208 kommentarer om “Hva vil mennesker som legger seg borti andre menneskers liv oppnå?

  1. Det er når du ikke vet om det er den ekte Laila eller en som tuller at du vet at galskapen er komplett. Kommentaren over kunne vært skrevet av henne, men det er umulig å vite sikkert.

    Liker

  2. Uten kommentarer så mister du helt futten. Ingen nye innlegg, ingen nye teorier om hvordan den norske stat er konstruert rundt det å knekke din person. Blir det ikke kjedelig i lengden? Du har kommet tilbake før etter å ha stanset kommentarer eller fått bloggen slettet. Hvor lang tid vil det ta nå?

    Liker

  3. PS. Dersom du ønsker 30 bestillinger til, kan du bekrefte dette ved å la være å åpne for kommentarer på denne psykobloggposten innen søndag kl 11: https://lailamonicavedumstuenhibakkennikolaisen.wordpress.com/2022/02/02/na-er-det-stengt-for-kommentarer/

    PS2 Du kan også bekrefte at du ønsker 30 bestillinger ved å slette en kommentar fra meg, eller 60 ved å slette 2 kommentarer osv. Dette kommer i tillegg til de førstnevnte 30.

    Liker

  4. Siden du bekreftet at du ønsket at jeg skulle bestille varer/tjenester i ditt navn:

    Bekreftelse på inngått avtale.

    Vi takker for din bestilling hos *****, og vil med dette bekrefte din inngåtte avtale hos oss.

    Dersom bestillingen gjelder portering av mobilnummer, vil du om noen dager motta en SMS som bekrefter oppstart av leveransen, det vil si når vi har fått bekreftet oppstart fra Telenor.

    Her er særvilkårene for inngått avtale:

    Ved avtale om levering av ***** gjelder følgende betingelser:

    Avtalen inkluderer 100 GB data, fri SMS, MMS og tale. NB: maks 10000 SMS/MMS og maks 10000 ringeminutter. Fri bruk i EU/EØS er begrenset til 20 GB. Trenger du mer data, bestiller du dette via vår app eller min side. Se link overfor mht. priser.

    Avtalen har ingen bindingstid.

    Avtalen har et fastbeløp pr mnd. som faktureres forskuddsvis. Alt forbruk utover inkludert innhold faktureres etterskuddsvis. For oversikt over priser, se link..

    Avtalen inkluderer «Fri Roaming» i EU/EØS, begrenset til 20 GB. Du kan bruke telefonen som om du er i Norge når du er i EU/EØS.

    NB: Ringer du til andre land, vil prisen være som om du ringer fra Norge, også i det landet du er i. Se link for priser.

    Avtalen har «Data rollover». Du kan spare opp, og overføre, like mye data som du har inkludert i abonnementet ditt.

    Navn, adresse og telefonnummer deles med nummeropplysningstjenester dersom kunden ikke har reservert seg mot dette. Reservasjon hos andre mobiloperatører videreføres ikke automatisk ved bytte av leverandør. Reservasjon mot nummeropplysning kan gjøres via app, min side eller ved å ta kontakt med kundeservice på ***** eller telefon *****.

    Fakturaen sendes til din e-postadresse. Det er ikke krav til eFaktura eller Avtalegiro. Papirfaktura har et miljøgebyr på 49 kroner per måned.

    Miljøgebyr vil ikke tilkomme på første faktura fra oss.

    Endring av avtale gjøres via app eller min side. Endringer til annen avtale/produkt vil gjelde fom den 1. påfølgende måned.

    I forbindelse med kampanjer vil eventuelle rabatt trekkes fra faktura. Eventuelt overskytende overføres neste faktura.

    I forbindelse med bestilling utføres kredittsjekk. ***** kan med bakgrunn i denne kansellere bestillingen i ettertid.

    ***** kan foreta prisjustering med minimum 1 mnd varsel. Endringer i offentlige avgifter (mva el.) vil endres fortløpende uten varsel.

    ***** tar personvern på alvor, og vår behandling av personopplysninger er i samsvar med ny personopplysningslov og personvernforordning av 2018. Vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter er nærmere beskrevet i vår personvernerklæring (https://www.*****.no/personvernerklaering).

    For øvrig gjelder våre generelle vilkår som du kan lese her.

    NB: Ved kjøp aksepterer kunde at ***** bestiller oppstart på første mulige dato. Denne datoen for levering vil da kunne være før angrerettens frist på 14 dager. Angreretten kan derfor kun benyttes dersom melding om angrerett mottas av ***** minimum 2 virkedager før byttedato.

    Vedlagt denne eposten ligger også avtalevilkårene, samt angrerettskjema.

    Vi håper du blir fornøyd med oss i tiden som kommer!

    Med vennlig hilsen oss i

    Liker

  5. «I denne bygården bodde faktisk Sigrid Undset også.»

    Hadde det vært noe rettferdighet i verden hadde det vært et skilt hvor det sto:

    «Her bodde Laila M Nikolaisen, direkte avkom etter Harald Hårfagre og dermed Norges rettmessige regent. Hun har bak seg en suksessrik karriere som jurist, og er regnet som en av landets alle fremste innen faget».

    Liker

  6. Det handler om at dere misbruker min sønns navn! Hvorfor blander dere han inn i dette?
    Skal dere ødelegge hans liv også??? Eller true meg til å slutte å skrive? Man kan da ikke bruke navnet på ens barn nå man skriver og så skal jeg bare godta det. Dere er ikke riktig vel bevarte. Der er onde, rett og slett så onde at dere er ikke mennesker.

    Dere er så dumme og onde at dere neppe skjønner det jeg skriver.

    Men dette er siste ord.

    Liker

  7. Min sønn skal dere vel også ødelegge livet til. Og det syns politiet og hele den norske stat er helt ok. Jeg syns du kan kutte ut å bruke hans navn! Ser jeg dette en gant til så sletter jeg alle kommentarer jeg ikke liker!

    Man skulle aldri fått barn på bygda for det var der alt startet. Enten er de pedofile eller så velger de seg barn for å få tilført milder til barnehager og driiter i om det de sier bare er løgner og der de også torturerer barn så de blir ødelagte og så kan de si; se her han er sånn og sånn.

    Liker

  8. Vi som er i slekt med Laila via hennes forbindelse til Harald Hårfagre tar sterk avstand fra hennes ytringer.
    Vi har ingen kontakt med Laila og vil ikke forbindes med denne galskapen.

    Liker

  9. Vi i Homofile Historikere tar sterkt avstand fra påstanden om at Kong Sverre ikke var homofil.

    PS.

    De homofile må inn i historiebøkene.

    Liker

  10. N’Geir Olsen:

    Det var nok mange i Årdal som ikke likte at jeg som ikke engang var sosionom fikk jobb på Årdal sosialkontor. Men det er vel bra for folk på bygda at det kommer folk som ikke er forutinntatte.

    Jeg hadde jo også slekt der fra Tretten.

    Liker

  11. Som jeg nevnte i går så har jeg jobbet på Årdal sosialkontor. Der var det klienter som var
    verre enn andre jeg har møtt og da snakker jeg ikke om bygdas sorte får. En av de som tvang seg hjem til meg sa jo at han jobbet ved Yara, som vel er den del av Hydro. Jeg rror noen av disse sosialklientene kan ha hatt noe med min voldelige eks å gjøre og at de altså kan ha sendt han etter meg. Sosialkontoret der har jo også med NAV å gjøre og jeg ttor ei som jobbet i Årdal fikk seg jobb ved NAV forvaltning Oslo og ble nestleder der. Jeg husker ikke folk så godt og jeg går ikke rundt og tenker på folk jeg har jobbet med for 10-20 år siden. Det var jo endel fra Sogn i NAV forvaltning Oslo.

    Det var også omreisende som plutselig dukket opp på Årdal sosialkontor. Jeg syns de så litt ekstra på meg. Det var vel forvaret som skulle se hvor jeg var blitt av…..!

    Liker

  12. «Det er jo kun fordi jeg er jurist at jeg ser dette da.»

    Neida, du hadde vært like mye på bærtur om du ikke hadde vært «jurist».

    Liker

  13. Når ble du løslatt fra Bredtvedt fengsel, Laila?

    Du ble jo dømt til to års fengsel etter avskjedigelsen.

    For å ha unnlatt å stille på jobb og kastet vilt rundt deg på Nav Forvaltnings kontorer.

    Liker

  14. Ei som heter Christell Humblen, hu sier at hu sender masse meldinger for å få bedrifter til å sende gaver til a’Laila.

    Hu sier at hu jobber for at a’Laila og n’Erik skal bli sammen, og få masse unger.

    Hu sier at dem beste unga, dem er det a’Laila og n’Erik som får.

    Hu sier at hu gjør innkjøp, til barnerommet til unga som a’Laila og n’Erik skal få.

    Og hu sier at dem folka fra Lærdal, dem hører til på museum.

    Liker

  15. Det er jo ingen risiko for myndighetene! Det kommer jo alltid sånne som dere og folk er
    faktisk så dumme at de tror på dere eller de bryr seg ikke eller de er regelrett misunnelige. Det er vel ingen som vil at noen andre enn de selv skal være direkte etterkommer etter en tidligere konge!

    Det er jo kun fordi jeg er jurist at jeg ser dette da. Min mor sa alltid at det ikke nyttet å si noe, og det er vel det alle andre sier. De mener det bare må være sånn at de har null rettigheter.

    Liker

  16. Men hvis staten vil ødelegge for deg fordi du er kongelig etterkommer, må det jo være en grunn til det. De ville jo ikke gjort det uten grunn.

    Det sier seg selv. Hvorfor i all verden skulle de gjøre det ? De må jo ha en veldig god grunn hvis de virkelig tok sjansen på å sette i gang en stor sammensvergelse mot enkeltpersoner. Risikoen for å bli avslørt med en stor skandale hvor hodene hadde rullet, er jo skyhøy.

    Det virker ikke som du forstår hvor mikroskopisk liten sannsynligheten er for at myndighetene skulle sette i gang noe sånt.

    Du må jo ha litt, bare bittelitt, kritisk sans du også ?

    Liker

  17. Da er det som sagt bare å komme med deres argumentasjon da!

    Jeg har som sagt jobbet på sosialkontoret i Årdal og det kan være folk derfa som er etter meg altså. Jeg tenker på min sønns fetter som hadde fått jobb ved Hydro i Årdal og som så druknet Det kan ha vært drap fordi han ikke skulle oppdage hva de hadde drevet med mot meg.

    Liker

  18. «Vel. Staten burde opplyst hvem som er kongelige etterkommere så hadde mitt og andres liv sluppet å bli ødelagte og der vi har sånne som dere etter oss! »

    Du blir ikke kvitt stormannsgalskapen din. Trist å se. Du bruker den til å liksom «forklare» dine egne nederlag. Så slipper du å lete etter de egentlige årsakene mens du trøster deg med forestillingen at alt det triste skyldes at du er «kongelig etterkommer».

    Det er noen veldig store problemer med det. Ingen tror det er sant. Det høres fullstendig latterlig ut. At du selv tror det, er bare trist og du avslører deg igjen som et hjelpeløst psykiatrisk kasus.

    Det viser at du er helt ute av stand til å se realitetene i øynene.

    Liker

  19. Laila forsøkte å sjekke meg opp, i andre etasje på Ivars Kro, en gang jeg og Glenn Hessler var på pub til pub runde, på Grønland, etter at vi hadde blitt kasta ut, på Bob’s pub, var det vel.

    Slik jeg husker det, hadde hun miniskjørt. Men det var ikke kledelig med de beina, kan man si.
    Men hun hadde en cocktail som hu sutta på, mens hun elga seg inn på Glenn Hessler.
    Men han ville ikke ha a, så da begynte hun på meg.
    Og jeg var ganske full, så jeg la ikke så godt merke til, at hun så ut som en gammel bestemor. Med de tykke bena, mener jeg.
    Så jeg lot det sto til, og ga Laila en cocktail i andra handa også, på takterrassen, der på Ivars kro.
    Å den takterrassen, den skulle egentlig være stengt, så det var ingen andre der. Siden de liksom ikke forventa, at det skulle være mulig, å gå ut på takterrassen da.
    Men hu Laila ble ganske vulgær, kan man si, å ville vise meg hva hun kunne gjøre, som hun påsto unge jenter ikke ville/kunne gjøre.
    Men det ble liksom litt for skrytete for meg, når hu begynte å snakke om det, for da begynte jeg å tenke på at denne dama ikke akkurat var noe ung og vakker, slik som de jentene hu snakka om.
    Og da gikk jeg ned, men Laila følgte etter, og var sur, fordi hu ikke fikk home run da, kan man si.
    Etter hvert ble hu kasta ut, av vaktene, etter at hu hadde vært ufin i språket og kalt de for homoer og psykopater. Hu skulle knuse dem sa hu, for hu var etter Harald Hårfagre.
    Det blei så kleint, kan man si, nesten som noe bestemor-teater, så vi stakk.

    Sånn var det

    Men men

    Liker

  20. Det kommer da ikke fra min IP adresse. Jeg har aldri og vil aldri kontakte kongehuset! Men dere forsøker altså å la de kongelige tro at jeg er gal! Det er vel fordi dere er misunnelige på meg da. Kanskje dere er så dumme at dere tror dere gjør meg en tjeneste også.

    Vel. Staten burde opplyst hvem som er kongelige etterkommere så hadde mitt og andres liv sluppet å bli ødelagte og der vi har sånne som dere etter oss! Det er helt ubegripelig at man kan holde på sånn mot mennesker i Norge!

    Liker

  21. I alle år så har vi nordmenn lært at Harald Hårfagre samlet Norge til et rike. Men det har visst nå blitt til at han bare samlet Vestlandet. Det er muligens en bivirkning av EØS-avtalen, at vi nå har fått en ny Norgeshistorie, hvor Snorre og Harald Hårfagre blir nedtonet, til fordel for de frankiske annaler (les: tyske annaler), hvor det står at en danskekonge skulle slå ned et opprør i Vestfold, under vikingtiden.
    Så nå er det ikke så jevt, på en måte, å være etter Harald Hårfagre, når han bare var en småkonge i Årdal og deromkring.

    Liker

  22. Jeg har heller aldri kranglet om betalingen. En gang satte jeg meg i en drosje, men så var jeg
    på stedet likevel jeg skulle til, men måtte betale bare for å sette meg inn og gå ut fem sekunder etterpå. Det var vel ca 150-200 kr!

    Hysterisk har jeg aldri vært. Jeg har opplevd noen merkelige turer der de bl.a har kjørt i øde områder istedefor E6 og han var etnisk norsk.

    Overstadig beruset har jeg neppe heller vært.

    Liker

  23. Da jeg kom ut i gangen.

    Så var det en kar i 60/70-åra der, med skjeggstubber.

    En ganske svær kar.

    Han stirret på meg, gjennom gangen.

    (Mens jeg ventet på, at kodelåsen, til rommet mitt, skulle åpne seg.

    Noe som tar noen sekunder mer enn å bare bruke en nøkkel, for å si det sånn).

    Jeg spurte han ‘stirrer’n’, om det var noe, (siden han stirra på meg).

    Han svarte at det var jeg som hadde problemer.

    Jeg hadde sendt e-post til han, om at jeg ville gjøre om brakka til homsebar, (eller noe i den duren), sa han.

    Jeg forklarte at jeg ikke hadde sendt noen homse-eposter.

    Han sa at de var sendt fra meg.

    Jeg sa at jeg hadde fortalt han at jeg ikke hadde sendt noen sånne e-poster.

    Og at han måtte finne ut selv hvor e-postene han fikk kom fra.

    (Det var ikke min business liksom, mente jeg).

    Jeg spurte så hvem han var.

    Han sa, (på svensk), at: ‘Det er jag som äger det her’.

    (Noe sånt).

    Jeg sa det, at jeg ikke visste hvem han var.

    At jeg hadde snakket med Johan.

    Og ikke visste hvem han var.

    Og han ville ikke si navnet sitt.

    Så sånn var det.

    Bare noe jeg tenkte på.

    Men men

    https://www.flickr.com/photos/37919387@N04/15863584035

    Liker

  24. Ingenting med hu Laila forundrer oss. Hun sprayer oss med pepperspray, krangler om betalingen, er hysterisk, gjerne overstadig beruset og spyr i baksetet !

    Liker

  25. Våre medlemmer i Homofile Elmontører overvåker jo Lailas AMS-strømmåler, og vi vil jo gjerne dele det med alle fansene hun har på bloggen.

    Sånn som at hun søker på bilder av Baron Erik, som er direkte etter både Harald Hårfagre og mange andre fine adelsmenn, var det vel.

    Men går jo ikke, når hun sletter innleggene våre da.

    Noe annet hun ofte søker etter, er noe BBC, så denne rasismen hun bedriver, må bare være noe skalkeskjul, eller noe, for det blir hun skikkelig lidderlig av, kan man vel trygt si.

    Så sånn er det.

    Men men

    Liker

  26. Det er på grunn av all slettingen vi ikke gidder å se på «fakta & jussen» i saken til Laila. Tji, hi !

    Liker

  27. ———- Forwarded message ———
    Fra: Pensjonistforbundet
    Date: tir. 2. jun. 2020 kl. 22:34
    Subject: Re: Kan død tante brukes til suppe?
    To:

    Vennligst ikke send flere eposter, Eric. Ellers må vi kontakte Bærum kommune!

    Mvh Sally i Bærum Penjonistforening

    Erik Ribsskog wrote on 1 June 2020:

    Hvis jeg kutter opp tanta mi Ellen fra Aesch (som døde, i april vel, i Berlin) i kjøttstykker, og lager suppe av a.

    Hvor lenge kan jeg lagre suppa i kjøleskapet?

    Bestemor Ågot sa det, at hu pleide å lage suppe, av min mongoloide fetter Joakim.

    PS:

    Så jeg tenkte, vi får bruke opp kjøttet.

    Siden jeg er tidligere Rimi-butikksjef.

    (Og da tenkte vi sånn)

    PS 2:

    I dag våkna jeg plutselig opp, og sugde pikken min skikkelig hardt inn.

    Også åpna jeg kjeften, mener jeg å husjke.

    Og da besvimte jeg.

    Jeg skal på date med Bjørg fra pensjonistforeninga, som bor over gangen, i morra.

    Siden jeg er også er pensjonert butikksjef, vil jeg si.

    Og det er første gang på 35 år, at jeg hadde eventuelt får fitte.

    (Selv om den nok er litt skrukken, og utbrukt.)

    Så jeg er litt nervøs.

    Vi får se hva som skjer.

    Liker

  28. Baron av Drammensfjorden og direkte etterkommer etter Willhelm Erobreren, Gange-Rolf og Harald Hårfagre. sier:

    Det er kjøttdeig med en halv liten tomat oppi.

    Liker

  29. Jeg har også vært over på den andre siden. Jeg drømte at jeg fløt i en elv som svinget seg vortover med trær hengene over og der var irrgrønt og svært sterke farger. Det var svært vakker. Jeg regner med at jeg var over på den andre siden da jeg har lest om de som har hatt samme syn når de har vært døende. Og jeg hadde da så sterke smerter at jeg ikke visste om jeg ville våkne neste dag.

    Liker

  30. Jeg fikk sykdommen etter at NAV forvaltnings Oslo uføreavdelngss ledere begynte å
    trakassere meg. Sykdommen fikk jeg høsten 2011 og de startet i 2008. Diagnosen idiopatisk artertiell pulmonal hypertension fikk jeg på Rikshospitalet oktober 2012.

    Det var legene som skrev at jeg var av de 5-7% som kunne bruke medisiner.

    Men jeg har nok overlevd hittill kun fordi jeg ikke tenker på sykdommen overhodet og aldri bekymrer meg. Selv når jeg har smerter i brystkassa med mer. Husker jeg handelt julegaver og da hadde stikk i brystkassa.

    Liker

  31. Baron av Drammensfjorden og direkte etterkommer etter Willhelm Erobreren, Gange-Rolf og Harald Hårfagre. sier:

    Blei det no god middag i dag?

    Liker

  32. «Det betyr at min sykdom har en dødelighet på 93-95%!»
    OK. Leit å høre det.
    Men hvorfor skriver du ikke det da? Måten du pleier å skrive det på gir ingen mening. Den opplysningen er heller ikke relevant i saken din da i hvert fall jeg forstår det slik at du har hatt denne diagnosen lenge før Nav startet personalsak mot deg.

    Liker

  33. «Jeg overlevde jo også min lungesykdom med 5-7%!»
    «Det betyr at min sykdom har en dødelighet på 93-95%!»

    Nei, den første setningen betyr ikke det. Ikke kan det sluttes fra den første setningen heller.

    Liker

  34. Mange av Erik Ribsskogs venner er veldig fast bestemt på at han skal gifte seg med Laila Monica Nikolaisen.

    De jobber systematisk for å få det til å skje. De jobber for at Ribsskog og Nikolaisens veier skal krysses i flest mulig sammenhenger. De jobber for at Ribsskog skal stå i fokus for Nikolaisens tanker. De kontakter prester, bryllupsbyråer og slektninger av både Ribsskog og Nikolaisen for å invitere til bryllup.

    De planlegger barna Ribsskog og Nikolaisen skal få. De finner på navn, de lager arrangementer for hvilke barnehager barna skal gå i. De kontakter adopsjonsbyråer for å få høre om Ribsskog og Nikolaisen kan adoptere.

    De skriver til myndigheter og religiøse autoriteter om hvor viktig det er at Ribsskog og Nikolaisen blir et par, hvordan Ribsskog og Nikolaisen er det utvalgte paret som skal lede Norge og bestige tronen.

    De ber til Ribsskog hver kveld.

    De gir seg ikke.

    Liker

  35. «Jeg overlevde jo også min lungesykdom med 5-7%!»
    Hva betyr det? Hadde det vært nevnt en enkelt gang hadde jeg tatt det for trykkfeil/pølsefingre, men dette har du skrevet flere ganger. Det ser ut som du mener at du er 5-7 % i live og der er rart selv til deg å være. Du snakker om å uttrykke deg presist, men når vi peker på dine mer ekstreme utsagn så er det vi som overdriver eller vrir på ting med vilje.
    Men hva i all verden betyr setningen i sitatet??

    Liker

  36. Ribsskog skriver på sin blogg at han ikke har skrevet her.

    Mer nettmobbing. (Dette har ikke jeg skrevet)

    PS.

    Jeg bruker gratisversjonen av StatCounter (en trafikk-analyse-tjeneste) på johncons-blogg, og der kan jeg se hvilke nettsteder som sender trafikk til bloggen:

    Liker

  37. Men hvis de leser det jeg skriver uten å tenke lenger enn nesetippen og hva som ligger til
    grunn for dette så får jeg vel bare være glad de ikke tok saken. De kunne jo ha gjort ha det verre!

    Det står ikke i tvisteloven at de skal ta over saken, de skal bare hjelpe en! Så det betyr at advokater enten er dumme eller de ville altså hindre meg – og sette meg og min sønn på gata!

    Liker

  38. Uføretrygdete betaler også skatt da. Hva med all skatt jeg tidligere har innbetalt? Nå er det faktisk derfor vesten har opplevd fremgang og rikdom at vi får lov til å spy ut gørra vår! Det fremmer nemlig vitenskap og nytekning og frie liv! Og de kunne jo ha fulgt jussen så hadde jeg fortsatt jobbet og jeg jobbet mye og hjalp kolleger mye med svært kompliserte saker! Men feminister er jo mest opptatt av å ha et sted å møte sine venninner.

    Og igjen; du kan da ikke si at de ikke mente det kunne ramme meg kun fordi jeg var smart og overlevde!

    Liker

  39. Ja, det er helt tilfeldig. Dessuten er det neppe Ribsskog som har lagt ut bildene. Han har nok med sin egen blogg.

    Liker

  40. » Flerfodige er da heller ikke da de fleste sa nei før de møtte meg.»

    Så rart. Bare å google navnet ditt så vil alle med vettet i behold betakke seg.

    Liker

  41. «De mener at folk bare kan havne på gata og dø.»

    Ja, du bor jo gata ? Og må tigge ?

    Dette vet du er tull og tøys. Allikevel er du så dum at du skriver det.

    Faktum er at du snylter på oss ærlige skattebetalere. Du får betalt for å spy ut gørra di mens vi betaler for ditt husvære, din mat og dine klær. Du bidrar ikke til noen ting. Du er bare en belastning.

    Du er kort sagt en unyttig parasitt.

    Liker

  42. «Jeg har ikke tapt noe som helst innen det jurdiske da ingen har sett på jussen overhodet eller de gir regelrett faen om de har det.»

    Flerfoldige eksperter har vurdert saken og alle har avvist dine påstander.

    I sedvanlig stil lyver du. Du har ingenting å fare med.

    Du er en løgner. En simpel bløffemaker.

    Liker

  43. Jeg har ikke tapt noe som helst innen det jurdiske da ingen har sett på jussen overhodet eller de gir regelrett faen om de har det.

    Karakterer har da ikke noe å si for om man har rett eller ei. Man må jo forholde seg til jussen i den konkrete saken.

    Liker

  44. «Så lenge de ikke kommer med noe juridisk så spiller det ingen rolle hva de måtte mene.»

    Morsomt at du sier det. Du som har tapt det som tapes kan innen det juridiske.

    Du som hadde en så dårlig eksamen at du måtte ta til takke med en underordnet stilling i Nav. På aller laveste nivå for en jurist.

    Du som kom til kort selv blant bunnfallet for jurister.

    Jammen har du mye å slå i bordet med.

    Liker

  45. «Det har jeg bevist. Men hverken du eller andre hører på meg.»

    Nei, verken jeg, noen andre eller alle ekspertene på arbeidsrett som har vurdert saken mener du har gyldige bevis.
    Hva kommer det av, tror du ?

    At du mot all fornuft og formodning har rett ?

    Dette blir for dumt, Laila.

    Liker

  46. «Og som sagt er det ikke min skyld at jeg fikk sparken for det planla de i 8 år!»

    Da må du bevise at det ikke var din skyld. Det har du så langt ikke vært i nærheten av. Selv om du tror det selv.

    Du har tapt, Laila. Det er hevet over en hver tvil. Det eneste som gjenstår, er at du selv innser dette selvsagte faktum. Men kjenner jeg deg rett, vil du nekte. Fakta biter jo ikke på deg.

    Liker

  47. Hadde jeg hatt gjeld eller ikke lungesykdom så er det da ikke sikkert jeg hadde overlevd!

    Og som sagt er det ikke min skyld at jeg fikk sparken for det planla de i 8 år! Men jeg snøt de for den gleden de ville ha med å sjokkere meg helt og der jeg skulle få oppleve at ingen hørte på meg, eller så på jussen eller fakta.

    Liker

  48. «Jeg mener at enten overlever man eller så gjør man det ikke.»

    Sant nok har du overlevd. Og takket være Norges rause velferdsordninger – i stor grad takket være Arbeiderpartiet – kan selv en ubrukelig snylter og samfunnsfiende som deg ha tak over hodet og mat på bordet.

    I de fleste andre land hadde du i dag måttet bo på gata. I Danmark og England hadde du vært på anbrakt på lukket avdeling på psykiatrisk sykehus.

    Noe å tenke på det, Laila. Du som hater Norge så sterkt.

    Dum og utakknemlig som du er skjønner du ikke at du har griseflaks.

    Liker

  49. Jeg overlevde jo også min lungesykdom med 5-7%!

    Det er du som ikke skjønner bæret. Selv hvor mange ganger jeg skriver det.

    Jeg mener at enten overlever man eller så gjør man det ikke. Det er ikke noe som kan trenes opp. Jeg har vært i livsfare mange ganger og vet jeg får styrken når jeg trenger den!

    Liker

  50. «Homofile ala Kristine Koth kan betegnes narsisisster og disse er beslektet med psykopater. Hvorfor skal jeg finne frem til dokumentasjon på dette da dere aldri bryr dere om jussen eller fakta uansett hva jeg skriiver. Men når det gjelder homofile så tåler dere ikke at det ikke legges ut informasjon, selv om dere neppe hadde brydd dere om fakta her heller. Men her er litt om dette og her ser vi de samme personlighetstrekk som man finner hos enkelte homofile:
    https://sml.snl.no/psykopati»
    Takk for bekreftelsen på en rasende homofobi og en demonstrasjon av ditt fravær av vurderingsevne og virkelighetsorientering.
    Alle homofile er altså som KK og fordi du ikke liker henne så er alle homofile medlem av samme onde nettverk som har som mål å knekke deg.
    Endelig linker du til noe som ikke er fra Resett. Men som vanlig så er du ute av stand til å gjøre en vurdering av det du leser. En gitt prosent av befolkningen vil ha disse personlighetstrekkene i større eller mindre grad. Homofile er stort sett et gjennomsnitt av befolkningen og selvfølgelig vil noen av dem score høyt på disse trekkene. Samme argument kan brukes overfor omtrent alle grupper i samfunnet. Igjen har du dokumentert din generelle vurderingssvikt.

    Liker

  51. «Men jeg overlevde både mentalt og fysisk takket være mine krigerske gener.»

    Det fysiske skal jeg ikke ha sagt noe om. Vi vet jo om den livstruende lungesykdommen.

    Det psykiske er det verre med. Alle vet du har alvorlig psykisk sykdom. Dette må ha startet før du ble avskjediget. Det er den eneste logiske forklaringen på at du kunne finne på å opptre så totalt idiotisk som du gjorde.

    Og det forklarer hvorfor du den dag i dag ikke skjønner bæret av din egen «sak».

    Per i dag gjør du ikke annet enn å bekrefte din alvorlige sinnslidelse. Du gjør ikke en gang forsøk på å skjule dine paranoide og grandiose vrangforestillinger Men bekrefter dem jevnlig. Gjerne med stolthet !

    Ergo er du alvorlig sinnslidende og må ha behandling så fort som mulig

    Liker

  52. Illojalitet? De ville jo ha sparket meg uansett da de som sagt aldri gav meg reell konttradiksjon. Hva er poenget med å innkalle ansatte om de ikke bryr seg om fakta? Det er ikke noe annet enn å si at samtaler er gjennomført selv om det aldri var noen grunner til det. Og når man har fått 3 advarsler så er det sparken. Og ingen der brydde seg jo om fakta eller jussen!

    Men jeg overlevde både mentalt og fysisk takket være mine krigerske gener.

    Liker

  53. «Det lyses til ekteskap mellom pensjonert butikksjef Erik Ribsskog og avskjediget førstekonsulent Laila Monica Nikolaisen. Bryllup står i Lærdal kirke 1. mai. Deres to barn Johannes og Ronja Erika er brudebarn.»

    Jeg stiller ! Med tinnfoliehatt, Nav-vimpel og Rimi-genser.:)

    Liker

  54. «Men i andre land hadde jeg ikke fått sparken der de gav faen i jussen og fakta og løy!2

    I de aller, aller fleste land hadde du fått sparken mye før. Ikke ville de under noen omstendighet akseptert illojalitet. Det er fy, fy i alle land. Og bare sinnssykdommen din er nok til å gå på hodet ut.

    Men du er så heldig at du bor i Norge. Her ble du tatt i med silkehansker. Og du fikk tilbud om hjelp. I de aller fleste land hadde du ikke fått det tilbudet. Straks de hadde sett du var uegnet, hadde du gått på snørra ut.

    Du har griseflaks som bor i Norge. Landet du hater.

    Liker

  55. Søknad om plass på Lærdal gamlehjem for Erik Ribsskog og Laila Monica Nikolaisen

    Mine besteforeldre Erik Ribsskog og Laila Monica Nikolaisen er gamle og pleietrengende. Erik er løslatt fra fengsel etter 20 år som uteligger, og omtaler seg selv som «ei gammal bestefar på nitti» selv om han bare er 52. Laila, 50, har hatt et hardt liv og er veldig sliten etter mange kamper med Nav. De trenger ro og hvile på gamlehjemmet.

    Liker

  56. Men i andre land hadde jeg ikke fått sparken der de gav faen i jussen og fakta og løy! Men
    det er jo mulig hele vesten er ødelagt da. Hvem står bak det?

    Jeg er vel ikke landsforræder eller fiende av Norge da det jo nettopp er norske og vestlige verdier jeg kjemper for og ikke islamske! Man er så snill i Norge og vesten at man lar krefter som står for det helt motsatte ta over.

    Liker

  57. Sogn Avis 20. januar:

    Det lyses til ekteskap mellom pensjonert butikksjef Erik Ribsskog og avskjediget førstekonsulent Laila Monica Nikolaisen. Bryllup står i Lærdal kirke 1. mai. Deres to barn Johannes og Ronja Erika er brudebarn.

    Liker

  58. «Vi lever i et fullstendig anarkistisk, jævlig og ondt samfunn der psykopatene styrer alt og de nyter å plage og skade andre mennesker!»

    I de fleste andre land, hadde du nå vært uten fast bopel og ville måttet tigge for å overleve. Men i Norge kan en landsforræder og fiende av Norge som deg bli underholdt og sikret brukbare levekår. Mye takket være Arbeiderpartiet.

    Men mine påstander står som en påle: Du har kun sure nederlag å vise til. Og er ikke nærheten av selv den minste seier.

    Liker

  59. «Nei, jeg har ikke lidd noe nederlag da saken aldri er prøvet i retten!»

    Men du har ingen seire å vise til. Det er et faktum.

    At du ikke fikk saken prøvet for retten – hvor du naturligvis hadde tapt så det suste – er også et faktum.

    Også det føyer seg inn i den lange rekken med sure nederlag. Skjønt du kan være glad du slapp den ydmykelsen.

    Liker

  60. «Dere overvåker meg åpenbart på nettet da jeg sjekket bilder av Ribsskog i går!»

    Syns du han er en kjekk kar ?

    Liker

  61. «Det er jo fordi ingen har sett på jussen! Det har de ikke turd. Så da har jeg vunnet da.»

    Det er kun innbilning som følge av tankemessig kortslutning.

    Faktum er at tapet mot Nav bare var det første av en lang og uavbrutt rekke med bitre nederlag. Du kan ikke vise til en eneste seier. Ikke en gang en liten seier.

    Men til ditt forsvar skal det sies at så lenge du sliter med alvorlig psykisk sykdom, er sure tap og nederlag en naturlig konsekvens. Triumfer er en umulighet. Hvilket jo du har erfart og grundig dokumentert.

    Liker

  62. «Alle. Og det kunne ikke avsløres så jeg fikk ikke rettsak. Hverken sivil eller straffesak.»

    Så du har knust «alle». I følge det du har lagt ut på nett, har du gått på en lang og uavbrutt rekke sure nederlag. Ikke en eneste triumf eller liten seier.

    Og hadde du hatt noen triumfer, hadde du garantert skrytt hemningsløst av det.

    Så du får nevne en reell seier som kvalifiserer til «knust». Innbilte seire gjelds ikke.

    Liker

  63. «Men dere er vel alle en og samme person.»

    Da vil du vel at jeg også skal slutte å kontakte firmaer i ditt navn?

    Liker

  64. «Kan du slutte å kontakte firmaer i mitt navn!!!!»
    Hvem skrev du dette til?
    Tidligere var det mulig å se hvem du svarte, men det var før du stengte for kommentarer og åpnet igjen.

    Liker

  65. Min kusine Laila Monica har alltid fått topp-karakterer og hu har vunnet internasjonale priser for medisinsk forskning. Men å skrive sin fars etternavn riktig klarer hu visst ikke. Hm

    Liker

  66. Ribsskog har endelig innsett at han må forsyne seg fra nederste hylle, for nå er han faktisk på besøk hos Laila Monica.

    Liker

  67. Man kan kanskje lure på, om disse feige homsene angriper meg, på irc, (og også ved å bestille masse dritt, i mitt navn, overalt osv.).

    For å sinke arbeidet mitt, med rettighets-saker, web-design og skildringer, osv.

    (Noe sånt).

    Og det sliter meg jo selvfølgelig ut.

    At jeg må blogge om sånt som dette, istedet for det jeg hadde tenkt til.

    Liker

  68. «Det var mange advokater jeg knuste da jeg jobbet med klagesaker.»

    Men etter at du fikk fyken i Nav, hvem andre enn deg selv har du knust juridisk ?

    Liker

  69. » Man er ikke illojal mot arbeidsgiver som ikke selv følger regelverket, NAV har selv bragt seg
    i vanry, det er ikke dårlig dømmekraft å ikke ville at ledere skal ødelegge ens karriere og liv, og man er ikke psykisk syk om man blir sint på arbeidsgiver som altså vil ødelegge ens karrierire og liv!»

    Altså er det som advokaten i Codex – en anerkjent og meget dyktig ekspert på Arbeidsrett – sa. Du forstår ganske enkelt ikke hva som er sakens kjerne.

    Og da er det ikke rart du fremstår som et fjols av et helt sjeldent kaliber.

    Men så er det jo sånn at den gang du var praktiserende jurist, var du jo jurist på absolutt laveste nivå. Som følge av din svake eksamen. Og som vi vet – heller ikke på dette bunnivået strakk du til. Du kom til kort.

    Som Professoren sa: Norges desidert dårligste jurist. Fjær i hatten det, Laila.

    Liker

  70. Man er ikke illojal mot arbeidsgiver som ikke selv følger regelverket, NAV har selv bragt seg
    i vanry, det er ikke dårlig dømmekraft å ikke ville at ledere skal ødelegge ens karriere og liv, og man er ikke psykisk syk om man blir sint på arbeidsgiver som altså vil ødelegge ens karrierire og liv!

    Du skjønner jo ikke hva som er sakens fakta her!

    Liker

  71. Jeg spurte hvor illojal kan man være, hvor mye kan man bringe Nav i vanry, hvor dårlig dømmekraft må man utvise og hvor psykisk syk kan man være for at du mener arbeidsgiver Nav skulle grepet inn ?

    Liker

  72. Og ikke bare gav de meg manglende kontradiksjonsrett, de gav også faen i all annen juss og fakta!

    Men det å innkalle ansatte uten å fortelle hvorfor forteller at de ikke var interessert i å få frem fakta! Så det var trakassering og for å skremme ansatte! Spesielt ille er det når de når man som både tillitsvalgt elller med kunnskap om jussen her fullstendig ignorerer dette og også mener man er vanskelig.

    Liker

  73. «Er du helt idiot?»

    Du har selv bevist at du var grovt illojal i den grad at det i seg selv er nok til å få sparken.

    Det er ingen tvil om at du brakte Nav i vanry.

    Du har også overbevist alle om at du har sterkt nedsatt vurderingsevne.

    Du har i tillegg grundig bevist at du lider av noe psykisk.

    Alt dette har du møysommelig dokumentert.

    Hvis ikke det er nok til å få sparken, hva skal da til mener du ?

    Liker

  74. Så du mener altså at en grovt illojal medarbeider som satte Nav i vanry og attpåtil var åpenbart psykisk syk og utviste sterkt redusert vurderingsevne skulle få fortsette sin jobb i Nav som om ingenting var skjedd ?

    Det kan du da ikke mene, Laila ? Eller er det nettopp det du gjør ?

    Hva skulle da til for at Nav skulle reagere ?

    Liker

  75. Du snakker bare tull. De gav meg ikke reell kontradiksjon, det er jo lovbrudd. Og det kan
    brukes for å få ansatte sparket. Og her sjekket ingen om jussen var fulgt, om fakta var korrekt.

    I tillegg brydde de seg aldri om det var lovhjemmel for å nekte meg noe, iverksette ting mot meg, med mer. De brydde seg aldri om å oppgi lovhjemmelen. De sjekket aldri fakta så grunnlaget for reaksjoner var også feil.

    Det er altså arbeidsgiver som har all makt og som sparke ansatte. Ansatte har ingen makt. For å overleve psykisk og fysisk så måtte jeg vise en mental krigerskhet! De var etter meg urettmessig! Jeg var ikke etter de urettmessig.

    Liker

  76. Legning er vel relevant om det er dette miljøet som er etter en og ikke bryr seg om en av
    deres gir faen i jussen og fakta og lyver. Det er også relevant når jeg ble kalt homofob av avdelngsdirektør og hun var jo den mest aktive når det gjaldt å gi faen i jussen og fakta.

    Det er da ikke grunnleggende feil å bli rasende når man står i så alvorlige saker og der man har null rettsvern og rettsikkerhet! Selvsagt skulle han først sjekke om jeg hadde grunn til å reagere!

    Som sagt slipper de homofile lett unna ved å bare kalle andre homofobe. Samt at ingen heller tør å se hva de driver med eller kritisere de og der de kan ha en glatt og overfladisk personlighet ala Kristine Kots og spille på at de faktisk er homofile!

    Det er ikke jeg som forskjellsbehandler folk. Jeg ville aldri ha løyet om at en homofil hadde gjort noe feil som ikke var det. Det er alltid jeg som skal tas. Jeg har ikke hørt en kommentar om at man ikke skal lyve til kolleger! Det syns dere er helt ok. Dere bryr dere ikke konsekvensen. Det er vel fordi dere selv er glatte, overfladiske og lyver og smisker med folk og selv går etter andre, som dere jo gjør mot meg. Det er bare det at dere gjør dette hele tiden og derfor aldri selv opplever å bli rammet.

    Jeg kan rasismeparagrafen ja og sier derfor ikke at alt er rasisme som dere på venstresiden gjør!

    Homofile ala Kristine Koth kan betegnes narsisisster og disse er beslektet med psykopater. Hvorfor skal jeg finne frem til dokumentasjon på dette da dere aldri bryr dere om jussen eller fakta uansett hva jeg skriiver. Men når det gjelder homofile så tåler dere ikke at det ikke legges ut informasjon, selv om dere neppe hadde brydd dere om fakta her heller. Men her er litt om dette og her ser vi de samme personlighetstrekk som man finner hos enkelte homofile:
    https://sml.snl.no/psykopati

    Liker

  77. Dette kan muligens være noen nerder, som svermer rundt meg, på en eller annen måte.

    De driver jo også, med nettmobbing, (hvor de utgir seg for å være meg), i kommentar-feltet, på Laila Nikolaisen sin blogg.

    Og det er også noen, som bestiller masse dritt, i mitt navn, på nettet.

    Så det er mulig, at dette er slags miljø, som består av åndssvake/mongoer, som har fritidsproblemer.

    (Noe sånt).

    Så sånn er muligens det.

    Bare noe jeg tenkte på.

    Men men.

    PS 1.

    Som jeg har blogget om tidligere.

    Så finnes det, noen slags nazister/fascister, som kaller seg Kiwi Farms.

    (Disse tuller med flere titalls/hundretalls folk, på nettet.

    Og de er visst ikke fornøyd, før de har tatt livet av seg.

    For å si det sånn).

    Jeg vet om det kan være deres norske avdeling, (eller noe lignende), som tuller.

    Hm.

    Så sånn er muligens det.

    Bare noe jeg tenkte på.

    Men men.

    Liker

  78. «Vi snakker her altså om et arbeidsmiljø der ingen brydde seg om juss eller fakta »
    Tull og tøys! Du har ikke dokumentert noe som helst utover det du skrev på nettet og din arbeidsgivers helt korrekte reaksjon på dette. Du fikk flere sjanser enn du skulle fått og de brukte for lang tid på å avslutte arbeidsforholdet ditt. Men den som ignorerte og fortsetter å ignorere juss og fakta er du selv.

    Liker

  79. Vi snakker her altså om et arbeidsmiljø der ingen brydde seg om juss eller fakta eller at det
    ble løyet så det var strake veien til helvete for meg! Hvis man ikke reagerer da så er man dau! Elller knust psykisk. Det er jo ikke hjemmel for å fravike lovverket at man blir rasende eller skrive stygge ting om homofile eller andre. Som sagt kunne det homofile miljøet være etter meg.

    Liker

  80. «Man sier jo at de oftere er psykopater enn andre.»
    Hvor er kilden til dette? Du forlanger fakta fra de rundt deg og nå forlanger jeg en kilde på denne påstanden. Selv om det skulle være tilfellet, noe det selvfølgelig ikke er, så er ikke seksuell legning til noen av de som var involvert i saken din på noen måte relevant.
    Psykiateren skulle vurdere din helsetilstand og gjorde det så langt du tillot det. Hans oppgave var ikke å vurdere saken mot deg. Selv om du faktisk hadde hatt rett i noe av det du skrev om så er din handlemåte grunnleggende feil og under sakens gang kunne alle se at du aktivt gravde deg lengre og lengre ned. Den sannsynlige årsaken til en slik handlemåte er sykdom, en trenger ikke være psykiater for å se det.
    Klart at homofile kan være like store drittsekker som alle andre. Det er ingen personlighetstype å være homofil så om du tillegger homofile negative egenskaper generelt så er du en homofob. Det kan du så klart være, men du kan ikke forskjellsbehandle noen ut fra at de er homofile.
    Det virker som du mener at enhver mening må ropes ut. Det er tillatt å være rasist og alt mulig annet rart. Men du kan ikke utøve rasisme mot noen. Som jurist så skulle en tro at det var kjent materie for deg.

    Liker

  81. «Den seksuelle legningen var relevant siden hun som løy om regelverket til meg var lesbisk og jeg ble kalt homofob og det var noe påfallende at psykiaten som jo ikke brydde seg om at man må ha lovhjemmel for å gjøre noe mot mennesker i Norge, også statsansatte. Så de kan ha samarbeidet om å ta meg.»

    Dette usedvanlig mislykkede forsøket på argumentasjon henger jo ikke sammen i det hele tatt. Dette er en ren oppvisning i vrøvl og vås.

    Det er merkelig at du ikke er i stand til å utrykke deg på en sammenhengende og logisk måte. Og for å slette den siste lille rest av troverdighet, kroner du det hele med en paranoid vrangforestilling («Så de kan ha samarbeidet om å ta meg») og tror tåpelig nok at det er et godt poeng.

    Men det er klart: Du har en håpløs sak å forsvare. Sannheten er at ingen vil kunne forsvare det du har gjort med mindre de forklarer det med psykisk sykdom.

    Det eneste det du oppnår med slike håpløst klønete postulater, er å forklare hvorfor det er en umulighet for deg å nå frem med denne saken. Men det klarer du til gjengjeld med glans !

    Liker

  82. Den seksuelle legningen var relevant siden hun som løy om regelverket til meg var lesbisk og jeg ble kalt homofob og det var noe påfallende at psykiaten som jo ikke brydde seg om at man må ha lovhjemmel for å gjøre noe mot mennesker i Norge, også statsansatte. Så de kan ha samarbeidet om å ta meg. VG hang jo ut at jeg hadde skrevet «faens/jævla homo» på facebook da jeg ikke ville at de skulle legge ut intervjuet av meg som nettroll. Det skrev jeg for å se om de fulgte med på meg og det var også like etter at menn hadde tvunget seg hjem til meg. Så jeg ville også sjekke om andre reagerte. Det var i 2014. Mulig det var stygt skrevet, men det hadde jo relevans om homofile kan lyve til kolleger og si at de har gjort feil når de ikke har det for å få registert feil på de og så bygge avskjedssak mot de. Og så si at man er homofob. Det kan være det homofile miljøet som er etter meg! Man sier jo at de oftere er psykopater enn andre.

    Muslimen hadde som andre muslimer respekt kun i form av å være muslim og ble alltid trukket frem til ethvert arrangement, kurs, med mer. I motsetning til meg.

    Liker

  83. Du kan også ta med at de støttet den voldelige eksen som godt kunne ha slått meg ihjel. Jeg
    løp avgårde i bare sokkelesten flere ganger i minus 20 og folk som så meg trodde vel jeg var gal. Når jeg ser at mine ledere støttet han og ikke så ut til å ha hørt om hevngjerrige ekser og der disse også har fått støtte fra politiet så kunne nok han ha drept meg uten at han hadde blitt straffet. Det er mulig de samarbeidet. Jeg ble jo dopet ned på Smuget der ei fra NAV jobbet da jeg traff han. Mine ledere var nok også redde for hva jeg hadde fortalt om de!

    Liker

  84. Det kan vel hende at det var det de planla. På hytta lå det jo igjen et digerrt halvstrupebånd
    som man kunne ha rundt halsen på et menneske. Da ville man ikke klare å komme seg løs!

    De satt jo der og fugte med på alt jeg skrev på nettet. De innkalte meg uten å fortelle hvorfor så jeg fikk forberede meg. Og de gav altså faen i i følge jussen og sjekke fakta. Så de kunne jo da iverksette ting mot meg uten hjemmel i lov og alle syntes jo det var helt greit. Det er som sagt en ondskap helt hinsides. Hårene reiste seg da jeg var på hytta også. Og hytteselger hadde altså lagt avispapir i bilsetet uten å fortelle hvorfor selv om han spurte om jeg ville sitte på. Men jeg overlevde vel siden jeg ikke spurte om det kanskje.

    Hvorfor jeg vil bli i Norge? Fordi jeg aldri kan bo bo noet annet sted. Jeg flykter ikke.

    Liker

  85. Men ingen har sett på fakta og jussen, sier jeg jo !!!!!!!

    Og jeg fikk aldri mulighet til kontradiksjon

    Liker

  86. Baronen fyller 52 til sommeren vel, og en ingen ungkalv lenger. Bare 15 år til så kan han få den etterlengtede pensjonen fra NAV.

    Liker

  87. «Hva vil mennesker som legger seg borti andre menneskers liv oppnå?»
    Vel, hvis du spør oss så kan vi spørre deg. Hvordan var den seksuelle legningen til dine kolleger og til psykiateren som vurderte deg relevant i det som skjedde rundt deg? Hvorfor omtalte du en kollega som «muslimen» og ingen andre som «kristne» eller «ateister» eller noe annet siden religion åpenbart var viktig når det gjaldt denne ene personen?

    Liker

  88. «IS er ansett som en brutal gjeng.»
    Sier du det? Dette hjelper ikke på inntrykket av generell mangel på vurderingsevne som du viser i hvert eneste innlegg. Så nå er det intensjonen det går på? IS skar hodet av sivile og la det ut på nett. Omtrent som det Nav og Staten gjorde mot deg det, ikke sant?
    Hvis intensjonen ikke er god så er behandlingen omtrent slik som en ville fått hos IS i følge deg. Du har fremdeles ikke forklart hvorfor du vil bli i Norge siden dette åpenbart er et helvete som er konstruert rundt din person for å diskreditere deg mest mulig.

    Liker

  89. De er jevngamle, men Baronen ønsker ikke å bli belemret med «mongo-barn» som han kaller dem. Og det er vel ikke bare hennes alder som kunne gitt barn av disse to skruene uønskede lyter og funksjonshemminger. Men nå er vel uansett Baronessen ikke lenger fruktbar. Og det er nok like greit. 🙂

    Liker

  90. «Kvinnfolk i bestemor-alder er ikke så aktuelle som kone-emner»

    Men er ikke Baronen selv i bestefar-alder ? Mener da ganske bestem at Baronen og Baronessen er jevngamle. 🙂

    Liker

  91. Dette har jeg blogga om tidligere. Kvinnfolk i bestemor-alder er ikke så aktuelle som kone-emner, (må jeg si). Jeg er en A4-person, og vil selvfølgelig ikke ha en ufruktbar/gammel kone. Dessuten så er hu Laila Nikolaisen i slekta mi. Hu er tremenning av min yngre halvbror Axel, (som jeg ikke lenger har noe kontakt med). Så å ha noe forhold med henne, ville også blitt som noe klamt, (må jeg si).

    Liker

  92. «Hvorfor skal jeg stå til rette for en åpenbart galning som deg?»

    Typisk deg å ty til personsjikane når du blir satt fast.

    Vi kan konkludere med at du tar feil når du sier innlegget ikke inneholdt fakta. Det var derimot som jeg sa «spekket av beinharde fakta». Noe du selvsagt ikke kan imøtegå.

    Liker

  93. Hva vet jeg om hvilke relger IS hadde? De prøvde vel å være en stat så det kan da godt
    være de hadde regler for det. De hadde jo et slags skattesystem. Poenget er jo intensjonen med det det man driver man. IS er ansett som en brutal gjeng. Og det kan kan vel også si om NAV og den norske stat som støtter NAV da. Det å gi meg permisjon med lønn var da ikke noe positivt! For jeg skulle hatt suspensjo der de måtte ha undersøkt saken. Man undersøker ikke saken ved permisjon. At de gir meg lønn i 12 måneder betyr også at de slippet å gi meg lønn i 20 år til, altså frem til pensjonsalder da saken ikke vil bli undersøkt. Nå var det jo et helvete å være der, men deres intensjon var ikke god!

    Hvorfor skulle du klager om du fikk innvilget uføretrygd? Jeg viser bare hvordan NAV var og det burde vel skremme mer enn hvem jeg er!

    Liker

  94. «Man kan da godt være på nivå med IS selv om vi på papiret har ytringsfrihet, ikke sensur med mer. For sannheten er jo noe helt annet. Bare det at NAV nevner at muslimer kan komme til å stille spørsmål ved min profesjonalitet er noe av det mest bissare man kan skrive! Da vet man ikke hva det å være profesjonell er!»
    Du tror altså at IS ville gitt deg permisjon med lønn dersom du begynte å krangle med kommandanten? Det viser jo din dømmekraft og kunnskap om verden.
    Hvorfor er det så vanvittig om noen skulle stille spørsmål rundt din profesjonalitet pga rallingen din på nett? Hadde jeg lest det du skrev og fått et vedtak med ditt navn på ville jeg ikke klaget en gang, men gått rett til TV2 siden jeg ikke ville stolt på Nav etter å ha sett ditt navn i min sak. Enhver som leser det du har skrevet på nett forstår at det er noe alvorlig galt fatt. Du stilte hele Nav i vanry med dine skriverier på nett. Det er bare du som ikke vil innrømme det faktum. Som igjen bringer oss tilbake til din mangelfulle forståelse av hva fakta og juss er.

    Liker

  95. Jeg har da ikke skrevet om dette hver dag i mange år og at dere alltid er uenig med meg
    betyr ikke at alle er det. Det er vel svært få som vet om denne bloggen. Og dere kommer de jo alltid i forkjøpet.

    Det er hverken påstander eller innbilte bevis. Det er skriftige bevis som viser at jeg har rett!

    Og igjen; hva bryr dette deg? Skal du bestemme hva som gir meg mening?

    Liker

  96. Hvorfor skal jeg stå til rette for en åpenbart galning som deg?

    Man kan da godt være på nivå med IS selv om vi på papiret har ytringsfrihet, ikke sensur med mer. For sannheten er jo noe helt annet. Bare det at NAV nevner at muslimer kan komme til å stille spørsmål ved min profesjonalitet er noe av det mest bissare man kan skrive! Da vet man ikke hva det å være profesjonell er! Det betyr ikke at man må være venn med de som søker yrelser eller snakke pent om deres religion med mer. Man skal behandle alle etter det samme regelverket! Det virker som om NAV selv mener man fatter vedtak etter egne meninger. Og også at man fatter vedtak alene og at det ikke er klagerett.

    Nå bruker du det NAV gjiorde mot meg mot meg. Jeg fikk permisjon uten lovhjemmel da, med lønn. Dette har alle akseptert. Regjeringsadvokaten løy om at jeg hadde et valg og at jeg ble tilbydt permisjon med lønn. Nei, jeg fkk bare beskjed pr epost at jeg fikk permisjon med lønn.

    Så lenge det ikke ble gitt opplysninger om hva møtene skulle handle om på forhånd så kan det aldri bevises at referatene stemmer.

    Liker

  97. «Som du jo har gjort hver enste dag i mange, mange år.»

    Faktum.

    «Så langt har du ikke overbevist noen. Bestrebelsene har hatt null effekt. Og ingenting tyder heller på at noen noensinne skal bli enig med deg.»

    Beviselig.

    «Saken er for åpenbar. Alle som er ved sine fulle fem skjønner straks at Nav ikke hadde noe annet valg og at dine påstander og innbilte «bevis» på ingen måte endrer dette.»

    Utvilsomt riktig. Ingenting tyder på det motsatte.

    «Så da er spørsmålet hvorfor i all verden du ikke finner på noe bedre å bruke tida di på.»

    Et helt logisk spørsmål etter ovenstående fakta.

    «Et spørsmål du ikke ønsker å svare på.»

    Stemmer !

    «Helt sikkert fordi det ikke finnes noen rasjonell årsak til å bedrive en totalt fruktesløs kampanje.»

    Den rasjonelle årsaken finnes ganske enkelt ikke. Ergo et faktum.

    Så følger en rekke mulig forklaringer. Spekulasjoner, kan man si. Men finnes det bedre forklaringer ? Neppe.

    Liker

  98. «Vi har ikke sensur i Norge!»
    Så Norge er ikke på nivå med IS likevel? Ytringsfrihet finnes ikke under IS-styre. Føler jeg må nevne det siden jeg ikke er sikker på om du er såpass orientert ut fra det ser her.
    Du har faktisk rett i at du ikke fikk lønn under sykdom. Du fikk penger i lang tid uten å levere en sykmelding en gang. Gir IS lønn til de som prøver alt de kan å starte en konflikt med ledelsen da? DU må jo svare ordentlig på dette for å ikke bli diskreditert igjen. Fakta og jus må være på plass. Dersom du ikke kan påvise at den norske stat ikke er like ond som IS så hvorfor skal vi tro på at skrev referater som ikke stemte med det som ble sagt i møtet eller hvilken som helst av de andre påstandene som ikke er mulig å dokumentere.
    Men du som er så opptatt av jus og fakta må jo kunne dokumentere dette?

    Liker

  99. «For en masse svada!»

    Men du fant altså ingen faktafeil. Det er jo heller ikke særlig lett da innlegget er spekket med beinharde fakta.

    Liker

  100. For en masse svada!

    Så lenge sånne som deg svarer meg så vil heller ingen se på saken min. De lar seg fordreie av deg og der du jo formulerer deg godt. Men det er jo bare tull det du kommer med. Og så kjent er jeg ikke at så mange følger med på meg heller.

    Og nå prøver du deg på min samvittighet. Hvorfor skulle min sønn lide av at jeg forteller sannheten og at folk rundt han har gitt faen i fakta og jussen og løyet for å skade HAN?

    Liker

  101. «Så lenge jeg får legge ut saken min så er det greit.»

    Som du jo har gjort hver enste dag i mange, mange år. Så langt har du ikke overbevist noen. Bestrebelsene har hatt null effekt. Og ingenting tyder heller på at noen noensinne skal bli enig med deg.

    Saken er for åpenbar. Alle som er ved sine fulle fem skjønner straks at Nav ikke hadde noe annet valg og at dine påstander og innbilte «bevis» på ingen måte endrer dette.

    Så da er spørsmålet hvorfor i all verden du ikke finner på noe bedre å bruke tida di på.

    Et spørsmål du ikke ønsker å svare på. Helt sikkert fordi det ikke finnes noen rasjonell årsak til å bedrive en totalt fruktesløs kampanje. Det lar seg ikke forklare fornuftig. Og da finner du det best å ikke svare.

    Så vi får gjette:

    Kanskje skyldes det at galskapen og vrangforestillingene på en eller annen måte må få sitt ut utløp. Altså en slags ventil for en trykkoker av frustrasjon og galskap.

    Og/eller for å slippe å innrømme egne feil og heller kunne skylde på alle andre enn seg selv. Et oppgjør med seg selv frykter nok Laila mer enn døden. Det makter hun ganske enkelt ikke. Hun har ikke mental styrke til en slik kritisk selvransakelse.

    Det virker også sannsynlig at hun har en kverulerende variant av paranoia. Hun er jo svært kontrær, har svake sosiale evner, er helt eksepsjonelt kranglevoren, sær, vrang og vrien.

    Og sist – men ikke minst – må man kunne anta at sykdommen har svekket hennes intellekt i så stor grad at hun er ute av stand til å forstå hvor nytteløs og idiotisk der er å kjempe en kamp som for lengst er tapt.

    At hun gjør skam på seg selv og sin familie, bryr hun seg filla om. Det forteller om et en dypt asosial – men samtidig også en svært egoistisk – personlighet. Hun er så skamløs at hun ikke en gang er villig til å ta hensyn til sin egen sønn.

    Et forbehold her må tas da det meget vel kan tenkes at sykdommen gjør at hun ganske enkelt er ute av stand til å vise moderlig respekt og omsorg.

    Liker

  102. Jeg har ikke mottatt lønn under sykdom. Jeg har ikke mottatt noe sluttoppgjør. Jeg fikk betalt for overtid og fleksitidtimer som jeg da ikke kunne ta av selvsagt. Min leilighet kjøpte jeg før jeg ble uføretrygdet og den er betalt av tidligere salg av bolig på Furuset. Da jeg jobbet så jobbet jeg alltid mye og tjente da også 100.000 over ordinær lønn.

    Vi har ikke sensur i Norge! Hva er galt med å fortelle om det staten driver med? Samt advokater? Og der man skal tvinges til å like islam? Eller det som skjer på bygda? Overalt er det altså folk som gir totalt faen i jusse og fakta og tro de kan bestemme over andre mennesker! Klart jeg forteller om det! Hva slags mennesker er det i Norge? Hvorfor tillater man dette?

    Som sagt er den eneste grunnen til at jeg fortsatt har et nokså bra liv at jeg har en sterk psyke! Det skal da ikke frifunne de som har villet ødelegge mitt liv. Og de prøver seg nok fortsatt. Det er som da jeg fikk lønnforhøyelse i NAV og jeg visste at jeg snart ville få sparken uansett så det var bare spilll for galleriet.

    Det er meget skremmende at man har null rettsvern og rettsikkerhet og der til og med poliiet er med på dette! De mener at ledere i staten bare kan gå etter ansatte, innkalle en uten å si hvorfor og lage avskjedsak mot en. Og de trakassere en og sier at det er en selv som lider av noe og ikke ledere som er etter en! Politiet er med på drepe mennesker, eller at de havner i situasjoner der de kommer i fare og kan dø!

    Dette er jo er faktisk overgrep!

    Liker

  103. «Når ingen ser at ledere innkaller en uten å si hvorfor på forhånd så en får forberedt seg og ellers gir faen i jussen og fakta så viser det et samfunn bestående av idioeter i alle etater! Det betyr da at ledere kan si hva som helst om en og få en sparket! Og hele staten støtter dette! Det er en ondskap på nivå med IS!»
    Er det slik du dokumenterer at du er ved dine fulle fem og at bare du har rett?
    Ville IS gitt deg lønn under sykdom, sluttoppgjør, uføretrygd som er så høy at du kan eie en leilighet i hovedstaden og latt deg gå fritt rundt i samfunnet og til og med tillate at du spyr ut din tankestrøm på nettet så å si usensurert? Er du overhodet klar over hvor heldig du er som bor i Norge?? og hvorfor bli boende dersom Norge er som IS? Du får igjen mer for trygda di i Sverige f. eks.
    Nå er vi inne på din totale mangel på vurderingsevne og generell samfunnskunnskap igjen. Du kan alltid si at du overdrev for effektens skyld, men hvilke ord ville du da velge for å beskrive et faktisk overgrep begått av samfunnet? Det er sånn du diskrediterer deg selv, men du forstår ikke det engang.

    Liker

  104. Når ingen ser at ledere innkaller en uten å si hvorfor på forhånd så en får forberedt seg og ellers gir faen i jussen og fakta så viser det et samfunn bestående av idioeter i alle etater! Det betyr da at ledere kan si hva som helst om en og få en sparket! Og hele staten støtter dette! Det er en ondskap på nivå med IS!

    Og i mitt tilfelle dreier det seg om manger etater og steder der. Det dreier seg jo også om de i Lærdal der til og med barnevernet ville nekte meg å flytte. Jeg har altså null å si eget liv.

    Så klart jeg skriver om det. Norge er jo et land der mennesker uten kompetanse sitter i alle etater eller så er det bestemet fra staten!

    Liker

  105. The Ribsskogverse is the sweeping and intensely detailed and creative fictional universe created by novelist Erik Ribsskog, centered on the life of the eponymous protagonist who battles ‘Rimi-Hagen’, the mafia, landlords, Merseyside Police, mental hospitals in three countries, his Grandmother Ingeborg, his sister ‘Foursome-Pia’ and many, many others. Lauded as a pioneering literary work in the style of Karl Ove Knausgård and a classic of its genre, the Ribsskogverse encompasses blogs, a seven-volume book series, television and more.

    The Nikolaisenverse on the other hand focuses on the life of Laila as she battles the community of Lærdal and the Norwegian Labour and Welfare Administration, through her blog. Although not as pioneering as the Ribsskogverse, the Nikolaisenverse is nevertheless popular among many readers of the works focused on the Ribsskogverse.

    The increasingly popular Ribsskognikolaisenverse is the creative crossover universe created by ardent fans of both universes. Many are determined that Erik will finally find love in the universe and marry his princess, Laila.

    Liker

  106. Hei! Jeg heter Rune Fardal og jeg fikk diagnosen PSYKOPAT!

    Dessuten var jeg både egoistisk, dominerende, manipulerende.

    Diagnosen fikk jeg av lege Trude Hetland som jobber ved Omnia legesenter i Bergen.

    Påstanden/diagnosen dukket opp i en sakkyndig rapport skrevet av «spesialist» i klinisk psykologi, Eli Hallaråker, i Bergen.

    Liker

  107. «Dere gjør alt for å diskreditere meg.»
    Vi kommenterer dine innlegg. Hva er poenget med en blogg om du ikke har lesere som kommenterer? Dette er influencer/blogger/generisk airhead 101.
    Hvis det er vi som diskrediterer deg så hvorfor klarer vi det da? Du legger ut en uendelig strøm av dine meninger som hele tiden glir over i mer og mer ekstremisme. Du bare MA provosere for å vise hvor underkuet du er av hele samfunnet.
    Du dokumenterer hvor storsamfunnet har feilet ved at du ikke har fått den hjelpen du nå skriker ut at du trenger. Sånn sett har denne galskapen en funksjon. Men psykiatrien kalles med rette en branntomt og det må nok bli enda verre før våre politikere reagerer adekvat på den krisen. Så inntil da så kan du bare fortsette som før.

    Liker

  108. Det er jo dere som ødelegger for meg da. Dere gjør alt for å diskreditere meg. Dere snakketr
    aldri om juss og gjør dere dere så har dere ikke kompetanse på det. Jeg får jo ikke blokkert dere da dere bruker ulike IP nr og bare skifter det om dere blir blokkert. Jeg begriper ikke hvorfor dere er så opptatt av å diskreditere meg!

    Men det er jo selvsagt fordi ingen skal skjønne hva staten driver med!Dere kan være antifa pg muslimer og dere vil at vi skal underlegge oss islam.

    Liker

Stengt for kommentarer.