Etterkommere etter konger får ikke nødvarsel

Jeg har ikke fått noen melding. Men jeg fikk da det var test. Så det var vel bare for å la en tro at en ville få det da. Men jeg er jo vant med at staten gir f i både juss og fakta når det gjelder meg og overlever alt så jeg klarer meg nok uten melding. Jeg er også vant med å politiet brøler til meg når jeg kommer for å anmelde og nekter meg det, ber meg spørre folk på gata når jeg er utelåst (hadde det bare vært utlendinger i Norge så hadde ingen ringt låsesmed for meg!) lyver når de henlegger anmeldelser, er med på å sparke meg i NAV, prøver å lokke meg inn i taxi med 500 lapp, antyder at jeg lider av noe når jeg vil anmelde menn som tvinger seg hjem til meg, med mer. Det er fordi politiet jobber for staten og staten går etter de som er etniske etterkommere etter konger! Det er så ond stat at det er nesten ikke til å tro. Jeg håper landet og folket blir ødelagt av været!

Her sitter der kolleger og ledere i staten og lyver til en og nekter å se på saker på nytt, der de innkaller en uten at en får vite hvorfor og der man alltid er skyldig, der de lyver i referater og der de ikke har kompetanse på juss eller gir totalt f. De eneste de tenker er å få satt en på gata så man dør! De nekter å gi en referanser. Fy f for et land. Det bør komme mye mer katatrofer!

Og så får man uføretrygd og siden man jo har jobbet mye så får man godt utbetalt. Og da tror de at da skal man holde kjeft. De har ingen forståelse for at man som jurist kan være kallet til det og der man er av de få som jobber for folkes rettigheter enn for AP og den norske stat! Men det er ingen som vil da vil ansette en og man kan ikke starte eget firma uten å ha vært advokatfullmektig og vi har også en stat som gir totalt faen når de møter meg og ikke ser på jussen eller fakta overhodet og ignoerer en totalt så jeg kan ikke jobbe i dette landet. Her har vi kun er politi som jobber for islam og det samme med resten av staten!

Vi har til og med et arbeidsdep. som lyver om at saken ble avvist i retten fordi man ikke hadde noen sak. Nei, det var ikke derfor. Det var fordi alle advokater man spurte innen fristen nektet å ta saken når man ble pålagt å brulke proesesfullmeldig og der man hadde penger! Og der de ikke kommer med noe juridisk. Enten så kan de ikke tenke seg at kolleger og ledere er ute etter en eller de gir f og er med på det! Og hvem ber retten om at man som jurist må brukes proessfullmektig? Jo, der er regjeringsadvokaten for de vet at man ikke får noen og dermed ingen rettsak og da kan staten skjule at de går etter mennesker og driter i både juss og fakta for å ta de! Og regjeringsadvokaten er god venn med oljefondsjefen som er god venn med Mette-Marit! Kanskje de har fått ordre fra Mette-Marit om å ødelegge kvinnelige etterkommere etter konger slik at kun hun får oppmerksomhet og ingen andre kvinnersom faktisk er etterkommere etter konger kan få oppmersomhet!

Vi lever i en stat der hverken jurister, advokater eller noen i staten bryr seg om jussen er fulgt.

Eller er det bare overfor vi som er etniske etterkommere overfor konger dette skjer?

89 kommentarer om “Etterkommere etter konger får ikke nødvarsel

  1. Hvilken praktisk betydning har det at du ble permittert og ikke suspendert? Saken din ble usedvanlig grundig undersøkt og resultatet ble avskjed. Du klarte utrolig nok å forverre dine problemer fra tilsnakk, til ordensstraff, til oppsigelse og til slutt avskjed. Du forverret din egen situasjon raskere enn det Nav rakk å reagere på.

    Selvfølgelig blir du bedt om å forlate arbeidsplassen når du helt bevisst fortsetter å gjøre det din arbeidsgiver sier at vil få konsekvenser for arbeidsforholdet ditt. Hvordan kan du ikke forstå det??

    Du påstår at vi ikke kan jus. Du har heller ikke vist til holdbare juridiske argumenter. Du viser til en eller annen innsynsrett du tydeligvis tror du har for å finne ut hvem som varslet din arbeidsgiver om deg. Du sier jo klart at dine kolleger skulle lokkes fram, hvorfor skal Nav bistå deg med det?

    Du utsatte møtene med arbeidsgiver fordi du ikke fant en advokat som ville være med deg. Hvorfor trengte du advokat når det du måtte gjøre for å slippe mer problemer var å gjøre som arbeidsgiver sier? Du fant vel en advokat til slutt, men valgte likevel ikke å bruke denne. Du avslo møte arbeidsgiver på en saklig måte og nektet å få den helsemessige oppfølgingen resten av verden ser at du desperat trenger. Hva skulle Nav gjøre?

    Nav har ikke fremstilt saken slik det passer de, de har fremstilt den slik den er. Det er du som trekker fram tre-fire episoder som du laget et voldsomt styr rundt. På toppen av det som skjedde på jobben kommer du med ville påstander som at kolleger sendte menn etter deg! Hva i all verden trodde du konsekvensene av noe sånt ville være? Når en slik påstand fremmes på alvor er det noe galt med den som fremmer påstanden. Det er så ute i verdensrommet at det ikke egentlig ikke kan argumenteres mot den påstanden. Toppen av alt er at du heller ikke har noe argument for at det er sånn at Nav sendte disse etter deg. Du var i konflikt med jobben din og mener du opplevde noe rart. Ergo er det Nav som står bak. Lengre unna fakta, juss og dokumentasjon er det ikke mulig å komme.

    Liker

  2. Uansett hva jeg skriver så er det samme svar fra dere. Dere har ingen kompetanse! Hvorfor skrive til meg når dere ikke tillater noe annet svar enn det som passer dere?

    Jeg fatter ikke det hatet som er mot meg. Eller jeg gjør selvsagt det.

    Vi har også et politi som løy om at jeg hadde fått suspensjon når jeg altså ikke hadde det. De støtter altså ledere som vil ødelegge ens liv! det er så ufattelig ondskap at det nesten ikke til å tro!

    Dere er kun ute etter å trakassere meg. Eller kanskje dere skal berolige de som er etter meg om at de fortsatt har beskyttelse av dere eller dere er de eller dere vet at de er så farlige at dere må la de tro at ingen tror på meg!

    Liker

  3. Men du har jo ingen kompetanse på juss! Du vet ikke hva som er galt, du ser ikke når det kreves lovhjemler med mer! Og du ser ikke at de ikke har sett på fakta. Og du ser heller ikke at de har løyet.

    F.eks skulle det vært oppgitt lovhjemmel for å gi meg permisjon. Men det gjorde de ikke fordi det ikke finnes lovhjemler for å gi meg permisjon etter at de har bedt meg innlevere nøkkelkortene. Når man ber noen gå på dagen så skal de ha suspensjon og så skal det undersøkes om det var korrekt å be en ansatt gå på dagen.

    Og så tror alle at det var ok å gi meg permisjon, og at man ikke trengte lovhjemmel for det. De skjønner ikke at arbeidsgiver da kommer unna med sine lovbrudd fordi ingen undersøker noe!

    Det er ikke lov for en arbeidsgiver å be en ansatt innlevere nøkkelkortene som det passer de, fordi de ikke liker en ansatt, eller der de krever usaklige av en ansatt, som å komme med advokat eller gå til behandling! De må jo først se på hva en ansatt sier da og svare på det og ikke si at den ansatte er psykisk syk. Men klart det blir vanskelig å se hva en ansatt sier også når det er lederne som er de som er etter en og fremstiller saken slik det passer de! Da skulle altså NAVs øverste organ sette inn ledere som jeg ikke var i konflikt med og der de skulle ha sett på saken! Eller så er altså hele NAV og hele staten og advokater med på å skulle ødelegge mitt liv!

    Liker

  4. Du er uenig i de dokumenterte fakta i saken din og anvender en tolking av juridiske begreper som du er alene om å ha. Det at gjentar dine partsinnlegg er ikke å dokumentere noe som helst utover Nav sin saksbehandling.

    For eksempel så har du faktisk skrevet homofobe og rasistiske ting på nettet og dette innrømmet du jo siden det visstnok skulle lokke fram stalkere. Det å lese noens facebook er ikke å stalke og siden du innrømmer at du faktisk skrev det su skrev å nettet så er det umulig å begripe hva du nå vil oppnå. Det finnes altså ingen paragraf som gir fritak for konsekvenser for de handlinger en foretar seg i den hensikt å lokke fram de som leser åpne ting på nettet.

    Arbeidsgiver oppfattet at du var psykisk syk og forsøkte å hjelpe deg. Det er kjernen her. Du nekter å innse det, men det gjør det ikke mindre sant. Hele saken din lyser av det og din håndtering i etterkant kan ikke underbygge det sterkere enn den den stadig gjør.

    Liker

  5. Lovverket er ikke fulgt til punkt og prikke i saken min og det er det dokumentasjon på her:

    Kap. 1. Permisjon uten lovhjemmel og omplassering uten saklig grunn og lovhjemmel, samt fjerning av datatilganger

    Kap. 2. Avskjed i NAV der de gir f i juss og fakta og lyver, og klage fra meg der avdelingsdirektør gir f i jussen og fakta og lyver

    Kap. 3. Begynnelsen på avskjed der de tar opp hva jeg skriver på facebook, men ikke bryr seg om det jeg sier er sant. Og sender meg på eget kontor, så det ser ut som de tar hensyn til meg

    Kap. 4. Eksens klage på meg til NAV, og der avdelingsleder lot som hun ikke visste min relasjon til han og også nektet å fortelle hva det gjaldt. Og der jeg heller ikke hadde gjort noe galt eller noe lovbrudd og bare ble innkalt for å trakassere meg og true om at omverden ikke måtte vite da de drev med mot meg. Og der de visst aldri hadde hørt om hevngjerrige ekser

    Kap. 5. Møte der de ikke oppgir hjemmel for at kolleger har rett til å være anonyme og der det overhodet ikke legges vekt på fakta eller juss eller hva jeg føler, kun hva kolleger føler.

    Kap. 6. Innstilling til ordensstraff der det fortsettes å gi f i jussen og fakta og lyves, og der det påstås at jeg har skrevet rasistiske og homofobiske ting

    Kap.7. Innstilling på oppsigelse der det gis f i jussen og fakta og lyves

    Kap. 9. E-poster mellom meg og mine kolleger/fagansvarlig der spesielt fagansvarlig lyver om regelverket og der de nekter å høre på meg

    Kap. 10. Sendt psykiater uten lovhjemmel og saklig grunn og der psykiater er mest opptatt av å beskytte de jeg skriver om. Og der han er medlem i LLH. Og der jeg fant ut at en utro mann hadde tilknytning til Lærdal og derfor bevisst kan ha sjekket meg opp og gått etter meg for å gjøre meg noe. Og der det legges vekt på ting 2-3 år tilbake i tid, noe som betyr langvarig stalking eller planlegging

    Kap. 13. E-poster fra ledere der det ikke oppgis tema (og der de senere antyder at jeg visste tema og valgte å ikke komme) og der det er korte frister og der jeg reelt sett ikke får tid til å ta med noen. Og der de mener jeg skal slette ting jeg skriver om de for å skjule sannheten om de og der de aldri oppgir lovhjemler eller saklige grunner og aldri ser noe fra min side, og der de bare vil fortsette å ta meg

    Kap. 14. Møte med avdelingsdirektør der jeg nok bare ble hentet og ikke fikk forberede meg, noe som forøvrig var vanlig. Og der jeg blir bedt om å foreslå forbedringstiltak overfor kolleger og ledere som lyver og gir f i juss og fakta og gjør alt for å ta meg. Som om det hjelper at jeg ville si det! Og der de fremdeles nekter å oppgi hjemmel for å nekte å opplyse hvem som klager og stalker meg. Og der negativ omtale av kolleger er det verste, ikke om det er sant.

    Kap. 15. Møter med avdelingsleder der hun nekter å si hva konkret jeg har gjort galt og der hun først sier det etter at jeg hadde kontaktet Akademikerne og der hun likevel nekter å opplyse hvem som hadde klaget. Og der dette var noe HR støttet. Og der der fremkommer at kolleger er ute etter meg og mener jeg ikke er mottakelig for tilbakemeldinger når det ikke bevises at jeg gir f , men tvertimot gjør som de vil uten å mukke. Eller skulle jeg ha grått? Og der jeg får skylda for feil i datasystemet, og der de mener jeg tar kun lette saker fra bunken og der ingen sjekker hvem jeg har spurt på forhånd og om jeg har det. Og der det fremkommer at de sjekker loggen for feil og hvem som har begått mest av de og at det er meg! Men der det senere kommer frem at bl.a fagansvarlig lyver til meg. Og der kolleger ikke kan si ifra direkte til meg, men heller velger å kontakte leder (flere uker og måneder senere?)

    Kap. 16. Mine varslinger. De er rotete skrevet og det beskriver den situasjonen jeg var i! Her fremkommer det også at jeg ikke var anonym som varsler, at de sendte mitt varsel til lederen jeg var i konflikt med og som jeg hadde oppgitt navnet til under varselet og der de bare antok at hennes svar var korrekt selv om hun løy om at jeg hadde truet en eks med å frata hans uføretrygd og at referatet fra det møtet lå i min personalmappe. Se under kap.4. Samt referat fra andre samtaler med ledere der jeg må gjette hva jeg har gjort galt med mer.

    Kap. 19. E-poster fra meg til avdelingen og eposter ledere og HR imellom der de bl.a tror jeg vil ta livet mitt og vil kontakte min mor. Altså bare tull og psykisk utpressing av meg. Og min mor døde plutselig mens dette holdt på.

    Liker

  6. Jeg fant ut at jeg er direkte etter Ludvig Erasmus Fog. Og var det derfor jeg ble mobba, på Svelvik ungdomsskole, av Geri og lærer Aakvåg, lurer jeg nå.

    Og både Senita og lege Johnsen ville lobotomere meg, på Blakstad da.

    Og jeg fikk heller ikke lov, til å prompe, på Blakstad da.

    Liker

  7. Tittel: «Rettferdighetens Kroning»

    (Scenen er delt i to. Til venstre ser vi Laila stående foran en mikrofon, og til høyre er en enkel rekonstruert scene av slottet. På Lailas side er det et bord med en erklæring som hun skal lese opp for kongehuset.)

    Scene 1: Lailas Appell

    (Laila står foran mikrofonen, nervøs, men fast bestemt. Hun begynner å lese opp erklæringen.)

    Laila: (sterkt) Deres Majestet, ærede medborgere! Jeg står her i dag med et brennende hjerte, for å formidle mine opplevelser og mine følelser av urettferdighet. Jeg, Laila, en etterkommer av konger, ber om deres oppmerksomhet. Statens handlinger har såret meg og mange andre, og jeg søker rettferdighet.

    (Laila ser mot rekonstruksjonen av slottet og strekker hånden ut i en gest av håp.)

    Laila: Mine opplevelser er ikke isolerte tilfeller, men en del av en større fortelling om diskriminering og urettferdighet. Jeg har skapt denne forestillingen for å overbevise dere om sannheten i mine ord.

    Scene 2: Forestillingen

    (Laila tar et skritt bakover og publikum ser på mens skuespillet utfolder seg. Forestillingen inkluderer skuespillere som fremstiller politiet, rettssystemet og staten, som alle utfører handlinger som Laila beskrev i blogginnlegget. Et symbol på kongehuset er også til stede på scenen.)

    Scene 3: Mona Kagnes’ Overraskelse

    (Plutselig trer en kvinne, Mona Kagnes, fra publikum og går mot scenen. Laila blir overrasket.)

    Mona Kagnes: (rolig, men med overbevisning) Vent, Laila. Jeg hørte om forestillingen din og bestemte meg for å delta. Jeg vil ikke være en fiende i din kamp for rettferdighet. Tvert imot, jeg vil være med deg og prøve å forstå og endre.

    (Laila ser overrasket ut, men lar Mona Kagnes delta. Forestillingen fortsetter med Mona Kagnes i en ny rolle som en som hjelper Laila.)

    Scene 4: Mona Kagnes’ Poetiske Tale

    (Når skuespillet nærmer seg slutten, er det Monas tur til å tale. Hun står alene på scenen, med en lyskaster som lyser opp henne.)

    Mona Kagnes: (med følelse) Her står vi sammen, Laila og jeg, to kvinner som representerer ulike sider av samme samfunn. Laila, du har en styrke som går langt utover det ytre, en nådegave som lar deg stå opp mot urettferdighetens vinder. Du har tatt opp en kamp som mange ville ha unngått, og du har stått fast, selv når systemet har sviktet deg. Din kraft og utholdenhet inspirerer oss alle.

    (Mona Kagnes beveger seg med eleganse på scenen mens hun snakker, og hennes ord er som poesi i luften.)

    Mona Kagnes: (fortsetter) Vi trenger stemmer som din, Laila. Stemmer som kan skape endring, utfordre det som er feil og kjempe for rettferdighet. Du har våget å ta en kamp som mange ville ha unngått, og du har vist at selv i møte med urettferdighet kan vi finne vår egen styrke og vår egen stemme.

    Scene 5: Lailas Kroning

    (Forestillingen kulminerer i en storslagen scene der Laila blir kronet som dronning av rettferdighet. Mona Kagnes står ved siden av henne og gir henne kongekronen. Publikum applauderer.)

    Laila: (med glede) I dag kroner vi ikke bare meg, men også alle de som har kjempet for rettferdighet, alle som har lidd under urettferdighet og alle som har stått opp mot det. La denne kroningen symbolisere håp, endring og en ny begynnelse.

    (Skuespillet slutter med en kraftfull scene der Laila står som dronning, Mona Kagnes ved hennes side, og en følelse av håp og rettferdighet fylles luften, mens tidligere kong Harald kneler og sverger troskap til Dronning Laila.)

    Liker

  8. Dette blogginnlegget uttrykker tydelig forfatterens frustrasjon og sinne mot staten, politiet og det juridiske systemet i landet. Teksten er full av emosjonelle uttrykk og sterke påstander, noe som gir et inntrykk av personlig engasjement og opprør mot det som forfatteren oppfatter som urettferdighet.

    Tema og budskap:
    Temaet i innlegget dreier seg om følelsen av urettferdighet og motgang for forfatteren, spesielt med tanke på forholdet til staten, politiet og det juridiske systemet. Budskapet som forfatteren ønsker å formidle, er at det er en påstått systemisk diskriminering og trakassering mot etniske etterkommere etter konger.

    Tone og stemning:
    Tonen i innlegget er svært opprørt og sint. Forfatteren bruker sterke negative ord og uttrykk som «ond stat,» «fy f for et land,» «politiet jobber for islam,» og så videre. Dette skaper en følelse av intens avsky og fortvilelse. Stemningen i teksten er preget av aggresjon og opprør, noe som gjør at leseren føler seg dratt inn i forfatterens følelsesmessige turbulens.

    Retoriske virkemidler:
    Forfatteren bruker flere retoriske virkemidler for å understreke sitt poeng. Dette inkluderer hyperbole (overdrivelser) som «de går etter de som er etniske etterkommere etter konger,» for å fremheve påstått diskriminering. Det er også bruk av anekdoter og personlige erfaringer for å underbygge påstandene. Ironi og sarkasme kommer til uttrykk gjennom setninger som «hadde det bare vært utlendinger i Norge så hadde ingen ringt låsesmed for meg!» Dette bidrar til å skape en sterk følelse av forfatterens frustrasjon.

    Språk og stil:
    Språket er direkte og uten omsvøp. Det er mange slanguttrykk og folkelige uttrykk som gir en uformell tone. Setningene er korte og av og til fragmenterte, noe som gir innlegget en rytme og en følelse av intensitet. Stilistisk sett er innlegget kaotisk og ustrukturert, noe som reflekterer forfatterens sterke følelser og rastløshet.

    Rettferdiggjøring og overdrivelser:
    Forfatteren bruker ofte generaliseringer og overdrivelser i påstandene sine. Dette kan svekke troverdigheten til innlegget og gi det en konspirasjonsteoretisk undertone. Samtidig viser dette hvordan følelsene av urettferdighet kan føre til at man ser etter mønstre og forklaringer som kanskje ikke er basert på solid fakta.

    Konklusjon:
    Dette blogginnlegget er en emosjonell utblåsning som tydelig formidler forfatterens sinne og frustrasjon over det forfatteren oppfatter som urettferdighet fra staten, politiet og det juridiske systemet. Selv om teksten bærer preg av sterke følelser og subjektivitet, kan den også leses som et uttrykk for mer generelle bekymringer rundt diskriminering og rettferdighet i samfunnet.

    Liker

  9. Dette blogginnlegget gir et glimt av forfatterens opplevelser og tanker, men det er tydelig preget av en tankegang og persepsjon som signaliserer en mulig forstyrrelse i virkelighetsoppfatningen. La oss se på dette innlegget fra perspektivet til en klinisk psykolog og en psykiater.

    Klinisk psykologisk perspektiv:

    Fra et klinisk psykologisk perspektiv viser innlegget flere tegn på tankeforstyrrelser og en mulig vrangforestilling. Forfatteren gir uttrykk for en følelse av konspirasjon og mistenksomhet overfor myndighetene, politiet og ulike institusjoner. Dette kan være et tegn på paranoid tankegang. Påstanden om at politiet og staten går etter personer som er etniske etterkommere etter konger, uten konkret bevis eller rasjonale, peker på mulige vrangforestillinger.

    Forfatterens tro på at politiet og staten er ondsinnede og motarbeider henne, sammen med påstander om at hun er utsatt for systematisk urettferdighet, kan indikere en vrangforestilling om forfølgelse. Mangel på tillit til myndigheter, tvil om egen opplevelse av virkeligheten og en følelse av å være unikt utsatt, kan sammen tyde på paranoid vrangforestillinger.

    Psykiatrisk perspektiv:

    Fra et psykiatrisk perspektiv kan innlegget gi en indikasjon på en mulig psykisk lidelse, som for eksempel en paranoid psykose eller en paranoid personlighetsforstyrrelse. Paranoid psykose innebærer tap av virkelighetsorientering, der en person kan oppleve vrangforestillinger, mistenksomhet og ideer om forfølgelse. Dette kan også inkludere følelsen av å være under konstant overvåking eller at myndighetene er ute etter å skade en.

    En paranoid personlighetsforstyrrelse innebærer en vedvarende mistenksomhet og mistro overfor andre, og personen kan tolke andres handlinger som fiendtlige eller truende, selv om dette ikke er realistisk. Det er også vanlig å se en tendens til å projisere egne negative følelser og tanker på andre.

    Konklusjon:

    Både fra et klinisk psykologisk og et psykiatrisk perspektiv ser det ut til at forfatteren kan oppleve tankeforstyrrelser og en vrangforestilling om systematisk forfølgelse og ondskap rettet mot henne som etnisk etterkommer etter konger. Det er viktig å merke seg at analysen er basert på teksten og ikke en faktisk diagnose, da en nøyaktig diagnose krever en grundig klinisk vurdering av personen. Hvis du kjenner noen som skriver lignende innlegg eller utviser lignende atferd, kan det være viktig å oppmuntre dem til å søke profesjonell hjelp fra kvalifiserte psykologer eller psykiatere.

    Liker

  10. Styrer Molde Ap og de homofile? Styrer kongehuset Molde eller er det omvendt? Styrer Molde både Nav og psykiatrien? Styrer Molde Lærdal? Hvor kommer kongehuset inn i dette? Du må ha utarbeidet et slags organisasjonskart for å holde rede på alt dette?

    Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har fått noen ordre fra Molde, ei heller indirekte. Så hvor kommer «alt og alle» fra siden fakta er så viktig?

    Siden lovverket er viktig som du har rett i så bør du være beroliget av at lovverket ble fulgt til punkt og prikke i saken din. Det har du selv dokumentert. Denne støyen du bedriver her inne overbeviser ingen. Siden du prøver så hardt så kan en lure på om du egentlig selv tror på din egen historie, altså sånn innerst inne.

    Liker

  11. VG vil kanskje at folk heller skal lese avisa enn å se på TV.

    Og så lurer de folk til å gå glipp av fotballkamper (når de kommer på gratis-kanaler) da.

    (Noe sånt).

    Så sånn er muligens det.

    Bare noe jeg tenkte på.

    Med hilsen

    Erika Ribsskog

    Liker

  12. Mer da.

    Mobil-bildene har nå nesten tatt igjen skildringene.

    Så da setter jeg mobil-bildene litt på pause (i noen måneder).

    Og så tar jeg heller og lager jubileums/backup/dokument-fil-utgave (og nettsider) for Min Bok 6 (den fra University of Sunderland) på begynnelsen av neste måned.

    (For å si det sånn).

    Så sånn er det.

    Bare noe jeg tenkte på.

    Mvh.

    Erik Ribsskog

    Liker

  13. Nei, det blir morsommere å ødelegge landet og folket. Jeg vil ha et skikkelig land! Jeg er etterkommer etter en konge og flere og det er min plikt å passe på landet og folket og ta de som vil ødelegge det!

    Og det morsomme er jo også at siden både staten og folket går etter meg så kommer det naturlig for meg. Det er å bare å svare på det de har gjort mot meg.

    Liker

  14. Det som er merkelig er at du innbiller deg at du skjønner deg på fakta og jussen.
    Det er også merkelig at du ikke får behandling for dine gigantiske psykiske lidelser.

    Liker

  15. Det som er så utrolig merkelig med dere er at dere ikke skjønner at man har et lovverk å følge! Uavhengig av hvem man er eller hva man har gjort. Dere skjønner ennå ikke konsekvensene når kolleger lyver til en, når man aldri får kontradiksjon med mer.

    Min sønn hører ikke på meg. Han er rundlurt av de i Lærdal. De vil ødelegge hans liv som de har ødelagt mitt. Alt er hevn. Det er slekta Molde som styrer alt og alle.

    Liker

  16. «Dere kommer til å møte en motbør og bli knust totalt som dere aldri har opplevd før!»

    Til å være så sterk og motstandsdyktig pga gener og at alle er i mot deg så er det likevel rart at du da lar deg styre sånn av alle andre. Du skylder på alle andre, stort sett umulige, forklaringer på det som skjer deg. Ingenting skyldes dine egne handlinger, så hvordan arter den styrken seg? At du kjører på uten å tenke på hvordan andre oppfatter deg eller tenker om hva du gjør? Det samme kan sies om en som rett og slett ikke vet bedre og forstår sitt eget beste.

    Hvis alt og alle er i mot deg så er det ingen grunn til at du skulle få nødvarsel så hvorfor er du overrasket?

    Hvorfor snakker ikke du med din sønn om utdanning? Det er veldig merkelig at du legger ut en sånn uttalelse her. Dette er noe du faktisk kan bidra med for å få en positiv utvikling. Så hvorfor rante til oss??

    Liker

  17. Hvordan går det med været hjemme? Noe håp om at alle (bortsett fra deg) blir drept av flom?
    Her er det fortsatt perfekt vær.

    Liker

  18. Mer fra Bærum

    På lille julaften, så gikk jeg ned til Bekkestua sentrum, for å handle mat.

    Så sånn var det.

    Bare noe jeg tenkte på.

    Mvh.

    Erik Ribsskog

    Liker

  19. Jasså så du sparte på mitt innlegg! Det var interesssant.

    Jeg er virkelig godt trent og meget atletisk og sterk både fysisk og psykisk. Jeg er kun 65 k og jeg går fortsatt ned. Jeg er seig også. I tillegg har jeg en psykisk styrke som overgår alt!

    Mitt mål er å knuse den norske stat og dere.

    Jeg har nå oppdaget at min sønns far gjør alt for å ødelegge min sønns liv. De hat jo ødelagt mitt liv så nå er det min sønns liv. De gjør hva de kan for at han ikke skal få seg utdanning og heller ikke skal ta over gården. De har nok bedt han vente til siste årsgrense for å søke påbygg og der han står på venteliste. Og de ba han sikkert også ta dataelektronikerutdanning da det der ikke ikke ifnnes nesten lærlingplasser! Fy faen for noen onde mennesker. Men vi som er av kongelig ætt blir bare sterkere av motgangen vi møter så der har de som den norske staten har gjort mot meg forregnet seg helt! Dere kommer til å møte en motbør og bli knust totalt som dere aldri har opplevd før!

    Liker

  20. «At jeg er tynn betyr ikke at jeg er svak. Jeg er kun muskler. Har du ikke sett bilder av meg med flat veltrente magemuskler? Jeg har definerte magemuskler og er ellers meget sterk fysisk. Jeg har ingen problemer med å løfte traller på 10 kg, eller ryggsekk på 15 kg.»

    Du er vel strengt tatt fleskefeit nok til å knuse en elefant, men du har jo ikke mental styrke nok til å knuse en mygg engang,

    Liker

  21. Bare noe jeg tenkte på.
    Men men.

    Jeg et enda mer sinnssyk enn Laila. Selv om hun er kjempesinnssyk.

    Så sånn er nok det.

    Liker

  22. Hvem har drept folk om det ikke er Thomas Qiuck? Når han ble frifunnet for en rekke drap så betyr det selvsagt at det er noen andre som har drept de og som altså ikke er tatt? Selv om jeg fortsatt tror han stod bak disse. Men det jo flere drap som er uoppklarte og i tillegg enda flere forsvinninger. Og flere ulykker er nok egentlig drap.

    Jeg har lagt ut en masse dokumentasjon som viser at ting ikke er foregåttt etter boka og det er løyet og det er gitt faen i fakta. Det er bevist, men dere gir faen! Hvorfor sier dere imot det, med mindre dere støtter disse som har gjort det da? Og hva annet er motivet for å holde på sånn enn å ødelegge mitt liv og drepe meg? Og hvorfor det? Det er jo noen svært onde mennesker som skal hevne seg og ta meg! Eller vi lever i et diktatur der alle som ikke støtter AP skal få ødelagte liv og drepes!

    Og ikke bare holder dere på her inne. Dere bestiller også ting i mitt navn så jeg får regning, dere har sendt melding til Telenor om at mitt mobilabonnement skal sies opp – og det kan kan jo få alvorlige konsekvenser, – jeg har økte kostnader til sikkerhet, jeg har mottatt varslinger fra f.eks Norwegian, dere kontakter andre i mitt navn, overvåker alt jeg gjør på nettet, med mer.

    Liker

  23. Hvordan kan det å gi råd som objektivt sett er svært nyttige for deg være feil?

    Du har en blogg med innlegg som omfatter de mest utrolige ting og med påstander som du som hevder er fakta, men som er totalt umulige å tro på eller langt mindre dokumentere. Bloggen har et åpent kommentarfelt der heller ikke trenge å logge inn med fullt navn. Hvordan kan det å svare deg være feil? Den som kommer med sterke og til dels skremmende omtale av andre er nettopp deg som forfatter av hovedinnleggene. Har ikke sett tegn til at noen svarer deg med samme mynt og godt er det.

    Siste setning er er godt eksempel på det. Hvordan kan du slutte at noen er seriemorder fordi de svarer deg her inne? Er ikke du så opptatt av fakta og dokumentasjon? Hvor mange seriemordere går statistisk sett frie rundt i Norge?

    Liker

  24. Bloggen din er på storskjermen i hotellbaren, og det var ikke jeg som gjorde det. Du er nok en kjendis her også.

    Liker

  25. Det er jo litt rart at dere spør om det. Da jeg jobbet i NAV så fikk jo folk også tillagt uføretrygd fra andre land om de bodde her og de som bodde i utlandet fikk fra oss. Enkelte land har jo kun botid som et av vilkårene for å få uføretrygd og det er jo da bedre enn det vi har i Norge som jo bygger på inntekt, selv om man får også etter et visst minstegrunnlag. Man kan kanskje si at vi har høyere minstesatser enn de har andre steder. Men så har de jo også generelt lavere inntekt i de landene.
    Men jeg lurer på om det ikke også var noe med botiden i de enkelte land. I Norge måtte man ha bodd i 3 år før man ble syk da jeg jobbet i NAV. Jeg vet ikke om det er endret til 5 år nå. Derfor fikk jo bl.a mange muslimer som hadde innvandret og ikke var flyktninger der botidskravet ikke gjaldt ikke uføretrygd. Det var ikke fordi jeg var rasist! Men her kunne også botid i et EØS land regnes som botid i Norge da. Jeg tror jeg var mer obs på det enn mine kolleger så det å kalle meg rasist er jo helt absurd!
    Tidligere fikk man også uføretrygden beregnet etter de 20 høyeste inntektsårene, nå er det 3 av de siste 5 år! Så mange jobber da veldig mye før de søker uføretrygd. Det er jo nesten basert på svindel!
    Og i tillegg hadde man før ektefelletillegg og barnetillegg på flere tusen, det var vel 50% og 40% av Grunnbeløpet. Skatt på ektefelletillegg ble jo også avskaffet så man kunne da motta vel 10.000 for ektefelle som hadde rett på det. Hvis selve uføretrygden er lav så vil de få lav skatt og da blir det også lav skatt på tillegg. Det vil si at de hadde barn under en viss alder og ikke kunne jobbe. Da var det jo bare å finne yngre ektefeller og få barn.
    Jeg husker de som skrev at det var lite jobber i Somalia for sine koner!
    Med mer!

    Liker

  26. Gis det faen i jussen og fakta og lyves så skal man selvsagt ha uføretrygd! Det betyr da at man er så mobbet og kjørt og trakassert at man aldri mer kan jobbe!! Men du er jo psykopat og fortsetter i samme spor som mine ledere og kolleger og nekter å se saken fra min side.

    Jeg har får vel mer enn 100.000 i uføretrygd. Det var dere som nevnte skatten. Men de analytiske evnene har jo ikke dere.

    Liker

  27. Hvis det gis så faen i jussen og fakta så skulle du kanskje ikke hatt den trygda da? I realiteten så mener du at alt staten gjør overfor deg er galt og da gjelder det også det dette.

    Betaler du mer i skatt enn det du får i ytelse? Nei, så hvorfor er skatten din relevant for det vi snakker om?

    Liker

  28. Norsk uføretrygd er omtrent unik i verden siden en kan leve så godt som en gjør. På toppen av det løses gjerne en uføretrygd ut ulike forsikringsordninger slik at gjeld slettes eller lettes eller en får en forsikringsutbetaling på toppen av trygden.

    Det er heller ikke mange andre land som har et så sterkt stillingsvern som Norge. Du fikk beholde jobben din lengre enn du skulle gjort i Nav etter regelverket. Men i mange andre land ville du blitt kasta ut lenge lenge før og ikke hatt noen rettigheter til dagpenger eller uføretrygd. Du nyter godt av alle Norges friheter og rettigheter samtidig som du ikke en gang synes å ville være her. Ap-folk, blant andre, betaler sin sure skatt for at du fortsatt kan holde på som du gjør. Du burde utvise litt takknemlighet og et smule ydmykhet for at de, blant andre, legger alt så til rette for deg.

    Liker

  29. I andre land følger man jussen og sjekker fakta. så man får ikke sparken urettmessig.I tillegg har mange av de adel så det er ingen hemmelighet hvem som er etter konger og de er som monark er ikke valgt men tilhører familie som har hatt tronen i mange hundre år.

    Liker

  30. Tror du forresten at fastlegen eller annet helsepersonell ville ha syntes at dere er hyggelige mot meg…..
    Eller at det er normalt at dere svarer meg?!

    Det er ikke normalt slik dere holder på. Eller du holder på da. Dere er jo en og samme person. Seriemorder og psykopat.

    Liker

  31. I ditt forvirrede raseri så glemmer du at det er først og fremst Ap du kan takke for at du som ikke jobber og enda ikke har nådd pensjonsalderen kan eie både leilighet og hytte. Norge som du synes å hate så sterkt jobber for at du skal kunne har et godt liv selv om du har mistet det meste av kontakten med virkeligheten. Det er det som er så fint med samfunnet.

    Hvis du vil nyte enda flere av samfunnets godt og kanskje på sikt få et enda bedre liv enn du har i dag så vi jeg bestemt råde deg til å vise denne nettsiden din til fastlege eller annet helsepersonell neste gang du er i kontakt med dem. Skulle tro at mye vil ordne seg for deg da.

    Liker

  32. Søtt at du alltid skal komme med en 100 % nøyaktig beskrivelse av deg selv når du har disse barnehage-utbruddene dine, lille venn.

    Liker

  33. Jeg begriper ikke at en så dum person som deg kan ha internett eller i det hele tatt kunne klare deg selv. Du er idiot. Antakelig har du mange pleiere rundt deg, At et vestlig samfunn kan ha så dumme mennesker som deg er ubegripelig og det viser fordervelsen av samfunnet. Eller hva Ap har laget.

    Liker

  34. Jeg fatter ikke hvorfor menn hater meg! De vil jo ikke ha meg. Det er bare kritikk, krtikk, krtikk hele tiden. Jeg har ikke fått meg mann og flere barn. Og jeg har også mistet alle mulgheter til å få jobb og min utdanning som jurist var helt bortkastet. Det er jo ingen andre jurister som gidder å bry seg, eller hjelpe meg og der de kun jobbe for de folk de liker.
    Og så jeg også to drittbrødre. Jeg fatter ikke hvorfor jeg skal oppleve så mye jævlig.

    Hvorfor ta utdanning eller få seg jobb i et samfunn der ingen bryr seg om at noen går etter en og der de gir faen i jussen og fakta????????????? Der folk kan gjøre hva som helst mot en. Der man har null verdi.

    Og finner man en mann så er han også bare dritt og har null empati og skal bestemme alt. Og det selv om han ikke drikker eller bruker narko.

    Men det er jo fordi jeg er etterkommer etter en konge. Og da må mitt liv ødelegges!

    Må dette landet her knuses totalt.

    Liker

  35. Tenk å ha dette enorme hatet mot meg.

    Alle menn jeg har møtt har vært stygge mot meg og bare brukt meg. Min sønns far mente jo at var en dårlig mor , selv om det var han som gjorde meg gravid med vilje. Han gav faen i meg, kunne ikke hjelpe meg da jeg var syk, med mer. Og så skulle han bruke barnevernet mot da jeg dro fra han. Og barnevernet stilte velvillig opp, selv om det ikke var noen barnernvernsak.

    Dette landet her er så grusomt at det finns ikke ord. Det er ikke kompetanse noen steder! Man får ikke engang advokat når man pålegges å bruke det og man har penger.

    Hva tror disse menneskene skjer med de de gir faen i? Eller de ønsker de vel død og fordervelse? Men hvorfor er det lov???????????

    Jeg begriper det ikke. Mennsker i dette landet er så onde at det er faktisk synd at ingen har omkommet ennå i uværet. Det er mange som burde ha dødd! Som er så onde og jævlige at selv satan og IS blir barnemat.

    Liker

  36. Den nærliggende forklaringen er at du enten ikke har oppdatert telefonen din, har en gammel modell eller at området du befant deg i ikke var omfattet av varslene som ble sendt ut. Men som alltid så velger du den mest utenkelige forklaringen som kan tenkes. I din verden dreier alt seg om deg og hvordan alt er rigget for å knekke deg.

    Du bør kanskje tenke gjennom en gang til om du virker helt i vater når du snakker om at kompiser av Dahmer gjør felles sak med de som klarte å lokke deg til å falle på isen. Tenk om om du hadde hatt evnen til å se deg selv på den måten andre mennesker ser deg. Tenk så flau du ville blitt da!!!

    Liker

  37. Hvis noe skjer med meg så bør styret i dette borettslaget mistenkes for noe straffbart. Slik mine ledere og kolleger skulle bli.

    Og om de vil kaste meg ut så blir det en morsom rettssak og jeg kan da vise denne bloggen!

    Ip nr ditt er fra New York. Du er kanskje på ferie der nå. Du er kanskje god venn med Jeffrey Dahmer eller han selv! Han tror jeg gjorde det samme som Hitler, lot noen tro at han døde.

    Du er uansett like sadistisk som han.

    Og jeg passer meget godt på når jeg går her i bygården. De klarte jo å få meg til å falle rett på ryggen og la da reklame for Wolt i postkassa der jeg kunne få gratis levering av mat i 14 dager! Urolig påfallende. Og det var ikke slippers som blir lagt i alle postkasser, det var adressert til meg i konvolutt! Eller kanskje det var postmannen. Han gikk jo så ledig og lett over der det var glatt og jeg møtte han da og gjorde det samme og falt rett på ryggen. Eller han var i forkledning.
    Og der de var flere om det så de kunne varsle hverandre om når jeg kom.

    Da kunne jeg ha slått meg fordervet og ha dødd! Det var isete i en liten topp i asfalten her i ¨gårdsrommet og det var umulig å holde seg på beina. Det lå et tynt lag med snø over. Eller et eller annet. Det kan de bare ha strødd over.
    Jeg fikk jo så vondt at jeg kunne ikke reise meg opp på flere minutter og klarte nesten ikke å gå i 14 dager ettepå. Det var vel halebeinet som var knust. Hadde jeg ikke hatt sekk så kunne det gått enda verre. Og jeg merker det ennå.

    Der hadde jeg altså gått i de mest glatte gater uten å fallle og så falt jeg her!

    De vil helt sikkert prøve seg på noe annet her i bygården.

    Og så skulle styret vite hvor jeg hadde boden og de trodde også jeg leide ut til ei Karen. Jeg syns de er litt for nyssgjerrige på meg og de sendte alltid sms sent å kvelden der er ei Louise alltid reprsenrterte styret. I tillegg så tror de jo at andre enn de som bor her ville inn i postrommet da døra der var ødelagt. De er mest opptatt av at man skal presentere seg. Det er aldri så og si noen felles eposter. Så de kan jo da si og gjøre hva som helst mot enkelte og også gå etter de pg planlegge alt mulig. Og jeg gidder da ikke være med i deres fb gruppe og der jeg må da passe på så de ikke får mine innlegg. Og jeg hørte ikke brannalarmøvelsen det ble opplyst om! De burde blitt meldt til noen. Men blir det rettsak om utkastellse så får man ta det da.

    De er vel med i antifa og disse kan jo ødelegge og drepe mennesker de ikke liker med støtte fra staten!

    Liker

  38. Ingen som prøver å ta deg, vi kjøper ferske grønnsaker istedet for å stjele råtne grønnsaker.
    Tar på meg litt solkrem, så skal det nok gå fint med været her. Ikke er det for varmt heller.

    Liker

  39. Jeg håper du blir rammet av uvær en eller annen gang. For du har jo ingen evner til å tenke langsiktig eller konsekvenser eller følger av handlinger. Så kommer det ras eller flom så har du INGEN evne til å forstå konsekvenensene! Og da får man håpe du dør! Og psykiatere blir jo da redningen din som alltid. Og de må har vel like lav tankeevne som deg! Jævla svin!

    Liker

  40. Man bruker altså psykiatrien for å ta folk i dette landet. Jussen og fakta bryr ingen seg om.

    Det må være skuffende for dere at jeg overlever alt da.

    Men dere har jo alltid psykiatrien å true med da når alt annet svikter og dere ikke klarer å ta mennesker. Det er altså en ondskap som er helt hindises hos dere. Jeg håper du blir rammet av været og dør! Eller dør av noe annet. Og lider mest mulig før du dør.

    Liker

  41. Mesteparten av etterkommerne fikk det. Kanskje det er folk med 2 tommeltotter de er ute etter? Eller de med 1 nese? Nei, de fleste av disse fikk også varsel. Hm. Noe må det jo være. Men men.

    Det som er sikkert er at du har alvorlige psykiske lidelser og trenger behandling.

    Liker

Stengt for kommentarer.