsagt må være svært små. Etter 10 ledd er det knapt målbart. Etter 30 er arven for alle praktiske formål utvisket.

    Jeg syns du burde gjøre det. Og ikke gi deg før du forstår det. Når du forstår det, vil du også forstå at å si at man har fått enorme krefter fra HH er en matematisk umulighet. Det er ganske enkelt ikke mulig.

    Og så slipper du å demonstrere at din matematikkforståelse ikke er så veldig god. Men det kan du gjøre noe med. 🙂

    Liker

  20. Jeg har jo bare tatt med de som er direkte etterkommere (altså barn av) etter Harald Hårfagre og som er forfedrene til min mor. Jeg har jo ikke tatt med hennes far for eksempel. Jeg er 31 generasjon etter Harald Hårfagre og det betyr at det er faktisk 31 generasjoner med gener fra han i meg. Gener blir jo ikke utvasket.

    Det er vel ikke sånn at Harald Hårfagre hadde en viss disse gener som så reduseres etter antallet etterkommere. Jeg har kun en mor som har sin mor som igjen har sin mor etc. Eventuelt far da.

    Hvem vet hvor mange som har denne kraften? Og som i tillegg har kompetanse på f.eks juss så de ser lovbrudd? Kan f.eks ABB, Manshaus m.v ha denne kraften?

    De fleste i Norge er jo konforme og tenker ikke selv og tør ikke si imot om de opplever urett. Og så har vi det faktum da at man ikke får advokater til sivile saker, man mister sosial anseelese etc. om man ikke har politisk korrekte meninger. Det er jo et veldig moralistisk samfunn der venstresiden styrer alt. Medier er venstrestyrte. Det var Ap medlemmer som gikk etter meg i NAV. Visse grupper har fått makt. Vi har et politi og advokater som lyver og gir faen i fakta og juss for å hindre strafffe- og sivile saker. Det er jo som er alvolig galt. Det er en ny samfunnsorden. Og jeg tror mange ikke skjønner det de er med på. Det er svært lite faktabasert informasjon. Alt blir kalt konspirasjoner om man sier noe som er litt utenfor boka. Men når man altså har en stat som gir faen i fakta og juss så er det bevis nok.

    Norge er et så lite land at det er lett å holde oversikten over hvert årskull for den eller de som vil det.

    Jeg har også sagt at mine forfedre kom til meg. Om det var Harald Hårfagre vet jo ikke jeg, det kan jo ha vært mange av de andre også. Men han er jo liksom eneren av de da.

    Liker

  21. Har kikket på slektstreet og det er all grunn til å ta det med minst en klype salt. Før ca 1650 finnes det ikke sikre kilder.

    Det andre er at slektstreet ikke hensyntar din tipp-tippoldefedre. Den praktiske grunnen er selvfølgelig at det av plasshensyn ikke er mulig.

    Den andre – som kanskje er viktigere – er at den ville ha anskueliggjort at din andel av genene fra HH er mikroskopisk fordi du på hans levetid hadde en halv milliard tippx28-oldeforeldre.

    Altså utgjør din andel av hans gener kun 1/500.000.000-del. Og du har 499.999.999-del av resten av tippx28-oldeforeldrene dine.

    Det kan godt hende du opplever at du har «enorm kraft». Men det er en matematisk umulighet at du kan ha fått enorm kraft fra HH. Det kan ikke stemme.

    Men hvis du allikevel mener det stemmer, må resten av Norges befolkning ha like stor mulighet for denne overføringen av styrke. Regnestykket er likt for alle.

    Unnskyld at jeg sier det, men det virker som du ikke forstår dette ?

    Liker

  22. Nå har jeg hatt møte, med psykolog Andreas, i dag.

    Etter at jeg skrev den forrige bloggposten.

    (Og kontaktperson ‘Fredrikstad-Senita’, (som fyller 30 år i dag), var også med).

    Og jeg klarte ikke å få svar på, hva sykehuset sin definisjon, av ordet ‘funksjonsfrisk’, er.

    Enda advokaten min, sa i møtet vårt, i forgårs, (var det vel).

    At det var to områder, som var viktige.

    Og det var diagnosen og om jeg var _funksjonsfrisk_.

    (Noe sånt).

    Så dette går litt over hodet på meg, (siden at ingen kan gi meg den definisjonen), vil jeg si.

    Så sånn er det.

    Bare noe jeg tenkte på.

    Men men.

    Liker

  23. Har du sett mitt slektstre eller?

    Som sagt er det mine forfedre som har kommet til meg, gitt meg krefter altså (og jeg kjente også en skjelletthånd på mitt soverom da) da jeg fikk en enorm kraft da de i NAV ville gå etter meg. Og der også hele staten med politiet og også advokater har gitt faen i fakta og jussen og løyet om meg for å hindre at det ble sivilsak og straffesak for domstolen. De trodde åpenbart det ville være lett å ta meg og at jeg ikke ville skrive om dette.

    Dere andre er jo bare politisk korrekte så dere vil jo aldri oppleve dette.

    Liker

  24. Men HH er bare 1 av dine 500.000.000 tipp x 28- foreldre. Du hadde altså en halv milliard av dem. Mer enn det noen gang har bodd i Norge. Det betyr at veldig mange av forfedrene- de aller fleste – slett ikke kom fra Norge. Det er jo ganske rart å tenke på. Det samme gjelder selvfølgelig for meg. Men jeg er jo en sånn tørrpinn som mener at det ikke har noen ting å si for meg.

    Men det er lov å drømme. 🙂

    Liker

  25. Kanskje det vil hjelpe på forståelsen hvis du regner på det selv. Altså: 900 år. 1 generasjon er 30 år. Det blir 30 ledd.

    For du – som alle andre – må ha:
    :
    2 foreldre
    4 besteforeldre
    8 oldeforeldre
    16 tippoldeforeldre
    32 tipp-tippforeldre
    64 tipp-tipp-tippforeldre

    osv. Du må doble hele veien.

    Til slutt kommer du til ca 500.000.000 Mer enn det noen gang har bodd i Norge.. En av disse er HH. I det siste leddet.
    Gjør du denne ganske enkle øvelsen, blir magien ved det fjerne slektskapet borte som dugg for solen.

    Liker

  26. Det er ikke summen av gener vi snakker om. Det er hvordan det uttynnes. Etter ca 30 generasjoner vil en etterkommer sitte igjen med ca 1 del av totalt 500.000.000 deler av disse genene. Og alle etterkommerne – dvs alle – sitter igjen med en like liten del. Og en direkte etterkommer etter HH finnes følgelig ikke.

    Men fortvil ikke. Du er ikke den eneste som henger med på dette.

    Liker

  27. Du kan si at du har gener fra dine 2 foreldre, 4 besteforeldre, 8 oldeforeldre, 16 tippoldeforeldre osv.

    Mest gener fra foreldrene: For dem er det 2 av.
    Så besteforeldrene. For dem er det 4 av.
    Så oldeforeldrene. For dem er det 8 av.

    Så vil det tynnes gradvis ut til vi er oppe i 1/halv-milliard. Og da er det så tynnet ut at det knapt er målbart (kanskje mulig med moderne DNA-teknologi). Men mengden er så liten at man minst må være homøopat for å tro på effekt. 🙂

    Liker

  28. Alle har bare en mor og far. Ingen tvil om det.

    Men mor og far har også en mor og far. Og dem er det fire av.

    Og de fire har også en mor og far. Og dem er det åtte av.

    Og de åtte har også en mor og far. Og dem er det seksten av.

    Og fortsetter vi sånn i 30 ledd er vi oppe i rundt en halv milliard i løpet av 30 generasjoner.

    Det er litt sprøtt. Og kanskje vanskelig å forstå hvis man ikke er vant til å jobbe med tall. Enig i det. Men sånn er det.
    🙂

    Liker

  29. Regnet litt på det. Hvis vi sier at en generasjon er 30 år og går 500 år tilbake vil man ha nesten 33.000 tipp-tipp-tipp-tipp-tipp-tipp-tipp-tipp – tipp-tipp -tipp – tipp – tipp-oldeforeldre (13 tipp). Skal vi enda 500 år tilbake må 33,000 dobles med seg selv til 66.000 så til 132.000 så stil 264.000 osv. Og vi kommer tilslutt opp i mange, mange millioner tippoldeforeldre. Kjapp regning tilsier omtrent 500.000.000 (en halv milliard)

    Det igjen betyr at vår andel av HHs gener er ca 1/500.000.000-del. Altså veldig, veldig nær 0. Og hvert fall ikke noe å snakke om.

    Tall er kanskje lite romantiske og kalde og harde. Men de lar seg ikke lure. Og de lyver ikke.

    Håper du hang med på tankegangen.

    Liker

  30. Man har ikke bare en far og mor bakover i ledd. Her misforstår du.

    «For antallet forfedre dobles for hver generasjon: Du har to foreldre, fire besteforeldre, åtte oldeforeldre, 16 tipp-oldeforeldre, 32 tipp-tipp-oldeforeldre, og så videre.»

    Dermed blir det heller ingen «direkte linje».

    Liker

  31. Mener du at alle er kongelige da eller? Kongen er jo direkte etterkommer etter Ulvhilde som ble hertuginne i Sachsen og var etterkommer etter Olav den hellige og han igjen var etterkommer etter Harald Håragres sønn Bjørn Farman.d

    Selvsagt er ikke alle kongelige, men noen har en mer rett arvelinje enn andre. Som de kongelige selv. Og her i Norge er jo de valgt nettopp pga sin familie/slekt.

    Hvorfor skulle det ikke finnes etterkommere etter Harald Hårfagre her når han jo er født her, bodde her og døde her? Jeg tror det handlet mye om misunnelse og at man ikke liker at noen har noe de ikke har.

    Liker

  32. Men da får du svare på hvorfor staten gir faen i jussen og fakta overfor meg, hvorfor politiet, advokater, regeringsadvokat, NAV lyver om meg hvorfor en i forsvaret avlyttet meg, hvorfor en i forsvaret solgte en billig hytte til meg, hvorfor folk er så interessert i meg, hvorfor menn tvang seg hjem til meg,. Det er jo mye jeg har opplevd som jeg ikke kan ramse opp her.

    Det er jo andre som har gjort et skikkelig arbeid før meg da. Dette var skrevet av en Onshus, som jeg tror jobber ved NTNU. Har hele slekta bodd en sted i flere hundre år så er det vel ikke så vanskelig. Og er de kjente i historien så er de også lette å finne familiene til.

    Jeg har sagt at det kom ei dame til meg i et syn og sa at nå var jeg endelig gravid og jeg fikk altså en voldsom mental styrke da de i NAV begynte saken mot meg.

    Alle er selvsagt ikke direkte etter Harald Hårfagre i rett linje. De fleste av hans sønner døde unge så det er mest etterkommere etter hans døtre, som Aalov.

    Liker

  33. Men er det mulig at de gjør det pga dine forfedre når hele Europa er etter HH ?

    Det virker ikke som du har kvalitetssikret dette.

    Liker

  34. Fra linken:

    «– Siste felles forfar for alle mennesker i Europa levde for bare 600 år siden.»

    Så da har vi altså samme forfar, Laila. Morsomt ! 🙂

    Og:

    «For antallet forfedre dobles for hver generasjon: Du har to foreldre, fire besteforeldre, åtte oldeforeldre, 16 tipp-oldeforeldre, 32 tipp-tipp-oldeforeldre, og så videre.

    Etter bare noen titalls generasjoner er vi oppe i billioner av mennesker, mer enn det har levd på jorda noensinne, forteller Rutherford.»

    Skal jeg regne på dette, trenger jeg noe tid. Men kilden er anerkjent og pålitelig og trykker ikke spekulativ tull. Så vi får heller tro dem.

    Liker

  35. Googlet ltt. Skepsisen kan skyldes:

    «Det finnes imidlertid ikke mange sikre kilder før 1650, forteller Arnesen. De eldste kirkebøkene går tilbake til denne tiden, men her er det som regel forutsatt at man kan lese gotisk.» (Aftenposten)

    «Når noe virker for godt til å være sant, for eksempel at du får servert hele slektstreet ditt ved et lite søk på Internett, er det kanskje også det.»(Slekt & Data)

    Denne knuser vel drømmen om eksklusivitet for godt:

    «Når det gjelder slektskapet til Harald Hårfagre, kunne oldebesten altså spart seg bryet: Ifølge Rutherford gir både moderne modeller for genetikk og erfaringer fra genkartlegginger det samme svaret: Alle europeere er etterkommere av fyren.» (forskning.no)
    link: https://forskning.no/dna/alle-europeere-stammer-fra-vikingkonger/258369

    Liker

  36. Jeg opplyser da ikke om det for at noen skal bli imponert. Jeg har jo ikke gjort noe for det. Dette handler om det staten gjør mot en der de gir faen i fakta og juss og der jeg altså mener de gjør det pga mine forfedre. Man har jo ikke lov til å gi faen i fakta og juss.

    Liker

  37. Og så er det påtagelig at ingen ser ut til å tro på eller blir imponert av Lailas kongelige aner (er selv litt avventende).
    Noen som har en mening om hvorfor hun møtes med slik skepsis ? Det kan jo kanskje være riktig, mener jeg.

    Liker

  38. Laila har lagt ut e-poster som er over åtte år gamle. Det må man kunne si er temmelig lenge siden.
    Det er vel mange som vil si at man etterhånden bør legge ting bak seg. Og ikke dytte dem foran seg. Men må jo ikke.

    Liker

  39. Jeg har tilgang til å slette hele blogger på wordpress.com, for eksempel Laila sin.
    Vi får se hva som skjer hvis galskapen fortsetter.
    Men men.

    Liker

  40. Jeg ser at Szulist har mange venner her inne. Og de gjør alt for å beskytte henne så hun må jo være en stakkarslig type som ikke kan stå alene mot meg. Dere liker å være mot meg. Dere klarer jo ikke å stå alene mot meg dere heller. Setter vel inne hele forsvaret for å ta meg. Elller alle Norges kriminelle, sadister og psykopater.

    Liker

  41. Jeg sier ikke sprø ting og jeg fatter ikke hva dere har med mitt liv å gjøre. Dere har jo overhodet ikke kompetanse. Det eneste som er løsningen er psykiatrisk behandling selv om jeg altså har opplevd å være helt uten rettsikkerhet og der ingen bryr seg om juss eller fakta.

    Liker

  42. Nå har jeg fått nok. Hva faen har dere med mitt liv å gjøre? Man ser jo at det er dere som er etter meg.

    Det verste er jo at man ikke kan be politiet om hjelp fordi de BRØLER når man kommer og antyder at man lider av noe. Ikke rart drapene i Kongsberg kunne skje. Sikkert beordret av politiet. Og nå vil dere selvsagt si at jeg er helt sprø igjen.

    Jeg kommer til å slette alle deres innlegg.

    Liker

  43. Vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig, og senest innen tre dager. Vi gjør oppmerksom på at responstiden kan bli noe lengre ved stor pågang.

    Din saksid er: 150623

    Med vennlig hilsen

    AtB AS

    Liker

  44. Han er garantert flau og fortvilet. Slike situasjoner er svært krevende for pårørende. Om han har kuttet kontakt, kan han ikke bebreides. At hun ikke har skrevet om han i det siste, tyder på at kontakt er fraværende.

    Liker

  45. Hmmm. Laila sletter seriøse innlegg hun ikke har noe godt svar på. Og lar kopier fra Baronens beryktede blogg stå.
    Pussig.

    Liker

  46. Hi,

    I have developed a web-shop myself, where one have to point on the pictures, of the goods, with the mouse-arrow, and then you get to read the product-information.

    Then you just click to put the item in the shopping-basket.

    I also have a Norwegian shop, and I’ve sold about 100 packets to Norway now.

    So the shop works fine.

    I wonder if I should register a patent on the way one buy the products, since I think that’s a unique solution, which I haven’t seen anywhere else, and which works fine.

    I’m going to go to the bank again to try to get a business-loan, and then I’m going to try to register this patent.

    I just wanted to send this initial e-mail, to document that I’ve started working with this a bit.

    Hope this is alright!

    Yours sincerley,

    Erik Ribsskog

    Liker

  47. Jeg vil ha svar på om det er de samme tullerne som tulla med deg, Laila, som tuller med meg. Og skal vi slå oss sammen mot tullerne og starte en felles blogg om vår kamp for å få våre rettigheter, mot NAV og Svelvik kommune?

    Liker

  48. Hei,

    jeg har fått flere brev, om en forsikring, fra Tryg.

    Jeg har aldri bestilt noen forsikring fra Tryg.

    Jeg har hatt problem med, at noen har bestilt masse ‘dritt’, på nettet, i mitt navn.

    Og det er nok det som har skjedd, her også.

    Jeg finner ingen e-post-adresse, for generelle henvendelser, for Tryg Norge, på nettet.

    Så jeg prøver nå å sende, til Tryg Danmark, etter å ha forsøkt å sende, uten å få svar.

    Grunnen til at jeg har hans e-post-adresse, i mitt e-post-program.
    Er at jeg hadde en omsorgssvikt-sak, mot Svelvik kommune.

    Men min advokat svek, og hun var forsikret, hos Tryg.

    Så Tryg skylder meg en millon kroner deromkring, (for noe sånt, er vel den saken verdt, mistenker jeg).

    Men jeg har altså aldri bestilt noen forsikring, fra Tryg.

    Dere kan heller sende en sjekk på en million, (for den saken, hvor en Tryg-forsikret advokat svek meg), istedet for svindel-fakturaer, (må man vel kalle det).

    Liker

  49. Jeg er med i bygdelag, og historielag, og andre lag, i Rælingen. Jeg synes jeg er bra. Det ligger vel, til vår slekt, Laila.

    Liker

  50. Og så outer Laila. Igjen. Så feig du er. Og du mener at Nav fortalt hvem som varslet Nav ! Vedkommende ville jo du plaget livet av en årrekke etterpå. Hengt ut med fullt navn. Gang på gang Og så mener du at det er rimelig at du skulle få navnet eller navnene.

    Hadde Nav gjort det, hadde de begått en stor tabbe. Og utsatt varslerne for en uforholdsmessig stor belastning. Nav visste hvordan det var fatt med deg psykisk. Og ingen hadde villet varsle hvis de visste at de risikerte sjikane og personforfølgelse i årevis av den det ble varslet på !

    Liker

  51. Advokat Saugestad
    yster@kokkonen.no
    No website
    84.247.50.225

    Så du er finne altså? Jeg hadde jo en finsk kjæreste. Mulig han var kjent i Finland da damer stilet seg opp foran han i en tomme T-banevogner og under flyreiser så lå han og andre damer med ansikt mot hverandre. Han var jo med i catclub (altså en sexklubb) og sa han måtte gå der da han ikke fikk seg dame før han traff meg. Han var også god venn med ei som jobbet i kraftbransjen og som ringte han hele tiden.. Da jeg kjørte hjem fra byen med en mann fra den marrokanske ambassaden og fortalte han om det så sa han at hans venninner hadde sagt at han måtte gjøre det slutt. Heldigvis for meg. Han var vel med i en kult. Og han hadde en slik grusom stemme som skar inn i beinet. Jeg tror han var pedofil da han fortalte at han hadde hatt seg med ei ung jente og så hadde måttet sikre dørene så ingen hørte de, Selv hadde han også to døtre.

    Liker

  52. Bak lås og slå ! Ho-ho ! Skal Grethe bak lås og slå for å snakke fornuft til deg ? En latterlig tanke.
    Hvis det er noen som står i fare for tvangstiltak, er det Laila.

    Liker

  53. Når har du noen gang tenkt en selvstendig tanke? Hva slags utdanning har du? Hva slags kompetanse? Du er ond og sikkert også sadist og psylopat. Hva i all verden skal verden ha deg ute i samfunnet for? Du burde blitt sperret inne. Du er en fare for alles liv.

    Liker

  54. Men det er jo fordi INGEN har brydd seg om jussen eller fakta! Så saken er ikke ferdig eller
    avgjort. En arbeidsgiver kan selvsagt ikke gjøre som de vil. Jeg akseptere ikke at folk i Norge ikke har rettsvern eller rettsikkerhet. Så dette skal jeg fortsette å skrive om!

    Liker

  55. Nei. Men en standard for hva som anses som normalt, med et visst slingringsmonn, er det vi snakker om her. Du er jo langt ute på viddene. Bryr du deg ikke om sønnen din, i det minste?

    Liker

  56. Ingen som har det bra med seg selv og omverdenen holder på som deg. Det er flere år siden du fikk sparken nå, og saken er avsluttet. Både arbeidsmessig og juridisk. Tenk heller på deg selv, og din sønn. Regn med at han sjekker din FB.

    Liker

  57. Jussen har advokatene dine alt sett på. Du kommer ingen vei med jussen. NAV har alt på det tørre. Eneste mulighet er å finne en uærlig avokat som gjør alt for penger, selv om han vet klienten vil tape i retten.

    Liker

  58. Nå må dere holde opp! Denne kvinnen er svært syk. Det er dårlig gjort av dere å regelrett mobbe dette mennesket. Hun har det vondt og ligger nede. Laila, kjære deg, gå til fastlegen din så får du henvisning videre til psykiatrisk poliklinikk i bydelen din. Prøv det. Kanskje du vil ha stort utbytte av det. Vi tar deg ihvertfall i mot med åpne armer, og står klare til å hjelpe deg. Et par uker ventetid pga stor pågang må du nok regne med, men velkommen skal du være!

    Liker

  59. Men jeg har faktisk lov til å skrive om folk om de urettmeessig går etter meg eller gir faen i
    fakta og jussen! Det MÅ oppgis lovhjemmel for at noen skal være hemmelige! Hvorfor skal deres liv være mer verdt enn mitt?

    Det er vel klart det har en avgjørende betydning hvem som legger seg borti mitt liv! Som sagt reagerte de straks de trodde de kunne ta meg for noe. Det er jo veldig merkelig å være så på’n når gjelder meg. NAV hadde ingen lovhjemmel for å innkalle meg engang! Det var for å lage et helvete mot meg.

    Liker

  60. Må du slutte med tullet ditt om noen skulle være misunnelig på deg. Det er vel ingen som ønsker seg å ha paranoide og grandiose vrangforestillinger og bli sett på av omverdenen som et utilregnelig psykotisk fjols av de helt sjeldne.

    Er så også umulig for deg å forstå ?

    Liker

  61. Du kan jo søke på Are & Kiri (ikke skriv «og» men «&») – Mot strømmen på FB.
    Der vrimler det av sinnssyke konspirasjonsteorier og paranoide forestillinger. Mange er åpenbart psykisk syke. Mulig du blir tatt i mot med åpne armer der. Mottoet ser ut til å være at ikke noe er for dumt eller sykt.

    Liker

  62. Du misforstår og tror at det er et viktig poeng hvem som varslet om FB-skrivingen. Som om det skulle endret utfallet av saken. Det er selvfølgelig helt uvesentlig.

    Dessuten hadde Nav aktverdige grunner til å ikke røpe navnet. Det var helt sikkert grunn til å tro at du ville lage et helvete for varsleren og hengt vedkommende ut i årevis etterpå.

    Og denne bloggen viser jo at det var akkurat det du ville gjort. Så heller ikke det poenget kommer du noen vei med.

    Liker

  63. Jeg hadde ikke nevnt navn på etat eller kolleger første gang jeg skrev om de så hvrorfor ble jeg da innkalt? Og hvorfor skulle de som hadde lklaget på dette være anonyme?

    Fordi de som var etter meg ble redde og tok affære med en gang og denne avdelingslederen som da gikk etter meg hadde ikke kompetanse og gjorde bare som de sa. For det var ingen saklig eller juridisk grunn for å innkalle meg da.

    Liker

  64. Og staten skjønner ikke rekkevidden av å drite i jussen og fakta!

    Hvorfor kunne aldri NAV opplyse hvem som hadde lest min facebook eller klaget på meg da? De oppgav ikke engang en hjemmel for å holde de hemmelige. Da var det jo et lovbrudd da. De mente altså at anonyme skulle bestemme over mitt liv!

    Liker

  65. Så de ville knust deg. Og styrt ditt liv ved hjelp av anonyme. Og bestemt hvem du skulle ha sex med. Og staten selv driver med snuff- filmer (antar det er det du mener) og koser seg med sadistiske drap.

    Det er veldig pussig at du ikke selv innser hvor ufattelig dumt det er å si sånne ting. Du virker helt uten realitetsorientering og fullstendig skrullete i hodet.

    Men sånn er det altså å slite med alvorlig psykose. Man skjønner ikke rekkevidden av det man sier. Man skjønner ikke at ikke andre lever i samme parallelle virkelighet. Og man dummer seg ut hele tiden.

    Liker

  66. De hadde jo gitt meg sparken uansett og der de ville ha knust meg helt om jeg ikke hevdet meg. De ville også ha fortsatt å styrt mitt liv med bruk av anonyme som altså også skulle bestemme over mitt sexliv. Det viser vel at staten skal bestemme hvem jeg skal ha sex med og der dette ikke må ut. Eller der staten selv driver med snifffilming og koser seg med sadistiske drap. Jeg som bodde alene og uten venner og mann skulle stenge facebook etter at menn hadde tvunget seg hjem til meg til og med. De hadde en plan som ingen skulle få rede på eller skjønne noe av. De har antakelig holdt menn og venner unna meg for å få dette til. Og da er det igjen fordi staten skulle ta meg pga min kongelige gener.

    Staten har ikke brydd seg om jussen eller fakta og det kan ingen være lojale mot.

    Liker

  67. Nei, hva som hadde skjedd ? Du tror jo de ville ha drept deg. Ingen i verden vil tro deg på det.

    Og at du ikke forstår hva som var illojalt, viser jo kjernen i problemet. Spør hvem du vil av de involverte. Du vil få nøyaktig samme svar som før. Og du vil fortsatt ikke forstå noe.

    Du har en kjempeutfordring foran deg. Og det er at du må lære deg å forstå og å ta sannheten innover deg. Det har du i årevis nektet å gjøre. Og du framstår som 100 % forvirret og utilregnelig. Og da er det på tide å ta skjeen i en annen hånd.

    Liker

  68. Og som sagt; hva hadde skjedd om jeg hadde holdt kjeft?
    Og hva er illojalt med det jeg har gjort? Jeg har da alltid gjort de oppgavne jeg fikk og stilt opp for arbeidsgiver. Jeg har også ofte støttet NAV i sosiale medier. Men når de gir faen i jussen og fakta for å ta meg så sier jeg selvsagt ifra. De mente jo at anonyme skulle bestemme over mitt liv og også mitt sexliv.

    Liker

  69. Du kan gjerne si jeg ikke kan juss. Men jeg forstår i det minste hva denne saken dreier seg om. I likhet med ledelse og kolleger i Nav, verneombud, fagforening, advokater, rettsvesen, politi og alle andre som har sett på saken.

    Du er jurist. Og du klarer i motsetning til alle oss andre ikke å forstå hva saken dreier seg om. Det er det som er oppsiktsvekkende.

    Du har til gjengjeld funnet dine egne svar ved å konstruere usannsynlige fantasiforestillinger om omfattende konspirasjon og forfølgelse av deg som person. Og for å toppe galskapen påstår du at alt skyldes dine kongelige aner. På den måten har effektivt forhindret at noen noengang vil ta deg på alvor.

    Du viser dermed to sikre tegn på psykose. Alle ser det. Men du forstår like lite av det som du forstår av selve saken.

    Og hva gjør du da: Jo, du tyr til personsjikane. Og du roper vettløst nok og mot bedre vitende «Ingen har sett på jussen».

    Patetisk og ynkelig, er det.

    Liker

  70. Hadde vært ålbings med en oppdatering.

    På korleis ståa er hos dere, mener jeg.

    Sender kopi til Sivilombudsmannen, for jeg er dessverre ikke helt overbevist om at dere ikke driver med noe tull.

    Dere skal liksom veilede borgerne, (dere statsansatte), men det har ikke skjedd her, mener jeg.

    Her må jeg søke i paragrafer over alt, hvis jeg skal få det riktig, og det burde ikke være nødvendig.

    Jeg ringte og snakka med Høysæter, og da må hu veilede meg, om hvordan jeg skal gjøre det.

    Men hu lot som om hu skulle fikse dette.

    Men det gjorde hu ikke.

    Og månedene og kvartalene fløy, noe som har ødelagt for andre arvesaker, (med tidsfrister), som jeg har hatt.

    Jussen er bare tull.

    Liker

  71. Jeg er ikke en av dine sinnssyke ekser, men det jeg skriver om er bare noe alle menn tenker. Man trenger ikke å være muslim for å verdsette kyskhet hos kvinner.

    Liker

  72. Som om en kvinne kun er til for å være ærbar. Jeg kan altså knuse hele staten og gjøre mer enn noen mann noen gang har gjort! Og til deres skuffelse så trenger jeg ingen mann heller så jeg lider ikke om ingen vl ha meg.

    Enten så er du høyreekstrem eller så er muslim. Dette er noe ABB kunne sagt og det samme sa min voldelige eks.

    Liker

  73. Og for det andre så er vel jeg mer lik en mann da når det gjelder sjekking. Og her kommer også mine gener inn. De kan jo bare angre de mannfolka som tok meg for et ludder når de kunne havnet på slektstreet til en konge og også fått barn med meg.

    Jeg er også overbevist om at menn har fått ordre om å sjekke meg opp og sørge for at jeg ikke fikk barn og seriøse forhold.

    Det er heler ikke slik at menn som ikke går på byen altså eller ikke drikker er så snille og gode. De kan fortsatt leve på 50 tallet.

    Men som sagt, dere har bidratt til å ødelegge samfunnet og hindre at norske kvinner har fått seg familie og barn. Så nå kan dere ønske islam velkommen!

    Liker

  74. Jeg er ikke Thomas, og jeg bor ikke på bygda. Kvinner som tror at de ikke ødelegger for seg selv ved å være sklier lurer bare seg selv. Det vil aldri forandre seg uansett hvor «sterk» feminismen gjør seg gjeldende i samfunnet. Man kan si at en ung jomfru har en verdi på 10 millioner. Etter første gang blir denne verdien halvert til 5, og for hver ny partner hun har synker verdien med ytterligere en halv mill. Du står ikke veldig høyt i kurs med andre ord.

    Liker

  75. Hei igjen,

    altså jeg er ikke noe innen juss jeg, så jeg kan ikke disse reglene for rettsprosesser på rams.

    Så jeg er nesten avhengig av å få riktig informasjon og veiledning, fra de jeg kontakter hos myndighetene.

    Det var en advokat som nevnte at det var mulig å oppløse sameie.

    Jeg ringte så Namsmannen i Røyken og Hurum.

    Som henviste meg til Høysæter hos Tingretten i Drammen.

    Hu skulle ordne med oppløsing av sameie, men har ikke gjort det.

    Og hu prata jeg med i juli, ifjor.

    Altså det er mulig at man egentlig skal betale gebyrer sånn og sånn.

    Men det blir som når man kjører bil og kommer til et veikryss.

    Hvis det står en politimann i krysset og peker at man må kjøre sånn og sånn.

    Så gjelder det over hva det står på skiltene.

    Det samme når jeg ringer Namsmannen i Hurum og Røyken.

    Da går det hun sier, over det som står på nettsidene deres.

    Så jeg har forholdt meg til det Namsmannen i Røyken og Hurum, og seinere Høysæter hos Tingretten i Drammen har sagt.

    Og har gjort alt som de har bedt meg om, i forbindelse med oppløsning av sameie.

    Likevel så er jeg i en slags hengemyr nå, uten å ha hørt fra disse, siden i august, på tross av mine gjentatte purringer.

    Derfor har disse erstatningskrav, mener jeg.

    Det hadde kanskje vært annerledes hvis jeg var advokat selv, da burde jeg vel ha kjent til saksgangen.

    Men det er jeg ikke dessverre, så da må dette bli en erstatningssak, på grunn av dårlig veiledning og manglende svar, fra Tingretten i Drammen, mener jeg.

    Liker

  76. Altså,

    det blir jo som et skip det, i gamle dager, som skal til Amerika.

    Også sier Losoldermann Høysæter, at Amerika det ligger den og den veien.

    Også kommer skipet til Australia.

    Og der møter skipet rådgiver Angeltveit.

    Også sier du at Amerika ligger der og der.

    Men da har jo det skipet kjørt til Australia forgjeves og brukt mye tid og penger på det, og rekker antagelig ikke da å komme til Amerika innen den tiden som den skulle.

    Så da må losoldermann Høyseter, (eller Domstoladministrasjonen da), betale erstatning.

    Er dette her liksom noe som virker uklart liksom at det blir på denne måten?

    Liker

  77. jeg har hatt rettslære, og dette virker som sabotasje.

    Jeg har altså ikke meldt meg ut, av Akademikerforbundet.

    Jeg har inntrykk av, at alle advokatene i landet, er svindlere og
    Advokatforbundet deres også.

    Dere er en skam for menneskeheten.

    Det er vel noe russer-greier, tenker jeg.

    Liker

  78. Er du helt idiot? Ut i fra det du har skrevet har ingen menn tvunget seg hjem til deg,men du har derimot tatt med helt fremmede menn du har møtt ute på byen med hjem i taxi. Det er utrolig sårende for en sønn å ha en mor spom oppfører seg som et ludder, og ekstra ille er det hvis hun forteller hele verden om det. Og er stolt av det.

    Liker

  79. Det var jo blant annet enn som jobber i NAV som sjekket meg opp. Han også løp etter meg etter at jeg hadde gått fra et TreBrødre. Jeg skrev jo om han også på facebook og det likte jo ikke mine kvinnelige ledere. Jeg lurer på om noen hadde bedt han om å sjekke meg opp.

    Liker

  80. Hvordan klarer du å tiltrekke deg så mange merkelige og sprø menn? Kan det skyldes de kort korte kjolene?

    Liker

  81. Men min reaksjon fikk altså avdelingsdirektør til å vise hvordan hun var og der hun aldri fulgte jussen når hun gjorde noe mot meg og der hun løy! Samt at hun heller bl.a ikke forstod eller vel trodde hun kunne ta meg ved å hevde at jeg måtte komme med advokat på et avtalt møte da jeg sa jeg hadde advokat og ville ha tid nok slik at han kunne komme og ikke kun eget møte med han og de når man alltid kan ha med seg noen på møter.

    Samt at mitt motiv første gangen var å få vite hvem som fulgte med på meg, men der de nektet å opplyse om det. Og da viste de jo at de var farlige og gav faen i jussen. Og der fagansvarlig hadde løyet til meg om regelverket og der avdelingsleder og avdelingsdirektør ofte innkalte meg. Der de innkalte meg da eksen klagde selv om jeg ikke hadde gjort noe galt og der de aldri har hørt om hevngjerrige ekser. Der de alltid støtter alle som klager på meg. Og aldri kunne si hva møtene skulle handle om. Og det nedret seg iikke utover, de gav mer og mer faen i fakta og jussen og at det ble løyet. De leste aldri mine klager, sa bare at de visste alt fra før. De gav faen. De gav faen i mine varslinger og sjekket ikke hva avdelingsdirektør sa.

    Samt at det det krevde en enorm mental styrke for å stå imot alt det de fant på og også sette saken i system og få med seg alle detaljene da alt ble snudd og vridd på. Man har jo lov til å bli sint. Det er jo noe som heter berettiget harme!

    Liker

  82. Mulig du ikke har manisk psykose. Jeg kan ikke si det sikkert.
    Men at du har mange symptomer til tilsier at du har manisk psykose, er det sikkert og visst. Men det er jo ikke sikkert du har det for det. Det kan jo bare se sånn ut.

    Det må vi kunne være enig om ?

    Liker

  83. Nei. Grunnlaget faller ikke bort. Dine illojale handlinger kvalifiserer til oppsigelse eller avskjedigelse. Spør noen av alle de involverte. Alle vil si det samme.

    Det eneste oppsiktsvekkende med denne saken, er at du ikke forstår hva den handler om. Du vil ikke forstå. Du kan ikke forstå. For alle er det uforståelig. Den eneste fornuftige forklaringen er psykisk sykdom. Andre fornuftige svar finnes ikke.

    Skal banne på det at dersom ikke du får behandling så vil du fortsatt sitte og jamre deg om 10-15 år. Uten noe som kan ligne på framgang. Og be om «det juridiske» og si at du skal ha ny rettslig forfølgelse.

    Og når noen påpeker at det selvsagt ikke lar seg gjøre, vil du bare fortsette gnålet.

    Noen annen tenkelig utgang finnes ikke.

    Liker

  84. Det var jo en lege i Sverige som dopet ned ei dame i Sverige med jordbær han hadde puttet i sjokolade isatt dop og der tok henne med hjem i en hjemmelaget bunker. Da han oppdaget at familienl lette etter henne trodde han at hun ville lyve til politiet slik at han unnslapp straff. Men hun fortalte jo alt. Han mente da at det hadde vært ok om hun hadde vært alene og ingen hadde savnet henne. Hun var eskortepike og han trodde vel da at hun var alene.

    Han jeg traff heter Thomas Bjerkvoll. Han traff jeg på Scotsmann og han virket jo så trygg. Jeg tror jeg traff han to ganger. Da jeg sa hans navn hjemme hos meg selv så fikk jeg plutselige en sms med kun mitt fornavn! En gang tidligere ville han også ha meg med på danskebåten. Men jeg kjente ikke han så godt og han gav seg ganske fort. Kanskje de da skulle hive meg over bord!

    Noen trodde vel at jeg også var det med mine korte kjoler.

    Liker

  85. Det er klart at når du sier at Nav ville fått deg sparket uansett og at du derfor like gjerne kunne sørge for det på egen hånd, er du ute på særdeles tynn is. Dette er ikke noe som kan brukes juridisk til din fordel.

    Dette er ikke annet enn spekulasjoner som i påfallende grad ligner paranoide vrangforestillinger. Og dermed svekkes din troverdighet ytterligere. Du ødelegger bare enda mer for deg selv.

    Rart du ikke ser dette.

    Liker

  86. Det var noe de sa da det jo er meget enkelt å si og der de ikke trenger å legge frem noe fakta eller juss som er gjort forut for min handling. De skrev også at jeg ikke uberettiget kunne skrive som jeg gjorde. Hvorfor mente de at det jeg skrev var uberettiget? Det har de ikke forklart. Så da faller hele deres grunnlag bort. De mener at de selv har gjort alt etter boka, at jussen altid er fulgt og at fakta er sann. De hadde ikke mine bevis som viser at fagansvarlig løy. De hadde neppe heller referatet fra da eksen klagde. De skrev rett ut at de gav faen i mine varslinger og bare tok leders ord for god fisk. Noe måtte de jo sparke meg for i HR. Hva annet skulle de si?

    Liker

  87. Nå er ikke jeg noen fagperson, men det kan ligne paranoid psykose eller manisk psykose. Kanskje en kombinasjon. Eller begge. Schizofrene trekk ? Kverulantparanoia hører sikkert med i sykdomsbildet. Men usikker på om det egentlig er en diagnose.

    At det krever behandling- jo før jo heller – må være hevet over en hver rimelig tvil.

    Liker

  88. Jeg gidder ærlig talt ikke å forklare deg hva du har vært illojal mot. Du er ikke et barn.

    Men det jeg helt kort kan si er at illojalitet forårsaket avskjedigelsen. Den og bare den ødela alt for deg. Og derfor har du – og vil alltid bli – avvist uansett hvor mye du anstrenger deg. Og derfor kan du se langt etter en juridisk granskning. Til det er saken for opplagt. Det er bortkastet tid.

    Du kan jo kontakte alle de – jurister og andre – som har avvist saken og spørre. Du vil garantert få nøyaktig det samme svaret. Noen vil helt sikkert tilføye psykisk sykdom.

    Liker

  89. En sa at dersom han var i nær slekt eller venn med deg, ville han gjort alt han kunne for å få deg tvangsbehandlet.

    Dette fordi folk med slike symptomer som deg gjerne har null innsikt i egen sykdom og praktisk talt aldri frivillig vil finne på å be om behandling for lidelsen. Uansett hvor syke de er. Og uansett hvor mange tilbakemeldinger de får om sin psykiske tilstand.

    Jeg syns faktisk fyren viste omtanke og stor omsorg ved å si det, men du slettet innlegget.

    Personlig skulle jeg ønske du hadde noen pårørende som kunne hjulpet deg og støttet deg slik at du fikk psykiatrisk hjelp.

    Som du framstår nå, er vondt å se på. Det har blitt verre over tid. Og ingen har sagt det ikke kan bli enda verre.

    Og da kan det hende at du en ikke alt for vakker dag vil finne ut at alle broer bak deg er brent og at du aldri får muligheten til å vende tilbake til det virkelige liv. Det må jo være målet.

    Liker

  90. Kan du så forklare meg hva jeg var illojal mot?

    Når man har en rekke mennesker etter seg og det også dukker opp menn som tvinger seg hjem til en så vil vel gjerne vite hvem som er interessert i en! Og de må altså ha en lovhjemmel for å nekte å fortelle meg hvem de var! Og det oppgav de aldri. Da er det et lovbrudd!

    Det er stor forskjell på det å få permisjon der ingenting undersøkes og der man får suspensjon der saken må undersøkes. Man må da heller ikke innlevere nøkkelkort ved permisjon. De gav meg altså permisjon for at saken ikke skulle undersøkes!

    Man skal selvsagt ikke være lojal mot en arbeidsgiver som gir faen i fakta og jussen og som lyver.

    Liker

  91. Advokaten så selvfølgelig raskt at du hadde vært illojal i så alvorlig grad at en avskjedigelse var helt berettiget. Du på din side mente det sentrale poenget var at noen hadde lest på FB-siden din og varslet. Og at feil bruk av ordet permisjon var et svært vesentlig poeng. Advokaten må ha blitt forbauset over at du overhode ikke forsto hva saken dreiet seg om. Hva kunne grunnen være ? At du var helt dust ? Det kunne han vel neste utelukke. Men psykisk sykdom forklarer både din manglene saksforståelse og de helt ubegripelig toskete tingene du gjorde.

    Så ha løy ikke om din psykiske tilstand. Han konstaterte bare fakta. Den nærmere juridiske granskning som du etterlyser, fantes det ikke grunnlag for. Og når fortsatt etterlyser dette, er det kun fordi du ikke forstår hva saken dreide seg om.

    Liker

  92. Baronen hinter om mye. Det var faktisk han som fikk meg til å sjekke mine besteforeldre. Han kan også jobbe for forsvaret/staten og lage så mye kvalm netttopp for å diskreditere meg! For at alle som opplever dette fra staten vil da sammenlignes med han og bli erklært gale. Det er veldig effektivt.

    Jeg sletter ikke mye. I dag slettet jeg da det ble skrevet om peniser.

    Når folk spør meg om hvorfor jeg har opplevd det jeg har så svarer jeg. Det er så mange mennesker som driter i jussen og fakta når det gjelder meg og som sikkert vil gå etter meg når jeg skriver om det. Eller der de også er styrt av noen over de. Er man etterkommer etter en konge så skal man tas fra man er barn og da lyver de og finner på alt mulig. De vil til og med tvangsgifte en med menn som ikke er snile.

    Liker

  93. Advokatene har ikke kommet med noe juridisk nei. Og en av de løy om at jeg hadde en psykisk sykdom. Det er jo helt sinnsykt. Fordi man sa ja til å møte hos psykiater for å vise at man ikke lider av noe mentalt så betyr ikke det at man gjør det. Og hadde jeg ikke gått så hadde jeg blitt kalt lite samarbeidsvillig. Så uansett hva jeg gjorde så ble det tolket i mitt disfavør.

    Jeg kan ikke se noe annet enn at det er på grunn av mine forfedre. Kongen blir selvsagt rasende om noen truer hans og hans familie og alle de som soler seg i deres glans likeså. I tillegg måtte staten innrømme at de har løyet om at det ikke finnes etterkommere etter konger og der dette heller aldri tas opp og der de går etter de for å ta de. Jeg ble altså avlyttet av en i forsvaret!

    Du kommer ikke med noe jurdisk. Du må vise til lovregler som gir hjemmel for det NAV gjorde. Du kommer bare med generelle betraktninger.

    Liker

  94. De håner deg fordi du er så lik Baronen. Han har også grandiose vrangforestillinger. Og som deg har han også vrangforestillinger om forfølgelse. Alle vet at det sikre tegn på sinnssykdom. Men dere to vet det utrolig nok ikke. Og det er jo sitt morbide vis fascinerende. Og påkaller interesse.

    Men Baronen er jo ikke uføretrygdet. Og han har heldigvis ikke barn som må skamme seg over han. Som din sønn dessverre må.

    Så du er i fornemt selskap når du nevnes i samme åndedrag som Baronen. Kjendisstatusen til dere to er tuftet på nøyaktig samme grunnlag.

    Men du får gjøre som du pleier, Laila. Blås det vekk. Ikke tenk på det. Kanskje på tide å slette litt igjen. Du gjør jo alltid det når noen kommer for nær sannheten og det blir for plagsomt for deg.

    Du tror kanskje det kan ødelegge for deg ? Nei, det kan det ikke. Og uansett ødelegger du mye mer for deg selv når du uten filter blåser ut med dine vanvittige vrangforestillinger som du jo gjør i ett enda kjør.

    Liker

  95. Du nektes rettsak fordi du ikke har noen sak. Advokater sier det samme og de står fritt i forhold til staten. Du har jo skrevet en «fremstilling» over 17 sider hvor du helt feilaktig påstår at du ikke har brutt noen regler. Det er jo klart at når du viser fram den så viser du at du ikke har skjønt bæret av sakens hovedtema.

    Hvor lenge siden er dette nå ? 6-7 år ? Du har blitt medelt sikkert tusenvis av ganger hvor selvsagt det er at du har fått sparken. Og at det skyldes at det tørna for deg og du ikke er god i hue for fem øre. Men du vender det døve øret til og turer frem som om du skulle ha noe kjennskap til sakens fakta,

    Du har – som så veldig ofte – ikke tatt sannheten og fakta inn over deg. Du viser din inkompetanse. Og når du blir gjort oppmerksom på det klikker du helt og går vranglås.

    At du heller ikke fikk gehør hos verneombud og tillitsvalgte skyldes det samme. Du har forsømt deg så grovt at verken de eller verdens advokater kunne hjelpe deg selv om du overøste dem med penger.

    Arbeidsgiver har ikke knust noen. Du har derimot knust deg selv med din totalt åndssvake oppførsel.

    Og for å understreke hvor grovt usaklig du er, drar du inn religion. For et fjolleri du kommer med. Ikke rart folk står i kø for å gjøre narr av deg her inne. Du ber jo om det. Du er verden enkleste mobbeoffer.

    Liker

  96. Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av ‘mafian’, mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: ‘Etiketter’). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

    Liker

  97. Noen søker på ‘stå på med å kjempe for rettighetene dine, ribsskog!’. Jeg får prøve. Det er ikke så lett med de idiot-myndighetene vi har i Norge, men.

    Liker

  98. Oberstløytnant (av oberst og løytnant, «den øverstes stedfortreder») er en høyere offisersgrad som eksisterer i de fleste land i verden, plassert under oberst og over major. Graden brukes i hær og luftforsvar, men ikke i marine som har tilsvarende grader med andre betegnelser. På tysk betegnes graden som Oberstleutnant, på fransk som lieutenant-colonel og på engelsk som lieutenant colonel.

    Liker

  99. Men de er jo det når de vil nekte og hindre at jeg får rettssak og også tillater at arbeidsgiver lyver og gir faen i fakta og jussen.

    Det er faktisk sånn at arbeidsgiver kan gjøre hva som helst fordi man får ikke advokat selv med penger og tillitsvalgte og verneombud er jo gjerne en del av problemet. Det er altså ok at arbeidsgivere knuser mennesker i dette landet. Er det rart folk er for islam?

    Liker

  100. Dette er det dummeste jeg har hørt. Hva fungerte jeg ikke i når det gjaldt mitt arbeid? Det var de andre som løy om at hadde gjort feil når jeg ikke hadde det. Jeg tok de tyngste klagesakene meget selvstendig og trengte ikke spørre noen der om noe. I motsetning til de andre som aldri klarte å ta en sak selvstendig og måtte spørre de andre og da som regel attestanten så de ikke fikk registrert feil. De greide ikke å ta en beslutning heller.

    Nei, hun gav faen i alle lover og regler og var ute etter å ta meg! Eller hun hadde ikke kompetanse på juss. Hun er umulig jurist. Så det er sikkert løgn. Med mindre hun jobber for noen og gjorde det bevisst.

    Selvsagt kommer jeg ikke videre med saken når det aldri ble rettsak. Jeg er jo kommet videre. Jeg har fått uføretrygd. Lurer på hvor mange i Norge som har fått uføretrygd fordi arbeidsgivere og staten har vært etter de! Jeg jobber veldig mye og tjente bra så jeg fikk en god uføretrygd. Jeg fulgte min intuisjon også der da jeg visste det snart var stopp. Jeg jobbet også 10 timer på lørdager før jeg gikk ut på byen.

    Liker

  101. Så dine grandiose vrangforestillinger har altså forledet deg til å tro at «staten er livredd deg».

    Hvordan tror du vanlige mennesker ser på et menneske som kommer med et slikt utsagn ?

    Liker

  102. Laila, hva er din mening om Arild Ytreland, den såkalte fetteren i Birgitte Tengs-saken som ble dømt som erstatningsansvarlig for drapet på Birgitte Tengs og som sonet halvannet år i fengsel?

    Liker

  103. Tja, det kan jo virke som du står på stedet hvil i måten du ikke kommer deg videre etter krangelen med Szulist. Du skriver jo ustanselig om den samme saken i NAV, flere år etterpå.

    Kan du være enig i at Szulist ønsket det alt vel og prøvde å hjelpe deg å fungere i arbeidet, men at du ikke klarte det? Kan det være et godt utgangspunkt for å komme deg videre?

    Liker

  104. Erik Ribsskog vil adoptere din sønn, Laila. Er dette noe du er åpen for? Kan han trenge en farsfigur med butikksjeferfaring?

    Liker

  105. Hei,

    at dere jobber med å forbedre filtre, synes jeg at høres litt vagt/tafatt ut.

    Er dette noe dere bare skriver, lurer jeg.

    Jeg vil gjerne ha svar fra daglig leder, om dette.

    (Jeg ønsker å vite navnet, på det nett-trollet, som har bestilt dette, i mitt navn.

    Og jeg ønsker å bli informert angående, hva dere akter å gjøre, for å forhindre at noe lignende skjer igjen).

    Skjerpings!

    Liker

  106. Laila Monica, du er en perle av en jurist og en dyktig og god kollega.

    Det var baksnakking og styggedom fra Elisabeth Szulist og venner som merket deg ut som «fienden» fra dag én. Noe skal de leve av, disse sosialarbeiderne med fratrakksutdannelse. De tålte ikke dine grundige juridiske vurderinger. Det for truende.

    Velkommen tilbake i staten som førstekonsulent når som helst.

    Liker

  107. dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

    (Jeg har ikke skrevet dette).

    Vennligst rydd opp!

    Liker

  108. Det var jo sånn, (som jeg har blogget om tidligere), at min tremenning Øystein ‘Adoptert fra Korea’ Andersen og hans skolekamerat Glenn Hesler, hadde spilleautomater, (som Øystein lagde selv i begynnelsen), som stod i ‘spillehall-rommet’, på biljardhallen.

    (Dette kan ha vært fra vinteren/våren 1991.

    Noe sånt).

    Den biljardhallen var vel det første stedet, som Glenn og Øystein sitt spilleautomat-firma Arcade Action/Action Arcade, hadde automater.

    (Et firma som var min ide, å starte.

    Noe jeg prata om, (som noe slags small-talk, må jeg si), med Øystein, på slutten av studieåret 1989/90.

    Etter at Øystein hadde tigget meg om, (på Oslo City), å besøke han mer.

    For å si det sånn).

    Og både Øystein og Glenn var hyper-sosiale.

    (Glenn sitt varemerke, var å si: ‘Ikke vær anti’.

    Og det tolket jeg som å bety: ‘Ikke vær anti-sosial’.

    Noe sånt).

    Så Øystein og Glenn dro meg med, en del titalls kvelder/netter, (var det vel), til biljardhallen, (i helgene).

    (Dette var mens jeg jobba fast på OBS Triaden.

    Noe jeg gjorde fra høsten 1990 til sommeren 1992).

    Og dette trodde jeg at var på grunn av, at Glenn og Øystein, var så sosiale/selskapssyke.

    Men nå tror jeg at det kan ha vært på grunn av, at biljardhallens eier Kurt Holm, ønsket å ha en del folk, i biljardhallen, om nettene, i helgene.

    For å motvirke ran, osv.

    Og at det kan ha vært grunnen til, at Øystein, Glenn og meg, fikk lov til, å spille biljard mye, (gratis), om kveldene/nettene, i helgene, på den tida.

    Glenn og Øystein hadde mer penger enn meg.

    (Øystein var kanskje litt bortskjemt.

    Og Glenn hadde fått en fet erstatning, etter en mopedulykke, på 80-tallet).

    Så de hadde dyre køer, som de hadde kjøpt selv.

    Jeg var egentlig ikke så fan, av biljard.

    Men jeg syntes det var ok.

    Jeg var heller ikke så fan av Øystein sin spilleautomat: ‘Street Fighter’.

    Men jeg syntes at flipper, (det stod et Teenage Mutant Ninja Turtles pinball-spill der), var ok.

    Selv om jeg likte Terminator 2-flipper-spillet mye bedre.

    (For å si det sånn).

    Selv om min ting, vel egentlig var, å gå på nattklubb-runder, i Oslo sentrum, (sammen med Magne Wnnem, eller aleine), i helgene.

    Men dette satt Glenn og Øystein en stopper for.

    (Selv om jeg husker at jeg var på en del byturer, på den tida også.

    Jeg husker blant annet at jeg var på Hit House, dagen før julebordet, (til OBS Triaden), høsten 1991.

    For å si det sånn).

    Og burgerne der, (på biljardhallen), var jeg fan av, (husker jeg).

    (Og det var jo sånn, at jeg jobba, på Norges største senter, (i areal), Triaden.

    Og i en av Norges største mat-butikker, (OBS Triaden, som var noe sånt som Norges tiende største matbutikk, på den tida).

    Så det var alltid mye som hadde skjedd, på jobb.

    Og som jeg pleide å prate, med Glenn og Øystein om, (til de ble lei av å høre på meg), husker jeg.

    Og jeg hadde også en hyperaktiv ‘spesialskole-lillebror’, (Axel), som bodde, i den leiligheten, hvor jeg leide et rom, på den tida.

    Og jeg hadde også som jobb, å passe på han, på fritida.

    Men etter at den dyre skinnsofaen ble ødelagt, samt at en maleri-ramme på veggen, ble knust.

    Så måtte jeg bare innrømme, (overfor Axel sin far Arne Thomassen og stemor Mette Holter), at jeg ikke klarte, å passe på denne degenererte lillebroren min.

    Uten at alt i huset, ble ødelagt, liksom.

    For å si det sånn.

    Så sånn sett, så passa det vel bra, å heller henge på biljardhallen en del, i helgene.

    Istedetfor å sitte i stua, til Arne og Mette, og se på TV, mens de prata, med sine familievenner, i den andre sofaen.

    Noe som noen ganger kunne skje.

    Og etterhvert så ble også Mette kjent, med en sigøynerkvinne, som pleide å sitte i stua hennes, (og prate om tarot-kort osv.), om kveldene).

    Men at jeg muligens har jobba gratis, som vakt, på Lørenskog Biljardhall, (i noe sånt som et år, kan det vel ha vært).

    Det har jeg ikke forstått tidligere.

    (Må jeg innrømme).

    For sånn presenterte ikke Glenn og Øystein dette.

    (Må jeg si).

    De nevnte ikke noe om disse innbruddene i det hele tatt.

    (Sånn som jeg husker det).

    Så sånn er det.

    Bare noe jeg tenkte på.

    Mvh.

    Erik Ribsskog

    Liker

  109. Det var jo sånn, sommeren 1993.

    At de, (Hege, Christell og Terningen Matcafe-eier Andreas Tselentis), ville ha meg, til å vaske en trapp, som de hadde tømt et brannslukningsapparat i, (av en eller annen grunn).

    Men som man ser, øverst i bloggposten.

    Så var Hege 20 år, våren 1992.

    Så hu var 21 år, sommeren 1993.

    Og Christell er vel et halvt år yngre.

    Så at disse, (som begge var over 20 år), trengte hjelp, av noen, for å vaske opp, noe søl, som de selv hadde fått i stand.

    Det synes jeg at høres litt rart ut.

    Hvis de ikke hadde lært å vaske gulv/trapper, før de var 20.

    Så hadde de vel ikke vondt av å lære det.

    (Skulle man vel tro).

    Og at de da skulle be meg, (som er et par år eldre enn dem), om å vaske trappa, etter dem.

    Det var vel da sånn, at det hadde blitt, som noe nedverdigende nesten, for meg.

    Så jeg angrer ikke, at jeg takket nei, til den strø-jobben, (fra han Andreas), må jeg si.

    Min søster Pia sikla på å ta over leiligheten, etter Christell og Hege.

    Og da dro Pia med meg, på en visning, selv om vi hadde lite penger, (siden at jeg nettopp hadde dimma, fra militæret, og jeg ikke var heller ikke hjemløs, på den her tida).

    (Og Pia hadde visst glemt å levere sine meldekort, til A-etat, (som det vel het da), i X antall uker/måneder, (i forbindelse med at Tussebo barnehage hadde permitert henne, eller noe lignende).

    For å si det sånn).

    Og da begynte husverten, (som ligna litt på Guffen, i Donald), å bable, om den trappa, til meg.

    Men jeg hadde aldri vært nær det aktuelle brannsluknings-apparatet engang.

    Og jeg var vel antagelig på Terningmoen, (og dreiv med slutten av min førstegangstjeneste), da Hege og Christell, dreiv med dette party-tullet sitt, (eller hva man skal kalle det).

    Så hvorfor de absolutt ville at jeg skulle vaske trappa, etter dem.

    Det kan man kanskje lure på.

    (For å si det sånn).

    Man må vel si at det var noe tull.

    Å vaske en trapp, en gang.

    Det er vel ikke noe arbeidsforhold.

    (Å snakke om).

    Og det var også rart, at Christell, Hege og Andreas, stod tett i tett, (muligens utafor døra til Andreas, det var ihvertfall utafor en leilighet, en etasje ned, fra Christell og Hege sin leilighet).

    I en slags gruppe.

    (Nesten som et slags troll.

    Må man vel si).

    En gang Pia hadde dratt meg med ned dit.

    Det var muligens for å fryse ut meg.

    Og man kunne kanskje lure på, om disse tre, hadde et slags trekant-forhold.

    (For å si det sånn).

    Så sånn var muligens det.

    Bare noe jeg tenkte på.

    Men men.

    Liker

  110. Husker jo at du stolt poserte (eller viste fram) i baronesse-kostyme. Det var skikkelig pinlig ! Men du var jo overbevist om at du var adelig og kongelig. Du var som ei lita jenta som var barnehagens prinsesse for en dag. Pinlig fordi det beviser din grandiose vrangforestilling. Og fordi det er så sørgelig barnslig når et voksent menneske demonstrer sin forvirring og manglende kontakt med virkeligheten.

    Men nå vant Norge 2-0. Jeg overlater scenen til de som bare vil gjøre narr av deg fordi du har så mange likhetstrekk med Baronen.

    Liker

  111. Uansett må vi kunne si at du har forvaltet dine kongelige gener på en elendig måte så lenge du ikke har oppnådd annet enn sure nederlag og på toppen av det hele av store og små blir beskyldt for å være splitter pine gal.

    Med ditt fabelaktig gode utgangspunkt skulle man tro du var en anerkjent og respektert kapasitet innen det juridiske. Men sannheten er jo en ganske annen. Du har tapt det det går an å tape i det juridiske. Og du er avskiltet som jurist.

    For å si det med Charter-Svein: her er det noe som skurrer !

    Liker

  112. Ja. Du har store tanker om deg selv, Laila. Og mener altså i fullt alvor at det å være general ligger i dine gener. Men alt du har oppnådd er å bli avskjediget, uføretrygdet, utstøtt, latterliggjort og ydmyket på verst tenkelige vis. Ikke mye storhet og kongelighet i det, vel ? Taper, kaller man det på vanlig norsk. General og Dronning, heter det i din verden.

    Så at du har grandiose vrangforestillinger og en forskrudd virkelighetsopplevelse, det kan du jo skryte av .Og det er i det minste sant. Det er jo ikke rare greiene, selvfølgelig. Men det er da noe.

    Liker

  113. Kanskje litt slemt å kalle en med grandiose vrangforestillinger for «general» og «direktør». Bare tanken får nok henne kjapt opp i stram giv akt, med rødmende kinn og drømmende blikk.

    Liker

  114. Vedtak om lønnsforøkelse og forfremmelse for avdelingsdirektør Laila Monica Vedumstuen Høibakken Haraldsplass Nikolaisen i NAV Forvaltning.

    Avdelingsdirektør Laila Monica Vedumstuen Høibakken Haraldsplass Nikolaisen i NAV Forvaltning forfremmes til divisjonsdirektør med generals rang, og gis lønnsforøkelse til lønnstrinn 102.

    Med vennlig hilsen
    Avdelingsdirektør Laila Monica Vedumstuen Høibakken Kagnes Szulist Nikolaisen

    Liker

  115. Elisabeth Honoratia Szulist,

    du underettes herved om at ledelsen vil avskjedige deg fra din stilling som førstekonsulent.

    Med vennlig hilsen

    Laila Monica Vedumstuen Høibakken Kagnes Nikolaisen
    Avdelingsdirektør

    Liker

  116. Lærdal ønsker Laila Monica Nikolaisen som ordfører og øverste leder. Still til valg, Laila! Still til valg! Du må stille til valg! Du har ikke noe valg!

    Liker

  117. Der var ihvertfall ei der som hadde god kjennskap til Lærdal for da det brant i Lærdal så snakket hun som om hun visste alt om det stedet. Hun het Kvalvik og var også fungerende avdelingsleder. Selv om hun kun vel hadde vært lydtekniker hos NRK og neppe kunne noe om regelverket i arbeidsliivet. Og det kunne vel ikke Hopland som var sosionom heller. Og heller ingen jurister åpenbart da både Kagnes, fagansvarlig Østli og avdelingsdirektør Szulist er jurister, selv om man ikke skulle tro det. Men her handlet det jo om å ta meg.

    Liker

  118. Det skulle ikke overraske meg om barnehagepersonalet og ppt klagde på meg til NAV siden de ikke likte at jeg flyttet med min sønn. Noe som jo er helt hinsides absurd og der det de drev kan kalles frihetsberøvelse. De kan da ikke legge seg borti privatlivet til folk. Og det er ingen barnevernsak å flytte! Selv om de brukte barnevernet for å true meg og der også barnevernets leder dro på shopping på barnevernets budsjett vel til Oslo da hun besøkte meg og der vi møttes på kafe og der hun gikk inn for å frata meg omsorgen. For å flytte fra en bygd. Det er ikke rart de er livredde for at deres inkompetanse og ondskap skal komme ut.

    Liker

  119. Jeg har aldri jobbet i Lærdal. Jeg hadde vel en liten sentraljobb der eller lignende da jeg var arbeidsledig en gang, men det var på en uke eller noe sånt.

    Men jeg jobber på Årdal sosialkontor og jeg tror det var ei derfra som ble nestleder under Kagnes. Jeg fikk da ikke sparken der heller, jeg sa opp selv. Men de sier vel at jeg fikk sparken. Jeg husker Szulist sa at jeg hadde gjort en så dårlig jobb et annet sted. Det var jo bare trakassering da hun ikke sa hvor det var.

    Liker

  120. Hvorfor sier du at du «sletter lite» innlegg når sannheten er at du sletter haugevis ? Eller sletter du bare innlegg du ikke klarer å svare på ?
    Kan da ikke være nødvendig å ljuge om alt.

    Liker

  121. Jeg blei mobba på Svelvik Ungdomsskole av Geri og Aakvåg, fordi jeg hadde svær rompe.

    Og en gang jeg snakka med stemora mi, Haldis, sa hu at jeg ikke kunne operere rompa mi.

    For rompa mi var for svær til å opereres (var det vel)

    Da jeg seinere jobba på Rimi Bjørndal, arrangerte Rimi-Hagen en prompekonkurranse.

    Og den her konkurranse vant jeg da.

    For i store romper, bor det fine promper.

    Så jeg vil aldri operere rompa mi da.

    For den her rompa har bragt mye glede da (slik jeg ser det)

    Liker

  122. Amerikanerne lurer på om jeg har en diagnose. Nei, det var bare en midlertidig diagnose, som bare var tull, (vil jeg si). Noe sånt.

    Liker

  123. Erik Ribsskog
    Klage/Fwd: [Ved24.no] Bestilling (7392) – 10. oktober 2021
    Erik Ribsskog 11. oktober 2021 kl. 07:40
    Til: juridisk
    Kopi: salg@ved24.no, «inger.lise.blyverket» , tr@forbrukertilsynet.no, post , sfovpost@statsforvalteren.no, abuse@telia.com, amnestyis , HRW UK
    Hei,

    dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

    (Jeg har ikke kontaktet disse).

    Vennligst rydd opp!

    Med hilsen

    Erik Ribsskog

    PS.

    Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
    virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
    jeg).

    ———- Forwarded message ———
    Fra:
    Date: man. 11. okt. 2021 kl. 07:27
    Subject: SV: [Ved24.no] Bestilling (7392) – 10. oktober 2021
    To: Laila Monica Vedumstuen Høibak Nikolaisen

    Bekreftelse på best av 16 sekker med bjørkeved

    Da kommer veden til deg i dag mellom kl 09-12

    Det blir kr 1649.- å betale til sjåfør

    Ved24.no

    Fra: Ved24.no
    Sendt: søndag 10. oktober 2021 18:31
    Til: salg@ved24.no
    Emne: [Ved24.no] Bestilling (7392) – 10. oktober 2021

    Bestilling – Ved24.no
    Du har mottatt følgende ordre fra Laila Monica Vedumstuen Høibak Nikolaisen:

    [Ordre #7392] (10. oktober 2021)
    Produkt

    Antall

    Pris

    Norsk Bjørkeved, 30 cm, 40 l.

    16

    kr 1.264,00

    Delsum:

    kr 1.264,00

    Levering:

    kr 385,00

    Betalingsmetode:

    Betal ved levering (Kort, VIPPS, Kontant)

    Totalt:

    kr 1.649,00

    Forventet levering: 11.10.2021

    Leveringstid: Mandag til Fredag (09.00 til 12.00)

    Bæring: Ingen bæring

    Fakturaadresse
    Laila Monica Vedumstuen Høibak Nikolaisen
    Christian Krohgs gate 43A
    0186 Oslo
    91587593
    eribsskog+lailamonica@gmail.com
    Gratulerer med salget.

    Ved24.no

    Liker

  124. Her var det jo slettet flere kilometer med innlegg ! Men år du ikke klarer å svare Petter, er det nok best å slette.

    Liker

  125. Dette kvinnemennesket fikk fyken i Lærdal og fra NAV pga sine personlige problemer/adferd. Anbefaler alle å se bort fra bloggen hennes. Hun trenger psykiatrisk behandling. Veldig trist sak.

    Liker

  126. Kanskje vi bør adoptere, Laila Monica? Du er jo ikke noen ungpike lenger, for å si det forsiktig.

    Liker

  127. Bryllup feires 20. oktober i Hauge kirke i Lærdal av pensjonert førstekonsulent Laila Monica Vedumstuen Høibakken Nikolaisen og pensjonert butikksjef Erik Løvenbalk Adeler Ribsskog. Kun nære slektninger er velkomne.

    Liker

  128. Nå var den åttende ‘mørkhudet-immigrant-matlevereren’ på døra mi, (cirka klokka halv et). Han begynte å ‘bable’ om Geir Arne Jørgensen, (fra Min Bok), så jeg tok en prat med han, og tok noen bilder av kvitteringen, før jeg fortalte at jeg bare spiste brødskriver med stekt måkeskit på.

    Liker

  129. Hei,

    i dag, (søndag), så åpnet jeg et brev jeg har fått tidligere denne uken, fra Spesialenheten.

    (Søndager er en rolig dag, hvor det ikke er så mye annet som skjer, så det hender jeg samler opp brev fra myndighetene osv., og går gjennom de på søndager.

    Da kommer det jo ikke noe post heller, og jeg får ingen telefoner som gjør at jeg blir distrahert, for jeg har ganske mye å gjøre, jeg har en blogg blant annet, hvor jeg skriver om at jeg ikke får rettighetene mine fra politiet, med mere, etter at jeg overhørte at jeg var forfulgt, av noe ‘mafian’, i Oslo, i 2003 og 2004, og etter at jeg ble forsøkt myrdet av en bande, i Kvelde, i 2005.

    Det viser seg at konvolutten inneholder tre ulike klagesaker, på politiet, som jeg har sendt Spesialenheten.

    Jeg synes dette virker som at de sorterer etter person og ikke etter sak der.

    Burde ikke Spesialenheten være saklige?

    Jeg har studert Informasjonsbehandling, i to år, på NHI, så dette skjønner jeg litt av mener jeg, og jeg har jobbet som butikksjef i Rimi, så rutinene til Spesialenheten mener jeg å se at skinner litt igjennom her.

    De er ikke saklige da, mener jeg.

    Og det er en uting, mener jeg, for de skal være som byråkrater, og ikke behandle folk forskjellig.

    Så da blir jeg trakassert, av Spesialenheten, mener jeg, hvis de sender meg tre saker i en konvolutt.

    Da går det på meg som person, og ikke på sakene, mener jeg.

    En annen ting jeg reagerer på er saksgangen, når det gjelder klager på Spesialenheten.

    Til Riksadvokaten.

    Da skal den sendes inn via Spesialenheten.

    Det er jo ikke gjennomsiktig da.

    Da kan jo de i teorien klusse og kludre med klagen, før den sendes Riksadvokaten, og ingen vil noen gang finne ut av det.

    Er det i orden hvis jeg sender klager; (for jeg har tenkt å klage på henleggelsene i de tre nevnte sakene. Ihvertfall en av dem er veldig klar, mener jeg. Men også de to andre, som er ganske like).

    Kan jeg sende de klagene direkte til dere hos Riksadvokaten, hvis jeg tror det er noe personlig fra Spesialenheten?

    Jeg har Johanitterordenen i slekta, som jeg har måttet lese om i Aftenpostens Tekstarkiv, for å finne ut.

    Og ‘Presthus’, det høres jo religiøst ut.

    Jeg lurer på om jeg blir tullet med av de kristne/korsfarerne.

    Dessuten er Presthus Høyre-navn, og jeg blir tullet med av Høyre, etter at jeg var med å jobbe på Unge Høyre sitt program før kommunevalget, i 1991, i Høires Hus, i Stortingsgata, i Oslo.

    (De vil ikke sende kursbevis og attest for at jeg var politiker/politisk rådgiver).

    Dessuten er Hamar, (hvor Spesialenheten hører til).

    Det er nabobyen til Elverum, hvor jeg var et år i militæret, i Geværkompaniet, i 1992/93.

    Så jeg er nesten litt fra Elverum og.

    Og det er jo et rivaliseringsforhold her, hvis jeg har forstått det riktig, mellom Elverum og Hamar.

    På begynnelsen av 90-tallet, så var det ihvertfall sånn, skjønte jeg av en viss Ragnvald Nicolaisen, som var på samme lag som meg, på Terningmoen, i infanteriet der, at i Hamar så snakka dem ‘Oslo-mål’, mens i Elverum så snakka dem mer ‘bredt’.

    Så her er det noe forskjell.

    Så jeg lurer på hva det er, men tulla med blir jeg nok av Spesialenheten.

    De, (og også dere hos Riksadvokaten), lar alt passere, enda det er klart som dagen er lang, at her er det tull fra ‘onkel Politi’.

    Her må politiet slutte å tro at de så mye finere enn vanlige folk.

    Jeg har vært i Heimevernet, og lar meg ikke patronisere bare fordi at dere i politiet har uniform.

    Nei, maktmisbruk det ser jeg meg ikke blid på.

    Og det jeg ser fra dere og Spesialenheten og Politiet, det er maktmisbruk i høyeste grad.

    Så nå får dere skjerpe dere, og rydde opp i de grumsete systemene deres, og slutte å forakte norske folk, (som ikke er som ‘jøder’/frimurere/(amerikanere)/korsfarere/illuminister), synes jeg.

    Jeg er også direkte etter Birkebeinerne. Kan det være derfor alle tuller?

    Liker

  130. Var på Nav Bærum og snakka med hu Mary, men hu sa det at det blir litt klamt hvis hu må snakke med meg om dette her da, så hu sa at jeg burde ta det opp med Greftegreff, men han kaller meg bare for soper og vil ha meg innlagt hos lege Johnsen. Men jeg er direkte etter Lennart Svenske og Bååt (som var varulv vel) og mulig det her kan ha noe å gjøre med birkebeinerne, ettersom birkebeinerhytta lå der hvor jeg dreit mye, på jordet som tilhørte ei Bøhmer,vel…

    Og lege Johnsen vil ha meg innlagt, på Blakstad, fordi jeg lider av schizoid paranoid psykose da.

    Og jeg overhørte at lærer Aakvåg, sa at gromguttstedet mitt egentlig tilhørte tateren Geir-Arne da.

    Og både Turid Sand og Geir-Arne mobba meg på ungdomsskolen da.

    Var det fordi jeg er eldste sønn av eldste sønn? (lurer jeg nå)

    Og jeg blei prompemobba på Svelvik ungdomsskole, av Aakvåg og Geir-Arne.

    Noe sånt

    Så sånn er nok det.

    Men men-

    Liker

  131. Hvis du overnatter hos noen, så betyr ikke det at du bor der. Men hvis du disponerer skuffer, i reolen, i stua, da er du hjemme der, mener jeg.

    Det her var liksom ‘vårt’, på 70-tallet, (og kanskje enda mer og). Og jeg mener, at dette egentlig er mitt, for jeg disponerte noen skuffer, i reolen, i stua, på det grønne huset, (og har bruksretten osv., mener jeg). Og dette har vært del av en gård, (i gamle dager), så man kan også bruke odels-reglene, og si at dette er mitt, (mener jeg).

    Jeg er eldste sønn av eldste sønn, og gromgutt, vel.

    Liker

  132. På mandag 23. august, så gikk jeg ned til Bekkestua sentrum, for å handle mat.

    Så sånn var det.

    Bare noe jeg tenkte på.

    Mvh.

    Erik Ribsskog

    PS.

    Bærum kommune, (må det vel være), hadde ikke tømt søpla si siden Ålesund brant.

    Liker

  133. Personangrep, trakassering, promping og annen styggdom vil ikke bli akseptert her på lailacons-blogg.

    Ta kontakt med bloggadministrator, på e-post adresse lribsskog@gmail.com, hvis du lurer mer på hvorfor den ovenstående kommentaren har blitt slettet.

    Med lailacons-blogg hilsen

    Laila Ribbstuen

    Liker

  134. Alle er velkomne til Laila Monica sin hytte. Der skal vi ha prompefestival fra i morgen og frem til og med julaften.

    Liker

  135. Personangrep, trakassering, promping og annen styggdom vil ikke bli akseptert her på lailacons-blogg.

    Ta kontakt med bloggadministrator, på e-post adresse lailaskog@gmail.com, hvis du lurer mer på hvorfor den ovenstående kommentaren har blitt slettet.

    Med lailacons-blogg hilsen

    Laila Ribbstuen Nikolaisen

    Liker

  136. Jeg har lest på denne bloggen, så jeg mener jeg har bruksretten til den.

    Jeg har hevd på den, mener jeg.

    Så sånn er det.

    Send passord og brukernavn pr. Epost.

    På forhånd takk.

    Liker

  137. Jeg, (Erik Ribsskog aka. johncons), er moderator på denne kommentarfunksjonen.

    Hvis jeg i tillegg skal kommentere/diskutere her, så får jeg en dobbeltrolle, vil jeg si, og det er egentlig ikke så ryddig, mener jeg.

    Derfor finner jeg det mest fornuftig å slutte, å skrive i kommentarfeltet, bl.a. fordi jeg finner det stressende og konfliktfylt, å ha en slik dobbeltrolle.

    (Jeg synes også at denne kommentarfunksjonen er lite velegnet til å chatte eller ha debatt i).

    Men hvis noen vil stille meg spørsmål, så kan de eventuelt sende meg e-post, til eribsskog@gmail.com

    Håper dette er i orden!

    Med johncons-blogg hilsen

    Erik Ribsskog

    Liker

  138. Modum Bad Nervesanatorium er den norske institusjonen som gjorde mest bruk av LSD. Fra 1961 til 1975 ble 373 hospitaliserte pasienter behandlet med LSD ved sanatoriet. 40 Dosene lå vanligvis mellom 25-100 mcg, noen ganger opptil 200 mcg, men sjelden over 300 mcg. 41 Bruken fikk først et omfang av betydning etter at daværende assistentlege Ole Herman Robak, foretok en studiereise til Göttingen, til dr. Hanscarl Leuner i desember 1961. Både overlegene Robak og Ravnsborg, som begge drev med LSD-behandling på Modum Bad Nervesanatorium, hevdet i forklaringene til kommisjonen at de ikke så på behandlingen som del av noe forskningsprosjekt.

    Liker

  139. Så redd er man altså for meg:

    Det er noe rart at fastlegen mener jeg må gå på lavere dose høyt blodtrykk medisiner enn legene på Rikshosptialet. Men nå skal jeg jo snart til fastlegen og få undersøkt det. Jeg gadd ikke gå til Rikshospitaltet da OUS jo har latt min tidligere avdelingsleder Kagnes lage besøksrom der. Noe påfallende.

    Det har jo fungert veldig bra med dobbel dose ihvertfall. Jeg lever i beste velgående. Bivirkningne kan være litt voldsomme, men i det store og hele så går det bra.

    Ikke har jeg hatt corona heller.

    Liker

  140. Så snart pasienten er i stand til å samarbeide om et lengre intervju, bør anamnesen
    kompletteres med et strukturert diagnostisk intervju. MINI / MINI pluss brukes mye
    for diagnostiske formål i Norge. Dette intervjuet har et enkelt oppsett. MINI gir imidlertid
    bare informasjon om hvorvidt pasienten har en psykoselidelse eller ikke, og har ingen
    modul for differensialdiagnostikk av psykoselidelser.
    Ved differensialdiagnostikk er SCID­I (modul A til D) et alternativ, men er mer
    komplisert i oppsettet og krever mer praktisk trening. Det gir DSM­IV­diagnoser, som må
    «oversettes» til ICD­diagnoser. I forskning brukes av og til intervjuet SCAN, som gir

    ICD­diagnoser.

    Håper dette er klart nå.

    Liker

  141. Det kan også ha vært Ericssons han jobbet hos. Han var jo sivilngeniør. Det lå ihvertfall på Nesbru i Asker.

    Når man tar opp ting som jeg har opplevd så mener jeg det vises at jeg har vært overvåket hele livet. Man gjør det på en fordekt måte selvsagt. Anarkisten sa han var forsøkt vervet av etteretningstjenesten og vi besøkte tidligere ansate i forsvaret. Han var god i data. Jeg har jo opplevd de rareste ting med ansatte i forsvaret og poliiet så de er jo gjerne folk man tror det siste skulle vært det de er. Det samme med de som skriver her inne. Erik Ribbskog later som han er helt gal. Men han var venn med anarkisten, eller bildene av han er ikke ekte og han er selv Ribsskog eller dette er forsvaret som legger ut.

    Liker

  142. Jeg hadde en eks som var veldig opptatt av dette med promping også. Han sa at hans og hans venn på jobben pleide å gå inn til hverandre for å prompe. Han jobbet da hos ABB tror jeg.

    Det var han som bestilte snifffilmer. Og han var interesset i BDSM. Noe jeg ikke var. Og da ble jeg ødelagt for livet da jeg så de filmene med seksuell tortur. BDSM var jeg aldri med på. Han ville jeg skulle gå med lakktruse og han brulkte selv maske. (Flott mann utad vettu…) Han giftet seg med eu 14 år eldre dansk dame. Og hun har svart meg i mine blogger og trakassert meg. Men det kan også være den voldelige eksen som brukte hennes navn da han så min eks sitt navn i et fotoalbum og så har sjekket han opp. Men det er noe rart å bruke hennes navn og ikke hans. Kanskje hun er sjalu. Dette miljøet kan være etter meg og der de ville ta meg om de har fortsett med hans forlystelser. Siden hun er dansk så kan de være i samme miljø som Peter Madsen! Hun var flyvertinne.Og han fortalte at han traff henne på en flyreise og han ble så glad da hun var 180 siden han var 195 og slapp å bøye seg ned for å kysse henne! Han var jo litt rar. Hun er da 22 år eldre enn meg.

    Liker

  143. Alt er helt etter boka. NAV har ikke gjort noen feil. Du har ingen sak. Derfor er det ingen ærlig advokat som vil ta saken.

    Liker

  144. Jeg og negern over gangen for meg, satt i leiligheten min i går, og prompa, i 30 minutter eller noe sånt vel.

    For den her negern sa det, at naboer burde prompe sammen, for å bli enda bedre naboer da.

    Så sånn er nok det..

    Og hu fra psykiatrisk hjemmetjeneste, kom inn i leiligheten etter en stund da, og så det at vi måtte slutte med den her prompinga, fordi at stanken kunne merkes helt til Skaugum da.

    Noe sånt.

    Og hu sa også det, at både jeg og negern burde legge oss inn på Blakstad, til prompeavvenning da.

    Liker

  145. Szulist og de andre kollegene kaller deg konsekvent Galestuen, og sier at du må på «galestuen». Hva tenker du om det?

    Liker

  146. Ja, sånn er det å være kongelig. Myndighetene er jo livredde deg. De vet du har enorme krefter. Og har helt sikkert fått med seg at du har gått fra den ene triumfen etter den andre og er livsfarlig. Du knuser ALT med kraften din ! Kraften i Harald Hårfagre er jo transformert over til deg ! Et mirakel ! Men like fullt !

    Liker

  147. Ryktene sier Elisabeth Szulist hadde sex med en neger på et møterom på NAV…mens en sultende familie sto ved skranken og tryglet om penger

    Liker

  148. Viktig å påpeke at kravet om lojalitet mot arbeidsgiver annulleres ved slike overgrep, Blåbærkratt. Da gjelder ikke lojalitetsplikten. Det er som Laila sier: «Hva med jussen» (og så x-antall utropstegn. Nøyer meg med fem) !!!!!

    Liker

  149. «Her hadde jeg altså oppgitt at jeg gikk hjem fordi jeg var forkjøla. Og dette sendte Næss til Szulist og hvorfor det?»

    Svært kritikkverdig og uten tvil et alvorlig overgrep. Her bør det vanke erstatning i millionklassen !

    Liker

  150. Gjetter på at det vanket både champagne og kake når du endelig forsvant ut av døra. Det må jo ha vært et sant helvete å jobbe sammen med et utyske som deg.

    Liker

  151. Hei,

    så dette er altså ikke mulig å ta med disse firmaene?

    Dere ønsker istedet å ødelegge helga til folk som en bunch med sadister, (hadde jeg nær sagt).

    Og så er det ingen person som har undertegnet mailen deres.

    Hva skal dette bety, lurer jeg.

    Jeg ønsker å heller få svar fra en overordnet hos dere om dette.

    Skjerpings!

    Erik Ribsskog

    Liker

  152. Elisabeth Szulist vil motta Kongens Fortjensmedalje i gull og rubin neste mnd, for sin innsats for de trygdede, de fattige, de som sliter, og alenemødre.

    Liker

Stengt for kommentarer.