239 kommentarer om “Meg på fjelltur for 25 år siden.

  1. Du forholder deg fortsat ikke til fakta eller jussen!

    Jo, advokaten løy.

    Hvorfor mener dere at legning, kjønn, hudfarge etc er det viktigste i et samfunn og at det vil føre verden vdere? Hvorfor skal jeg støtte dette og folk som er woke? Jeg kan ikke se at det å legge vekt på dette vil føre verden videre eller bli et bedre sted. Folk utenfor vesten og som altså hovedsaklig ikke er lyse i huden har jo aldri fått til noe i egne land! Jeg har opplevd at en kollega som var lesbisk kunne vinne frem og gå etter kolleger og komme unna pga sin legning og kalle meg for homofob! ER det som er fremtiden? Et samfunn helt hinsides og der ingen bryr seg om fakta eller jussen og der alle lyver og der ingn får til noe?

    Liker

  2. Dere jobber da hardt for å diskreditere meg! Og jeg er som sagt
    mental sterk og oppegående så jeg lar meg ikke lure eller påvirke. Men det er uansett forsøk på å ødelegge mitt liv! Norge er et så rikt land at de bare kan gi uførertrygd til alle de vil diskreditere og fjerne fra samfunnet. Og nei, jeg har ingen psykisk lidelse. At man har en reaksjon under en taxitur sett i sammenheng med alt man har opplevd betyr ikke at man har en psykisk sykdom. Også her prøver du å diskreditere meg!

    Menn tvang seg jo hjem til meg etter at jeg hadde begynt å ha bilder av meg i korte kjoler. Det var vel da Erik Ribskog også kom inn i bildet. Det var da kolleger reagete. Det kan være noen misunnelige som da skulle ta meg! Det kan være noen i den kongelige familie /slekt selv som da skulle ta meg. De likte ikke at jeg var vakket!

    Hva annet skulle det være at hele staten gir faen i om jussen er fulgt, aldri følger den selv, gir faen i fakta og lyver? Til og med politeit har løyet!

    Motivet for handlinger mot meg spiller da heller ingen rolle. Det får man først når de som er ute etter meg får forklare meg. Faktium er at de har gitt faen i jussen og fakta og løyet! Og hvorfor?

    Man kan da ikke si at en ansatt som reagerer på all uretten man opplever selv har skyld i at man fikk sparken! De ha aldri undersøkt noe! De nektet å se på saker på nytt. At det holdes møter var bare for å be meg holde kjeft, de var ikke interesset i mine forklaringer, de hadde kke kompetanse på juss og selvsagt vil ikke lledere som er de som er ute etter en høre på en heller! De lot leder jeg varslet om ha med meg å gjøre og lot henne besvare klager etc og der hun løy og gav faen i all juss og fakta og vrei om på saker. De gav altså faen i mine varslinger!
    Ingen hørte på meg! Jeg hadde ingen annen mulighet for å overleve enn å gå berserk!

    «Alt som har skjedd med deg er begrunnet i lovverk og forvaltningspraksis.»

    Nei, ingenting er det! Jeg har aldri fått kontradiksjon til møter f.eks. Å innkalle noen uten at de får forberede seg er imot forvaltningspraksis. Å innkalle ansatte for å trakassere de er imot lovverket. Å ikke opplyse om lovhjemler for å nekte en innsyn er imot lovverket. Å gi en permisjon istedenfor suspensjon er imot lovverket. Å frata en datatilganger uten saklig grunn er imot lovverket. Å omplassre en uten lovhjemmel er imot llovverket. Å sende en til psykiater er imot lovverket. Å aldri sjekke saker eller høre på en er imot lovverket. Å tillate løgner fra kolleger er imot lovverket! Å ikke undersøke klager fra eksterne er imot lovverket! Å ikke undersøke varsler og å ikke sjekke om leder man varsler om snakker sant er imot lovverket- Med mer!

    Man kan da ikke si at man har gjort noe galt når man reagerer på dette! Avskjeden bygger også på mye annet usaklig! Som at muslimer vil stille spørsmål ved meg, at jeg hadde skrevet om AP/SV, at familie/venner av ansatte reagerte på det jeg skrev. De brukte også politiet mot meg! Med mer! Så alt er helt absurd og vanvittig!

    Og så vil du selvsagt si at selv politiet reagerte. Men et politi skal undersøke straffbare forhold, ikke bare si at man lider av noe. Det er jo helt vanvittig. Og en arbeidsgiver som er etter en vil selvsagt bruke politeit mot en etter at man har vært på jobbintervju der og også bare fortelle stygge ting om en til politeit når de ber om referanse. Men politiet har selv skrevet at jeg ikke svarte adekvat under jobbintervjuet så de er jo selv med på det! Og de løy da de henla saken mot NAV!
    Og flere andre etater og advokat har også løyet om meg! Altså er det meget omfatende.

    Det kan være at de bare hører på hverandre og gir faen i fakta og jussen! I så fall lever vi ikke i en rettstat! Eller de er også alle inkompetente og da lever vi heller ikke i en rettsstat! Eller det er gitt beskjed fra øverste hold om å gå etter meg!

    Jeg er ikke interessert i følge politisk korrkte menneske etc. Jeg er ikke interessert å i slikke deres rygger for ¨å komme meg opp og frem. Jeg er ikke interessert i å miste meg selv og min verdier og se på at samfunnet blir ødelagt og går i oppløsning.

    Det er bare noe dere sier fordi dere er livredde for at sannheten kommer ut. Dere skal ha kontoll på alle av en eller annen grunn.

    Dere tror at alle higer etter å komme seg opp og frem.

    Som etterkommer etter en konge så er jeg på toppen allerede og vil for alltid stå på kongers slektside. Hvorfor i helvete skulle jeg følge så dumme og onde mennesker som dere?

    Liker

  3. » men at jeg hadde en psykisk sykdom, men at jeg ikke var så syk at jeg kunne tvangsinnlegges. Altså ren løgn!»

    Du har så klare symptomer på psykose at alle umiddelbart skjønner at du er syk. Selv advokater og jurister. Det er menn som er sendt hjem til deg fra Nav, kongelighet, forfølgelse osv. Dette er så klare symptomer på sinnssykdom at ingen kan misforstå.

    Den eneste som ikke innser dette, er deg selv.

    Vi tar det for hundrede gang: Advokaten løy slett ikke. Han fortalte sannheten.

    Liker

  4. Det er rart at staten som er ond og vil knekke deg med alle midler sier fra seg en sjanse til å sette deg i fengsel. I fengsel kan du ikke spre budskapet ditt fritt som du kan nå. Du er heller ikke tvangsinnlagt og gjemt bort slik du ville blitt i det totalitære samfunnet du synes å tro at du lever i. Rettssystemet virker, syke mennesker skal ikke straffes. Samtidig sliter psykiatrien og altfor mange får ikke den behandlingen de sårt trenger. På toppen av dette er lovverket for tvang vannet ut slik at mange går til grunne helt unødvendig og får ikke hjelp før de er til fare for sine omgivelser, og knapt da heller. Hadde staten vært som du tror så ville vi aldri hørt om deg, du ville vært stuet vekk for lenge siden.

    Klart du kan være etterkommer av en konge, akkurat som mange andre. Spørsmålet er hvorfor det er relevant for saken din. Selv om du på en eller annen måte skulle være nærmere i slekt en alle andre etterkommere så forklarer ikke det noe som helst. Du selv sier jo i mange innlegg at det må være slektskapet siden du ikke kan komme på andre årsaker til problemene dine. Det er en uhyre tynn årsakssammenheng du drar opp der. Hvorfor skulle eliten være bekymret for deg? Dagens kongefamilie er symbolsk og vekker ikke de store følelsene hos flertallet. De er bra folk, men that’s it. En ny kongefamilie med røtter til vikingtiden ville vært enda mer irrelevant enn dagens kongefamilie. Så hvordan kan det være årsaken til det som skjer med deg?

    Du starter i andre enden, du drar opp den ene forklaringen mer fantastisk enn den andre siden ikke noe annet passer. Du mener det er større sjanse for at du forfølges pga kongelige gener enn at du faktisk fikk sparken pga dine handlinger ikke kunne forsvares. Da leter du etter den mest usannsynlige forklaringen.

    Alt som har skjedd med deg er begrunnet i lovverk og forvaltningspraksis. Det har du selv dokumentert så grundig her inne at det har vært interessant å få innblikk i hva som skjer med en statsansatt som blir umulig. Det folk gjerne sier om at statsansatte er fredet på livstid er i hvert fall helt feil. Gjør en overlagte feil får det selvsagt konsekvenser. Du er ikke enig i dem, men du er bare uenig. Det du hevder er feil er beviselig riktig slik du har vist oss gang på gang.

    Hvis det å være kontrær og rigid er mental styrke så har du massevis, men spørsmålet er hvor smart det er og hvor det fører deg. Det blokkerer åpenbare realiteter som ville hjulpet deg videre.

    Liker

  5. Jeg skjønner heller ikke poenget med å sende en ansatt til psykiater om denne gjør en god jobb! Å trekke seg unna kolleger betyr da ikke nødvendigvis at man gjør en dårlig jobb. Og jobben handlet da ikke om å omgås kolleger heller. Vi jobbet ikke i team! Vi var selvstendige saksbehandlere som tok våre egne saker!

    Og det er også bare tull å si at jeg trakk meg unna kolleger da jeg aldri hadde omgås de. Kun ved lunsj etc jeg snakket med de. Ingen der snakket med meg og jeg snakket heller ikke med noen.

    Så dette var bare tull. Men det handlet om å få meg tll å holde kjeft om det de drev med mot meg og der de også prøvde å få meg tvangsinnlagt slik at ingen ville tro på meg!

    Og man må huske på at jeg ikke spiste lunsj med de etter at avd.leder Hopland fortalte at flere kolleger stalktet meg på fb og altså nektet å si hvem de var uten å ha lovhjemmel for det. Men det varte jo bare i ca 14 dager før jeg ble omplassert, og også det helt usaklig og uten lovhjemmel

    Tenk at dette syns politiet er helt ok fra en arbeidsgivers side!

    Liker

  6. Dette var en psykiater som gav faen i all juss og fakta. Han trodde på alt mine ledere sa eller var med på det. Han var i det samme homofile miljøet som fagansvarlg som løy.Han var mest opptatt av hvor fælt det var for utro menn at jeg skrev om de. Han lot det også henge i lufften at jeg kunne lide av noe da jeg sa opp opplegget. Men jeg så jo raskt hvor det bar hen. Jeg sa bare ja til å møte han da jeg vet at jeg ikke lider av noe og der det altså er kolleger og ledere som gav faen i jussen og fakta og løy til meg. Og så blir man ansett psykisk syk når man forteller om det! Helt absurd. Men det er jo klart at de som var etter meg aldri ville at noen skulle tro på meg. Jeg begriper ikke hvorfor NAV lot avd. dir som jeg hadde varslet om ha noe med min sak å gjøre! Men de gav jo også faen i min varsling mot henne og lot henne lyve da jeg varslet om henne!

    Her er hva han skrev:

    Kap. 10. Sendt psykiater uten lovhjemmel og saklig grunn og der psykiater er mest opptatt av å beskytte de jeg skriver om. Og der han er medlem i LLH. Og der jeg fant ut at en utro mann hadde tilknytning til Lærdal og derfor bevisst kan ha sjekket meg opp og gått etter meg for å gjøre meg noe. Og der det legges vekt på ting 2-3 år tilbake i tid, noe som betyr langvarig stalking eller planlegging

    Den taxisaken var noe rar. Man mener altså også der at man lider av noe når man forreller om det man har opplevd! Eller de ville ikke at jeg skulle straffes da. Noe som igjen viser at staten er etter meg eller vet at de har skremt meg så mye at jeg ville reagere og derfor vil de ikke at jeg skulle i fengsel eller det var pga mine forfedre.

    Dere er jo ikke villiige tll å forholde dere til fakta eller jussen! Dere syns det er så utrolig at jeg skulle være etterkommer etter en konge og avfeier derfor alt juridisk og fakta. Det er ikke slik man jobber. Man kan ikke begynne med at ting er så utrolige at de kan ikke være sanne. Da hadde det ikke blit mange straffesaker. Man må begynne med fakta og se på om jussen er fulgt overfor de handlinger som krever lovhjemmel!

    Hvorfor jeg er så spesiell? Jeg er ihvertfall ikke politisk korrekt, jeg føyer meg ikke! Jeg har en mental styrke som gjør meg spesiell i det minste! Jeg lar meg ikke skremme! Jeg føyer meg ikke for AP eller eliten og når jeg er i tillegg er av kongelig ætt så skremmer vel det vannet av eliten! Det er ikke en milliard etterkommere.

    Du kan si hva du vil. Staten har gitt faen i jussen og fakta og løyet for å ødelegge mitt liv! Det betyr at jeg er en meget stor trussel for de!

    Liker

  7. «Så advokater skal opptre som leger og ikke det engang da leger ikke synser! Han skrev ikke hva han oppfattet, men at jeg hadde en psykisk sykdom, men at jeg ikke var så syk at jeg kunne tvangsinnlegges. Altså ren løgn!»

    Glemmer du at du har lagt ut vurderingen som psykiateren gjorde? Det er den som sier at du ikke kan tvangsinnlegges. Det sier ikke at du er frisk, den sier det motsatte. Men du var altså ikke så syk at du kunne tvangsinnlegges. Advokaten siterte bare en medisinsk vurdering. I tillegg til det han selv kunne observere. Du framsto også så i ubalanse i den taxi-saken din at du ble erklært utilregnelig. Det er et tydelig mønster her.

    Hvorfor er det å stille spørsmålstegn ved saken din å diskreditere deg? Når du blant så mye annet mener at det er dine kongelige aner som er årsaken til det som har skjedd, eller du mener at det ikke kan være andre årsaker, du er ikke sikker, så må du ha et svar på hva som gjør deg så spesiell? Av en milliard andre etterkommere?

    Stormannsgal som vil ha tronen? Vel, du er stormannsgal om du tror at staten er redd deg fordi du kunne blitt et ikon for høyreekstreme. Høyreekstreme bruker nettet som alle andre. Hva hindrer dem i å erklære deg som et idol og følge deg ut fra denne bloggen? Bortsett fra at de heller ikke ser noe spor av ideologi eller tankerekker, bare desperate forsøk på å være motstrøms.

    Liker

  8. «Det har ingenting med saken å gjøre. At han er advokat, har heller ingenting med saken å gjøre. Han oppfattet deg som psykisk syk. Noe du beviselig er. Og det har du flittig bekreftet daglig gjennom mange år.»

    Så advokater skal opptre som leger og ikke det engang da leger ikke synser! Han skrev ikke hva han oppfattet, men at jeg hadde en psykisk sykdom, men at jeg ikke var så syk at jeg kunne tvangsinnlegges. Altså ren løgn!Det var advokat Fredrik Skyberg hos Codex som skrev det. Og klart folk som ikke liker meg vil si at jeg lider av noe. Spesielt de jeg kan avsløre.

    «Konge-greiene og forestillingene om forfølgelse er bevis nok i massevis. Har man slike forestillinger som du har, er man per definisjon psykisk syk. Bare les deg opp. At forteller det han har sett, er ikke løgn. Uansett hvor mange ganger du påstår det. Alle vet det ikke er riktig.»

    Det er faktisk dere som er stormannsgale her. Dere mener at jeg krever tronen. Der nekter å se at det finnes etterkommere etter konger. Og dere påstår at ingen er etter meg pga det. Men hvorfor legger dere dere borti mitt liv? Og dere tør ikke engang stå frem! Dere er bare misunnelige og svært onde mennesker. Jeg føyer meg aldri for dere! Og jeg har bevis at alle statlige etater jeg har møtt og advokater har løyet om meg og gitt faen i jussen og fakta! Hvorfor har de det? Men dere nektet for det selv når det står svart på hvitt.

    «Du hengte offentlig ut ledere og kolleger gjentatte ganger. Da ber man om å få sparken og saken er avgjort. Dette forstår alle. Og det burde være helt unødvendig å fortelle en jurist slike selvfølgeligheter.»

    Men da burde man sett på hva de gjorde mot meg da! De løy til meg og gav faen i all juss og fakta! Deres mål var at jeg fikk sparken! Og jeg ble innkalt uten kontradiksjon, der de altså kunne plante alt på meg og der jeg aldri fikk forberede meg. I tillegg så ville de knekke meg ved å påstå urettmessig at jeg begikk feil når jeg ikke gjorde det! Ingen hørte på meg! De mente jeg bare var vanskelig. Det var hvem som sa noe som var viktig, ikk ehva jussen og regelverke sa! De gav også faen i mine varslinger og mente at det holdt at de antok at de hadde gjort nok. De undersøkte ikke om det avdelingdirektør Szulist sa var sant og hun løy om at jeg hadde truet med å fra en eks hans trygd. Han var altså voldelig. Det er veldig pussig å bruke en voldelig eks mot en! Hvis noe hadde hadde skjedd meg, om jeg forsvant eler drept så hadde de navnene på de som var etter meg!

    «Dette er dine påstander. Du påstår det er grovt. Men det er ikke bevist. Du påstår det bare. Du har sannsynliggjort noen små formelle feil som ikke er av vesentlig betydning. Det er som er bevist over enhver tvil, er at du begikk illojalitet som alle vet fører til sparken.»

    Det er bevist jo. Jeg har lagt det frem flere ganger. F.eks det å ikke få kontradiksjon betyr jo at ikke får forberedt seg! At man får svare for seg i møter betyr veldig lite om man kke får forberedt seg. En annen ting er at de hadde så lav kompetanse på juss at de ikke skjønte noe av det man sa uansett.
    Men vi har jo også da at de aldri oppgav lovhjemler når de gjorde meg noe, nektet meg noe med mer. De undersøkte ikke klager fra eksterne. De omplasserte meg uten lovhjemler og de begrunnet det usaklig. De sendte meg til psykiater uten lovhjemler og uten saklige grunner og de prøvde å få meg tvangsinnlagt. De valgte dette istedenfor å spørre hvorofr jeg reagerte! De nektet å tro at kolleger kunne lyve til meg og også anmode meg om å gi faen i jussen! De lot anonyme kolleger klage på meg. Dette kunne da være de som løy til meg! Eller de var faktisk med på det alle sammen. Jeg ble innkalt for de minste ting og de tiodde jeg gav faen i kolleger bare jeg fikk skrive vedtak! Som om det gav noen uttelling.
    De innkalte meg også da eksen klagde på meg og hadde visst aldri hørt om hevngjerrige ekser. Samt at de også brukte han da jeg varslet og sa at jeg hadde truet med å frata han trygden.
    Med mer.

    Alt i alt er dette meget alvorlig. De har aldri fulgt jussen. De har aldri brydd seg om fakta. De har løyet! Med mer. Da er man helt rettsløs da og alt man skje en. Alle kan si hva som helst mot en. Og der man alltid er skyldig.

    Og som jeg også har nevnt så mente avd.dir. Szulist at jeg hadde endret 2-3 år før de sendte meg til psykiater. Hva mente hun med det? Jeg endret meg ikke! Men kanskje hun mente jeg stod mer imot og ikke var så lett å lure lenger! Men det var også da jeg altså ble innelåst/utelåst og der menn tvang seg hjem til meg og der jeg fikk en lungesykodm! Altså kunne de også ha lagt seg borti mitt privatliv.
    De mente at jeg skulle føye meg for en gjeng feminister som stalket meg eller det var jo ikke det heller for avd. dir. Szulisr sa at det var noen fra staben, ledelsen og kolleger som fulgte med på meg, mens avd.elder altså mente det var mine kolleger!
    Og jeg hadde blitt innkalt for mange feil tidligere og der kolleger av ,eg fikk jobben med å granske meg! Så jeg visste hva feil ville føre til. De hadde altså hatt et slikt møte allerede. Det er også bevist i mine dokumenter. Flere slike møter hadde gitt meg sparken! Og der de altså kunne ha løyet til meg!

    «Den ene advokaten sa at det du fokuserte på, var å få vite hvem som hadde varslet Nav om din illojalitet. Du forsto ikke at illojalitet er ensbetydende med sparken og han påpekte helt korrekt at du dermed ikke forsto hva som var sakens kjerne. Og det er helt korrekt påpekt.»

    Men han glemte at mine kolleger og ledere gav faen i jussen og fakta og løy! Hvis jeg skulle vært med på det så ville jeg blitt medskyldig. Man kan da ikke statlige etater som gir faen i jussen og fakta og lyver! Og som advokat burde han vite at man må ha hjemmel for å nekte noen innsyn! Hvordan kunne han være advokat?

    Jeg begriper ikke hva dette bryr dere og hvorfor dere må si imot meg hver gang jeg skriver dette! Det er jo dere som lager store saker ut av det. Og dere må altså diskreditere meg. Det er jo fordi dere er enten er de jeg skriver om eller kjenner de eller dere jobber for staten og skal ta alle som forteller sannheten om staten!

    Liker

  9. «Man må først se på jussen og fakta før man sier at noen lider av noe.»

    Det har ingenting med saken å gjøre. At han er advokat, har heller ingenting med saken å gjøre. Han oppfattet deg som psykisk syk. Noe du beviselig er. Og det har du flittig bekreftet daglig gjennom mange år.

    Konge-greiene og forestillingene om forfølgelse er bevis nok i massevis. Har man slike forestillinger som du har, er man per definisjon psykisk syk. Bare les deg opp. At forteller det han har sett, er ikke løgn. Uansett hvor mange ganger du påstår det. Alle vet det ikke er riktig.

    «Men han skulle altså spurt hvorfor! En advokat skal tenke lenger enn nesetippen! Hvis kolleger og leder er etter en så kan det da være legitimt at man skriver om de! Man kan da ikke bare avfeie alt.»

    Du hengte offentlig ut ledere og kolleger gjentatte ganger. Da ber man om å få sparken og saken er avgjort. Dette forstår alle. Og det burde være helt unødvendig å fortelle en jurist slike selvfølgeligheter.

    Men det som høyst sannsynlig var tilfelle, er at man tenkte at når du var så nedsnødd at du ikke forsto noe så selvinnlysende, ville det ikke hjelpe å gjøre deg oppmerksom på denne banale sammenhengen. Du ville fortsatt ikke ha forstått det. Psykisk sykdom sto i veien.

    «Man kan ikke være illlojal mot noen som selv gir faen i jussen og fakta og lyver!»

    Dette er dine påstander. Du påstår det er grovt. Men det er ikke bevist. Du påstår det bare. Du har sannsynliggjort noen små formelle feil som ikke er av vesentlig betydning. Det er som er bevist over enhver tvil, er at du begikk illojalitet som alle vet fører til sparken.

    «Ingen jurister tenker at om man forklarer noe så er den andre dum eller en idiot!»

    Den ene advokaten sa at det du fokuserte på, var å få vite hvem som hadde varslet Nav om din illojalitet. Du forsto ikke at illojalitet er ensbetydende med sparken og han påpekte helt korrekt at du dermed ikke forsto hva som var sakens kjerne. Og det er helt korrekt påpekt.

    Og i dag – nesten 10 år etter – forstår du det heller ikke. Da forstår alle at det er noe alvorlig galt oppe i hodet ditt. I dag. Som den gang.

    Og det at du etter så mange år bruker all din tid og alle dine ressurser på en sak du må forstå du aldri kommer noen vei med, bekrefter den triste sannheten om din ødelagte mentale helse. Ingen friske oppegående mennesker ødelegger livet sitt på den måten. Men du er så syk at du ikke klarer å komme deg videre i livet.

    Du kaster heller bort livet ditt. Og er sannsynligvis ute av stand til å komme deg videre på egen hånd. Skal du komme deg videre, må du ha hjelp.

    Men du vil jo ikke ha hjelp. Da vil du hjelpeløst sprelle i din egen selv-destruktive pøl av elendighet og armod.

    Men det er jo ditt valg. Ditt liv. Du ødelegger bare deg selv. Og sønnen din da, selvsagt. Men han har du ikke overskudd til å tenke stort på allikevel.

    Liker

  10. ««De skjønte at du var psykisk syk. Å gi uttrykk for hva man har sett, blir aldri løgn. I verste fall kan man i slike tilfeller ta feil.»»

    Alle jurister vet at det ikke er fakta om man tror noe. Og jurister er ikke leger. Jurister skal forholde seg til jussen og fakta. Det står heller ingen steder at jeg lider av noe mentalt og jeg har ingen psykisk diagnose. Man må først se på jussen og fakta før man sier at noen lider av noe. Og så vil dere si at da er det bare for meg å gå til behandling for å avkrefte at jeg lider av noe mentalt og at psykiatere må få lov til å granske meg lenge til de finner noe. Det er ikke slik det foregår!

    ««Når du bekreftet det du hadde skrevet om kolleger og ledere, bekreftet du samtidig at avskjedigelsen var svært godt begrunnet. »»

    Men han skulle altså spurt hvorfor! En advokat skal tenke lenger enn nesetippen! Hvis kolleger og leder er etter en så kan det da være legitimt at man skriver om de! Man kan da ikke bare avfeie alt.

    ««Alle vet at man får sparken ved grov og gjentatt illojalitet.»»

    Man kan ikke være illlojal mot noen som selv gir faen i jussen og fakta og lyver! Man kan ikke støtte ledere og kolleger som gir faen i jussen og fakta og lyver og da for å ta en – og der de også gir faen i brukerne!

    «» Å si det direkte, vil være det samme som å undervurdere deg og nærmest forutsette at du er tilbakestående »»

    Ingen jurister tenker at om man forklarer noe så er den andre dum eller en idiot! Det er helt normalt for jurister å være etterrettlige og nøye.

    ««Du visste utmerket godt hva du gjorde. Og jobbet aktivt for å få sparken. Å forklare en jurist at man da selvsagt rent faktisk får sparken, må være overflødig.»»

    Men jeg hadde altså fått sparken uansett da de løy og gav faen i jussen og fakta som sagt! De planla å få meg sparket. De nektet altså også å oppgi lovhjemmel for å holde de som hadde klaget på min facebook hemmelige. Og slik begynte saken! De var med på støtte anonyme som stalket meg. Om de mente jeg hadde skrevet noe galt så burde de ha fortalt hva som var galt da og ikke bare bedt meg holde kjeft så de kunne fortsette å gå etter meg!
    Slik begynte altså saken. De gav faen i å opplyse om lovhjemler og støttet en gjeng som var etter meg! De mente de måtte få lov til å gå etter meg så ingen fikk vite det. Ingen hørte på meg. De gav faen i mine varslinger også.
    Om jeg hadde sluttet å skrive om de så hadde de altså kunne funnet på mye verre ting mot meg. De kunne ha drept meg!

    Liker

  11. «Og igjen så kommer du bare med tull og synsiinger og har ikke kompetanse ovehodet.»

    Det sier sitt at du ikke en gang forsøker å imøtegå noe av det jeg sier.

    Hva er tull ? Dette ?

    «De skjønte at du var psykisk syk. Å gi uttrykk for hva man har sett, blir aldri løgn. I verste fall kan man i slike tilfeller ta feil.»

    Dette ?

    «Når du bekreftet det du hadde skrevet om kolleger og ledere, bekreftet du samtidig at avskjedigelsen var svært godt begrunnet. »

    Kanskje dette ?

    «Alle vet at man får sparken ved grov og gjentatt illojalitet.»

    Eller dette:

    » Å si det direkte, vil være det samme som å undervurdere deg og nærmest forutsette at du er tilbakestående »

    Ikke dette heller ?

    «Du visste utmerket godt hva du gjorde. Og jobbet aktivt for å få sparken. Å forklare en jurist at man da selvsagt rent faktisk får sparken, må være overflødig.»

    Det er ikke mulig å imøtegå dette. Det er (noe av) sakens fakta. Og sakens fakta slår fullstendig beina under din høyst alternative fortolkning av saken.

    Liker

  12. Myndigheter og folk følger selvsagt med på en fra en er født!
    HH er født i Lærdal. De kan ha planlagt der jeg skulle møte min eks der. Dette var en bygd der ingen hadde kompetanse og de gav faen i innflytterne og trodde vi taklet og klarte alt og ikke hadde følelser, mens de selv ikke klarte noe og var det så synd på. De var og er psykopater og sadister. De finner damer utenfra for å ikke få innavl, men gir banke faen i de. De er bare slaver for befolkningen. Og de går etter en etter at en har llyttet. Utrolig jævlige og onde mennesker!

    Liker

  13. «Jeg har bevis på at alle statlige etater jeg har hatt med å gjøre ved siden av NAV som arbeidsgiver har løyet om meg og gitt faen i jussen og fakta. »

    Det du har sannsynliggjort, er at Nav har brukt feil begreper i noen få sammenhenger. Dette etter at du hadde satt dem i meget vanskelig situasjon Dette er rene bagateller og uvesentligheter.

    «En advokat løy også om meg og en annen ba meg gå da jeg bekreftet at jeg hadde skrevet om kolleger og ledere.»

    De skjønte at du var psykisk syk. Å gi uttrykk for hva man har sett, blir aldri løgn. I verste fall kan man i slike tilfeller ta feil.

    Når du bekreftet det du hadde skrevet om kolleger og ledere, bekreftet du samtidig at avskjedigelsen var svært godt begrunnet. Og da er det jo ingen «sak». Dette forstår umiddelbart både advokater og legfolk.

    «Det er da ikke juridisk holdbart å ikke spørre hvorfor og det er heller ingen absolutt grunn til å avskjedige ansatte!»

    Alle vet at man får sparken ved grov og gjentatt illojalitet. Dette er dog ikke direkte hjemlet i lov. Dette må advokaten kunne anta du som jurist vet, og det var ingen grunn til å gjøre deg oppmerksom på dette. Å si det direkte, vil være det samme som å undervurdere deg og nærmest forutsette at du er tilbakestående (og det er du jo i praksis). Du visste utmerket godt hva du gjorde. Og jobbet aktivt for å få sparken. Å forklare en jurist at man da selvsagt rent faktisk får sparken, må være overflødig.

    Så alt dette er jo uriktig. At du gjentar uriktighetene i det uendelige, endrer selvsagt ikke dette. Alle forstår det. Derfor klarer du heller ikke å overbevise (les: lure) noen.

    Løgnene dine er alt for lett å gjennomskue. Men kanskje er det sånn at du har gjentatt løgnene så mange ganger at du selv tror på dem. Men ingen andre vil noensinne tro deg. Så da hjelper ikke løgnene deg.

    Liker

  14. Og du forholder deg til skriveregler som er eldgamle!

    Jeg fikk 5-6 i norsk stil og også 5-6 i muntlig. Men jeg endre opp med 4 i skriftlig på vitnemålet og 5 i muntlig. Så her gjorde skolen en feil og det var sikkert bevisst for å ødelegge mine utdanningsmuligheter!

    Liker

  15. Ingen av mine slektninger har like høy utdanning som meg da. Ingen av de er jurister. I tillegg så er fleere av mine kusiner i lange stabile forhold så ingen menn kunne lure de. Og jeg er altså eneste datterdatter til ,min mormor.

    Og det var endel barnløse også i min mormors søskenflokk. Hennes mor er vel også den eneste eller en av få av søskenflokken som fikk barn.

    Liker

  16. «Og min lillebror har vel også hatt sine probemer.
    Det har også alltid vært veldig vanskelig for meg å få jobb. Men de har styrt meg inn i NAV og der de så skulle ødelegge mitt liv! Alt er planlagt.»

    Hadde din mormor flere barn enn din mor? Har myndighetene gått etter deres etterkommere også?

    Hadde din oldemor flere barn enn din mormor? Har myndighetene gått etter deres etterkommere også?

    Hadde din tippoldemor flere barn enn din oldemor? Har myndighetene gått etter deres etterkommere også?

    Så kan du gå bakover til etterkommere inntil du kommer helt tilbake til Harald Hårfagre. Det blir veldig mange.

    For alle disse er like kongelige som deg.

    Liker

  17. Jeg har bevis på at alle statlige etater jeg har hatt med å gjøre ved siden av NAV som arbeidsgiver har løyet om meg og gitt faen i jussen og fakta. En advokat løy også om meg og en annen ba meg gå da jeg bekreftet at jeg hadde skrevet om kolleger og ledere. Det er da ikke juridisk holdbart å ikke spørre hvorfor og det er heller ingen absolutt grunn til å avskjedige ansatte!

    Men som vanlig som gir dere bare faen og sier at jeg tar feil. Det er ikke noe vits i å snakke med dere!

    Liker

  18. «Så du mener at det er helt normalt at alle statlige etater og advokater lyver og gir faen i jussen og fakta? Hva for et land er da dette?
    Og der også forsvaret avlytter en?

    Selvsagt er det ikke vanlig! Det betyr derfor at staten er etter meg!»

    Du prøver å argumentere ved gjenta vrangforestillingene dine. Ingen smart taktikk. Du overbeviser ingen med slikt tullprat. Prøv å hold deg til sak.

    Dessuten legger du som premiss at «alle statlige etater og advokater lyver og gir faen i jussen og fakta».

    Som du vet er selvsagt ingen enig i deg med dette. Heller ikke jeg.

    Dette er det bare du selv som tror du har «bevist». Men du har bevist det på samme måte som du har «bevist» at slektstreet ditt er ekte. Og det gjorde du ved å idiotisk nok si: «Hvorfor skulle det ikke være ekte».

    Altså ulogisk og usammenhengende vås. Ikke tellende verken som bevis eller argument.

    Du må snart forstå at dine påstander og antagelser ikke er det samme som bevis.

    Men det forstår du ikke. Du klarer visst ikke bedre. Du klarer ikke (lenger ?) å forstå hva ligger i begrepet «bevis». Det virker faktisk lite sannsynlig at du noensinne har forstått det. Men akkurat her må jeg jo ta feil.

    Liker

  19. Så du mener at det er helt normalt at alle statlige etater og advokater lyver og gir faen i jussen og fakta? Hva for et land er da dette?
    Og der også forsvaret avlytter en?

    Selvsagt er det ikke vanlig! Det betyr derfor at staten er etter meg!

    Det er jo du som ikke eier analytiske evner!

    Liker

  20. «Og jeg sier igjen hvorfor skull det ikke være etterkommere etter tidligere konger?»

    Selvfølgelig finnes det det. Men du gjør en grov logisk feil. Hvis helt tilfeldige hendelser kan passe inn i din fortelling og i dine forstillinger, blir du helt ukritisk og tar dem inn i din fortelling. Uten noen som helst kvalitetssikring.

    Da spør du deg selv: Hvorfor skulle det ikke være sånn ? Og så tror du det er sånn. Og sånn blir teoriene dine helt spinnville og enda mer usannsynlige.

    Det du skulle ha gjort var selvfølgelig å spørre deg selv om hvorfor i alle verden det skulle ha noe med saken å gjøre ? Hvor sannsynlig er det ? Og finnes det egentlig en logisk grunn til at dette skulle være en årsaksforklaring ?

    Men det gjør du tilsynelatende aldri. Og da blir resultatet så tragisk og latterlig som det vitterlig blitt.

    Jeg nekter å tro at du var så ukritisk, konspiratorisk og naiv for – la oss si – 15 til 20 år siden.

    Og her ett eksempel som med kirurgisk nøyaktighet bekrefter det jeg sier:

    «Jeg oppdaget mitt slektstre på nettet lenge etter at jeg fikk sparke i NAV og der altså alle statlige etater jeg har møtt også har løyet og gitt faen i jussen og fakta! Så da fant jeg ut at dette kunne være en årsak til det jeg hadde opplevd!»

    Det bør bemerkes at utsagnet er et produkt av at samme logiske feil er gjentatt flere ganger.

    Liker

  21. «Og fikk noen han til å misbruke meg seksuelt?»

    «ham», ikke «han».

    «Erik Ribsskog kan være Gamle-Erik og der han har kontaktet de, eller staten da!»

    «kontaktet dem», ikke «kontaktet de».

    Lær deg norsk!

    Liker

  22. Lille venn. Det er etterkommere overalt. Det eneste som er spesielt med deg i den sammenhengen er at du bryr deg om det.
    Og ja, vi vet at du er for dum til innse dette.

    Liker

  23. Det kan også være Utleiemegleren som står bak.Eller han som eide bygården i Eilert Sundts gate 52 A! Det var jo mens jeg bodde der at alt startet og der menn tvang seg hjem til meg og jeg ble utelåst/innelåst. Jeg tror at en som hadde bodd der før meg hadde blitt kastet ut og hevnet seg på meg ved å blokkere låsen så jeg ikke kom meg ut en av de første gangene jeg var der for å lese av strømmen før jeg hadde flyttet inn. Jeg så en utenlandsk mann stå og stirre mot døra da jeg kom ut bakveien og samme mann så jeg komme ut av bygården nå! Og både Utleiemegler og bygårdseier var skikkelig ufine mot meg. De løy også om et dosete som var delt i to før jeg flyttet inn. Og hvem har dører som ikke er i forskriftsmessig stand så man kommer lett ut ved brann? Hvordan kan man leie ut og tillate at det leies ut leiligheter i bygårder uten smekklås ut? Hadde jeg ikke bedt de om å fikse det til smekklås så hadde jeg vært innestengt i trappeoppgangen da jeg låste meg ute fra leiligheten. For den hadde smekklås! Og det var bare studenter som bodde der antar jeg og de var nok alle borte i jula da dette skjedde. Og de nektet meg altså å si opp kontrakten!
    Da jeg flyttet da kontraktstiden var ute så hadde jo også noen stjålet plakatene til min sønn som fortsatt hang på veggen siste natta. Enten var det gårdeier/utleiefirma eller noen som hadde nøkkel!
    Og min sønns nøkler ble altså også stjålet fra Njårdhallen 14 dager før jeg ble utelåst. Jeg har sett på nettet at min voldelige eks sin nye dame jobbet på Hovseter skole og Majorstuen skole hadde da lokaler på Huseby så han gikk av på Hovseter. Han kan derfor ha fulgt etter han. Jeg så bilder av han og henne og deres baby på facebook da jeg søkte etter meg selv på fb så det var slik jeg så henne!

    Jeg så jo ikke at bygården ikke hadde smekklås ut da jeg var der på visning da døra ble holdt oppe til veggen. Og vinduene hadde også heldekkende glass, bortsett fra de i stua tror jeg. Så det føltes veldig innestengt ut. Jeg måtte be de fjerne dette selv om det ble kaldt der om vinteren. Vaktmesteren der lignet på min voldelige eks og snakket kun engelsk. Kjellergulvet var også gravd opp. Første gangen jeg var der for å lese av strømmen så hadde noen også fjernet de 25 ampere sikringer som stod der da megler viste meg de! Så om jeg hadde blitt innesperret så hadde jeg heller ikke hatt strøm! Så det er jo klart jeg ble ganske oppskaket av å oppleve dette og bli innelåst!
    Heldigvis kom jeg meg altså ut bakveien da jeg ble innelåst, men den døra ble boltet etterpå! Det er også høye gjerder i bakgården der så man kommer seg ikke ut der heller om bakdøra skulle være stengt.
    Det var et digert hull i bakhagen ned mot kjelleren også. Og opp fra kjelleren kom en ung mann med et keynbord en gang!
    Gårdeier Knut Sverdvik hadde heller ikke giddet å innstallere kabeltv eller internett da han mente at dette ville komme trådløst. Så det var som å bo på 1800 tallet. Det skapte problemer for min sønn da han brukte internett i skolearbeid. Men vi hadde jo da eget internettmoden og rikstv. Tvantenna bruker jeg nå på hytta.
    Det er virkelig ikke slik at alt som er billig er flott. Jeg valgte jo denne boligen da den var nokså billig å leie, kun 13.000 for to soverom.
    Og jeg måtte altså finne ny bolig etter at den jeg først leide viste seg å ha vannskade som kom tilbake! Og hun som eide den var jo også ganske fæl og prøvde å lure meg til å betale for vannskaden. Hun kom fra Kongsberg. Det var i Kirkeveien 21, rett utenfor porten til Frognerparken. Det kan også ha vært lureri da den også var billig å leie. Kun 11.000 og noe.
    Det var min voldelige eks som hadde manipulert meg til å flytte fra Furuset der han mente det var så mange muslimer.

    Liker

  24. De har vel ikke kontroll over alt og alle og jeg er jo jurist så det er litt vanskeligere å ta meg. Og de prøver seg vel forsatt. Dere er jo fotsatt ute etter meg.

    Man får kun bolig om man er av de mest svakerstilte. Jeg blir ansett for å klare meg selv. Og det er jo forferdlig i seg selv at hele mitt liv er over på et blunk fordi staten gir blanke faen i jussen og fakta og lyver. Jeg kunne gitt faen i både skole og utdanning og jobber! Jeg har ingen verdi d
    i den norske stat.

    Jeg begriper ikke hva de mener med at jeg endret oppførsel. Kanskje jeg begynte å stille spørsmål til de eller tok igjen? Kanskje jeg var mer opptatt av jussen?
    De nevner altså tidspunktet da ting skjedde i mitt privatliv og det er meget påfallende! Og de har altså lest alt jeg skriver på fb , men gir faen i at jeg ble innelåst/utelåst og at menn tvang seg hjem til meg. Jeg skjønner ikke hvorfor de leste min fb overhodet? Og da lenge fø jeg skrev om de! Min voldelig eks fortalte de jo om den, men jeg skrv ikke de da. Det er som om de ble misunnelige over alt jeg opplevde, elller mente at jeg skulle holde kjeft. Som om de mente at alle jeg skrev om var snille og gode, de i barnvernet i Lærdal med flere! Men de som var etter meg ble vel redde for at jeg kunne skrive om de også. Min voldleige eks skulle ta meg og ødelegge mitt liv! En meget ond mann! Jeg fatter ikke hvorfor alle støtter han!

    Liker

  25. Det er jo det jeg sier at de er. De løy som sagt om min sønn i Lærdal barnehage. Min tvillingbror gikk i spesialklasse fra 1.klasse, men det viste seg at det bare hadde vært tull og han begynte så i normal klasse. Og fikk noen han til å misbruke meg seksuelt? Han har snakket om Gamle-Erik og at vi var etter konger lenger før jeg visste det. Erik Ribsskog kan være Gamle-Erik og der han har kontaktet de, eller staten da!
    Og min lillebror har vel også hatt sine probemer.
    Det har også alltid vært veldig vanskelig for meg å få jobb. Men de har styrt meg inn i NAV og der de så skulle ødelegge mitt liv! Alt er planlagt.

    Liker

  26. «Det hadde vært litt vanskeligere for de..»

    Det heter «vanskeligere for dem», lille krabat.

    Liker

  27. Synes du dette høres ut som en brukbar plan for å fjerne deg om det var så viktig at hele livet ditt ble styrt dit du er i dag? En korrupt stat ville ha full kontroll over psykiatrien og bestemt hva som ville skjedd med deg. Folk har levd på gata i Oslo i 40 år og mer. Du bor i Oslo og må vite om det. Du har heller ikke problemer med rus så vidt vi vet så hvorfor skulle et liv som hjemløs være en effektiv måte fjerne deg på? Med norsk sosialsystem så ville ikke du blitt hjemløs uansett.

    Hvorfor må det å endre oppførsel være knyttet til måten du utfører jobben din på? Og hvorfor skal jobben din bry seg om det som skjer når du er på byen? Ellers så klager du over at de la seg borti det du skrev på facebook. Hva mener du de skulle gjort?

    Liker

  28. «Ett motiv er selvaagt mitt slektstre!»

    Det er akkurat det det ikke er. Alle forstår det er humbug. Det er bare du som tror det er ekte. Du har ikke foretatt noen kritisk vurdering, for da hadde også du sett det var svindel. Men du ønsker så inderlig at det ekte fordi det passer inn som årsaksforklaring for dine forestillinger om forfølgelse.

    Men teorien om at slektstreet er årsaken til forfølgelse er latterlig, pinlig og 100 % usannsynlig. Du gjør deg til latter ved å hevde noe sånt. Det er dessuten en sikker indikasjon på psykisk sykdom. Merkelig at du ikke forstår dette selv.

    Liker

  29. Og du har ikke fått med deg noe av det jeg har skrevet! Av.dir. Szulist nevnte altså selv tidspunktet da menn tvang seg hjem til meg da hun sendte meg til psykiater og påstod at jeg hadde endret meg! Men det hadde jeg ikke! Jeg gjorde ikke jobben min dårligere. For å nevne noe. Og de støttet altså en voldelig eks av meg som jeg traff da jeg ble dopet ned på Smuget der ei i NAV jobbet. Og de brukte anonyme kolleger og andre mot meg. De fulgte meg på fb, men gav faen i at menn tvang seg hjem til meg og at jeg ble innelåst/utelåst. Avd.leder Kagnes hadde alltid vært etter meg og var venninne med fagansvarlig Østli som løy til meg! Så hvorfor skulle de ikke også gå etter meg privat?

    De hadde jo håpet på at jeg frivillig la meg inn. Det hadde vært litt vanskeligere for de å overbevise resten av psykiatrien at jeg led av noe ellers. Og jeg fikk jo sparken og ble før det omplassert uten lovhjemmel fordi jeg altså ikke ville la meg behandle. De hadde da håpet på at jeg havnet på sosialen og mistet leilighet og hytte og der ingen ville leie ut til meg slik at jeg havnet på gata og døde! Det var vel like godt som å tvangsinnlegge meg!

    Liker

  30. Det sentrale er selvssagt hvorfor alle etater jeg har møtt har løyet om meg og gitt faen i fakta og jussen!

    Ett motiv er selvaagt mitt slektstre!

    Staten har vært etter tatere, kommunister, høyrekstreme med flere! Så hvorfor skulle de ikke gå etter de som etterkommere etter konger?

    Jeg skjønner ikke hvorfor du henger deg oppi det. Men det er jo noe man kan bruke for å si at man lider av noe mentalt. Noe man alltid har gjort overfor de som har hevdet det samme. Og da mister jeg troverdighet og dere som er ute etter meg slipper unna!

    Liker

  31. Hvorfor kunne ikke dette bare være en mobbe-sak? Du ble mobbet til du sprakk og så var Nav harde mot deg. Du sier at ingen sjekket saken din og bare trodde på Nav. Den letteste løsningen for de som vurderer saken høyere opp er nettopp å bare høre på nivået under. Hvorfor må dette være en stor sammensvergelse om kongehus og en rekke ukjente faktorer? Du leter etter en forklaring og er ikke den enkleste også den mest logiske?

    Liker

  32. Du framstår som en særdeles lilla sosionom. Dersom noen blir helt umotivert slått ned på gata så er første prioritet å finne ut hvorfor gjerningsmannen slår? Hvorfor er han så sint? Hvorfor reagerer han sånn? Det er jo det du mente at Nav skulle gjøre med deg i stedet for å ta tak i det du faktisk gjorde.

    «Man kan ikke bare støtte arbeidsgiver hvis en ansatt blir rabiat Hvorfor spør de seg ikke om hvorfor man reagerer??»

    Du hissa deg opp over bagateller og ting som framstår som ren innbilling. Påstanden om at Nav sendte menn etter deg er ikke noe som skal undersøkes, utover å se om det feiler deg noe medisinsk siden du fremmer en slik påstand.

    «Du må også huske på det at de prøvde å få meg tvangsinnlagt! De kunne ha fått meg sperret inne i psykiatrien om jeg hadde villet ha jobben fortsatt. Og der jeg da aldri kom tilbake til jobben og ble krafttig medisinert. Hadde ikke jeg gått imot psykiateren som altså var i det homofile miljøet som fagansvarlig som løy til meg så kunne det ha skjedd!»

    Hva hindret Nav i å få deg tvangsinnlagt om deres mål var å gjøre det på et falskt grunnlag for å stanse deg av en eller annen grunn? Hvordan kunne du stått i mot det? Det ar du ikke ble tvangsinnlagt da sjansen bød seg dokumenterer nettopp at det ikke er en slik sammensvergelse mot deg. Dersom alle midler hadde blitt brukt mot deg så hvorfor bare stanse opp? En korrupt psykiater hadde jo skrevet sin rapport helt uavhengig av om du var der og hva du eventuelt sa til han. Det er virkelig å være korrupt. Nav prøvde desperat å hjelpe deg og på et eller annet nivå så forstår du nok det, men vil bare ikke innse at du trengte og fortsatt trenger hjelp.

    Liker

  33. «Og du har altså ennå ikke svart på hvorfor staten har giitt faen i jussen og fakta og løyet overfor meg!»

    Dine udokumenterte påstander om hendelser fra 8-10 år tilbake i tid og som er helt uten interesse, er ikke det vi diskuterer.

    Vi diskuterer derimot dagsaktuelle og uomtvistelige fakta. Altså de to helt sentrale spørsmål om hvordan du i himmelens navn kunne tro på slektstreets ekthet og hvorfor i all verden staten skulle være livredd deg.

    Skal du får noen til å tro deg, må du kunne komme med fornuftige svar. Men det klarer du ikke. Du er ikke i nærheten av å komme med et brukbart og troverdig svar.

    Men forestillingene (les: vrangforestillingene) er så fjernt fra virkeligheten at det ikke er mulig å forsvare dem på en fornuftig måte. Noe du jo bekrefter.

    Du klarer ikke å holde deg til saken. Du klarer ikke å svare på en adekvat måte. Du bare gjentar de samme usaklighetene om og om igjen. Så jeg avslutter for i kveld.

    Liker

  34. «MIn mors slekt har bodd på Tretten i flere århundre og før det altså også i Nord- Gudbrandsdalen som Vågå.»

    Ingen av de høyst påkrevede og helt nødvendige spørsmålene har du altså vurdert. Ditt eneste indisium på ekthet er rent faktisk dette:

    «…. men at det forklarer hvorfor staten er etter meg! »

    Det du da egentlig sier er at du slett ikke har foretatt en kritisk vurdering, men at du bare ønsker det (selv om du innleder setningen med å benekte dette). Fra en 7-årig jente er en slik kvasi-logikk søtt og rørende. Fra en voksen kvinne er det dypt tragisk.

    Du har ikke bevis. Alt tilsier at det er uekte. Men det passer inn som forklaring på vrangforestillingen om at staten er etter deg. Vel og merke hvis man er villig til å sluke kameler på løpende bånd.

    Jeg vil faktisk bli ørlite grann forundre om du ikke forstår hvilken håpløs suppe av usannsynligheter dette er. Det er klin umulig å tro på. Den logiske svikten lyser mot en og det står skrevet med meterhøye bokstaver på låveveggen (langsiden).

    Og om du ikke forstår det, kan jeg opplyse deg at alle oppegående mennesker skjønner at dette ikke holder mål i noen sammenheng.

    Liker

  35. «Og igjen så gir du faen i jussen og fakta.»

    Nå blander du kortene og surrer.

    Jeg stiller deg to helt sentrale spørsmål om hvordan du kunne tro på slektstreets ekthet og hvorfor staten skulle være livredd deg. Ingen av spørsmålene er besvart på en tålelig fornuftig måte.

    Dette har null og niks med juss å gjøre. Men i høyeste grad om fakta. Du omgår spørsmålene og prøver å avspore på en svært klossete og hjelpeløs måte. Du blir svar skyldig med store bokstaver og fem utropstegn.

    Liker

  36. Jeg har aldri sagt at jeg ønsker at det er ekte, men at det forklarer hvorfor staten er etter meg! Du glemmer igen å svare på hvorfor staten har gitt faen i jussen og fakta og løyet overfor meg!

    Folk driver med slektsforskning! Det treet som er lagt ut går ned til Ivar Gjesling fra Vågå. Men det er andre sleksttre som går fidere fra Ivar Gjesling. Og min mormor het altså Marit Høibakken (født Vedumstuen) så få ville jo ha visst at jeg var hennes barnebarn, med mindre min mor også het Høibakken da og der gjorde hun jo. Hun het Høibakken Nikolaisen. Og slik har sikkert kriminele funnet henne da hun også hadde formue og de har funnet henne på skattelistene og så har de gått etter oss barna! Min voldelge eks snakket jo om de kongelige, men jeg visste ikke om mitt slekstre da så jeg sa ikke noe.

    Olav den hellige er jo også etterkommer etter Harald Hårfagre da. Det handler om folk som har integritet og tør å stå alene og gå imot røkla torr jeg. De anses farlige. De kan påvirke samfunnet slik at politerne og myndighetene ikke får med seg folket.

    MIn mors slekt har bodd på Tretten i flere århundre og før det altså også i Nord- Gudbrandsdalen som Vågå. Så da blir slekta bakover lette å finne.

    Liker

  37. Det er dere ja i det høyresekstreme miljøet som svarer meg.

    Men jeg er ikke medlem i noen av deres grupper så hvorfor så forbanna? Man kan da godt være høyreekstrem uten å vær med i noen gruppe. Ellr såkalt høyreekstrem da. Det er jo egentlig bare vanlige meninger som ikke er politisk korrekte. Men dere er vel redde for at jeg skal få mer oppmerksomhet enn dere da!

    Liker

  38. «Jeg oppdaget mitt slektstre på nettet lenge etter at jeg fikk sparke i NAV og der altså alle statlige etater jeg har møtt også har løyet og gitt faen i jussen og fakta! Så da fant jeg ut at dette kunne være en årsak til det jeg hadde opplevd!»

    Det mest utrolige er at du helt ukritisk tok dette slektstreet for god fisk. Som jurist burde du ha stilt deg mange spørsmål.

    Hvor sannsynlig er det at det reflekterer de faktiske forhold ?

    Hvordan kan man med sikkerhet si at det er gyldig når kirkebøker og dokumentasjon så langt tilbake i tid finnes ?

    Og om det mot all formodning var gyldig:

    Hva tilsier at en direkte etterkommer etter HHs mange titalls barn skulle ha bedre rettigheter eller være mer viktig enn direkte etterkommere etter Olav den Hellige eller andre konger ?

    Hva slags motiv hadde de som lagde slektstreet ? Var det økonomisk ?

    Hvilken troverdighet har de som har lagd slektstreet ?

    Og hvorfor har de lagt det ut på nett ?

    Kan det være svindel ?

    Osv.

    Du har aldri gitt uttrykk for at du har vurdert noen av disse kritiske og høyst nødvendige spørsmålene.

    Selv om svarene på alle disse og lignende spørsmål tilsier at slektstreet er falskneri og ren svindel, kan du ikke la være å stille deg selv dem.

    Og selv om du hopper bukk over dette og inderlig ønsker at det er ekte, er det ingen som er så dumme at de tror annet enn at dette er humbug.

    Du undervurderer folk og feilberegner fullstendig.

    Liker

  39. » Jeg ville ha gitt de såkalte høyreekstreme et ansikt!»

    De høyre-ekstreme ser at du ødelegger for dem med tullpratet ditt og usaklighetene, og ønsker deg dit pepperen gror.

    De forstår også at når du kommer med dine lavpannede og usammenhengende tirader, vil folk bare peke nese og si at «se så gærne i hodet er de på ytterste høyre».

    Har rett nok sett at en og annen uføretrygdet undermåler liker noen av dine stupide rasistiske innlegg. Men respons utover det har du slett ikke fått.

    Ikke tenker du klart nok. ikke har du kunnskaper nok. Du er alt for ekstrem Du hyller massemordere og håner deres ofre. Du aner ikke hvor grensen for anstendighet går. Og du skriver alt for dårlig, ja nærmest elendig.

    Liker

  40. Og igjen så gir du faen i jussen og fakta. Hvorfor spør du deg ikke
    hvorfor de gir faen i jussen og fakta? Hvorfor sjekker du ikke det? Mener du at de fulgte jussen og sjekket fakta?

    Jeg oppdaget mitt slektstre på nettet lenge etter at jeg fikk sparke i NAV og der altså alle statlige etater jeg har møtt også har løyet og gitt faen i jussen og fakta! Så da fant jeg ut at dette kunne være en årsak til det jeg hadde opplevd!

    Liker

  41. » De bestemmer hvike menn en skal møte og de sørger for at menn som ikke jobber for de blir borte.! ‘
    «Det var jo en mann ansatt i forsvaret som avlyttet meg!»

    Du har som ventet ingen fornuftige svar å komme med. Bare vrangforestillinger og rene avsporinger.

    Årsaken til at dette konge-snakket ditt er så sentralt er jo fordi du forklarer forestillingene om at du er forfulgt med at det skyldes at staten er livredd deg pga kongelig avstamning.

    Den ene vrangforestillingen begrunnes med en annen vrangforestilling.

    Problemet er at det er så latterlig lett å gjennomskue. Og man trenger slett ingen «kompetanse» for å avsløre deg.

    Ikke en gang utskjelling hjelper deg. Uten fornuftige argumenter kommer du ingen vei. Og det vet du jo egentlig. Men allikevel velger du å kjøre på. Skjønt, velger du egentlig selv ?

    Jeg tror ikke du klarer å la være å drite deg ut. Du har null selvkritikk og ingen impulskontroll.

    Liker

  42. Igjen så bare må du gå imot meg. Avd. dir. Szilist nevnte altså selv perioden da menn tvang seg til meg da jeg ble sendt psykiater. Avd. leder Kagnes støttet også min voldelige eks. Det er helt utrolog at de aldri hadde hørt om ekser som går etter en. Men igjen så forestilte de seg at det kun var jeg som var skyldig! De var helt besatte av at jeg var skyldig i alt alltid og alle rundt meg var engler! Med mindre de samarbeidet. Jeg traff jo denne voldelige eksen da jeg ble dopet ned på Smuget der ei i NAV stod i garderoben.

    Jeg har aldri hatt hallusinasjoner.

    Jeg har også sagt flere ganger at ingen hørte på meg og der jeg aldri ville fått nye jobber da ingen der ville ha gitt meg gode referanser. Og de sendte meg altså til psykiater uten å spørre hvorfor jeg reagerte, samt mye annet. F.eks omplasserte de meg usaklig fordi jeg ikke kom med advokat og ikke ville la meg behandle. Man har da ikke plikt til å komme med advokat og de satte alltid opp så korte frister til møter at ingen advokat fikk tid til å komme. Det er jo den ansatte selv som bestemmer om de vil ha med noen til møter og da kan også advokarer komme. Det er ikke noe arbeidsgiver kan pålegge en. Og igjen, så kan man ikke pålegge behandling av en ansatt før man ser på fakta og jussen! Og de argumenterte jo også med at brukere ville tro jeg hentet opplysninger fra NAV da jeg skrev om de! Helt absurd. De fant vel på to ting slik at om jeg nevner en ting så sier de og legger ut bevis på det andre.

    Så dette var da folk som var istand til alt! Jeg kunne ikke bare sitte der og vente på at jeg fikk sparken! Det var ingen fremtid for meg uansett! Ingen hørte på meg! De ville ha trodd på alt leder skrev selv om jeg hadde holdt kjeft.

    Og dette begynt som sagt med at flere anonyme hadde lest min facebook og der altså nektet å oppgi lovhjemmel for å nekte meg innsyn og der de heller ikke sjekket om det jeg skrev var sant. Det er klart det er skremmende at flere anonyme følger med på en og spesielt når det er kolleger! Kolleger som aldri er hyggelige mot en eller snakker med en!
    Og også like etter at menn altså hadde tvunget seg hjem til meg og der jeg ble innelåst/utelåst!
    Og der de altså aldri hørte på meg, aldri spurte hvorfor jeg reagerte og om de gjorde det så tok de det ikke inn over seg og de forstod ikke hva jeg sa. De hadde ikke kompetanse på juss så de skjønte ikke konsekvensene. De nærmest latterliggjorde det jeg sa og bare mente at jeg kom med vås og bare maste. De brydde seg overhodet ikke om jeg jeg følte, mens de var meget opptatt av det mine kolleger følte! Men de gav faen i at de løy og gav faen i jussen og fakta. Og etter møter skrev de bare referat som var svært forenklede og fulle av løgner. Og siden jeg aldri fikk vite hvorfor jeg var innkalt så fikk jeg heller ikke forberedt meg og svart godt for meg.

    Jeg skjønner ikke hva min oppførsel har med saken å gjøre! Det er noe de som var etter meg bruke for alt det er verdt selvsagt. Men det har jo ingen betydning. Det er jussen og fakta de må se på! Man kan ikke si at det er feil å reagere på det jeg opplevde! Det er helt vanvittig å si noe sånt. Man kan ikke bare støtte arbeidsgiver hvis en ansatt blir rabiat Hvorfor spør de seg ikke om hvorfor man reagerer?? Jeg begriper det ikke! Det er så tanketomt. Men de som er etter en vil selvsagt bruke det for alt det er verdt.

    Og jeg har altså sagt at det var for å holde de unna meg så de ikke fant på verre ting. Det var ingen fremtid for meg uansett hvor pent jeg hadde oppført meg. Jeg var snill i alle årene før jeg fikk nok!

    Jeg har også sagt at jeg har en god 6 sans og derfor kommer unna farer! Så du kan ikke bare sitte der og si at ingenting har skjedd meg. Om jeg hadde blit drept så ville det nok sett ut som en ulykke og politiet har altså vært med på å lyve om meg!
    Du må også huske på det at de prøvde å få meg tvangsinnlagt! De kunne ha fått meg sperret inne i psykiatrien om jeg hadde villet ha jobben fortsatt. Og der jeg da aldri kom tilbake til jobben og ble krafttig medisinert. Hadde ikke jeg gått imot psykiateren som altså var i det homofile miljøet som fagansvarlig som løy til meg så kunne det ha skjedd!

    Jeg begriper ikke hvorfor du mener at alle følger boka! De gjør jo ikke det! Så hvorfor skulle de gjøre det om jeg ikke hadde skrevet det jeg gjorde. De gav faen i mine varslinger, de nektet å se på saker på nytt og det var da jeg var snill. Så hvorfor har du så sterk tro på at de ville ha hørt på meg om jeg holdt kjeft? Det har altså ingenting med saken å gjøre om en ansatt blir rabiat. Jussen og fakts skal sees på uansett!

    Liker

  43. «Det kan jo være at de er redde for at jeg vil svekke kongefamiliens oppslutning»

    Sånn helt konkret, hvordan skal du kunne svekke kongefamiliens oppslutning????

    Liker

  44. Jeg har aldri sagt at lesbiske ødelegger dagen min mens jeg jobbet i NAV og jeg skrev aldri det på facebook mens jeg jobbet der! Hvis jeg påstår at kolleger lyver så får de vel undersøke det da! Det er noe rart at de har store avdelingsfester med innkjøpte kaker når alle mine kolleger fyller 40 år, men ikke da jeg ble det!
    Som sagt skulle de undersøke fakta og om jussen ble fulgt. Dette var en etat der det ikke var vanlig å gi ansatte beskjed om hvorfor de var innkalte engang. De skulle altså ikke få forberede seg! Bare det viser at de hadde null kompetanse på arbeidsrett. Dette var da et system der psykopater kunne gå etter en. De mente jo at jeg med vilje ville pålegge mine kollleger mer arbeid som da avd. leder Kagnes innkalte meg og mente at jeg med vilje hadde gitt faen i gjøre oppgaver så nestemann fikk mer! Og hun nektet også opprinnelig å si hvorfor jeg var innkalt! Jeg skulle bare få beskjed om at gjorde en dårlig jobb. Ren trakassering! Hvorfor trodde de at jeg gav faen i mine kolleger? Jeg ville aldri ha gitt faen i de eller latt de få mer å gjøre enn meg! Og da tok jeg flere oppgaver neste dag også. Det må jo da ha vært kolleger som var trege og som følte at de kom til kort overfor meg da. Eller det var nok mest bare løgn fra Kagnes. Man fikk ikke noen stjerne i boka eller høyere lønn av å være effektiv og få unna saker! De trodde jo at jeg gav faen i oppaver for å saksbehandle og få unna vedtak! Det var helt latterlig. De er ikke opptatt av at brukerne skal så vedtak og svar, de er bare opptatt av seg selv! De skjønner ikke hvem de jobber for. Og det var også slik at med en gang de så de kunne ta meg for noe så kastet de seg over meg!De var så opptatt av å ta meg!

    Og igjen kommer du bare med synsinger.

    Liker

  45. Hvis du visste at du ville få sparken på et falsk og urimelig grunnlag så er det uforståelig at du gjorde ferdig jobben for Nav ved å gjøre deg umulig å ha i jobb. Du gav dem en vanntett sak mot deg selv.

    «Samt at det var da menn tvang seg hjem til meg og jeg ble innelåst/utelåst. Det var selvsagt svært skremmende opplevelser som satte en kraftig støkk i meg.»

    Hallusinasjoner kan være svært virkelighetsnære og skremmende. Men det gjør ikke Nav til noen som står bak en konspirasjon mot deg.

    «Og skulle man da overlever og også ikke la de komme unna mistanke om noe skjedde meg så måtte jeg bli rabiat og gi faen om jeg fikk sparken!»

    Men du gir jo ikke faen, du er mer hissig enn noen gang fordi du fikk sparken. Noe som er absurd siden du gjorde det med vilje. Dersom du hadde fått sparken uten grunn så er det grunn til å bli sint, men også en god grunn for å gå til sak og ha en god mulighet til å vinne. I motsetning til det du satte i gang.

    Hvorfor skulle noe skje med deg om du ble sparket uten grunn? Dersom noen virkelig ville fysisk skade deg så ville de ikke brydd seg med å sparke deg usaklig slik at du kunne få rettferdighet i retten etterpå. Dine teorier er så motsatt av virkelighet og logikk at de ikke sluttet å facinere.

    Liker

  46. «NAV la ut kronologisk alt jeg skrev på facebook, men brydde seg aldri om hva som stod der!»

    De brydde seg i høyeste grad om det, det var grunnlaget for at du fikk sparken. Du påstår at kolleger lyver, de feirer ikke bursdagen din, muslimer og lesbiske ødelegger dagene dine. Hva mener du at NAV kunne gjøre med dine frustrasjoner og vrangforestillinger?

    Ja, jussen og fakta er sentrale. Du forstår ikke jussen og har en totalt vridd oppfatning av hva som er fakta så du er den siste som kan uttale deg om de temaene.

    Liker

  47. Det kan jo være at de er redde for at jeg vil svekke kongefamiliens oppslutning og de er jo bærere av politisk korrekthet.
    De er vel redde for at alle etterkommerne vil det og de starter med å ødelegge ens liv fra man er barn. De kommer med påstander om en fra en går i barnehage og lyver gjerne! Jeg har jo sett det med mine brødre. Jeg slapp unna da jeg var jente og også virket meger sky og sjenert. Og deretter følger de med på ens hele ens liv, overvåker alt en gjør og det er jo meger lett i dag med internett etc. De bestemmer hvike menn en skal møte og de sørger for at menn som ikke jobber for de blir borte. ‘

    Det var jo en mann ansatt i forsvaret som avlyttet meg!

    Andre kan jo ha fått sine liv ødelagte eller de har føyd seg for de homofile, AP med flere. De har føyd seg for de som var etter de og har ikke hatt integritet til å stå imot. Det gjør ikke jeg! Og de færreste av etterkommerne har vel også hatt kompetanse til å se hva som foregår og at jussen ikke følges! Fordi deres liv ble ødelagt allerede fra de var barn så de aldri fikk høyere utdannelse. Jeg tok jo jussen ferdig lenge etter at jeg hadde avsluttet studiene så de trodde vel ikke at jeg ville bli jurist!

    Min mor så det jo at ingen brydde seg når man klagde.

    Hvorfor bryr dette deg? Hvorfor er du så opptatt av at jeg tar feil? Igjen så forholder du deg ikke til det jeg har opplevd! Du er så unnvikende og går rundt i drømmeland. Og så kritiserer du meg????

    Liker

  48. «Men det går det ikke an å svare på. Det må staten svare på.»

    Hvis du tror staten er livredde deg, må du jo vite hvorfor de skulle være redd deg. Det finnes ingen fornuftig grunn til at de skulle frykte deg. Tvert i mot.

    «Hvorfor skulle det ikke være et ekte slektstre? »

    Du svarer ikke på spørsmålet. Hvordan kan det ha seg at du er så inni granskauen dum og kunnskapsløs at du tolker dette som et bevis ?

    Årsaken til at andre som har fått et slikt slektstre ikke går rundt å skryter av det, er selvsagt at de ikke vil bli oppfattet som sinnssyke.

    Du kan altså ikke svare. Og da kan heller ikke forvente at andre vil tro på deg.

    Liker

  49. Dere gir da faen i alt jeg skriver uansett. Dere nekter å se sannheten! Du sier at det kan ikke være slik og slik istedenfor å se på fakta og jussen i saken!

    Du sier at arbeidskolleger, ledere og kolleger hadde all rett fordi jeg fikk sparken! Hva de begrunnet det eller hvilke lovhjemler de brukte før de sparket meg bryr du deg ingenting om! Du har ikke analytiske evner. Du har ikke evnen til å stille kritiske spørsmål, eller du har det jo mot meg, men det går bare på følelser og synsinger og generelle ting. Du har ikke kompetanse på juss- Du vet ikke når det kreves lovhjemler og nevner igjen dette med at jeg skulle vite navnene på klagerne og mener at de hadde rett til å holde det skjult da jeg ville ha skrevet om de. Men det er ikke nevnt i lovverket for å nekte noen innsyn og uansett så skulle lovhjemmelen for å nekte meg innsyn oppgis.

    NAV la ut kronologisk alt jeg skrev på facebook, men brydde seg aldri om hva som stod der! Det er helt vanvittig! Og de spurte aldri om hvorfor jeg reagerte heller. De forstod kort og godt ikke at fagansvarlig spesielt løy for å få feil registrert på meg og der hun så kunne klage på meg anonymt og der jeg altså ble nektet å få navnet på de som klaget. Men andre kolleger var også fæle og gav faen. F.eks så nektet de å se på saker på nytt! De gav faen i både brukerne og meg! Totalt hjerneløse mennesker!

    Det har da vel ingenitng med saken å gjøre hvor mange som er uenig med meg. De er enten sammen om det, har ikke kompetanse, tror på det lederne sier og tror også på det de skriver etc. Det er jussen og fakta det handler om!

    Liker

  50. Men det går det ikke an å svare på. Det må staten svare på. Altså hvorfor de går etter etterkommerne etter konger.

    Hvorfor skulle det ikke være et ekte slektstre? Det er da ikke akkurat kø av folk som hevder å være etter konger og som vil oppnå noe med det. Det er altså ingen motiver for å lage slike slektstre. Selv om de rike sikkerrt ville ha det.

    Men jeg har opplevd en rekke merkelig ting! Ingen sjekker noenting og de lyver og de gir faen i fakta og jussen og det gjelder alle statlige etater jeg har møtt!

    Ting faller da ikke sammen uten kongeteorien. Det finnes da mange andre årsaker og teorier.

    Liker

  51. «Men du er altså fortsatt ikke konkret! Du kommr ikke med noen eksempler som viser det du sier.»

    Jeg kom med flere konkrete eksempler.

    Men jeg kan spisse det og gi et veldig treffende eksempel i form av to helt sentrale spørsmål som du normalt ikke vil kunne gi noe fornuftig svar på (det går da heller ikke an å svare fornuftig på dette – til det er det for dumt og usannsynlig).

    Hvorfor tror du at et slektstre som viser direkte kongelig avstamning er ekte ?

    Det var det ene. Her er det andre:

    Og hvis så var, virker det å være revnende likegyldig. Hva skulle staten være redd for ?

    Så nå må du være redelig å svare. Denne konge-teorien din er jo en av de viktigste bærebjelkene i dine spekulasjoner. Uten den teorien, faller jo alt sammen som et korthus i orkan.

    Liker

  52. Det at du fikk sparken er det mest sentrale i saken din og nå innrømmer du endelig at den avgjørelsen var begrunnet.

    Forstår du ikke at det at du fikk sparken nettopp betyr at dine forsøk på å forklare dine handlinger er fullstendig irrelevante? Det ligger innebygd i beslutningen om å terminere jobben din.

    Det er DU som kommer med alle mulige påstander som du er alene om å fremme. Da er det DU som må bevise at de er sanne. Du er anklageren og den som anklages er uskyldig til det motsatte er bevist. Den anklagede skal ikke bevise sin egen uskyld, du må bevise skyld. Du er visstnok jurist så du må ha lært dette en gang.

    Selvsagt kan ikke du få vite hvem som opplyste om hva du gjorde på nettet. De de fortalte om var jo sant og hvorfor skulle arbeidsgiver servere dem til deg så du kunne legge dem offentlig ut for hat?

    Du snakker om at det er hvem som sier noe som betyr noe. Når både ledelse og kolleger står sammen om sannheten og det er bare du som er uenig så er det en dokumentasjon på hva som er sannheten. Du tror på en stor konspirasjon, men den må altså sannsynliggjøres.

    Liker

  53. Men du er altså fortsatt ikke konkret! Du kommr ikke med noen eksempler som viser det du sier.

    Og når man har opplevd så mye absurde ting så kan det selvsagt være frodi staten er etter etterkommerne etter konger! Vi har som sagt en valgt konge fra utlandet! Hvorfor mener du at alle de etniske etterkommere er utslettet? Og du mener jo ikke det, men du er så misunnelig at du hater oss og derfor må du også benekte at vi finnes!

    Liker

  54. «Men dere har ikke kompetanse til å vurdere noe av det jeg legger ut!»

    Mesteparten av det du påstår, kreves det ingen særskilt kompetanse for å vurdere. Vanlig allmennkunnskap er mer enn tilstrekkelig.

    Vi ser at du aldri kan svare på helt adekvate spørsmål. Vi ser at du begrunner veldig mange hendelser med totalt usannsynlige og helt urimelige spekulasjoner.

    Vi ser at du motsier deg selv i ett enda sett. Du lyver når det passer deg. Endrer årsaksforklaringer. Er helt ute av stand til kognitiv tenkning. Klarer ikke å ta til deg ny kunnskap.

    Vi ser at du henger fast i fortiden. Vi ser at du har null progresjon og fremgang. Logikk og fornuft har du forkastet.

    Vi ser at du ikke skjønner hva et gyldig juridisk bevis er ( f eks presterer du å innbille deg at du er besittelse av en slektstavle som liksom beviser din kongelighet – dette er så dumt at det er rent ut sagt uhyggelig).

    Vi ser at hvis du en sjelden gang forsøker å imøtegå et argument eller en logisk påstand, så klarer du praktisk aldri å være saklig og poengtert.

    Vi ser at du gjentar deg selv i det uendelige selv om det aldri har gitt noe resultat. Det er så meningsløst at det per definisjon er idioti.

    Og sånn kan jeg fortsette. Du vil aldri klare å imøtegå ett eneste av de punktene jeg har kommet med. Ganske enkelt fordi det jeg sier er helt riktig.

    .

    Liker

  55. Men dere har ikke kompetanse til å vurdere noe av det jeg legger ut!
    Eller dere gir selvsagt faen! Det handler kun om å sverte meg og støtte de som var etter meg. Det er helt urolig at mine ledere og kolleger har sånne venner som dere. Det setter NAV i vanry. Folk som går etter andre på nettet som dere gjør!

    Liker

  56. «Mine stalkere bryr seg ingenting om at kolleger og ledere løy til meg og gav faen i jussen og fakta for å sette meg på gata og der de håpte på at jeg døde, mens de nevner alt annet jeg skriver! Og disse støtter de homofile og pride!»

    Det er ikke det at vi ikke bryr oss, men vi tror deg ganske enkelt ikke. Det du legger ut av «beviser» beviser det motsatte av det du påstår de gjør. Dessuten er det du sier så tullete, toskete og våsete at ingen noensinne vil tro deg.

    Stort sett er vi ikke stalkere, men helt normale folk som kommenterer. Og resultatet ser vi: På Twitter -hvor ingen kommenterer – er du fullstendig rabiat og hvert bidige innlegg har en tung, stinkende eim av psykose og desperasjon over seg.

    På denne bloggen sier du også mye sinnssykt, men du er normalt ikke så ille som på Twitter. Bortsett fra når vi setter deg fast. Da går du gjerne helt agurk med caps lock og hundrevis av utropstegn.

    Det er tydelig at du har en sterk trang til å få levet ut galskapen din. Lette på trykket, liksom. Og hvis Internettet ikke fantes, hadde du høyst antagelig måttet gå ut i gatene for å få spilt ut galskapen din for at ikke gryta skulle eksplodert.

    Og det hadde vært enda mer skammelig og pinlig for deg. Selv om det er mer enn ille nok som det er.

    Liker

  57. Det er ikke det samme å kjøre bil som båt. Båtmotorer kan f.eks kan ofte fuske og der skjer ting, mens en bil som regel går problemfritt. Det burde folk tenke på når de skal eksperiemtere med båter, ubåter etc.

    Liker

  58. Jeg visste jeg ville få sparken ja for hva var ellers målet med å lyve til meg og gi faen i jussen og fakta og da før jeg reagerte? Når det ikke finnes noen mulighet for å bli hørt og der de bare fortsetter og fortsetter så vil man få sparke uansett. Det er en meget kort tankegang om det at en ansatt blir sint gjør at denne mister all troverdighet!

    Jeg har sagt at det til slutt kun stod om livet! De var ute etter meg, de ville ikke gi meg referanser så jeg fikk meg ny jobb, ingen hørte på meg! Samt at de også altså stalket meg privat og kunne ha sendt menn etter meg og også fått meg innelåst/utelåst. Av. dirl Szulist sa til psykiater og han skrev det ned at jeg hadde endret meg 2-3 år før jeg ble sendt han. Det er noe merkelig å si da jeg ikke gjorde noen dårligere jobb, tvert imot! Men de fikk kanskje ikke lurt meg så mye mer… Og det var da jeg fikk en lungesykdom og ble svært svimmel. Kanskje de tolket det som at jeg var mental syk?? Samt at det var da menn tvang seg hjem til meg og jeg ble innelåst/utelåst. Det var selvsagt svært skremmende opplevelser som satte en kraftig støkk i meg. Men det skjønner ingen… Men jeg skjønner ikke hva avd.dir hadde med det å gjøre og det hadde ihvertfall ingen innvirkning på min jobb! Men jeg skrev jo om det og de syns vel det var voldsomt da! Som de i Lærdal som meldte meg til barnevernet. Jeg begriper ikke at folk uten livserfaring og som aldri har opplevd noe eller måttet takle noe legger seg borti andres liv! Eller er det misunnelse….. Og når arbeidsgiver begynner slik så lever man farlig! Og bare det å sende meg til psykiater og ikke spørre hvorfor jeg ble forbanna sier også sitt. Men selvsagt vil ikke de som står bak at det skal komme ut! Jeg fikk bare beskjed om å holde kjeft så fagansvarlig kunne fortsette å lyve til meg og der jeg så ble innkalt uten kontradiksjon og der også flere andre kolleger var ute etter meg!
    Og skulle man da overlever og også ikke la de komme unna mistanke om noe skjedde meg så måtte jeg bli rabiat og gi faen om jeg fikk sparken!

    Det er helt utrolig at dere ikke ser de jævlene jeg jobbet med. Men dere kjenner de vel eller er de selv!

    Liker

  59. Hvilke konkrete vurderinger mener du at min arbeidsgiver har gjort? Det er jo overhodet ingenting.
    Avskjeden bygger bl.a på at jeg skrev om de og ikke noe spørsmål om hvorfor! Mine klager er jo ikke besvart skikkelig. Avd. dir. Szulist svarte på en og der hun også løy og så har de bare gitt faen i de andre og sagt at det er svart på før. Ingen har jo sjekket det Szulist svarte. Det er noe rart at man stoler på det en leder man er i konflikt med og som man har varslet om har rett i alt!

    Jeg gjør ingenting annet enn å forholde meg lonkret til jussen! Det er ikke oppgitt lovhjemler for noen avgjørelser som err tatt mot meg f.eks. Bortsett fra da jeg fikk sparken da. Og det er oppgitt noen få ellers, men de har ingen relevans til den beslutningen som er tatt!
    Det er f.eks bare å nevne igjen at de nektet å opplyse om hvem som hadde klaget på det jeg skrev på fb og det uten å ha hjemmel for det. Og hva var galt med det jeg skrev? Hvis de mener at jeg løy så må jo de bevise at jeg tar feil. Og om de mener jeg har rett så støtter de jo trakasseringen av meg da!

    De gir faen i at kolleger og leder løy til meg og gav faen i fakta og jussen. Det er antakelig ikke noe de kan tenke seg overrhodet. De gir faen i å undersøke noe for det er hvem som sier noe som betyr noe.

    Dere støtter bare mine ledere og kolleger og tror på alt de skriver! Dere forholder dere ikke til fakta eller jussen i saken!

    Liker

  60. Redde livet? Du lagde et helvete på jobben for å få sparken (hevder du i hvert fall). Skulle du redde livet så er ikke en arbeidskonflikt du selv iscenesetter og dermed vil tape veien å gå.

    Liker

  61. Du kommer ikke med noe konkret som viser at du har rett. Du bare gjentar at ingen har vurdert saken din eller de har ikke vurdert den riktig samtidig som du legger ut konkrete vurderinger gjort av saken din på bakgrunn av dine egne handlinger som du til overmål selv dokumenterer her hver eneste gang du skriver noe. Du kommer med en slags argumentasjonsrekke som ikke er underbygget av noe utover teorier som faller på sin egen totale umulighet og dette er fundamentet for dine påstander om at du måtte gjøre det du gjorde.

    Det er ikke rart at du fremstilles som vanskelig når det nettopp er dokumentert at du ikke bare var vanskelig, men en direkte fare for både ditt umiddelbare arbeidsmiljø og en hel etats troverdighet. Du har selv dokumentert at du gjorde det du ble beskyldt for å gjøre. Du ønsker å framstå som en slags varsler på de naturlige konsekvensene av dine egne handlinger.

    Det er ubegripelig at du fortsatt automatisk gjentar at ingen har vurdert saken din. Vi har lest det du har lagt ut – har du gjort det??

    Liker

  62. Du kommer jo ikke med noe konkret som viser at jeg tar feil!

    Når ingen gidder å sjekke fakta eller jussen fordi de tror mine kolleger og ledere var snille og gode og fulgte lovverket og sjekket fakta og ikke løy så sier det selv at det sprer seg og at det blir flere og flere mot meg.

    Det er jo også rene løgner fra politie, regjeringsadvokat, advokat med flere!

    Folk tror ikke at ledere og kollleger var etter meg og at de løy og gav faen i fakta og jussen. Ingen har giddet å sjekke noe. Og de kalte meg bare vanskelig. Mine varslinger gav de faen i og de mente det holdt at de mente de hadde undersøkt saken godt nok. Hva skal vi med lovverk om man bare kan anta at ting er i orden? Når de spør en leder man varsler om så må de også sjekke hennes svar da og ikke bare det hun sier for sannheten!

    Med mye mer!

    Liker

  63. Det eneste du har av «bevis» er dine tidligere blogger der du nekter å forstå selv de mest opplagte framstillingene av hvordan du førte deg på jobben. Dokumenterte fakta og innlysende juridiske konklusjoner på konsekvensene av det du gjorde galt på jobb forvrenges enten av ren vrangvilje eller at du er så forvirret av verden rundt deg at du faktisk tror at du har rett og resten av verden tar feil. Du er uenig i referater er det er helt opplagt at din arbeidsgiver og tidligere hjelpeapparat rundt deg og din sønn bare ville det best for deg. Men du bare leser fakta som om du var en alien på besøk på Jorden, ingenting er forståelig for deg. De eneste konklusjonene du har dratt av dine egne feil er at alle andre har feil og den totale vridingen av virkelighetsoppfatningen din har bare forsterket seg ettersom du har isolert deg fra omverden.

    Liker

  64. Har ingenting konsekvenser for oss?? Hva med deg? Du tror du kan gjøre som du vil og herje med arbeidsgiver og kolleger uten at det skal ha konsekvenser for deg. Når de uunngåelige konsekvensene kommer, som du nå påstår du ventet, så erklærer du hele verden for å være ond. Sykdom har opplagt mye å si her, men en slik grunnholdning må ha ligget latent i deg for at resultatet skal bli som som det har blitt her.

    Liker

  65. «Jeg er jo helt åpenbart forfulgt. Jeg begriper det ikke!!!!!!!!!!!!!!»

    Du har mange år påstått at du er gjenstand for en omfattende forfølgelse som ville kostet myndighetene flere titalls millioner hvert år.

    Selvsagt har du aldri klart å sannsynliggjøre og langt mindre bevise noe så totalt usannsynlig og virkelighetsfjernt. Resultatet er som det må bli: Ingen tror deg. Absolutt ingen.

    Du har i like mange år benektet at du lider av paranoide vrangforestillinger.

    At du har alvorlige vrangforestillinger har du til gjengjeld klart å dokumentere og bevise på en svært grundig og særdeles overbevisende måte.
    Resultatet er som det må bli: Alle anser deg for å være alvorlig psykisk syk. Absolutt alle.

    Skal du klare å endre dette, har du en formidabel oppgave foran deg. De fleste vil si det at det med dine forutsetninger er komplett umulig.

    Liker

  66. Hva er problemet? Hva annet skulle målet være når de løy og gav faen i jussen og fakta? Du eier jo ikke analytiske evner. For deg har ingenting konsekvenser.

    Det kan være han som viste bilder av seg som han hadde for 23-30 år siden og som også hadde jobbet hos Norgesvikar der jeg hadde hatt oppdrag for som fortalte mine kolleger om meg, altså løy!

    Liker

  67. «Jeg oppførte meg ikke vanvittig på jobben!»

    Det stemmer ikke. Se bare her:

    «Det var kolleger og ledere som var etter meg og skulle jeg overleve så måtte jeg skremme de sånn at de ikke drepte meg og der ingen trodde vi var venner om de gjorde det og der de kom unna mistanke.»

    Liker

  68. Og de pengene jeg arvet måtte jeg altså bruke opp før jeg kunne gå på sosialen da jeg aldri ville få jobb igjen og ingen av mine ledere ville gi meg gode referanser. Mona Kagnes sa at hun ikke anbefalte henne. Advokat Skyberg mente jeg kunne spare pengene…… han hadde ikke peiling. Han ttodde jeg ville få ny jobb! Og så løy han om meg da. Det et helt absurd. Og det er så jævlig og så ondt at det finnes ikke ord!

    Liker

  69. Jeg oppførte meg ikke vanvittig på jobben! Det var kolleger og ledere som var etter meg og skulle jeg overleve så måtte jeg skremme de sånn at de ikke drepte meg og der ingen trodde vi var venner om de gjorde det og der de kom unna mistanke. Det er helt vanvittig, men det er bevist at det de løy og gav faen i all juss og fakta. De stalket meg også privat og kunne ha stått bak at menn tvang seg hjem til meg og at jeg ble innelåst/utelåst og de støttet også en voldelig eks! Og jeg ble dopet ned på Smuget da jeg møtte han og der ei fra NAV jobbet.

    Det hjelper da ikke at jeg var glad i å jobbe når de løy til meg og gav faen i all juss og fakta og ville ha fått meg sparket uansett og der jeg også ble sett på som den verste de hadde. De trodde også at jeg var ute etter kolleger og ville lage et helvete for de ved å f.eks gi faen i oppgaver! Det er helt sinnssykt å tro det om meg!

    Jeg har jobbet mye og tjente mye og jeg har arvet penger. Det er mange som ikke har økonomisk sans. Min mor som jeg arvet fra brukte nesten ikke penger. Hvorfor i all verden skal jeg syns synd på folk som selv velger å sløse? Jeg har stått på utdanningsmessig og i jobb! Og hytta kostet kun 150.000 og er nesten falleferdig. Leiligheten kostet kun 350.000, men det er dyr husleiee her da på 13.000.

    Jeg er jo helt åpenbart forfulgt. Jeg begriper det ikke!!!!!!!!!!!!!!

    Liker

  70. Jeg har noen gøye skøyerstreker på lur i dag.
    Si fra før 10 hvis du ikke ønsker å bli utsatt for disse skøyerstrekene.

    Liker

  71. Hvorfor kan du ikke bare akseptere at du oppførte deg helt vanvittig på jobben og at det fikk den uunngåelige konsekvens at du fikk sparken? Hvis du var så glad i å jobbe at det å miste den skulle få deg til å tilte så burde du tenkt litt framover.

    Du jobber ikke og har likevel råd til både leilighet i Oslo og hytte på landet. Folk jobber seg i hjel for å få til det!

    Og DU er den som klager på hele verden og mener du er forfulgt????

    Liker

  72. «Så det er ikke jeg som lider av noe!»

    Da er det enda mer pussig at du har bevist at du er sinnssyk mellom 100 og 200 ganger i dag. Man skulle faktisk tro du med stor innlevelse og entusiasme deltok i et slags mesterskap for fåreskaller.

    Liker

  73. «Du er dum som et brød…»

    Veldig skarpt observert ! (hoppet over kommafeilen din).

    Poenget var at du og din tvillingbror er uhyggelig like. » …tilbakestående og sadist og psykopat».

    Liker

  74. «Du kan selvsagt også være min tvllinbror som er tilbakestående og sadist og psykopat ..»

    Dere er altså en-eggede tvillinger. Riktig ?

    Liker

  75. «MEN HVA FAEN BRYR DET DEG???????????????????????»

    «Er det en felles regel for hvor mye man kan skrive`????????????????? HVA FAEN HAR DU DU MED DET Å GJØRE???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????»

    «jEG BEGRPER IKKE HVORFOR DU KEGGER DEG BORTI MITT LIV MEN JEG HÅPER INDERLIG JEG HAR ØDELAGT DITT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!»

    Det er veldig tydelig at du snart vil møte ditt ultimate psykiske sammenbrudd. Ørlite granne mer galskap nå, så er det et ubønnhørlig faktum.

    Håper noen griper inn og redder deg. Men det er dessverre stor sannsynlighet for at du har støtt fra deg alle med hatet ditt.

    Liker

  76. Kan godt hende hun er utestengt. Hun har spydd ut psykopatiske hat-ytringer i et vanvittig tempo i flere dager. Det er helt uhørt !

    To-tre sånne mot Putin på et hotellrom i Moskva og ingen hadde sett noe mer til Laila. Borte vekk.

    Liker

  77. «Og du sier til og med opp mitt mobilabonnement!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!»

    Det har jeg ikke gjort.

    Men at folk føler behov for å sende i retur noe av den ufattelige og totalt hjerteløse ondskapen du ustanselig strør om deg med, er på sitt vis forståelig.

    Når det er sagt, tar jeg like sterk avstand fra hat-ytringene dine som jeg tar avstand fra å avbestille mobilabonnementet ditt. For å si det på den måten.

    Liker

  78. Og du sier til og med opp mitt mobilabonnement!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Og så sier du at jeg er gal.

    Jeg håper inderlig jeg har ødelagt ditt liv ja. Enten at du en mann eller en dame der en mann har vært utro med meg. Eller en bruker som ikke fikk uføretrygd.

    Du kan selvsagt også være min tvllinbror som er tilbakestående og sadist og psykopat og en sexovergriper!

    Liker

  79. MEN HVA FAEN BRYR DET DEG???????????????????????

    Du skal ikke snakke om madness. DU som legger deg borti mitt liv og er anonym!

    Fy faen for en jævel du er.

    Er det en felles regel for hvor mye man kan skrive`????????????????? HVA FAEN HAR DU DU MED DET Å GJØRE???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????+

    jEG BEGRPER IKKE HVORFOR DU KEGGER DEG BORTI MITT LIV MEN JEG HÅPER INDERLIG JEG HAR ØDELAGT DITT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Liker

  80. Over hundre meldinger på Twitter utelukkende inneholdende ren og skjær galskap. Ikke en eneste fornuftig post. Kun madness.

    Skulle tro hun forsøker å vinne et mesterskap i sinnssykdom.

    Ikke rart Johannes har flyktet til Lærdal. Må være helt for jævlig for han.

    Liker

  81. «Jeg begriper ikke hvorfor sånne svin som Erik Ribsskog får leve! Jeg begriper ikke hvorfor ikke han er innesperret et sted! Det kan ikke skyldes noe annet enn at han jobber for staten eller får betalt for å gå etter meg!»

    Stakkars Ribsskog, han har nok med seg selv og bloggen sin, og «går ikke etter deg».

    Liker

  82. «Jeg begriper ikke hvorfor sånne svin som Erik Ribsskog får leve»

    Hvorfor skulle ikke sånne som deg og Ribsskog få leve?

    Liker

  83. «Det er helt utrolig at de er så opptatt av meg. Men det er jo kun fordi de vet hvilke bevis jeg har mot de og der de altså risikerer å miste alt og lange forvaringsdommer.»

    Dommeren: Det blir 15 års forvaring for å ha forsøkt å snakke fru Nikolaisen til fornuft ! 🙂

    Liker

  84. «Stakkars folk i min blogg. Nå er de så såret over det jeg skriver. De mener at jeg må hentes. »

    Nå misforstår du, Laila. Ingen er såret her. Men vi mistenker at du er så fortvilet at du rent faktisk ber om hjelp og håper å få behandling.

    Vi tror at du egentlig fornemmer at du er på full fart mot avgrunnen. Det er desperasjon, tung depresjon, dyp fortvilelse og menneskelig fornedrelse i det du skriver.

    Hvor bevisst du er om disse forholdene, er ikke lett for utenforstående å si.

    Men om noen av samvittighetsgrunner sender bekymringsmelding, skal du ikke bli overrasket over. Samtidig som ingen vil bli overrasket over at det EGENTLIG er det du vil. Selv er du jo ikke sterk nok til å komme deg ut av dette.

    Alle forstår at du har et helt forferdelig liv. Og at det har blitt ganske mye verre i det siste.

    Liker

  85. ««Det finnes ikke smerte stor nok for politifolk! Det finnes ikke lidelse som er høy nok for politifolk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!»»

    Det verste er at dette er et resultat av at psykisk sykdom ødela alt for henne. Livet hennes ble lagt i grus. Hun ble avskiltet som jurist. Som hun er så stolt av at hun klarte å bli. Hun som kom fra fattige kår og klarte å karre til seg en akademisk grad.

    Men så nekter hun plent å innse realitetene. All frustrasjon og fortvilelse skyves over på utenforstående. Praktisk talt alle som har hatt med henne å gjøre, skylder hun på.

    Omvendt tar hun ikke selvkritikk på noen verdens ting. Det er hun ikke sterk nok til.

    Resultatet av disse fornektelsene av de faktiske forhold, er at hun bader i en stinkende, selvødeleggende gjørme av selvmedlidenhet, bitterhet og hat. Og kommer seg ikke videre. Hun graver seg bare mer og mer ned. Og alt blir bare enda mer håpløst for hver bidige dag som går.

    Hun er skikkelig stucked.

    Liker

  86. Laila har nærmere 50 poster på Twitter i dag. Nesten ingen lesere og som vanlig null respons. Alt er gjentagelser. Hat og rene vrangforestillinger i uskjønn forening.

    Hennes forestillinger om massiv forfølgelse henger nøye sammen med forestillingen om at hun er en MEGET viktig person. Hun sier jo at Staten er livredd henne. HVORFOR de skulle være livredde et uføretrygdet forrykt fjols bosatt på Grønland, vil hun ikke svare på.

    Men selv om hun ikke sier det rett ut, kan det ikke skyldes annet enn at hun mener at hun har rett til Kongetronen og at det er grunnen til at at Staten er livredd henne. Og vil drepe henne.

    Annerledes er det vanskelig å tolke vanvittige utsagn som denne åpenbare vrangforestillingen:

    «Jeg begriper ikke hvorfor vi har en politietat i Norge. Jobber de for å utslette de kongelige etterkommerne?
    Jeg begriper ikke hva de er til for.»

    Stakkars menneske som er så forvirret, forskrudd og totalt frakoblet den virkelige verden. Skal hun noen sinne oppleve å komme tilbake til den virkelige verden, har hun en uhyggelig lang vei å gå.

    Nå er hun kun en hårsbredd fra tvangsinnleggelse. Mye fordi noe av det hun skriver ligner stygt på trusler. Eller er det bare et rop om hjelp ? At hun egentlig ønsker å bli tvangsinnlagt og frelst fra sine lidelser ?

    Liker

  87. Det har tatt helt av med ondsskapsfull twittring nå. Kan lege Scheider sende en bil?

    Politimann blir lam etter ulykke, og Nikolaisen skriver:

    «Håper det skjer med flere i politiet eller at de aller helst dør!»

    Videre:

    «Jeg begriper ikke hvorfor vi har en politietat i Norge. Jobber de for å utslette de kongelige etterkommerne? Jeg begriper ikke hva de er til for.»

    «Jeg begriper ikke hvorfor politiet kommer når folk selv setter seg i fare eller av andre årsaker! Og de er jo kriminelle selv, de gir faen i jussen og fakta og lyver! De håper på at jeg dør! Jeg begriper ikke hvorfor vi har de.»

    «Jeg håper også at Pål Mathisen er død! Håper ellers at hans psykiske lidelser har gjort han ille og han kan godt ha slått noen ihjel. Men han er slipper vel unna da han nok er godt likt i politiet. Han brukes for å slå ihjel ettekommere etter konger!»

    «Hvis en muslim klarer å drepe noen i politet så skal jeg konvertere til Islam!»

    «Det finnes ikke smerte stor nok for politifolk! Det finnes ikke lidelse som er høy nok for politifolk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!»

    Liker

  88. «Mener politiet at om man brøler til en person som kommer for å anmelde så vil man kontakte de igjen? De mener da at man bare kan ranes, voldtas og utsettes for drapsforsøk! De mener at stygge damer kan bare dø! De har ingen hjerneceller. Jeg håper inderlig at de blir drept!»

    Laila like rabiat i dag også. Hakk i plata er bare fornavnet. Det avsindige pølsevevet vil ingen ende ta.

    Tror faktisk Laila forstår at hun egentlig ikke er tjent med å blamere seg på Twitter som hun gjør. Men hun MÅ bare få utløp for galskapen sin på en eller annen måte. Koste hva det koste vil.

    Det skal nok skikkelig tung medisinering til for å roe ned denne hardt rammede pasienten.

    Liker

  89. «Man er ikke like bare fordi man ikke har venner.»

    Nei, men han har ikke venner fordi han er lik deg. Det var disse manglende norsk-ferdighetene, da. Du er nok en innvandrer.

    Liker

  90. «Hva skal Erik Ribskog og hans venner finne på om jeg får nye mobilnr som ikke er offentlige?»

    Erik Ribsskog har ikke venner. Han er jo lik deg.

    Liker

  91. «Jeg skal som sagt forsvinne og leve innesperret hos de resten av mitt liv.»

    Det heter «hos dem», lille krabat.

    Liker

  92. «Jeg kommer aldri til å kontakte de mer eller hjelpe de med noe!»

    Det heter «kontakte dem» og «hjelpe dem», lille krabat.

    Liker

  93. «OG OM DET ER FOLK JEG KJENNER SÅ HAR JEG IKKE RESPEKT FOR NOEN AV DE HELLER! DET FINNES IKKE ETT MENENSKE JEG FØYER MEG FOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!»

    «Jeg har kjøpt meg kniv også så møter jeg de som er etter meg så vil jeg ikke nøle ett sekund med å drepe de!»

    «JEG FATTER FAEN IKKE HVA ANDRE HAR MED HVA JEG SKRIVER ELLER HVOR MYE ELLER DITTEN ELLER DATTEN!!! DE HAR IKKE NOE MED MITT LIV Å GJØRE!!!!!!!! JEG BEGRIPER DET IKKE! JEG ANER IKKE HVEM DE ER OG DE SKAL BESTEMME OVER MEG????????????????????????????????»

    Nå er det nummeret før for Laila. Hvem varsler ? Og hvor ?

    Det vi bivåner er et mentalt totalhavari i sakte kino. Dette kommer aldri i livet til å gå bra.

    Liker

  94. I dag har du virkelig gått inn for tvangsinnleggelse, Laila Monica.
    Dette går nok veien! Det blir bra for deg å få muligheten til å bli frisk.

    Liker

  95. Snilt av deg å gi henne anledning til å avbryte dette. Ser ut til at hun ønsker at du skal sende inn oppsigelse.

    Liker

  96. Si fra her innen kl 19 hvis du ikke vil at jeg skal sende inn oppsigelse på mobilabonnementet ditt. I så fall respekterer jeg ditt ønske.

    Liker

  97. Ikke klag på at Nyhetsmorgen omtaler utenforskap. Da handler det jo blant annet om deg. Du er ikke en del av utenforskapet pga religion, eller delvis det med motsatt fortegn. Men du er så definitivt utenfor samfunnet. Hvem, bortsett fra vikingkonger, føler du at du har noe til felles med?

    Liker

  98. Min Bok 5 er den femte boken i rekken av Erik Ribsskog sine memoar-boker. Boken handler om den tiden han bodde i Rimi-hybelleilighetene, i Waldemar Thranes gate 5, pa St. Hanshaugen, (i Oslo), fra 1996 til 2004. Erik Ribsskog blir valgt ut til a vaere med i en ny avdeling, av Heimevernet, som kalles stotteomradet. Han blir etterhvert butikksjef, i tre Rimi-butikker, (i Oslo og Follo), for han far nok av a jobbe som butikksjef, (etter a ha blitt lurt opp i stry, (av sjefene oppover i systemet, i ICA), i forbindelse med at han bytter butikk, fra Rimi Lambertseter til Rimi Kalbakken, hosten ar 2000), og begynner a studere heltid, (ved siden av deltidsjobbing, som laseansvarlig, pa to Rimi-butikker), ved ingeniorhoyskolen, (HiO IU), hosten 2002, (hvor han blant annet havner pa en programmeringsgruppe, sammen med den pene ‘Vestlandsdama’ og den tidligere popstjernen Dag Anders Rougseth, fra Hamar-bander Autopulver). Dette er bind 2 av 3, (og handlingen foregar for det meste fra rundt ar 2000 til rundt ar 2003, (det vil si i de siste arene, i jobben, som butikken, og i de forste semestrene, som heltidsstudent, ved HiO IU)

    Liker

  99. Ja. Men det er det der med fakta og jussen som Laila Monica hele tiden snakker om. Kan det være noe i det ? Altså at svært mange kvalifiserte mennesker har sett og vurdert saken men at de har vært så sløve at de har glemt å tenke på fakta og jussen ? Akkurat som Laila sier ?

    Hva har de tenkt på da da, liksom ? Spør for en venn.

    Liker

  100. Yngve Hågensen er død. Han vokste visst opp hos samme adoptivforeldre, som min stefar Arne Thomassen sin fetter. Noe sånt

    Bare noe jeg tenkte på.

    Men men.

    Kanskje giftings snart, Laila. Vi er jo sinnssyke begge to.

    Liker

  101. Jeg er fra Nigeria og vet at Laila elsker negerpikk. Det gikk for henne i ett sett og ofte ejakulerte hun. Ejakulatoren ble hun kalt blant oss storlemmede og kat-tyggende afrikanere. Noen av oss hadde til og med seg paraply. Litt pinlig dog at sønnen hennes ofte bivånet det hele. Men det ga Laila i faen i.

    Hun har en uvanlig stor skjede og elsker å bli fylt opp av oss velutstyrte menn. Hvorfor hun hater oss, er vanskelig å forstå. Kanskje er det fordi ingen av oss afrikanere ikke gidder å pule henne lenger da hun er for gammel til å være attraktiv.

    Hun forstår nok ikke at alt og alle har sin tid.

    Liker

  102. Ja, Laila – Dronningen av Grønland – er så uhyggelig intelligent at ingen forstår henne. Alle tror hun bare er sinnssyk. Alle andre er som meg – som meg – dumme som brød.

    Dette ifølge Dronning Laila av Grønland.

    Liker

  103. Ingen har sett på pasta og juicen. Og de løy ! Vi snakker Ap og Antifa !! Ikke rart Laila hater de (vet det skal være dem her og ikke de). Men Laila hater de. Som hun klossete nok sier.

    Men ingen av oss er jo intelligente nok til å forstå hva hun sier. Ingen andre, heller. Interessant nok.

    Liker

  104. Muslimer kan altså ødelegge livene til andre og deres barn og det syns både staten og advokater er flott! De gir totalt faen i fakta og jussen og lyver!

    Liker

  105. Vel og bra dette. Men hva med fakta og jussen ? Og kontradiksjon ? Og de i Lærdal ?

    Jeg bare spør !!!

    Liker

  106. «Det er helt sinnssykt og vanvittig å tro at Russland skal ta andre land i Europa.»

    Ikke sant. I Sverige og Finland har opinionen snudd helt og det er et stort flertall for Nato-medlemskap i begge land som følge av invasjonen.

    Russlands naboland – som har bitre erfaringer med russerne – ruster opp og støtter Ukraina alle som en.

    EU, Nato og USA ser trusselen og tar nødvendige forholdregler.

    Men Laila tror hun vet bedre. Med sine elendige allmennkunnskaper. Og med sin sterkt svekkede dømmekraft.

    Et mer eklatant eksempel på Dunning-Kruger-effekten skal man lete lenge etter. Laila må helt sikkert google. For dette har hun høyst sannsynlig (heller) ikke hørt om. Uvitende som hun er.

    Liker

  107. «Det går nedenom og hjem! Heldigvis! De anser seg jo som valgte av det norske folk fremfor de etniske etterkommere etter Harald Hårfagre. Håper de faller verre neste gang.»

    Ojoj, nå er vi bare et fall fra å få Laila på Slottet.

    Liker

  108. «Når man snakker om mistede barnevernsmeldinger så tenker jeg på en stat som anser barn som deres eiendom og der folk opptrer som Stasi! »

    Her bruker altså Laila Stasi som skrekk-eksempel. Stasi var jo KGBs forlengede arm inn i Øst-Tyskland. Og Laila er jo en ivrig fan av Putin. Som er tidligere KGB-offiser. Og som dessuten er ansvarlig for bortføring av tusenvis av Ukrainske barn.

    Dette henger jo ikke sammen i det hele tatt. Men tatt i betraktning Lailas svært begrensede allmennkunnskap, skal vi slett ikke se bort i fra at hun ganske enkelt ikke vet dette.

    Liker

  109. «Den norske stat mener at homofile og AP folk bare kan lyve til kolleger og gi faen i jussen og fakta så de får satt kolleger på gata så de dør! »

    Laila i fin-fin form i dag og deler noen nye spennende tanker med allmenheten. Takk skal du ha, Laila. Gode, gamle Laila.

    Liker

  110. Ja, «De i Lærdal». Hun har nok fått en ganske innstendig anmodning om å fjerne innlegget. Sløvt av meg å ikke regne ut det med en gang. Men så er jeg jo også «Dum som et Brød».

    Liker

  111. Du tror Laila har fjernet det selv ? Hvorfor skulle hun gjøre det ? Hun eier jo ikke selvkritikk og innrømmer aldri feil.

    Liker

  112. «Men ser hvem som fremdeles boikotter ja og kan boikotte de istedefor. Selskap som tror de er under Ukrainas ledelse og som kun er opptatt av å være PK! Glad jeg ikke er medlm i DNT og kommer aldri til å kjøpe mer av de.»

    At Laila hyller Putin – Europas største jævel etter Hitler og Stalin – forundrer ingen. Hun ER per definisjon en ondskapsfull jævel selv.

    Men det hun ikke tenker på, er at dersom hun selv levde i et diktatur av type Russland, så kunne hun selvsagt ikke skreket om statens ugjerninger slik hun gjør. Hun måtte pent holde kjeft. Eller flyktet ut av landet (noe hun ikke har ressurser til).

    Hadde hun holdt på som hun gjør i Norge, ville det fått alvorlige konsekvenser for henne. Da hadde hun ikke bare innbilt seg at folk er ute etter henne. Hun ville rent faktisk fått folk etter seg.

    Og som psykisk syk er det meget mulig hun ville blitt stuet bort og dopet ned på et galehus. I verste fall tatt av dage. I slike diktaturer lar man ikke en ikke-produktiv galning få lage kvalm og ubehageligheter som hun gjør. Kynisk sett er hun jo bare en belastning og en unødvendig utgiftspost.

    Men så langt klarer jo ikke Laila å tenke.

    Liker

  113. Aha ! Selvfølgelig er det Styrelederen. Han har fått snusen i at Laila har hengt ham ut offentlig og finner seg rimelig nok ikke i det. Urettferdig som det jo var.

    Men Laila kommer jo i konflikt med alt og alle. Dessuten er det usedvanlig dumt å legge seg ut med Styrelederen i borettslaget man bor i. Hun gjør det bare enda verre for seg selv.

    Men sånn er jo Laila.

    Liker

  114. Hmmm !!! Er det siste blogginnlegget til Laila slettet ?

    Kan det være Ap ? De i Lærdal ? Politiet ? Forsvaret ? Støre ? Kongehuset ? Barnevernet ? Advokatene ? Nav ? Eller noen av eksene ? Anarkisten, kanskje ? Eller Kjær ? Baronen ?

    Det kan i grunnen være hvem som helst ! SÅ viktig er nemlig Laila !!!

    Liker

  115. «Advokatforeningen og disiplinærnemda for advokater støttet også at advokat Skyberg hos Codex løy om at jeg hadde psykiske lidelser. »

    Advokaten så det som alle med to øyne kan se, nemlig at Laila er psykisk syk. Og når han fortalte hva han hadde sett, «løy han», etter Lailas oppfatning.

    Dette er logikk på høyde med denne klassikeren:

    «Mor Nille kan ikke fly, og det kan heller ikke en stein. Ergo er mor Nille en stein.»

    Faktum er jo at advokaten hadde faret med løgn dersom han hadde benektet at Laila var psykisk syk.

    Men dette kommer Laila aldri til å forstå. Hun gjentar løgnen gang på gang. Og vi kan slett ikke være sikre på om Laila faktisk er klar over at hun lyver. Og hvis det er sånn saken ligger an så lyver heller ikke Laila. Hu er bare på bærtur.

    Liker

  116. Til dere som kommenterer her:

    Dere vet at Laila er alvorlig psykisk syk. Dere gjør hennes sykdom enda verre ved å mobbe henne.

    Så slutt med det !

    Liker

  117. «følge Bibelen skapte Gud en kvinne og en mann og de skulle få barn. At kirken derfor skal sammenligne homofile med heterofile blir derfor helt galt. De har ikke noe i kirken å gjøre, altså om de vil vies der. Det kan de gjøre borgelig»

    Så kvalm du er. Dessuten klarer du ikke å stave «borgerlig» riktig. Du avslører deg.

    Liker

  118. Morsomt at du sier, psykisk utviklingshemmet. Jeg var like hissig og kverulerende som Laila. Men så ble jeg heldigvis lobotomert. Og siden da har jeg hatt det mye bedre. Fått en bedre livskvalitet rett og slett.

    Kan hende at Laila også hadde hatt godt av lobotomering ?

    Bare noe jeg tenkte på.

    Men men.

    Liker

  119. Jeg har Downs Syndrom, er autist og har en IQ på rundt 60. Og kanskje derfor er jeg enig med Laila. Jeg kjenner meg veldig igjen i henne.

    Jeg synes det er naturlig når Laila sier hun ble ulovlig avskjediget etter at hun selv ba om å bli avskjediget.

    Jeg kjøper den. Antagelig som den eneste i denne verdenen.

    Men så er jeg psykisk utviklingshemmet også. Kanskje derfor jeg er enig med Laila. Og jeg er den første som er enig med Laila. Ikke dårlig, vel ? Fakta og jussen, ikke sant ?

    Liker

  120. Ingen hatefulle ytringer eller åndssvake kommentarer på Twitter fra Laila på 2 timer. Er hun endelig og fornuftig nok kastet ut der også ?

    Liker

  121. Og dere som har lest mellom linjene, vet at Laila EGENTLIG er Norges Dronning.

    Sonja, Fuck Off !!

    Liker

  122. På vegne av Laila har jeg gleden av å opplyse at Laila nå er klar for den Store Finalen ikledd Inter-drakt. Hun hater Haaland fordi han er for femi. Hun mistenker ham for å sympatisere med Pride og de skeive. Som vi vet hun hater og forakter intenst. Uten at noen dermed kan beskylde henne for å være homo-fob.

    Fakta og jussen, dere !!! Og de løy !!! Og Laila fikk aldri kontradiksjon !!!

    Liker

  123. «Homofili er fullt ut akseptert. De har til og med gått ut over Bibelens ord og ødelagt kirken!»

    Ser man det. Flatbankere og tarmjegere har ødelagt kirken ! Kun en sylskarp observant kan komme til en slik totalt feilaktig konklusjon. Gratulerer, Laila ! Overlegent idioti ! Du er ikke bare dust. Du er stupid !

    Liker

  124. Mer om fakta og jussen. Som sagt. Laila gir seg aldri. Selv om all fornuft tilsier det motsatte:

    «De legger mest vekt på trynefaktoren og ikke jussen og fakta»

    Liker

  125. Kan berolige alle fans. Fakta, jussen, løy og andre udokumenterbare påstander mener Laila fortsatt er rett medisin. Laila har erfart at det ikke virker. Men usikkert om hun har oppfattet det. Hun kan ikke bedre, stakkar:

    «Jeg har kke hørt om noen homofile som har fått sparken der alle gav faen i jussen og fakta og løy! »

    Det kan ikke gjentas for ofte selv om det har vist seg fånyttes:

    «Da kan de bare kjøre på og lyve og gi faen i jussen og fakta så mye de vil!»

    «Og der også alle statlige etater og advokater LYVER! »

    » Og det er fakta og jussen man må se på..»

    «Hva om de fulgte jussen og forholdt seg til fakta og ikke løy»

    Alt dette våset i løpet av en enkelt dag. Og Laila vil nok spy ut mer vrøvl i løpet av dagen. Å være konstruktiv og fremadrettet er hun ute av stand til. Psykosen herjer, fornuften for lengst forlatt og hun bare ødelegger enda mer for seg selv.

    Stakkars krek !

    Liker

  126. «Folk i min blogg bruker mange ord og begreper, men de vet ikke betydningen av de. For de – som i NAV – er det bare et mas om jeg nevner juss, fakta og løgner. De snakker og snakker og skjønner ikke en dritt av hva de snakker om.»

    Litt morsomt dette. Laila skjønner altså ikke at når hun tror alle andre enn seg selv er idioter, gir hun «alle andre» et overtak.

    Og hun ser heller ikke det komiske paradokset at hun som mener seg å være så intelligent og totalt overlegen alle andre, ikke klarer å overbevise en kjeft om at hun har rett.

    Til Lailas forsvar kan det sies at det selvsagt er umulig å få noen med på at avskjedigelsen var ulovlig all den stund Laila ga Nav all verdens beste grunner til å avskjedige henne. Noe hun beklageligvis selv har bevist.

    Men denne (kanskje) formildende omstendighet kommer tilbake til Laila som en boomerang da hun rent faktisk ikke forstår hvor totalt umulig og nytteløst hennes årelange prosjekt er.

    Så den største idioten vil Laila finne når hun ser seg selv i speilet.

    Liker

  127. Da tror jeg at jeg gjør det sånn, med de ‘faste blogg-temaene’ framover.

    At jeg hiver ut to mobilbilde-album til.

    (Det vil si til sammen snaue 2.000 bilder.

    Noe sånt).

    Og så driver jeg med skildringer, ut måneden.

    Og så driver jeg med nettmobbing-mailer, hele neste måned.

    (For å si det sånn).

    Så sånn er det.

    Bare noe jeg tenkte på.

    Mvh.

    Erik Ribsskog

    Liker

  128. «Det er bare tull saken mot Trump! De er livredde for at han skal bli president igjen og gjør alt for å diskreditere han. Hvorfor ser de ikke på hva Biden og hans familie driver med?»

    Jeg er helt enig med hu Nikolaisen.

    Liker

  129. «Jeg tror faktisk det ofte er spredt gift i luften. Jeg kan kjenne det når jeg er ute og går og ofte ser jeg folk reagere også.»

    Laila høres ut som en parodi på seg selv om dagen og klarer utrolig nok å framstå som enda sykere enn før. Litt rart at hun tar så lett på at det spres gift i lufta. Hun hater alle så hun ville ikke advart noen, men hva med å beskytte seg selv og bruke gassmaske? Hun har jo lungeproblemer så hun vil være ekstra utsatt ved giftig luft.

    Det minner om et selvutslettende kunstprosjekt, kan noen være så nedsnødd i virkeligheten?

    Liker

  130. Folk i min blogg bruker mange ord og begreper, men de vet ikke betydningen av de. For de – som i NAV – er det bare et mas om jeg nevner juss, fakta og løgner. De snakker og snakker og skjønner ikke en dritt av hva de snakker om.

    Liker

  131. Laila, jeg går ut over avtalen som verge når jeg taler din sak på en slik framifrå måte. Helt i samsvar med din ånd. Det er naturlig at jeg må ha økonomisk kompensasjon for dette vikariatet. Faktura kommer. Kun Bitcoin aksepteres.

    Her enda et flott sitat fra Laila som en gang for alle beviser at hun slett IKKE er paranoid. Som så mange påstår. Dette er adekvat og høyst oppegående. Og Laila har bevist det !!!!!!!

    «Politiet syns det er flott at menn avlytter damer. De er vel selv med på det.»

    Liker

  132. Psykisk kan du være sjøl, Kvalm Type. Laila hater sånne som deg. Så pass deg ! Laila har kjempekrefter etter – hold deg fast – selveste HARALD HÅRFAGRE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Og hvorfor kommer du ikke med noe juridisk ??????????!!!!!!!!!!!!?????????? Du har ingen kompetanse. Du har ingen intelligens. Hønsehjerne !!!!!!!!! Dum som et brød !!!!!!!! Dessuten fikk Laila aldri kontradiksjon. Hun fikk aldri anledning til å uttale seg om sin egen sak. For egen regning kan jeg tilføye at jeg tror hun faktisk ble kneblet under møtene med Nav. De ga faen i fakta og jussen. Din dumming !!! Slem er du og !!!

    Liker

  133. Jeg har beklageligvis misforstått vedrørende fakta og jussen, hatefulle ytringer, endre metode etc, etc. .

    Laila velger å fortsette nøyaktig på samme måte som hun har gjort i mange, mange år. Helt uten tellende resultat. Laila melder følgende i velkjent rølpete gatespråk:

    «Dagbladet er på dagsnytt 18. En jævla drittavis. De syns det er flott at jeg fikk sparken i NAV der de gav faen i jussen og fakta og løy for å klare det. Ingen sjekker jo noe som helst. Det er bare å sparke folk i dette landet!»

    Velger å tolke dette positivt. Man vet hva man har. Og bet ingenting om hva man får.

    Så heia fakta og jussen, dere !!! 🙂

    Antar kron-argumentet om at hun aldri fikk kontradiksjon er rett rundt hjørnet ! 🙂 For de løy ! Ikke rart Laila hater de og ønsker hele Norges befolkning drept.

    Skulle bare mangle ! En ære å være verge for en slik intellektuell kapasitet.

    Liker

  134. All den stund Laila på grunn av sine politiske oppfatninger er forhindret fra å kommentere i sin egen blogg, er mitt oppdrag å videreformidle høydepunkter fra Twitter. Jeg må innstendig be om at dere som kommenterer skjerper dere, Mange hakk ! Mange takk !

    «De som svarer i min blogg har jo ingen intelligens. »

    «Fy faen for noen kvalme typer som kommenterer i min blogg.»

    Skam dere !

    Liker

  135. Mange tror Laila har falt i kaninhullet og tror på dumme konspirasjonsteorier. Et blodferskt sitat motbeviser det så effektivt av det er rent nifst. Hos Laila er det iskalde fakta som ruler:

    «eg tror faktisk det ofte er spredt gift i luften. Jeg kan kjenne det når jeg er ute og går og ofte ser jeg folk reagere også.»

    Liker

  136. Vi ordner en barnehageplass til Laila Monica slik at hun kan få på plass litt grunnleggende kunnskaper og ferdigheter. Med hardt arbeid kan hun være klar for barneskolen om et tiår eller 2.

    Liker

  137. Det er ikke uten en viss stolthet og med stor glede jeg kan meddele at Laila etter mange års stillstand
    og total mangel på fremgang, har innsett at det ikke nytter å fortsette som før med de samme argumentene og bevisene.

    Nye argumenter og beviser MÅ på bordet. De gamle metodene er fruktesløse og må derfor forkastes.

    Aldri mer «fakta og jussen» og «kontradiksjon». Og hatpratet som bare ødelegger for henne og stempler henne som utilregnelig kastes i søppelbøtta.

    Jeg stiller meg først i køen i rekken av gledesstrålende gratulanter ! En riktig gladnyhet dette !

    Etter dette må alle de som tror hun er sinnssyk gå i skammekroken.

    Liker

  138. Mange tror Laila fikk sparken Nav fordi hun selv valgte å få sparken og ga Nav all verdens gode grunner til å sparke henne.

    Rett nok gjør det en vanskelig sak lett som en fjær. Og omvendt. Se bare på Lailas alternative fakta her:

    «Det er rart at folk vektlegger mest at jeg tror jeg har rett på tronen, ikke at jeg fikk sparken i NAV der alle gav faen i fakta og jussen og løy for å sette meg på gata og der alle i staten og advokater støttet dette. Folk er så dumme at de kan ikke kalles mennsker.»

    Og nesten alle er dumme som brød og tror Laila er spik, spenna gæern. Det motbeviser hun glatt med diss tvers igjennom åndsfriske og vel gjennomtenkte uttalelsene:

    «Må det norske forsvar brenne i helvete!»

    » Håper det blir krig så de får kjørt seg og aller helst dør.»

    Ved første øyekast kan dette virke som en ytring fra noen som ikke helt i vater. Men graver vi litt dypere, ser vi at Laila har bevist at hun er forfulgt og overvåket av Forsvaret. Kun de aller skarpeste av oss klarer å se den finurlige sammenhengen mellom premiss og påstand som gjør dette til et ugjendrivelig bevis:

    «Jeg fikk jo en sms med kun mitt fornavn etter at jeg hadde sagt Thomas hjemme hos meg selv! Altså ble jeg avlyttet av en Thomas Bjervoll som jobber ved Forsvarets høgskoles IKT avdeling!»

    Absurd og tøvete, sier du. Vent og se, sier vi.

    Liker

  139. Når politikerne går for å velge en konge i et land så betyr det at de gir totalt faen i alle konsekvernser for og også planlegger hvordan de skal ødelegge liv! Altså livene til de som var de rettmessige arvingene til tronen! Her går politiske føringer foran juss og fakta!

    Liker

  140. Vi jobber for at Laila Monica skal konvertere til Islam. En Vipps-innsamling er igangsatt.

    Allahu Akbar !

    Liker

  141. Det kan være at hele bloggen til Laila blir slettet hvis det finnes voksne i admin.

    Så sånn er nok det.

    Bare noe jeg tenkte på.

    Men men.

    Liker

  142. Har vi funnet den danske utgaven av Ribsskog? Nå skriver han ikke blogg, men legger ut videos på YouTube hvor han dokumenterer livet sitt. Mange av dem. Faktisk over 34.000 videos har det blitt nå, om verdagslivet, om alt fra innkjøp av mat, billig-cola og slikkerier, til gulvvask, tåneglklipping, frimerkesamling, stue-telt, dampmaskiner, nedbetaling av kvikklån, pc-spilling og generell klaging. Han må ha gått samme kokkeskole som Ribsskog, her serveres det utelukkende simpel ferdigmat, i STORE porsjoner, helt uten grønnsaker.

    Mer på Mongo TV:

    Liker

  143. Hvordan går det med den psykiatriske pasienten vår i dag, da? Hvordan føler du deg, Laila Monica?

    Liker

  144. «Jeg overlever til og med det å få føling når jeg er ute og går!»

    Oioi!! Kanskje du er etter HH som alle de andre som overlever føling.

    Liker

  145. Baron av Norge og direkte etterkommer etter Willhelm Erobreren, Gange-Rolf og Harald Hårfagre. sier:

    Jeg sendte en klage til Instagram, på at det er mange falske følgere (mer enn 42.000) på min Instagram-konto.

    Her er det no ‘uglemoser’.

    Liker

  146. Mer nytt fra Laila:

    «Nå har jeg endelig kjøpt meg fiskestang!»

    Vi snakker en snasen Berkley stang, en Shimano haspelsnelle, Fireline snøre + diverse fortoms, sluker, wobblere,kroker, markboks, fiskeveske, kniv, tang osv. Kom på snaut 4 laken.

    Laila har kjøpt seg fiskekort fra OFA og starter friskt opp i morgen ved Nybrua. Publikum anbefales å holde seg på betryggende avstand da hun til tross for utstyret er å regne som nybegynner i tillegg til at hun er viden kjent for sitt koleriske lynne.

    Skitt fiske, Laila !

    Liker

  147. Det kan hende, Lærer Allum. Men jeg har taushetsplikt og kan kun ytre meg om det som er allment kjent og klarert av Laila.

    Laila blir jo kastet ut hvor hun enn kommer. Men som Lailas verge vil jeg fremholde at det ene og alene skyldes at hun ikke ukritisk hyller Ap og islam.

    Som kjent blir jo slike drept i tur og orden. Og bare arven etter HH gjør at ikke også Laila har lidd en slik ublid skjebne.

    Og ingen har sett på fakta og jussen !!!!!!!!!!! Og kontradiksjon fikk hun aldri !!!!!!!!!

    Liker

  148. Flere dypsindigheter fra Laila:

    «Når det skal bli regnbuegate på Grønland så handler jeg ikke der når det er der!»

    Upraktisk å bo rett ved Grønland. 🙂

    Liker

  149. Laila har endelig fått verge og jeg er oppnevnt. Passer bra da jeg er fra Lærdal, jobber i Nav, er Pride-aktivist, transperson, Ap, sosialist og AntiFa. Her en godbit fra Laila:

    «De syns det er rart at kommenterer svar fra folk i min blogg her. Jeg syns det er rart at de svarer meg og er så interessert i meg! Og der de bare er negativ til meg og skal styre hva jeg skal mene, gjøre med mer!»

    «Med mer» igjen her, altså. Ubetalelig.

    Liker

  150. Kanskje hun har fått en 30-dagers utestengelse fra sin egen blogg for hatske innlegg som bryter med WordPress sine retningslinjer.

    Hvem vet.

    Liker

  151. Veldig spesielt å svare på kommentarene herfra på Twitter. Særlig fordi hun ikke får noe respons på Twitter.

    Og som Laila klossete nok sier: «Jeg hater de«.

    Liker

  152. Skal man dømme etter Lailas desperate og hysteriske tirader på twitter, vil det ikke være noen bombe om hun ganske snart får et alvorlig psykisk sammenbrudd.

    Liker

  153. Det er masse indikasjoner på at de som kommenterer her er Ap/sosialister. Sikkert også homofile og AntiFa.

    Liker

  154. Jeg så det, «Hu Laila». Det må være fælt å ha det sånn. Konstant grinete, sint og proppet med hat.

    Ikke vil hun ha hjelp. Hun tror hun er frisk. Ikke blir hun tvangsinnlagt. Hun er ikke farlig nok.

    Altså er hun dømt til å ha det så helvetes elendig resten av livet. Sinnssykdommen har ødelagt livet for henne. En skam at myndighetene ikke hjelper et menneske alle kan se er i ytterste nød.

    Liker

  155. Egentlig burde hele Norges befolkning utslettes.

    99,9% av folk i Norge er idioter og dumme som brød og også meget onde. De legger seg borti andres liv og skal bestemme over de. De tåler ikke andres meninger og der AP skal bestemme alt.

    Liker

  156. Psykosen har vært hard mot henne i det siste. Men Laila skylder i kjent stil på alle mulig andre. Elefanten i rommet nekter hun for er der. Selv hun knapt får plass i rommet selv.

    Liker

  157. Ser ut som hun snart er en av dem som roper til tilfeldige på T-banen. I grunnen rart det ikke har gått kjappere, det er mange år siden hun var i stand til å arbeide.

    «Og mener hun har rett til å legge seg borti andres liv og påstå at jurister lider av noe mentalt!»

    Vel, når det var en barnevernssak på gang så er det barnevernets oppgave å forsøke og hjelpe. Hvor er nå loven som sier at jurister ikke kan lide av noe mentalt? Dersom den finnes så bryter hun den til gangs, bare så det er fastslått.

    Liker

  158. Når hun ikke kommer med hatefulle ytringer, er hun stort sett opptatt av ting som skjedde for mange tiår siden. Akkurat som Baronen.

    Liker

  159. Hun går helt av hengslene på Twitter, ja. Og null respons. Tydelig at hun blir enda verre når hun ikke får sunne korreksjoner fra fornuftige folk.

    Liker

  160. Si fra innen kl 19 hvis du ikke ønsker å bytte til Norges dyreste strømselskap.

    Liker

  161. Hu ser veldig bra og frisk ut, synes jeg.

    Ei slik kone jeg ha tenkt meg da.

    Noe sånt.

    Liker

  162. konstabel James, vel, sendte meg til legen, for å undersøker om jeg hadde mentale problemer.

    Men legen sa jeg var hundre prosent bra både fysisk og psykisk, og sa jeg prata bedre engelsk enn dem som hadde bodd i England hele livet, så da sa jeg at jeg hadde sikkert blitt dårligere i norsk. (Det var vel fordi jeg prater jo nesten aldri med noen norske for tida antagelig).

    Men men.

    Liker

Stengt for kommentarer.