Vedtaket om å sparke meg i NAV (staten) er ugyldig da man aldri har fulgt jussen eller oppgitt lovhjemler. Men ingen bryr seg da om det!

For noe av det de iverksatte mot meg, som å slette mine datatilganger, omplassere meg, be med levere inn nøkkelkort, sende meg til psykiater, nekte å oppgi hvem varslerne eller klagerne var, ikke følge varslingseglene, med mer!

https://www.regjeringen.no/no/dokumenter/nou-2019-5/id2632006/?ch=34

Man kan jo ikke mene at det er feil å reagere på dette når det er motparten som sitter med all makten! Det viser altså at vi lever i en stat der ingen kan juss eller bryr seg. En stat som ikke kan sies å være noe annet enn ren ond!

Man kan ikke gjøre inngripen i noens liv, nekte noe noe, eller gi noen en rettighet uten hjemmel i lov!

https://jusleksikon.no/wiki/Legalitetsprinsippet

Dette betyr at det er begått stor urett mot meg og der både politiet, advokater, regjerinngsadvokat, advokatforeningen, disiplinærnemda, spesialenheten for politisaker, riksadvokaten, NAVs ledere, NAVs HR, NAVs fagforeninger har begått dette! Det betyr at vi som bor her har null rettsvern og rettsikkerhet. Jeg fikk heller ikke advokat selv om jeg var pålagt av retten å bruke det! Det betyr ikke at de andre ikke har brutt lovverket da de aldri har fulgt det!

Her er bevisene på manglende lovhjemler for alt de gjorde mot meg.

2 kommentarer om “Vedtaket om å sparke meg i NAV (staten) er ugyldig da man aldri har fulgt jussen eller oppgitt lovhjemler. Men ingen bryr seg da om det!

Stengt for kommentarer.