Kjær


Niels Kjær

2 dager sidenBrukerinformasjon

Kagnes og Østli og Arbeiderpartiet styrer igjen

«Jeg er tilregnelig jo. »

Du er dessverre sørgelig alene om den oppfatningen. Din alvorlige og behandlingstrengende psykiske sykdom anses som et udiskutabelt faktum. At du selv benekter det, er bare en del av sykdomsbildet.

Niels Kjær

Niels.kjaer@gmail.com

Ingen nettsteder

135.148.32.86


Niels Kjær

2 dager sidenBrukerinformasjon

Kagnes og Østli og Arbeiderpartiet styrer igjen

Helt fortjent. Og hadde du vært strafferettslig tilregnelig, ville du fått en sak med påtalemyndighetene. Men du er jo ikke tilregnelig, så det slipper du.

Niels Kjær

Niels.kjaer@gmail.com

Ingen nettsteder

135.148.32.86

Niels Kjær

Niels Kjær

3 dager sidenBrukerinformasjon

Hvorfor tillater NAV og staten at kolleger lyver til en?

«To kvinner som ønsket å ødelegge mitt liv», skriver du.

Jeg – og sikkert mange andre – lurer på om du noen gang vil innse at det er psykisk sykdom som har ruinert ditt liv. Og at den eneste måten du kan komme på bena igjen, er gjennom adekvat psykiatrisk behandling.

Dessverre tyder det meste på at du vil leve resten av ditt liv i den totale villfarelse og at du aldri vil komme ut av psykosen. Det er nesten – kanskje bare nesten – en skjebne verre enn døden.

Det må fortone seg omtrent som en mislykket tur på fleinsopp som aldri tar slutt. Altså den ultimate tragedie.

Niels Kjær

Niels.kjaer@gmail.com

Ingen nettsteder

135.148.32.86

Jeg fant en Kjær på nettet og han ligner på hun som jobbet i NAV og klagde på meg. Han jobber kanskje i Telenor. Kanskj det er han som opphever mitt mobilnr? Eller som overvåker en på nettet og oppfører seg likt Kjær i NAV og klager på en straks de tror de kan ta? Han overvåker vel facebook.

LinkedIn

Nils-Jørgen Kjær - Avdelingsleder - Konsertsystemer LLB AS | LinkedIn

Og her finner man en klage på meg fra ei Kjær som jobbet i NAV:

Det er noe påfallende at en Kjær går etter meg. Ikke rart dronning Margrethe av Danmark ikke vil ha noe mer å gjøre med Kjær.

262 kommentarer om “Kjær

  1. Hva for en stat drar regjeringen i eksil sammen med kongen og kronprinsen? Når en konge har vært ute av landet i over 6 måneder så mister han også tronen om det ikke er godkjent! Og ble det godkjent? Det er vel like mye lureri der som ellers i samfunnet!

    Liker

  2. Norge har under det marxistiske Arbeiderpartiet vært et skjult diktatur. Russisk etterretning er de som reelt trekker i trådene. Regjeringen Nygaardsvold begikk et statskupp i 1939. Arbeiderpartiet ødelegger verdier i det norske samfunnet, blant annet kjernefamilien. Stoltenberg er en jøde med kontakter i Russland. De i Lærdal er satanister.

    Sånn er det nok.

    Liker

  3. Så du tror ikke jeg hadde vært på jobbinterjue før jeg fikk sparken og før jeg skrev om de?

    Når de brukte anonyme mot meg så kunne jo ikke jeg vite hvem jeg kunne bruke som referanse heller. De sa jo også at selv om kolleger var hyggelige mot meg så betydde ikke det at de likte meg.

    Det er verre i Norge enn i Russland. I Russland vet alle at det er slik, i Norge tror man alt foregår etter boka! Men det gjør det altså ikke. Når skal dere få inn i skallen at alle statlige etater jeg har møtt, også politiet, har løyet og gitt faen i jussen og fakta? Dere kommer jo aldri med noe konkret og jurdiisk, men bare sier at slik og slik er det.

    Dere tror også at ledere og kolleger som lyver og gir faen i jussen og fakta ville ha hørt på meg om jeg bare var litt hyggeligere! Dere tenker ikke på at jeg var hyggelig og snill og grei da de løy til meg om regelverket og gav faen i jussen og fakta før jeg skrev om de! Dere tror faktisk at ledere og kolleger som var etter meg ikke ville ha funnet på noe om jeg hadde skrevet om de i mer vennlige toner? Nå kunne de jo bare late som at jeg var gal og dermed ikke anse meg som en så stor trusel da!

    Dere har så liten hjerne at det er utrolig at dere kan skrive.

    Liker

  4. Det er jo bare for staten å svare på hvorfor de har gitt faen i jussen og fakta og løyet!

    Og så kan jo politimenn som tror de er sexy og deilige og kun har utdannet seg til å politi for å ha draget på damer og sikkert også mennn og som er med i sadist og pedofilgjengenr og har null hjerneceller forteller hvorfor de brøler! Kanskje fordi de har jævlig liten pikk…… Så avskyelige mennesker at det finnes ikke ord. Må han få oppleve noe av det mest jævlige livet kan by på og da helst mot sin egen familie. Et mer råttent menneske skal man lete lenger etter. Hva tror han man gjør i polititet? Han vet ihvertfall en ting og det er at han jobber for AP, homofile, muslimer og staten! Et kvalmt og usselt menneske som ikke burd vært her på jorden eller jobbet i politiet. Dette er et ,menneske totalt uten følelser eller hjerneceller. Håper han møter på IS og får hodet skjært av. Han vile neppe merke det for å si det sånn.
    Kanskje han trodde han var sexy da han var så solbrun? Han var jo hvit nordmann. Vel, min far var langt brunere enn han om sommeren!
    Det er jo åpenbart en mann som ikke er dugaendes til noe annet enn å brøle og gå rundt som en spradebasse og leke sexy og ta solariim og der han kan brøle tll damer han syns er stygge og usexy. Oslo politiet Grønland, et mannlige horehus, et hanrei. Ikke rart de lyver og gir faen i jussen og fakta når gjerningsmenn er homofile.

    Hvordan føles det å være politi og være med på sette folk på gata og også være med på drapsforsøk på de? De føler nok ingenting, men nyter det! Fy faen for noen rasshøl! Jeg har nå bedt om at det verste skjer de og har fått det bekreftet at det vil det. Og da ha jeg bedt til mine forfedre. Det er vel best å si det så det står i klartekst så de ikke kan komme og si noe annet. For de har jo ingen hjerne!!!

    Kun de pene skal bli hørt av politiet. Kun de utadvendte og influsnere og homofile og muslimer og AP medlemmer er verdt noe. Alle andre kan bare drepes eller havne på gata. Ifølge poliitet. Alle andre kan man jakte på og gi faen i jussen og fakta overfor så man kan si og gjøre alt overfor og der nyter å se folk gå til grunne. Og overlever man så sier de bare at man er gal om man sier noe.

    Kripossjef Arne Huuse var faktisk i slekt med min mor.

    Liker

  5. «Man kan da ikke legge til grunn at noen er psykisk syke før man ser på hvorfor de reagerer!»

    I utgangspunktet har du et hint av et poeng. En russer som klager over manglende frihet under Putins regime har et godt poeng. En nordmann som fremfører samme argumentasjon om forholdene i Norge tar objektivt sett feil uten at en kan si at noen angriper ens politiske syn.
    I ditt tilfelle så har vi sett på det du hevder er grunnen til din reaksjon uten å finne noen grunn til å reagere som du gjorde. Det vil under enhver omstendighet være umulig å finne noen rasjonell årsak til dine handlinger, men vi har altså først lest dine argumenter og vurdert det du sier.

    Hvis du trivdes så dårlig på jobben som du åpenbart gjorde å er den rasjonelle utveien å finne en ny jobb. Du ville fått referanser og gode muligheter for en ny jobb om du ikke hadde gjort som du gjorde. Selv etter den første runden med kjefting på nettet så kunne du berget deg inn igjen, men du valgte å gravde deg så dypt ned at du nok aldri kommer deg opp i dagslyset igjen. Alt dette er 100% ditt valg.

    Liker

  6. Du glemte jussen og fakta igjen da. Det er jussen og fakta jeg forholder meg til. Men når både politiet og alle andre gir faen og lyver om meg så skal man være glad for at man har en god 6 sans så man overlever alle angrep mot en da man vet om de før de kommer og kommer seg unna.

    Når man lyver og gir faen i jussen og fakta så er det selvsagt snakk om å ville ødelegge ens liv! Og da kan det også være drapsforsøk!

    Resten av det du skriver er bare tull.

    Liker

  7. «Dere bryr dere ihverfall svært mye om det.»

    Ja, der ser vi nok en gang at hjernen din er ute av drift. Å gjøre narr av en som bryr seg om at man er en uvesentlig etterfølger er ikke det samme som å som å bry seg om at man er etterfølger. Jeg tror vi må innføre et nivå som er lavere enn hjernedød kun for deg.

    Liker

  8. Fakta er at fakta og jussen er sterkt undervurdert. Og som Laila ville ha sagt: Det er Ap sin skyld. Og muslimene, selvsagt. Holdt på å glemme de homofile. For ikke å snakke om eksene hennes. Og de i Lærdal. I det hele tatt alle som har vært så uheldige at de har møtt Laila.

    Alle Laila har møtt har skylda for Lailas elendighet. Og hun hater de (vet det er «dem» her, men Laila vet ikke det. Derfor «hater de». Selv om det er dårlig norsk. Laila er dårlig i norsk.)

    Liker

  9. «Men du tenker ikke på at arbeidsgiver kan ødelegge ens liv altså?»

    Tross små grammatiske feil, ufattelig godt sagt.

    Fakta og jussen, klapp, klapp, klapp !!!
    Fakta og jussen, klapp, klapp, klapp !!!
    Fakta og jussen, klapp, klapp, klapp !!!

    Liker

  10. «Eneste løsning er faktisk å leve helt alene så man utvikler en god 6 sans.»

    Du er sitatvennlig! En nydelig setning dette, et innlegg som bare kan føre til en konklusjon om vrangforestillinger. Dersom du bare har den mørkere delen av nettet å hente opplysninger fra og ditt eget hode som samtalepartner så ender en opp med en 6. sans, klarsyn eller oppvåking. Da ser en lett ting som ikke andre ser fordi de rett og slett ikke eksisterer.

    Juristen i deg mener at krangler på jobb og avskjed er et drapsforsøk?

    Nei, konger får som kjent aldri barn så det finnes derfor ingen etniske etterkommere etter dem. Ganske pussig at særlig du synes å være opptatt av kongeslekter siden de da ikke finnes. I følge deg er det også et overgrep at konger velges så da får vi et problem med å opprettholde kongedømmet. Hvordan gjør vi det uten barn og uten valg?

    Liker

  11. «Det er ikke kjent i samfunnet nei at det finnes etniske etterkommere etter konger.»

    Hehe, du er en hjernedød klovn. Det er selvsagt velkjent.

    «Det er nok endel folk fra fine familier som ikke tåler at det er slike som meg som er en etterkommer.»

    De bryr seg nok ikke om at de eller du eller Ribsskog eller alkisen på hjørnet er etterkommere, det er bare folk med alvorlige psykiske lidelser som bryr seg.

    Liker

  12. «Det er stor forskjell på permisjon og suspensjon ja.»

    Nettopp. Og når arbeidsgiver begår slike bagatellmessige feil kan arbeidstager være grovt illojal og sette arbeidsgiver i vanry uten at det for noen som helst konsekvenser for arbeidstager.

    Regner med at du kan hoste opp en lovhjemmel som bekrefter dette ?

    Liker

  13. Hva har det med saken å gjøre om det er stalking eller ei?

    Dere henger dere opp i småting og klarer ikke å se helheten eller gir faen.

    Poenget er jo at kolleger og ledere gikk etter meg og det gjorde også andre! Mener du at det er ok da eller? Jeg begriper ikke hvorfor de gikk etter meg og var så opptatt av meg! Jeg har altså ingen venner eller mann, men det sitter så mange og følger med på meg og lyver og gir faen i jussen og fakta for å ta meg. De kan klage og si hva som helst om meg og alle tar det for god fisk. Jeg begriper det ikke. Det er et enormt hat mtot meg!

    Man har også barnehageansatte som vil forme barn når de går i barnehage og sier at normale barn lider av noe. Jeg begriper faktsik ikke hva som er så viktig med å gjøre barn perfekte? Er barnehagelærere dr.Frankenstein eller dr. Mengele? Har ikke foreldre lov til å si nei så lenge det ikke er fare for et barns liv og helse, men da går man jo til leger og ikke til førskolelærere! Dette samfunnet er helt sinnssykt! Og så bruker man barnevernet på dette????????

    Politiet er lik NAV. De er mest opptatt av hvordan man fremstår og ikke av juss eller fakta. Og sier man noe så tror de som dere at de har rett og at de har lov til å brøle til folk som kommer for å anmelde. De vet ikke hva som er deres jobb. Det er et helt sinnssylkt samfunn. Sadister og psykopater har all makt. Det er så grusomt at det finnes ikke ord. Eneste løsning er faktisk å leve helt alene så man utvikler en god 6 sans.

    Det var vel ikke en arbeidskonflikt det i NAV. Det var forsøk på å ødelegge mitt liv totalt og også drapsforsøk!

    Det er ikke kjent i samfunnet nei at det finnes etniske etterkommere etter konger. Det er nok endel folk fra fine familier som ikke tåler at det er slike som meg som er en etterkommer.

    Liker

  14. Her ser vi att Laila møter mye motgang å det er urettferidg. Laila var i sin fulle rett til å være gråft illojal når Nav kalte permisjon for supsenjon.Det oppveier alt ! Da hadde Laila rett til og bringe Nav i vanry. Så dette er garrantert forfølgelse fårdi Laila er direkte etter kommer av Odins datter Orlov.

    Staten er liv redd henner. Akkurat såm Laila sier.

    Pasta og jussen, klapp, klapp, klapp
    Pizza og jussen, klapp, klapp, klapp
    Fakta og jusen, klapp, klapp, klapp

    Liker

  15. Å lese det du la ut på nettet på en åpen facebook-profil er ikke stalking. Da kan aldri den merkelige forklaringen med at du skulle lokke fram noen vurderes som et varsel siden de som leste ikke gjorde noe galt. Du kunne like gjerne lokket fram de som leser Dagbladet på nett, men dette skjønner du åpenbart ikke.

    Hvis det stemmer at politiet har brølt til deg så sier det alt om hvordan du framsto da du skulle anmelde din leder. Synes i grunnen brøling var en lett utvei for deg. Å prøve å dra politiet inn i en arbeidskonflikt, eller mulig innbilt sådan bør føre til en reaksjon. Det er i beste fall misbruk av politiets tid.

    «Klart det ville svekke kongens rolle og betydning om det ble kjent at det fantes ekte etniske etterkommere etter konger!»

    Mener du at det ikke er kjent i samfunnet?

    Liker

  16. «For å være jurist og til og med tidligere har vært tillitsvalgt er du helt uvirkelig dårlig realitetsorientert. Du la ut om ting som rett og slett ikke hadde noe med ditt forhold til kolleger og ledelse og gjøre å så skal de som leser spørre hvorfor du er sint for så å finne årsaken i helt urimelig og lovlig behandling av deg på jobben? Alle har spurt seg hvorfor du gjorde og gjør som du gjør og den eneste mulige forklaringen er innenfor helsevesenets ansvarsområde. Selv om noe i teorien hadde dekket seg under varsling eller berettiget harme er det andre totalt irrelevante ting der. Du mener altså at ditt mål helliger alt du skrev på nettet og at det aldri skulle hatt konsekvenser for deg?»

    Jeg har sagt det var for å lokke ut de som går etter meg! Hvorfor skulle kolleger som aldri snakket med meg lese min fb? Hvorfor skulle folk ellers lese min fb da jeg ikke har venner eller mann? Jeg kan ikke se noen annen grunn enn at det var for å finne noe å ta meg for og det stemte jo!

    Det var vel andre ting jeg skrev og der jeg var virkelig sint som de burd espurt seg om hvorfor da! De burde jo ha sett at de dokumtene jeg la ut viste lovbrudd! De var kun opptatt av at det skulle man ikke gjøre!

    Hvordan kan man høre på folk som ikke engang ser lovbrudd?

    Og hvordan kan man redde eget liv og helse når det det de som går etter en som er ens ledere og kolleger og selvagt vil gjøre at for å skjule det?

    Hvor skulle jeg gått når alle gav faen og ingen hørte på meg! Politeit brølt jo til meg da jeg ville anmelde avd.dir. og nektet meg det! Hva er det for opptreden? Hvorfor anser de seg selv hevet ove andre og der de kan brøle når man kommer? De er jo faen meg sinnsyke!
    Mine varslinger gav de faen i også og der de bare trodde på det leder jeg varslet om sa uten å sjekke noe. Det er jo helt absurd!

    Det er helt ubegripelig at du ikke skjønner konsekvensene når ens ledere og kolleger gir faen i jussen og fakta og lyver! Og der ingen sjekker noe som helst!

    Ja, da er alt tillat om man skal redde eget liv! Det sier seg selv!

    «Tror du det er unormalt at kolleger snakker om andres lønn? Hvis du alltid har vært direkte uvenner med de du har jobbet med så kan du kanskje tro det er riktig, men det er det altså ikke.»

    Her snakket de altså om det i det åpne kontorlandskapet og jeg har sagt i hvilken kontekst det ble sagt. Det at jeg skrev det gjorde ihvertfall at noen reagerte da!

    Satt de der og fulgte med på oss alle? Hvem var de? Er det arbieidsdep. selv eller hevngjerrige kollger og ledere og andre?

    Jeg hadde ikke engang nevnt etat eller navn! Men de reagerte straks de trrodde de kunne ta meg for noe. Og de skulle altså bestemme over meg og være anonyme! Uten at de hadde rett til det! De skulle også legge seg borti mitt privatliv! Om det var kolleger og ledere så var de selvsagt livredde for at noen skulle oppdage hva de drev med mot meg og de måtte stoppe dette!

    «Er ulike adferdsproblemer hos gutter noe Ap har funnet på for å «gå etter» kongelige? Hva med alle ADHD-diagnosene i USA? Frykter de også at deres konger fra vikingtiden skal styre igjen via sine gener i dagens befolkning? Det kan sies mye om hvordan ADHD og andre ting utredes og behandles, men du har ikke et eneste argument for hvorfor du tror du vet årsaken. Hvorfor kan vi ikke vi få litt fakta og dokumentasjon fra deg som ikke bare er dine egne gamle blogger?»

    Vi lever altså i et samfunn der man har valgt en konge og hans familie! Det i seg selv er meget uvanlig. Og hvorfor skulle det da ikke finnes etniske etterkommere etter konger? Klart det ville svekke kongens rolle og betydning om det ble kjent at det fantes ekte etniske etterkommere etter konger! Og da må staten ødelegge våre liv!
    Norge følger USA i ett og alt og maktpersoner i begge land gjør alt de kan for å styre et samfunn og et folk og for å gjøre seg selv rikere. Det ligger mye penger i farmasivirksomheter.
    Det er helt sykt og ondt å si at normale barn lider av noe! Det er så skrekkelig at man nesten ikke kan tro det.

    Liker

  17. «Som sagt så spiller det ingen rolle hvordan man oppfører seg! Arbeidsgvier kan da uansett ha gitt faen i jussen og fakta og ha løyet! Folk i denne staten må jo være svært dumme om det eneste de ser på er ens oppførsl og aldri spør hvorfor!»

    For å være jurist og til og med tidligere har vært tillitsvalgt er du helt uvirkelig dårlig realitetsorientert. Du la ut om ting som rett og slett ikke hadde noe med ditt forhold til kolleger og ledelse og gjøre å så skal de som leser spørre hvorfor du er sint for så å finne årsaken i helt urimelig og lovlig behandling av deg på jobben? Alle har spurt seg hvorfor du gjorde og gjør som du gjør og den eneste mulige forklaringen er innenfor helsevesenets ansvarsområde. Selv om noe i teorien hadde dekket seg under varsling eller berettiget harme er det andre totalt irrelevante ting der. Du mener altså at ditt mål helliger alt du skrev på nettet og at det aldri skulle hatt konsekvenser for deg?

    Tror du det er unormalt at kolleger snakker om andres lønn? Hvis du alltid har vært direkte uvenner med de du har jobbet med så kan du kanskje tro det er riktig, men det er det altså ikke.

    Er ulike adferdsproblemer hos gutter noe Ap har funnet på for å «gå etter» kongelige? Hva med alle ADHD-diagnosene i USA? Frykter de også at deres konger fra vikingtiden skal styre igjen via sine gener i dagens befolkning? Det kan sies mye om hvordan ADHD og andre ting utredes og behandles, men du har ikke et eneste argument for hvorfor du tror du vet årsaken. Hvorfor kan vi ikke vi få litt fakta og dokumentasjon fra deg som ikke bare er dine egne gamle blogger?

    Liker

  18. De kan vel ha valgt ut flere. Men dere legger dere jo flat med en gang og tror på alt staten og myndighetene sier! Dere har ikke kompetanse til å skjønne hva som er galt eller dere er så redde eller har så mye gjeld at dere kan ikke miste deres jobber!

    Liker

  19. «Hadde du vært syk kunne de ikke sagt deg opp som de selv skriver i vedtaket. Men du motsatte deg jo enhver form for kontakt med helsevesenet og åpnet opp for avskjeden. Selv når du leste hvordan Nav behandlet saken din så tok du ikke hintet. Så du ikke at Nav sin argumentasjon nettopp ikke gikk på anonyme kilder eller at du hadde gjort en dårlig jobb etter å ha blitt lurt av kolleger? Hele avskjeden bygger på ting du innrømmer å ha lagt ut på nettet. Det er ikke en gang ting som hører til varslingen din, men som i følge deg skulle lokke ut stalkere. Du må ha sett at dette slo helt feil ut for deg, om nå strategien faktisk var å få sparken usaklig for så å cashe inn en kjempeerstatning når staten ble «knust».»

    Fordi jeg ikke led av noe så var da ikke helsevesenet relevant. Det var de som var etter meg! Og selvsagt ville de ha gjort alt for å skjule det! Det sier jo seg selv. Men da skulle de som ikke var mine ledere og kolleger ha sjekket om jussen var fulgt overfor meg da og om det de sa var sant med mer! Men det har ingen gjort! Helt utrolig. Og slik har også politiet opptrådt! Helt åpenbare lovbrudd har de gitt faen i. Og de har løyet om meg!

    Og jeg skulle altså ha hatt rettssak så skulle det blitt avdekket hva de holdt på med mot meg, men det sørget jo regjeringsadvokaten for at det ikke ble noe av da de påla meg å bruke prosessfullmektig og så ville ingen ta saken! Det kan jo være at de kvinnelige advokatene hos regjeringsadvokaten var svært dumme eller bare politisk korrekte. de løy jo også om meg!

    Og selvsagt skal jeg ha erstatning når man har en arbeidsgiver som gjør alt for å ødelegge ens liv og som gir faen i jussen og fakta og lyver! Dette er jo en skrekkstat! Man kan ikke stole på noe som blir sagt! Alle lyver! Men det er jo også klart at dette vil de gjøre alt for å skjule.

    Liker

  20. «Dette kan ikke tolkes som noe annet enn skriveriene fra en i dyp ubalanse og som utviser manglende dømmekraft. Den evinnelige historien om dette vedtaket du insisterte på som ikke ville gi mening for klienten bare viser at du var totalt rigid allerede da. Det viser at du var ute av stand til å vise noen form for dømmekraft. Kanskje det er et byråkratisk ideal å sende ut ting som ikke gir mening for den som mottar det og samtidig ikke være mottagelig for veiledning fra andre som vet bedre?»

    Du skjønner altså ikke at vi har et lovverk å følge? Du mener at man som ansatt i staten kan velge når man bruker saksbehandlingsreglene og der vi også skal vurere folks mentale helse?
    Det er også slik politiet holder på!

    Det viser en stat som er i fullstendig fallit. Der dumme eller svært onde mennesker har kommet inn! Det er kanskje AP folk eller homofile som står bak? Der vi ikke lenger er en rettstat der lovverket følges og der de generelle saksbehandlingsreglene følges overfor alle! Dette er svært farlig for folks rettssikkerhet!

    Liker

  21. «Du har jo lagt ut vedtaket om avskjed så alle kan lese. Du fremstiller det slik at du fikk avskjed på grunn av uttalelsene om AP/Sv-damer og det er feil. De er listet opp som et av eksemplene på din vurderingssvikt. Et annet er der du navngir to menn og klager over utroskap/liten snopp. Du HATER med 20 utropstegn de som leser din åpne facebook. Du lurer på om dine kolleger har forsøkt å drepe deg. Navngir to Nav-kontor som de verste i Norge. Langer ut mot barnevernet og muslimer generelt. Skriver rett ut at du gir blanke f. i hele etaten og kaller det en verna bedrift. Siden du jobbet i Nav så er det gravende i seg selv bare det at du anser en vernet bedrift for å være noe negativt. Du spør deg selv om Ap-medlemmer o….. mens de ser på dine korte kjoler. Hvor var varslingen i alt dette?»

    Det er listet opp som noe jeg skrev på fb ja men det er har altså ingenting i en avskjed å gjøre! Fordi ansattes politiske meninger har da ikke arbeidsgiver noe med! Det er jo ulovlig å legge vekt på. Og så lenge det er listet opp så har det betydning for avskjeden! Det har da ingenting med vurderingsvikt å gjøre! Jeg mener at damer som stemmer på AP/SV er svært dumme og at de da selv legger opp til at landet blir en lslamsk stat en gang i fremtiden!

    Det var for å provosere og få ut de som var etter meg at jeg skrev om utro menn. Det kunne være deres damer eller venner eller de selv også som var etter meg! Det var jo noen vennr av en ung mann som sendte meg stygge meldinger etterpå. Det var også noe rart at menn som jobbet i NAV sjekket meg opp og også kom løpende etter meg da jeg gikk fra utesteder.

    Hvofor skulle folk som aldri snakket med meg lese min fb? Som løy til meg og gav faen i all juss og fakta? Jeg anser ikke det som normalt! Det er noe de gjør kun for å finne noe å ta meg for.

    Jeg lurte på om kolleger ville drepe meg ja. Hvorfor skulle de ellers lyve og gi faen i jussen og fakta?

    Det var to barnevernskontor jeg mente. Jeg har da ikke hatt noe med deres andre kontor å gjøre privat! Disse tok jo meldinger de fikk fra folk i Lærdal seriøst og de støttet også at jeg led av noe da jeg hadde skrevet om menn som tvang seg hjem til meg. Med mer. De burde ha sett at det de skrev var helt usaklig og også spurt seg selv hvorfor folk i en bygd der jeg hadde bodd fulgte med på meg 8 år etter at jeg hadde flyttet! Og jeg hadde altså skrevet om det de drev med i denne bygda så det kan ha vært hevn! De fikk jo en blogg slettet. Og like etterpå dukket altså menn opp og sier de har ordre om å passe på meg. Det er jo helt absurd. Veldig rart at de ber meg være mer generell og når jeg er det så skjønner de ikke hva jeg mener.

    Muslimer får tåle kritikk som alle andre og ikke ta alt for hat selv om de selv oppdras til at det ikke er lov å kritisere islam! Det bare viser at islam er uforenlig med vestlige verdier!

    Det er vel ikke noe galt å være en verna bedrift, men en etat som ikke skal være der bør ikke være det og spesielt ikke en statlig etat !

    Man kunne altså spørre seg hvorfor de var så interessert i meg. Og jeg hadde bilder av meg i korte kjoler da.

    Jeg har da ikke sagt at dette er varsling. Dette var for å lokke ut som var etter meg. Og det viste også hva for et miljø dette var og at folk kunne være etter meg!

    Liker

  22. Og hvorfor skulle de velge ut deg blant de kolossalt mange etterkommerne? Kan det være fordi du har 10 tær?

    Du er en ubrukelig klovn og trenger behandling.

    Liker

  23. Laila Monica var like mye på bærtur da hun studerte som hun er nå, og skulle ha strøket med glans. Men det kom ordre fra øverste hold om at hun skulle bestå.

    Liker

  24. Dere nekter jo å tro at staten kan gå etter etterkommerne etter konger og dere å tro at NAV gav faen i jussen og fakta og løy selv om det fremkommer helt klart. Dere nekter å se sannheten og dere nekter å se på hva som kan være motivet. Dere nekter også å se på at staten går etter spesielt guttearvringene fra de er små og mener at barnehager og andre alltid har rett! Man sier altså at normale gutter lider avnoe eller har problemer for å ødelegge deres liv! Men det skjønner jo ikke dere da dere har fullstendig tillit til alt staten og «fagpersoner» sier.. Selv når det er bevist at AP har gått etter komunister så nekter dere å tro på det. Men det er jo klart at når ingeneting skjer dere så vil dere også nekte å tro at noe kan skje andre. Og at andre skulle være mer spesielle enn dere er selvsagt svært vondt for dere. Så derffor nekter dere å tro på det.

    Som sagt så spiller det ingen rolle hvordan man oppfører seg! Arbeidsgvier kan da uansett ha gitt faen i jussen og fakta og ha løyet! Folk i denne staten må jo være svært dumme om det eneste de ser på er ens oppførsl og aldri spør hvorfor!

    Jeg skrev vel om det som var sant da og der de kke kunne si at jeg løy. Kolleger har da vel ingeneting med å snakke om hvem som fortjener lønnsforhøyelse eller ikke og der de altså aldri sjekket i lovverket selv og gav faen i å sjekke saker når jeg ba de om det med mer og der de mener at de fortjener høyere lønn og noen av de var også rådgivere og hadde allerede høyere lønn, mens jeg som som oftst hadde spesielle saker som klagesaker ikke fortjente det og der jeg sjekket lovverket og mange av klagesakene var svært krevende og der jeg heller ikke kunne spørre kolleger om noe da de gjerne løy og jeg hadde lavest lønn på avdelingen!

    Det kunne jo være de utro mennene eller deres damer eller venner som var ute etter meg da og som varslet NAV! De kunne også være venner med kolleger av meg.

    Jeg har jo ikke fått rettferdighet, jeg har ikke fått ut sannheten så da fortsetter jeg å skrive om de! Dette kan være svært farlige mennesker som kan ødelegge andres liv og det kan også være en stat som går etter mennesker fordi de er av visse slekter og det er selvsagt svært alvorlig!

    Liker

  25. Du har jo lagt ut vedtaket om avskjed så alle kan lese. Du fremstiller det slik at du fikk avskjed på grunn av uttalelsene om AP/Sv-damer og det er feil. De er listet opp som et av eksemplene på din vurderingssvikt. Et annet er der du navngir to menn og klager over utroskap/liten snopp. Du HATER med 20 utropstegn de som leser din åpne facebook. Du lurer på om dine kolleger har forsøkt å drepe deg. Navngir to Nav-kontor som de verste i Norge. Langer ut mot barnevernet og muslimer generelt. Skriver rett ut at du gir blanke f. i hele etaten og kaller det en verna bedrift. Siden du jobbet i Nav så er det gravende i seg selv bare det at du anser en vernet bedrift for å være noe negativt. Du spør deg selv om Ap-medlemmer o….. mens de ser på dine korte kjoler. Hvor var varslingen i alt dette?

    Dette kan ikke tolkes som noe annet enn skriveriene fra en i dyp ubalanse og som utviser manglende dømmekraft. Den evinnelige historien om dette vedtaket du insisterte på som ikke ville gi mening for klienten bare viser at du var totalt rigid allerede da. Det viser at du var ute av stand til å vise noen form for dømmekraft. Kanskje det er et byråkratisk ideal å sende ut ting som ikke gir mening for den som mottar det og samtidig ikke være mottagelig for veiledning fra andre som vet bedre?

    Hadde du vært syk kunne de ikke sagt deg opp som de selv skriver i vedtaket. Men du motsatte deg jo enhver form for kontakt med helsevesenet og åpnet opp for avskjeden. Selv når du leste hvordan Nav behandlet saken din så tok du ikke hintet. Så du ikke at Nav sin argumentasjon nettopp ikke gikk på anonyme kilder eller at du hadde gjort en dårlig jobb etter å ha blitt lurt av kolleger? Hele avskjeden bygger på ting du innrømmer å ha lagt ut på nettet. Det er ikke en gang ting som hører til varslingen din, men som i følge deg skulle lokke ut stalkere. Du må ha sett at dette slo helt feil ut for deg, om nå strategien faktisk var å få sparken usaklig for så å cashe inn en kjempeerstatning når staten ble «knust».

    Liker

  26. «Og for at de ikke skulle si at vi var gode venner om de fant på ting mot meg eller kunne ha drept meg også så måtte jeg skrive slik at ingen trodde vi var venner.»

    Venter du at noen skal noe av det du sier seriøst etter en slik uttalelse? Jobbet Nav for kongehuset, de homofile eller Ap? Eller leide Ap inn Nav for å ta deg slik at kongehuset ikke skulle avsløres?

    «Og da var det bare å kjøre på så jeg fikk sparken og dermed rettssak!»

    Hvorfor skulle noen høre på deg når du med overlegg valgte å ødelegge for deg selv? Hvordan skal kommentarer om manglende lønnspålegg med ren utskjelling av kolleger (som ikke fastsetter din lønn) og utro menn på byen dokumentere at Nav systematisk var ute etter deg? Du oppnådde at du slapp å jobbe noe mer, det skal du ha. Men siden du bare fortsetter rallingen så var det vel ikke bare for å miste jobben vel?

    Liker

  27. «Du hevder at du ble avskjediget for å si at Ap/SV-damer er dumme. Dokumentasjonen du selv har lagt ut viser at det ikke stemmer. Men det er bra at du nå innrømmer at alt du skrev på nettet, og dermed ble avskjediget for, ikke var varsling. Det finnes paragrafer for varsling, men det finnes ingen paragraf for å gå fri for konsekvenser av handlinger som «skal lokke ut de som følger med på meg». Om noe så dokumenterer en slik uttalelse av de som varsler om deg har en bunnsolid sak.»

    Jo, dokumentasjon viser det. De skriver at jeg har skrevet om damer som stemmer på AP/SV! Det har da ingenting i en avskjedsak å gjøre!

    Jeg har da ikke sagt at alt jeg skrev på nettet ikke var varsling. Jeg skrev at når det man legger ut viser lobrudd, og løgner og ikke bygger på fakta så er det varsling! At folk gir faen og bare mener at det må man ikke legge ut viser at de er dumme som brød eller rett og slett onde!

    Når man nekter å oppgi lovhjemler for å nekte en innsyn så har man selvsagt lov til å reagere! Da er man farlig! Da gir man faen i jussen!

    Og jgen så må det vurderes om det vat varsling. Enhver klage på en asnatt er ikke varsling. Og man må selvsagt undersøke om det man sier er sant og om man har varslet med mer.

    «Snoppestørrelse hos navngitte har altså ikke noe med varsling å gjøre.» At mine ledere vektlegger at mannlige NAV ledere har sjekket opp meg på byen kan da ikke jeg noe for.

    «Du sier videre at dersom din sak ikke vurderes som varsling så har vi ingen stat? Norge var altså ingen stat før vi fikk lovverk om varsling? Dreier verden seg rundt akkurat deg? OK, dumt spørsmål siden du mener at du er forfulgt siden staten vil implodere om du krever tronen fordi du som alle andre er i slekt med folk som har levd i Norge før. Så verden dreier seg åpenbart om deg.»

    Jeg sier at dersom lovverket ikke følges av noen etater så har vi ingen stat! Og nei, dere har ikke alle et slektstre etter HH. Så lenge jeg er den eneste som state går etter så må det være noe spesielt med meg ja.

    «Du har selv lagt ut referater fra samtaler der kolleger hadde bemerkninger til hvordan du utførte jobben. Mener at det eldste var fra 2010 og der var dere i grunnen ganske enige og du sa at du skulle skjerpe deg. Neste runde var mye verre og da kranglet du med flere om både om denne påståtte slettingen av en sak som overhodet ikke er sletting og at du prøvde å presse gjennom et vedtak ingen andre var enig i.»

    Jeg sa meg vel enig da jeg ikke gadd å lage bråk og jeg hadde ikke fått kontradiksjon.
    Jeg skjønner ikke hva du mener med resten og hva du snakker om. Fagansvarlig ba meg skrive et brev til en bruker der jeg hadde sendt ut vedtak til kontroll. Det betyr at vedtaket da ville blitt slettet! Man sletter ikke vedtak eller søknad. Og det selv om man får avslag for 3 gang. Det er kke vår jobb å vurdere hva en bruker forstår eller ikke og ihvertfall ikke etter 8 måneder. Et brev tar mye lenger tid også. Så det var bare for å lage herk at hun sa det. Og etterpå ville alle trodd at jeg hadde gitt faen i lovverket og så hadde jeg fått enda en anmerkning.
    Og hvilket vedtak presset jeg gjennom? Det samme?

    «Du har selv lagt ut referater fra samtaler der kolleger hadde bemerkninger til hvordan du utførte jobben. Mener at det eldste var fra 2010 og der var dere i grunnen ganske enige og du sa at du skulle skjerpe deg. Neste runde var mye verre og da kranglet du med flere om både om denne påståtte slettingen av en sak som overhodet ikke er sletting og at du prøvde å presse gjennom et vedtak ingen andre var enig i.»

    Hvor har du det fra at det de sier om meg stemmer da? Hvor har de brukt f.eks lovhjemler? Det er jo masse løgner her, usakligheter og lovbrudd med mer.

    Du mener at når de sier noe så er det dokumentert?

    Jeg begriper ikke hva du mener.

    Liker

  28. Må ile til og si at jeg er enig med Laila i alt. Uansett hvor tullete hun er. Ta høyde for at jeg er på reseptbelagte piller.

    mvh Pillevrak

    Liker

  29. Du hevder at du ble avskjediget for å si at Ap/SV-damer er dumme. Dokumentasjonen du selv har lagt ut viser at det ikke stemmer. Men det er bra at du nå innrømmer at alt du skrev på nettet, og dermed ble avskjediget for, ikke var varsling. Det finnes paragrafer for varsling, men det finnes ingen paragraf for å gå fri for konsekvenser av handlinger som «skal lokke ut de som følger med på meg». Om noe så dokumenterer en slik uttalelse av de som varsler om deg har en bunnsolid sak.

    Snoppestørrelse hos navngitte har altså ikke noe med varsling å gjøre.

    Du sier videre at dersom din sak ikke vurderes som varsling så har vi ingen stat? Norge var altså ingen stat før vi fikk lovverk om varsling? Dreier verden seg rundt akkurat deg? OK, dumt spørsmål siden du mener at du er forfulgt siden staten vil implodere om du krever tronen fordi du som alle andre er i slekt med folk som har levd i Norge før. Så verden dreier seg åpenbart om deg.

    Du har selv lagt ut referater fra samtaler der kolleger hadde bemerkninger til hvordan du utførte jobben. Mener at det eldste var fra 2010 og der var dere i grunnen ganske enige og du sa at du skulle skjerpe deg. Neste runde var mye verre og da kranglet du med flere om både om denne påståtte slettingen av en sak som overhodet ikke er sletting og at du prøvde å presse gjennom et vedtak ingen andre var enig i.

    Du snakker hele tiden om at andre støttes. Dersom noen sier noe om deg som er negativt og sant så betyr det ingenting hvem som sier det. Det er ikke slik at saken mot deg bygger på løgner. Over her har du lagt ut link til vedtaket om avskjed. Det nevner ikke noen udokumenterte påstander. Det er ikke nevnt noe om at du utførte dine oppgaver dårlig. Det sier ikke at du sjekket saker du ikke skulle sjekke slik din eks påstår. Dersom de absolutt ville si deg opp for enhver pris så ville de fabrikkert ting som ikke var sanne om deg. Problemet ditt er at du har dokumentert at alt som Nav brukte mot deg faktisk stemmer.

    Alt som står i vedtakene er dokumentert, både av deg og av Nav.

    Liker

  30. Mange mener at Arbeiderpartiet vil bryte ned nasjonalstaten. De avkristner Norge, går i ledtog med islamister og importerer muslimer til landet for å sanke stemmer. Noen tror at Ap ble styrt av kommunistene i Moskva gjennom hele etterkrigstiden, og fortsatt styres fra Kreml.

    Akkurat det siste liker nok Laila Monica som den Putin apolegisten hun er.

    Liker

  31. Jeg skjønner at det er vanskelig for Ap folk å skjønne at ikke alle er
    roboter som de!

    Man kan da ikke legge til grunn at noen er psykisk syke før man ser på hvorfor de reagerer! Og om ens arbeidsgiver gir fullstendig faen i å følge lovverket og i fakta og der de lyver så er det helt rasjonelt å bli ganske så rasende!

    Liker

  32. «Ja, dere godtar om jeg skriver det dere liker. Ellers godtar dere ikke noe.»

    Det stemmer ikke. Det aller meste av det du skriver er stygt skjemmet av din elendige mentale tilstand (eller det må være idioti). Sier man seg enig, diskrediterer man seg selv. Man idioterklærer seg selv.

    Når du en sjeldent gang har rett, vil det naturligvis bli påskjønnet. 🙂

    Men du som er så elevert og kunnskapsrik. Vet du hvem «Den evige Kjær» egentlig er ?

    Nei, det gjør du selvfølgelig ikke. Mannen bak – en nordisk gigant – har du aldri hørt om.

    Liker

  33. Jeg tror du sammenblander varsling og det at jeg ville lokke ut de som fulgte med på meg.

    Når man legger ut dokumenter som viser at en etat gir faen i jussen og fakta og lyver så er det selvsagt varsling! Hvis ingen ser det så har de alle svært lav kompetanse og vi kan da ikke kalles en stat.

    Jeg mistenker jo at det er folk som hadde med barnevernet eller de i Lærdal å gjøre som også kan ha spredt rykter om meg i NAV eller klaget på meg med mer.

    Hvilket referat sikter du til mht feil? Når man lyver til en kollega så har de jo et mål med det! Og jeg ble innkalt for den minste ting og jeg fikk aldri kontradiksjon! Det betyr at de alltid anså meg som skyldig. Og jeg hadde altså også blitt innkalt fordi jeg hadde flere feil enn de andre der tidligere. Men det kan jo ha vært de som løy til meg da!

    Etterhvert som jeg fikk mer kompetanse og turde å si de imot så kan de ha bestemt seg for å gå etter meg på andre måter. Jeg ble altså dopet ned på Smuget da jeg møtte den voldelige eksen og der jobbet ei fra NAV. Og det er noe rart å støtte en eks som klager på en! Og der de ikke ville fortelle meg hvem han var eller hva saken dreide seg om engang og der altså også avd. dir Szulist etterpå løy om at jeg hadde truet han da jeg varslet om dette møtet og også andre møter der jeg aldri fikk kontradiksjon.

    Og igjen så har du altså ikke skjønt at ingen hørte på meg!!! Hvilken hjelp skulle det ha vært for meg å vise til lovdata med mer? De gav altså faen i alt jeg sa!!!

    Avd. leder Szulist sa da til psykiater at jeg hadde endret meg 2-3 år før jeg ble sendt han. Og det var da jeg fikk en dødelig lungesykdom og da menn tvang seg hjem til meg. De trodde kanskje jeg var gal fordi jeg var svimmel? Og de har altså da lagt seg borti mitt privatliv ved å nevne disse tidspunktene. For jeg endret meg ikke på jobb!

    Som sagt så ønsker disse folka det verste for meg så de får bare tilbake med samme mynt.

    Jeg skriver vel om forskjellige ting da. Og de skulle altså ikke få gleden av å si at vi var venner om noe hendte meg!

    Liker

  34. «Nei, jeg var ikke psykisk syk!»

    Alternativet er at du var komplett idiot.

    Saken er at psykisk sykdom må legges til grunn. Den saken er oppe og avgjort. Det er ikke gjenstand for diskusjon.

    Det er bare du i denne verden som ikke forstår dette åpenbare faktum. Alle andre vet det.

    Vet broren din det også ? På bildene ser han ikke ut som den som satt på forreste rad i matte-timene. For å si det sånn. Så mulig han ikke har skjønt det.

    Liker

  35. Nei. min sønn hadde ingen utfordringer. Barn står ikke på stedet hvil. Man kan ikke hause opp enhver bekymring. Man må ikke være perfekt! De bare fant på ting om min sønn for å få ekstra ansatte og midler.

    De kunne jo ikke engang svare meg når jeg spurte de om noe og bare skrev at jeg hadde krenket de faglig og personlig.
    De valgte ut min sønn da jeg kom utenfra og var alenemor og virket sjenert og stille av meg! De trodde vel at jeg som alenemor var vanskeligstilt og at jeg hadde flyttet fra min sønns far pga at jeg led av noe psykisk! Det trodde jeg var lett å lure!

    De trodde de levde i verdens beste bygd og at de var verdens mest kompetente mennesker. De hater Oslofolk som de tror er skikkelig fæle mennesker. De trodde at det var alles drøm å leve der og at man bare ville la de bruke ens barn om de ønsket det.

    Skjønner du virkelig ikke at man kan misbruke ordet «bekymret»? Eller du kjenner vel de og støtter de uansett eller du mener at barnevernet alltid har rett.

    Jeg kunne da ikke be om hjelp fra folk som gav faen i juss og fakta og løy! Sånne kjerringer som tror de er så perfekte selv og liker at andre er trengende, mens de selv egentlig ikke har kompetanse på noe.

    Jeg snakket med helsesøster der og hun anbefalte krisesenter og kjørte meg og min sønn til Florø.
    Men jeg angret og kom tilbake døgnet etter.

    Det er vel mer du som ikke tar inn over deg fakta når du påstår at de løy for lite. Du kan da vel ikke skylde på meg for ulogiske vurderinger. Fakta er at det ikke var noen barnevernsak da man ikke kan tvinge noen å bo et sted! Det er kun domstolen som kan bestemme i en barnefordelingsak! Det har da ikke barnevernet noe med! Så da var det de skrev også bare tull og trakassering av meg!

    Liker

  36. Undersøke saken ja, skulle de undersøke størrelsen på snoppen til han du la ut navnet på? For å se om du hadde rett? En som ikke en gang jobbet sammen med deg. Selv ikke du kan innbille deg at det var et forsøk på varsling.
    Hvorfor skrev du om saken med paranoide vrangforestillinger og linket det til ditt syn på barnevernet? Hvordan er det en varsling om at noe er feil på jobben din?

    Du hadde ikke mange feil på jobben din. Referatet du har lagt ut viser at de kokte ned til ganske få og ubetydelige ting. Det var overhodet ikke i nærheten av få noen virkelige negative konsekvenser for deg på jobben. Dersom det var mye du gjorde feil så ville referatet ha vist det, men det gjør det ikke.

    Voldelig eks? Innelåsing og utelåsing? Fremdeles null relasjon til at du tror noen lurer deg på jobb. du har vel tilgang til Lovdata som alle andre? Hvem du enten tar med deg eller som henger seg på deg hjem fra byen har ikke noe med jobben å gjøre (med mindre du står i med lederne dine). Å hevde noe annet gir bare grobunn for bekymring rundt din velferd.

    Du ønsker det smeller bomber i nærheten av Ap/Sv-kvinner. En normal person ville si det er hatefullt.

    «Retten ville da aldri ha dømt i min disfavør da NAV aldri noen gang fulgte jussen overfor meg og der de gav faen i all fakta og løy og der de bl.a aldri gav meg kontradiksjon heller.»

    Så det er helt OK å vrøvle i vei om totalt urelaterte ting på nettet fordi dine ledere og kolleger er så onde mot deg? Det vurderes som varsling på forhold på jobben?

    Liker

  37. At jeg ikke svarer på alt dere kommer med av vissvass betyr ikke at jeg er enig med dere!

    Nei, jeg var ikke psykisk syk! Det var mine ledere og kolleger som gikk etter meg! Og da de altså også støttet anonyme som klagde på meg så fikk jeg nok og skjønte at de var farlige! Da var det bare å kjøre på og skrive om de og legge ut alle deres lovbrudd! Men det har jo ingen sett på. Det eneste de ser er at jeg har lagt ut ting om de og der de gir faen i alle åpenbare lovbrudd mot meg!

    Min plan var å få en rettsak så man ville se at de aldri fulgte jussen eller brydde seg om fakta og der de løy og at de både hadde gjort det mens jeg jobbet der og under avskjedsprosessen!

    Liker

  38. Du har lagt ut barnevernets referat fra møte etter bekymringsmeldingen som kom. Orker ikke prøve å finne det igjen engang siden denne siden ikke har noen struktur.
    Din sønn ble beskrevet til å ha flere utfordringer som du var den eneste som ikke innså var der. Det betyr ikke at de ikke var der og at alle var i mot deg. Dersom det er din første reaksjon er det alene grunn til bekymring. Hvis det var tungt for deg å bo der alene så var det en gylden anledning til å få hjelp. Barnevernet var åpenbart bekymret for situasjonen både da og senere.

    Du kommer ikke med noen grunner for hvorfor de skulle fabrikkere en slik bekymring. Dersom ditt eneste argument er at de snek seg til en handletur til Oslo etter at du flyttet så var det en voldsom plan for å sikre seg noen hundrelapper ekstra. Eller skulle de beskytte hverandre for unødvendige tiltak de satte i gang nettopp for å beskytte hverandre? Logikk er ikke din sterke side.

    Liker

  39. Mine ledrere og kolleger kan da vel ha gått etter meg fordi om jeg gikk berserk på facebook!

    Jeg har sagt jeg kun hadde et valg, å redde eget liv og bevare min helse! Da de altså aldri hørte på meg, og gav faen i all juss og fakta og løy! Spesielt avd. dir. Szulist og avd.leder Kagnes og fagansvarlig Østli var de som var etter meg!
    Og for at de ikke skulle si at vi var gode venner om de fant på ting mot meg eller kunne ha drept meg også så måtte jeg skrive slik at ingen trodde vi var venner.

    Jeg har også sagt at da avd.leder Hopland støttet anonyme som klagde på min facebook så skjønte jeg at de enten hadde så lav kompetanse på juss at de var farlige eller at de samarbeidet med de. Og da var det bare å kjøre på så jeg fikk sparken og dermed rettssak!

    Liker

  40. F.eks så kunne det være de som løy til meg om regelverket som klagde på meg! Først fikk de meg altså til å gjøre feil og deretter klagde de på meg når jeg gjorde som de sa. Eller de kunne si at jeg hadde gjort feil når jeg ikke hadde det og der de krysset av for det i loggen og der jeg så ble innkalt. For det hadde jeg opplevd, at jeg ble innkalt da de mente jeg hadde så mange feil.

    Det spiller da vel ingen rolle hvorfor jeg ville vite deres navn heller. Har man ikke hjemmel for å nekte meg innsyn så har man ikke det og må da fortelle meg hvem de var!

    De løy ikke om at jeg hadde skrevet om de, men var det galt det jeg skrev om de da? Hvis de oppfører seg som dritt så betyr da ikke det at de har lov til å fortsette med det og at det skal holdes skjult for omverden. Da får de undersøke saken da!
    Og jeg hadde ikke nevnt etat eller navn på det første jeg skrev så da var det ingen utenfor som visste hvem dette var!

    Og jeg har sagt jeg skulle lokke ut de som var etter meg! Jeg hadde altså opplevd en voldelig eks som klagde på meg og som de støttet, jeg hadde blitt utelåst og innelåst og menn hadde tvunget seg hjem til meg!

    Når man ikke lenger får jobb så må man bruke opp formuen man har før man havner på sosialen uansett! Om man da velger å bruke de på rettssak har da ikke dere noe med! Pengene ble altså tapt uansett. Og det verste er at de som var etter meg altså kom unna da det jo ikke ble rettssak. Så vanvittig onde mennesker skulle ha fått sin straff!

    Retten ville da aldri ha dømt i min disfavør da NAV aldri noen gang fulgte jussen overfor meg og der de gav faen i all fakta og løy og der de bl.a aldri gav meg kontradiksjon heller.

    Jeg skriver vel om andre ting enn kun NAV også.

    Jeg har da aldri skrevet noe hatefullt mot muslimer. Og heller ikke AP.
    Det er en kjensgjerning at islam er det motsatte av kristendommen og at Norge ikke hadde vært det vi kjenner om Islam hadde vært statsreligion! Islam anser jeg som svær farlig for vestlige mennesker. Det er da bare å se på hvordan det er i islamske land og det er altså de som kommer hit. Men når man fortsatt følger den religionen som ens eget hjemland følger og som lovgivningen der bygger på her så betyr det at de vil ha det samme her! Da burde de faktisk ikke bo her og ødelegge livet til oss andre! Men de bruker krenkekortet og kaller alle rasister om man sier sannheten og fakta om de. De tror faktisk at de vil få det samme gode samfunnet som vi har om de tar over!

    Og AP sier jeg bare sannheten om! Dette er folk som behandler andre som dritt om de ikke slikker de oppetter ryggen og som overhodet ikke har respekt for andre mennesker og de gir faen i juss og fakta og de lyver! De bruker mennesker for å tjene penger!

    Liker

  41. «Så ingenting av det jeg skriver vil dere ta til dere eller godta!»

    Jo. Det vil vi. De sjeldne gangene du sier noe som virker fornuftig, sannsynlig og logisk. Men det er rett nok kun unntaksvis. Stort sett kommer du med rent vrøvl og regulært pølsevev. Så usannsynlig og spekulativt at man ikke vet om man skal le eller gråte. Og som ingen vil tro deg på.

    Men når du sier at du i realiteten hadde valget mellom sparken og psykiatri, så tror vi deg.

    Da hadde du garantert rett.

    At du nå nekter for å ha sagt det, møtes med et skuldertrekk. «Det er sånn Laila er», liksom.

    Liker

  42. Så en ledere og kolleger kan altså lyve til en og gi faen i juss og fakta og der ingen bryr seg? Der det ikke finnes noen steder man kan gå så de sjekker dette? For de gir jo faen i ens varslinger! De bare tror på det ens leder sier og sjekker ikke det hun sier er sant!

    Hva gjør man da?

    Dere er kun opptatt av oppførsel, ikke av juss eller fakta! Jussen skal følges uansett oppførsel! Det har ingenting med saken å gjøre hvordan man opptrer! Når ingen hører på en, også når man er rolig og fattet, så spiller det da ingen rolle hvordan man opptrer! De har bestemt seg for å gi faen i alt en sier og ikke høre på en uansett! Det er kun AP folk og homofile som har rett i alt de sier.

    Norge består av etater som er fullstendig idiotiske og vernede bedrifter!

    Dere jobber kun for å redde skinnet til de jeg skriver om. Så ingenting av det jeg skriver vil dere ta til dere eller godta!

    Liker

  43. Hvilket referat snakker du om? Hvilke utfordringer skulle jeg ha hatt?

    Min utfordring var at jeg bodde der helt alene uten støtte fra noen og der de alle støttet min sønns far! De gav faen i at jeg bodde der alene og måtte takle og fikse ting alene, mens de selv hadde hele slekta si der og fikk hjelp til alt.

    De fremstilte meg alltid mest mulig negativt. Min sønn spiste ikke når han var hos meg nærmest og det var ikke noe moro hos meg. Mens hos min sønns far så spiste han bra og der var alt så flott. Han bodde jo på gård da og det var vel langt mer interessant enn hos meg!

    Og barnevernet skrev da de sendte melding til Oslo etter at jeg hadde flyttet at jeg så redd ut! Og da mente de åpenbart at jeg hadde en psykisk sykdom da! At man kan se redd ut når man har med så inkompetente mennesker å gjøre falt de visst ikke inn! Men når man selv er sadist og psykopat så vil man selvsagt bruke det mot en også!

    Dette er jo mennesker som anser seg høyt hevet over andre og der de bruker andre mennesker for egen vinnings skyld. For å få penger. De driter da i konsekvenser for andre mennsker og om de havner i systemet basert på deres løgner!

    En løgn er en løgn uansett om den er liten eller stor og det er svært ille når man lyver for å få foreldre til å si ja til tiltak!

    Folk har alt for stor tro på rettssystemet. Retten kan kun vurdere om saksbehandlingsreglene er fulgt, ikke såkalte fagpersoners skjønn.

    I mitt tilfelle ville barnevernet ha løyet om meg for å skjule at de dro på shopping på barnevernets budsjett da de besøkte meg da jeg bodde i Oslo og for å skjule at de gav faen i all juss og fakta og kun støttet de som hadde meldt meg til de da de var venner og beskyttet hverandre! Eller det kan ha vært verre ting de drev med! Og der de skulle ta meg fordi jeg hadde dratt med min sønn!

    Liker

  44. «Dere er altså så dumme at dere klarer ikke engang å lese en setning og langt mindre skjønne at det kan finnes flere tolkninger enn den ene dere har i hodet!»

    Den umiddelbare og direkte forståelsen av det du skrev, var at du oppfattet situasjonen slik at du hadde valget mellom sparken og psykiatri.

    Den gang ble det på bloggen påpekt at når du valgte sparken, var det for din egen del det helt klart minst gunstige alternativet. Og det ble godt begrunnet. Uten at du tok til motmæle.

    Det er dessuten overveiende sannsynlig at du rent faktisk kun hadde valget mellom psykiatri og oppsigelse.

    Nav visste med 100 % sikkerhet at du var psykisk syk og dermed ikke kunne stå i stillingen. Og de forsto høyst sannsynlig at sykdommen var årsaken til din (selv-destruktive og hodeløse) adferd på Facebook.

    Nav hadde da kun en eneste mulighet etter boken: Tilby deg hjelp gjennom helsevesenet. Og nektet du det, hadde de ikke annet valg enn å ty til oppsigelse.

    Så det er umulig for deg å vri deg unna dette. Nok en gang står logikk og fornuft i veien for din versjon. Men det pleier jo ikke å stanse deg fra å forsøke.

    Liker

  45. «Hva så? Det betyr da vel ikke at jeg valgte sparken for å ikke havne i psykiatrien!

    Dere er altså så dumme at dere klarer ikke engang å lese en setning og langt mindre skjønne at det kan finnes flere tolkninger enn den ene dere har i hodet!»

    Ok. Du velger å går tilbake på det du har sagt tidligere. Du hadde ikke valget mellom sparken og psykiatrisk utredning (eller tvangsinnleggelse som du kalte det den gang).

    Da må du komme med en ny forklaring på hvorfor du var så ubegripelig dum at du stelte deg slik at Nav fikk en 100 % skuddsikker sak mot deg og som gjorde det umulig for deg å få fremmet noen sak mot dem. Det var jo det absolutt dummeste du kunne gjort.

    Så kan du heller nekte for den forklaringen senere når vi har plukket fra hverandre den. Men du kommer vel helst lang, usammenhengende og totalt uforståelig tirade.

    Det er jo en av dine klønete taktikker når vi setter deg fast.

    Et lite tips: Dersom du ikke gjorde som du gjorde fordi du med meget god grunn fryktet psykiatrien, er den eneste logiske forklaringen at du feilbedømte situasjonen totalt. Men det vil jo du aldri innrømme.

    Så nå må du i tenkeboksen for å klekke ut en ny løgn. Lykke til.

    Liker

  46. Det med at de som klaget var anonyme; hva så? Løy de om hva du gjorde? Ser ikke at du noen gang har hevdet at du var hacket, du innrømmer at det var du som la ut alt som på din facebook-profil. Hva skal du så med navnene på de som klaget? Legge dem også ut på nett som hevn?

    Du skal være inderlig glad for at du ikke fikk den rettsaken du har etterlyst. For det første ville den kostet deg mange penger som du like godt kunne spylt ned i dass eller gjort opp i ovnen med. Ved å brenne dem fikk du i hvert fall varmen mens de brant. For det andre så ville en slik sak dratt fram alt du gjorde og det ville blitt vurdert av retten. Du tror at det ville være til fordel for deg, i hvert fall sier du det til oss. Men når retten hadde dømt i favør av Nav så ville du bare hatt flere navn å legge ut på nettet som dine fiender. En slik sak ville nok også blitt omtalt i media som en sak til skrekk og advarsel for den som irriterer seg over arbeidsgiveren sin. Om en slik irritasjon er berettiget av en viss art har ingen betydning siden det ikke er noen forhold i din sak som en gang har en fjern likhet med varsling. En ekte varsler ville heller ikke sluppet unna med å spre generelt hat mot muslimer og Ap/SV eller noe av det andre du gjorde siden det ikke har noe med varsling å gjøre.

    Liker

  47. «Men hva får dere til å tro at dere har kompetanse her da?»

    Ja, det skal jeg fortelle deg. Vi – som alle andre – vet med 100 % sikkerhet, at du er psykisk syk. Du beviser det daglig. Og bevisene er så overbevisende og ugjendrivelige at vi derfor trygt kan legge det til grunn.

    Og når det legges til grunn, er det som har skjedd deg logisk, sammenhengende, sannsynlig og høyst forståelig.

    Din forklaring er verken logisk, sammenhengende, sannsynlig eller høyst forståelig. Den er det stikk motsatte. Og derfor er det ingen som tror deg.

    «Dere kommer ikke med noe juridisk, f.eks om arbeidsgiver hadde lovhjemmel til det de gjorde mot meg med mer!»

    Dette er et tilbakelagt kapittel og uinteressant å diskutere. Dessuten er en slik sak som Nav hadde mot deg ikke hjemlet i noen lov. Og det burde du nå ha oppfattet.

    Liker

  48. Du påstår igjen og igjen at andre lyver, men underbygger aldri de påstandene. Du henger deg opp i at Ullevål ikke fant finmotoriske problemer, uheldigvis for deg selv så la du ut referat fra samtalen med barnevernet. (Tenk bare på å i det hele tatt vurdere å gjøre noe sånt, langt mindre faktisk gjennomføre det. Total vurderingssvikt.) I den så står det mye om de ulike utfordringene familien hadde så hvorfor henge seg opp i noe som knapt er saken vedkommende?

    Barnevernet griper som kjent inn i langt færre saker enn de burde eller kunne gjøre. Det første de finner ut av er om saken som meldes er reell eller ikke. Dessverre så kan en slik melding brukes som et våpen mot andre i den tro at barnevernet faktisk griper inn i familier uten å ha grunnlag for det, slik du prøver å framstille det.

    Mener du forresten at retten må tro barnevernet uansett hva de sier? Hva skal vi i så fall med retten som instans? Hvilken interesse har de av å lyve om noe eller noen? Selv om du føler deg enten truffet av det eller at det var grunnleggende urettferdig så er ikke det er argument for å hevde at alt er løgn. Det er ikke er argument som fungerer i noen sammenheng, heller ikke i barnehagen. Du er en som kunne vært dekket av krem fra topp til tå samtidig som du hevdet at den bløtkaken som nå beviselig er borte fremdeles finnes der. Argumenter må altså bygge på virkeligheten, ikke bare benekte det som alle ser faktisk er virkelig.

    Liker

  49. Laila Monica løper til legen for den minste filleting, men ikke for sine alvorlige psykiske lidelser. De skal tydeligvis feies under teppet, men det finnes nok ikke et stort nok teppe til å skjule sykdommen hennes.

    Liker

  50. Hva så? Det betyr da vel ikke at jeg valgte sparken for å ikke havne i psykiatrien!

    Dere er altså så dumme at dere klarer ikke engang å lese en setning og langt mindre skjønne at det kan finnes flere tolkninger enn den ene dere har i hodet!

    Liker

  51. Men hva får dere til å tro at dere har kompetanse her da? Dere kommer ikke med noe juridisk, f.eks om arbeidsgiver hadde lovhjemmel til det de gjorde mot meg med mer!

    Dere skjønner ikke når man må ha lovhjemmel! Dere skjønner ikke hva en lov er! Dere skjønner ikke hvorfor beslutninger må ha lovhjemmel! Dere kan ingenting om jussen i arbeidslivet! Dere gir faen i løgner! Dere gir faen i fakta!

    Så jo, det er trakassering å svare meg da dere ikke har noe å komme med!

    Liker

  52. «Og igjen så messer dere om at jeg valgte å få sparken isteden for psykiatrisk behandling.»

    Senest for noen uker siden sa du at du oppfattet situasjonen slik at du hadde valget mellom sparken og et møte psykiatrien.

    Dette sa du som forklaring på hvorfor du selv la alt til rette for å få sparken. Og i motsetning til veldig mye annet du sier, virker dette både sannsynlig og troverdig.

    Men om du nå benekter at du rent faktisk har sagt det, blir ingen forundret. Det er jo sånn du holder på.

    Liker

  53. «Jo, jeg fikk sparken også for å skrive om AP! Dette fremkommer her:»

    Vås !

    «Vedtak om avskjed er særlig begrunnet med: At klager stadig har lagt ut påstander på Facebook om ledere, kolleger osv osv. …lojalitetsbrudd».

    Dette vet du godt, Laila:

    For det første er du sier uriktig. Og det bekrefter også det du linker til.

    For det andre tror du at vi ikke gjennomskuer dette. Helt hårreisende dumt.

    Liker

  54. «Hvorfor må dere gå etter meg da?»

    Det er ingen som går etter deg. Du har en blogg med kommentarfelt. Og det kommenteres.

    Det aller viktigste er å få deg til å forstå at all elendigheten som har rammet deg ikke er iscenesatt av Nav, Ap, homofile, muslimer osv.

    Sannheten er at alt skyldes psykisk sykdom. Det, og ingenting annet.

    Vi som kommenterer vet med 100 % sikkerhet at det er riktig. Den eneste som ikke forstår det er deg, Laila.

    Og da må du også erkjenne dette faktum. Det er punkt 1. Punkt 2 er at du gjør noe med. Og da blir punkt 3 at du får et bedre liv (særlig verre kan det jo ikke bli).

    Og nei, Laila. Det nytter ikke at du sier at du ikke er psykisk syk. Alle vet at det.

    Liker

  55. Jo, jeg fikk sparken også for å skrive om AP! Dette fremkommer her:

    Kap. 2. Avskjed i NAV der de gir f i juss og fakta og lyver, og klage fra meg der avdelingsdirektør gir f i jussen og fakta og lyver

    Og igjen så messer dere om at jeg valgte å få sparken isteden for psykiatrisk behandling.

    Utgangspunktet for å vurdere om jeg handlet rasjonelt eller ikke er å se på om arbeidsgiver fulgte lovverket eller ikke! Og det gjorde de altså ikke! Da er mine handlinger rasjonelle! Når ingen bryr seg om å følge lovverket og der det kan lyves, fakta ikke sees på med mer så har man svært få valg. Da står det igjen kun ett valg, om man vil bevare sin helse og liv! Og når det heller ikke er et alternativ å si opp selv da man uansett ikke får gode referanser så er det altså bare å kjøre på og gå for sparken så man får en rettssak og der kan få opp sannheten om hvorfor de gav faen i all juss og fakta og løy!

    Hvorfor skal man finne seg i at ledere og kolleger går etter en og aldri få vite hvorfor?

    Og nei, man kan ikke bare sitte der og la de herje med en og der de de finner på verre og verre ting for å ta en. Der en må passe på hele tiden, der kolleger alltid nekter å se på saker når fagansvarlig lyver og der alle tror man er en så dårlig saksbehandler. Der det er hvem som sier noe som betyr noe og ikke hva lover og regler sier.
    Og der de også lar anonyme altså bestemme hva man skal skrive på facebook og der de da prøver å hindre at man skriver ting som viser sannheten om at de og andre er ute etter en! Da er dette meget farlige mennesker! Og de gir altså faen i jussen og fakta!

    Liker

  56. » Er det ikke lov ha egne meninger?»

    Selvfølgelig. Men når du påstår at Ap har funnet på at psykiatriske pasienter normalt slett ikke har innsikt i eget sykdomsbilde, er det en påstand som er direkte feil.

    Og du har ingen grunn til å ta på vei at en slik grov feil plir påtalt. Dessuten ligner det stygt på en vrangforestilling. Og dem har du nok av fra før.

    Liker

  57. «Dere viser atter en gang at dere lukker øya. Det står svart på hvitt at jeg hadde skrevet om damer som stemte på AP/SV i innstilling til avskjed!»

    Du påstår- eller retter sagt skriker hysterisk – at du fikk sparken for å skrive om Ap. Altså at avskjedigelsen var politisk motivert. Dette vet alle ikke er riktig.

    Du valgte selv å få sparken i redsel for et møte med psykiatrien. Men metoden du brukte var ikke å kritisere Ap, Ingen ville fått sparken på grunn av det.

    Du virker være mer enn normalt forvirret om dagen, Laila. Det ser ut som om psyken din har bragt deg langt ned i en bølgedal.

    Du motsier deg selv kontinuerlig. Uttaler ting som alle vet er uriktig. Om du lyver bevisst eller om du rett og slett er så rørete at du ikke klarer bedre, er sannelig ikke godt å si.

    Liker

  58. Du verden! Din reaksjon og kommentar til en innlegg som er ganske treffende i sin beskrivelse av deg er altså å bekrefte alt som står der? Det virker nesten som du tror at den beskrivelsen var positivt ment siden du omfavner og prøver å gi en slags forklaring på disse vridde oppfatningene.
    Noe spesielt.

    Liker

  59. «AP har vel i alle år sagt det ja. At de psykisk syke ikke skjønner det selv. »

    Så du tror det er noe Ap har funnet på ? Utrolig, Laila. Våset ditt når stadig nye høyder. Forstår du ikke at du med slike usaklige kommentarer virker å være tilbakestående ? Du diskrediterer deg selv.

    Igjen: Er det din psykiske sykdom som har gjort deg så dum ? Eller har du vært dum også før du ble psykisk syk ?

    Liker

  60. «Hvor mange ganger skal jeg skrive at jeg fikk sparken i NAV for å skrive om AP????????????????»

    Du kan si det en milliard ganger til og fortsatt vil ingen tro deg på dette. Fordi du har lagt ut beviser som viser noe helt annet.

    Enten lyver du bevisst. Eller så er utsagnet bare et utslag av forvirring og realitetsfornektelse.

    Uansett er det toskete av deg å si det når alle vet at det ikke stemmer. Du driter deg rett og slett ut.

    Liker

  61. Den «dokumentasjonen» du har lagt ut viser ikke det du sier og mener den gjør. Du har akkurat lest og åpenbart ikke forstått noe av innlegget fra Realist. På mange måte rer du en ganske ordinær konspirasjonsteoretiker. Måten du ramlet uti det på er ikke helt vanlig og det er veldig uvanlig at du ikke er knyttet til et nettverk av mer eller mindre likesinnede som fyer opp under hverandre vrangforestillinger.

    «Skal man ha tiltro til folk som lukker øya totalt og ikke gidder å se sannheten?»

    Det er mange gode sitater i Bibelen. Akkurat du bør tenke gjennom dette: «Hvorfor ser du flisen i din brors øye, men bjelken i ditt eget øye legger du ikke merke til?»

    Liker

  62. Barbehagestyrer i Lærdal Sissel Årethun var datter av en AP ordfører og hun løy om min sønn. Ullevål sykehus avviste at han hadde finmotoriske problmer.. Og da jeg skulle flytte fra bygda så meldte hun og kolleger av henne meg til barnevernet. Men det å flytte er ingen barnevernsak! Og de er ikke de eneste i Norge som har barnehager. Altså var det et forsøk på frihetsberøvelse og der vi skulle trues og tvnges til å bli der! Banevernsleder Marianne Voldum var også med på dette. Dette er folk som overhodet ikke kan juss og der de mener at det en barnehage sier er den fulle sannheten og at de har kompetanse som leger med mer.

    Dette er altså AP folk og de er svært onde. De velger seg ut foreldre som de ser er lette å ta og bruke og som står alene. Og barnevernet har altså makt som fagpersoner da retten ikke kan overprøve deres vurderinger. Det betyr at de kan lyve som bare det og retten må tro på det. Systemet beskytter slike ond mennesker også. Marianna Voldum er nå blitt kommunalsjef i Lærdal kommune!
    Og det var nok også derfor de lagde Voldumsaken i Hemsedal så alle kunne synes så synd på den familien og slik at de kom unnaalle sine lovbrudd!

    Så det er faktisk helt korrekt at AP går etter folks barn. Enten for å tjene penger i form av ekstra mdler ved å lyve om barns problemer eller fordi de er sadister eller pedoflle og liker å ødelegge mennesker.

    Dette er altså folk som mener at det å bo alene i en bygd ikke er noe vanskelig og som overhodet ikke har empati med en. De støter kun de som er vokst opp i bygda og har hele familien/slekta si der og er man utenfra så er man å anse som ikke et mennekse, de har null respekt for en og skal ta en!

    Og flytter man så går de etter en og sjekket alt man skriver på nettet og gjør alt for at ingen skal tro på det en skriver om de. De fikk meg selvsagt også sparket i NAV og der målet var at jeg skulle havne på gata med min sønn! Altså en ondskap som er helt hinsides! Der de altså gir faen i all juss og fakta og lyver!

    Så AP fortjener alt hatet de kan få og 22 juli fortjente de fullt ut! Dette er så jævlige mennesker at de kan ikke kalles mennesker! Og jeg skal feire 22 juli! AP folk er folk jeg aldri vil hjelpe med noe hverken medisinsk eller juridisk.

    Liker

  63. Hvor mange ganger skal jeg skrive at jeg fikk sparken i NAV for å skrive om AP???????????????? Eller at fagansvalig Torunn Swane Østli som løy til meg var medlem i APs homofile nettverk? Eller at det nok sitter AP folk i hele NAV og alle andre statlige etater og gir FAEN i om jussen følges eller om fakta er sann og at det lyves??????????????

    Hvorfor i helvete kan dere ikke forholde dere til den dokumentasjoen jeg har som viser dette! Skal man ha tiltro til folk som lukker øya totalt og ikke gidder å se sannheten? Som bare sier at jeg tar feil og påstår at jeg lider av noe mentalt? Men som aldri sier hva jeg tar feil i eller hva jussen sier i forhold til de beslutninger som er gjort mot meg? Med mer!

    Liker

  64. 10 år etter terroren i Norge:
    Hvorfor er hatet mot Arbeiderpartiet så sterkt? Se forskerens forklaring
    Skal vi få bukt med konspirasjonsteoriene, må vi ta tak i den helt reelle opplevelsen av avmakt, mener forsker Terje Emberland.

    Forestillingen om at Arbeiderpartiet er landsforrædere som vil ødelegge norsk kultur, gjennomsyrer en mengde konspirasjonsteorier som florerer på nettet, forteller Terje Emberland, religionshistoriker og seniorforsker ved Senter for studier av Holocaust og livssynsminoriteter.

    – Det er nesten allestedsnærværende i disse konspirasjonsteoriene. Enten vi snakker om motstandere av barnevernet, av vaksiner, av muslimer eller Nav – hatet mot Arbeiderpartiet er nesten gjennomgående, sier han.

    – Det kan se ut som vi har glemt at terrorangrepene 22. juli var et angrep fra en konspirasjonsteoretisk fascist rettet mot Arbeiderpartiet og arbeiderbevegelsen. Når vi i år skal minnes terrorhendelsen for 10 år siden, kan det ikke bli gjentatt ofte nok, sier Emberland.

    Ulike konspirasjonsteorier er svært utbredt på nettsteder og i nettfora som er tilknyttet ytre høyre fløy i Norge. Konspirasjonsteoriene er ofte innfløkte og komplekse, med lange kjeder av sammenhenger og «beviser». Men som regel blir de ikke formidlet i sin helhet, men i form av løse brokker og antydninger i det Emberland kaller «konspirasjonssnakk».

    Personer som gir uttrykk for én konspirasjonsteori, tror ofte på mange konspirasjonsteorier som er kjedet sammen, påpeker Emberland.

    Mange av de sentrale vaksinemotstanderne i Norge er for eksempel også tilhengere av konspirasjonsteorier om norsk barnevern. Og på barnevernskritiske nettsider kan man finne teorier om at barnevernet er et politisk verktøy for Arbeiderpartiet i et forsøk på å «avnasjonalisere» Norge og indoktrinere barna til å bli gode sosialister.

    Selv om det stadig oppstår nye konspirasjonsteorier, er det vanlig at de knytter an til gamle forestillinger, påpeker Emberland. Det konspiratoriske Arbeiderparti-hatet har røtter helt tilbake til mellomkrigstiden da det fantes en forestilling på høyresiden om at Arbeiderpartiet i hemmelighet samarbeidet med «jødebolsjevikene» i Moskva.

    Liker

  65. Som Ap medlem eller velger så skjønner jo ikke dere konsekvensenne av å aldri gi en kontradiksjon eller å holde de som klager på en anonyme.

    Og det er bevist at kolleger og ledere løy og gav faen i all juss og fakta. Er det lov å hindre at sannheten kommer ut eller å hindre at man får rettssaker slik dere gjør?

    Liker

  66. «Alt dette snakket om psykiatrisk behandling viser bare hvor gale dere er.»

    Det kan du si. Du beviser daglig at du er alvorlig mentalt syk. Og har gjort det i snart 10 år. Og alle sier du er det. Alle vet det.

    Jeg har aldri bevist at jeg er psykisk syk. Og ingen har noensinne sagt at jeg er det.

    Jeg tror du vil tviholde på din løgn ovenfor deg selv om at du er frisk. Til tross for massive og tungtveiende bevis på det motsatte.

    Og til tross for at kostnaden for ikke å bli behandlet er et liv i usselhet, ydmykelse, forsakelse, ensomhet og den ultimate elendighet.

    SÅ redd tror jeg du er for en behandling. I realiteten velger du et verre alternativ.

    Og en ting, Laila: Vet du at akkurat den oppfatningen som du har er ganske vanlig for mennesker i din situasjon ? Enn så merkelig det høres ? Nei, det er jeg nesten helt sikker på at du ikke vet.

    Jeg vil tro du ikke tør å lese deg opp i psykiatri. For det aner deg. Innerst inne.

    Liker

  67. «Og for å få meg sparket så måtte de lyve og gi faen i jussen og fakta!»

    Dette stemmer jo ikke. Og det vet du egentlig utmerket godt.

    Du har selv bevist og dokumentert at du ga dem all verdens gode grunner til å sparke deg. Grunnlaget for en ydmykende avskjedigelse ga du dem som gave. Alt for å slippe et møte med psykiatrien som det ante deg hvor ville bære hen.

    Og akkurat der var din fornemmelse helt korrekt. En psykiatrisk utredning ville med 100 % sikkerhet ha konkludert med at du hadde behandlingstrengende psykiatrisk sykdom.

    Og da ville du stått ovenfor valget mellom psykiatrisk behandling og oppsigelse. For Nav visste du var alvorlig psykisk syk.

    Jeg gidder ikke spørre deg om hva du hadde valgt. Du svarer aldri på relevante og helt sentrale spørsmål. I midten av sakens kjerne.

    Så jeg svarer selv. Jeg tror du hadde vært så uklok at du hadde valgt oppsigelse. Dessverre. Du er for feig.

    Men som vi vet valgte du et enda verre alternativ. Ditt livs største tabbe.

    Jeg er spent på om du noensinne er tøff nok til å erkjenne disse sannhetene. Jeg tviler. Jeg tror du kommer til å klamre deg til løgner, vrangforestillinger, ansvarsfraskrivelse og blindt hat.

    Du er ikke tøff nok til å ta de nødvendige stegene. Et oppgjør med deg selv, tør du ikke tenke på en gang. Du har gått for langt.

    Liker

  68. «AP er et forfedelig parti med sadister og psykopater og jeg håper at det partiet forsvinner. »

    Nå har vi jo konkludert med – og sannsynliggjort utover enhver rimelig tvil – at psykisk sykdom er den egentlige årsaken til din egen personlige tragedie.

    Derfor kan du ikke brukes i arbeidslivet. Og kan ikke brødfø deg selv. Du er prisgitt andres velvillighet.

    Mye takket være Arbeiderpartiet – som jo beviselig har stått for og gått i bresjen for velferdssamfunnet – har du tak over hodet, lys og varme, mat på bordet og kan leve et noenlunde anstendig liv (vel, det siste gjør du jo ikke).

    I et rent kapitalistisk samfunn hadde du levd på herberge og stått i suppekø hver dag.

    Da er det veldig paradoksalt å rakke ned på Ap. Hånden som faktisk mater deg hakker med hodeløs iver på.

    Men sånn er det jo med dere på den mentale og økonomiske underklasse. Enten er dere RV, FrP eller noe enda verre.

    Dere MÅ ha noen å hakke på. For DERE har jo ingen skyld i egen elendighet.

    Nå skal det i anstendighetens navn sies at din synd «bare» er at du ikke vil ha psykiatrisk hjelp. Og det er dessverre typisk for psykisk syke. De vil ikke behandles for alt i verden. De må tvangsbehandles for å bli bedre eller friske.

    Liker

  69. Jeg anbefaler at alle som lurer på hvordan dere er som mennesker sr på «Svenske krimsaker» som gikk på TV3 på onsdag 24.05.23. Der har man en gjerningsmann lik dere og mine ledere i NAV og også lik mange av mine ekser. Og de i Lærdal. En ondskap som er helt hinsides.

    Mennesker som ikke eier empati for andre og overhodet ikke bryr seg om andre.

    Liker

  70. Du snakker altså piss igjen.

    Jeg fikk sparken i NAV fordi jeg kunne avsløre at kolleger og ledere som var medlem i AP løy til en og deretter løp de til avdelingsleder eller de samarbeidet for å klage på en. Så ble man innkalt og der man aldri fikk kontradiksjon eller vite hvem som klagde på en uten at de oppgav lovhjemmel for noe av dette og slik bygde de avskjedsaker mot en.

    Og for å få meg sparket så måtte de lyve og gi faen i jussen og fakta!

    Liker

  71. Jeg er klar over at alt handler om alt annet enn juss i Norge og spesielt hos AP folk!

    Dere går etter meg hver dag så helt dum er jeg nok ikke. Dere er så avskyelige at det finnes ikke ord. Jeg endrer ikke mening om noe! AP er et forfedelig parti med sadister og psykopater og jeg håper at det partiet forsvinner. Dette er så onde mennesker at de kan ikke kalles mennesker. Derfor gir jeg også faen i de alle!

    Liker

  72. «Jeg er ganske sikker på at dere har ledende stillinger for slik er Norge! Jeg håper av hele mitt hjerte at dere blir blåst til filler av russerne. Og deretter havner i evig mørke!»

    Det er full anledning til å komme med slike uttalelser som avslører at du er alvorlig mentalt syk. Det er ditt gigantiske problem.

    Etter slike uttalelser kan du si du ikke er sinnssyk en million ganger. Ingen vil tro deg. Du har nemlig enda en gang bevist det motsatte.

    Og når vi vet det, kan vi konkludere som følger:

    Du er rasende fordi du fikk sparken i Nav og fordi livet ditt deretter gikk i grus. Du tapte alt. Og det er forståelig at man blir sur og bitter når man har tapt alt som tapes kan. Alle hadde blitt det.

    Du retter raseriet ditt mot ledelsen i Nav. Og kollegene. Ap. Homofile. Og muslimer. Osv. Dette har du holdt på med i en årrekke. Ustanselig.

    Men alle forstår at du retter baker for smed.

    Årsaken til all elendigheten du har måttet tåle er ene og alene din psykiske sykdom. I all hovedsak er deg sykdommen som har ødelagt livet ditt.

    Altså er det sykdommen du skulle rettet raseriet ditt mot. Den er årsaken til alt. Nav, Ap, homofile osv er ikke annet en stedfortredere.

    Eller du kan være rasende fordi du ikke fikk hjelp og behandling. Men det nektet du jo når du fikk tilbudet.

    Og den dag i dag nekter du for psykisk sykdom. Noe alle vet at du er. Noe du beviser daglig.

    Liker

  73. «Og dere kommer aldri med noe juridisk – som vanlig.»

    Fint du nevner. Takk.

    Ikke noe av det jeg nevner har noe med juss å gjøre. Hadde du hatt allmennkunnskap på linje med en oppegående 8. klassing, ville du visst dette. Men du langt under det nivået.

    Du går rett i fella. Atter en gang.

    Liker

  74. «Altså besitter de den meste av makten til å få gjennom lover.»

    Du skrev:

    «De har som sagt fortsatt flertallet av setene der. Det betyr at de kan få gjennom lover slik de vil. »

    Og det er rent tøv. Og når man sier sånt, fremstår man som et uvitende fjols. Ferdig med den saken.

    «Jeg har da aldri sagt at jeg var NAVs beste jurist eller saksbehandler.»

    Det har du gjort mange ganger. Og når man sier sånt, fremstår man som komplett idiot. Ferdig med den saken.

    Men det som er mer interessant er om du var like dum og uvitende før du ble alvorlig psykisk syk. Eller om du har vært like dum og uvitende hele veien.

    Jeg tror det må være en kombinasjon. Dine allmennkunnskaper har sannsynlig vært merkelig svake hele veien. Men når psykdommen tok deg, mistet du det meste (eller det vesle du hadde) av vurderingsevne og kritisk sans.

    Du tror du fremstår som så skarp og intelligent. Noe du har sagt mange ganger. Men faktum er at det for normale mennesker er et stort mysterium hvordan du i det hele tatt fikk en akademisk eksamen.

    Men desto mer naturlig at du ble avskiltet og erklært ubrukelig.

    Hadde du hele livet vært så redusert og veik som i dag, hadde du aldri i livet klart det. Du hadde vært sjanseløs.

    Dette i seg selv, burde være god nok grunn for deg til å få psykiatrisk behandling.

    Liker

  75. Her har vi at AP har 48 seter i Stortinget, noe som er langt over Høyre som er det nest største partiet med 36 representanter.
    https://www.stortinget.no/no/Representanter-og-komiteer/Partiene/Partioversikt/?pid=2021-2025

    Det betyr at uansett om AP ikke har over 50% av de 169 repr. så har de så mange at de kan få gjennom lover stort sett som de vil. Det kreves altså
    3/4 eller 2/3 fletall for å få gjennom vanlige lover og Grunnlovsendringer. Det vil si 127 repr. eller 113. 48 av disse er 38% eller 42%..De trenger da kun 13% eller 9% fra andre partier for å ha 51 % og flertall for å få gjjennom lover. Altså besitter de den meste av makten til å få gjennom lover.

    Jeg har da aldri sagt at jeg var NAVs beste jurist eller saksbehandler. Bortsett fra at jeg jo var den eneste der som fulgte jussen og mer enn det kan man jo ikke måles på.

    Liker

  76. «Og flertallet kan leses på flere måter.»

    Hvis man teller med vrangforestillingene dine kan det sikkert leses på flere måter, ja. Men de teller jo ikke.

    «Jeg hadde lagt ut bevis så den som hadde giddet å se på det hadde jo forstått hva jeg mente! Men dere sjekker selvsagt aldri noe som helst.»

    Du la ut bevis på at de ikke har flertall, du. Du er nok tilbakestående, lille venn.

    Liker

  77. «De har som sagt fortsatt flertallet av setene der. Det betyr at de kan få gjennom lover slik de vil. »

    Her er det to fundamentale feil. Ap har ikke flertallet (flertallet betyr mer enn 50 %).Og dermed er det positivt feil å si at «de kan få gjennom lover slik de vil.» (det forutsetter mer enn 50 % stortingsflertall).

    Nok en gang avslører du deg som oppsiktsvekkende uvitende. Denne uvitenheten – dumskap kaller mange det – er ganske sikkert årsaken til at du er politisk ekstremist. De fleste politiske ekstremister er jo nettopp uvitende og samfunnets tapere.

    Og denne uvitenheten – eller dumskapen – er nok ganske sikkert årsaken til at du stadig overvurder deg selv. Og undervurderer andre.

    Du sier jo stadig at du er landets desidert beste jurist. Noe du beviselig ikke er. Det finnes ingenting som sannsynliggjør at du er landets beste.

    Derimot finnes det massevis av bevis på at du er totalt mislykket jurist. Bevis du selv har vært dum nok til å offentliggjøre.

    Du skryter hemningsløst av deg selv også på andre områder. Du sier du klart var Navs beste saksbehandler. Et opplyst intelligent menneske vet at kun idioter skryter av seg selv på den måten.

    Dessuten er du ikke kløktig nok til å kjenne din egen begrensing og dine svakheter. Dermed går du på trynet i ett sett og blir til latter.

    Liker

  78. Jeg skulle gjerne sett at dere var like nøyaktige i andre sammehenger! Men det er dere jo ikke. Så da er det ikke dumskap, men ren ondskap fra dere da når dere sier jeg tar feil!

    Og flertallet kan leses på flere måter. Jeg hadde lagt ut bevis så den som hadde giddet å se på det hadde jo forstått hva jeg mente! Men dere sjekker selvsagt aldri noe som helst.

    Liker

  79. Og hvorfor er det åpenbart umulig?

    Du er nok av de som ikke skjønner konsekvenser av ting. Du mener nok også at det å ikke gi kontradiksjon og nekte å oppgi hvem som har klaget på en slik at den som lyver til en kan klage på en er helt ok også.

    Liker

  80. «Det er mer skremmende at en som kaller seg advokat ikke skriver hva jeg tar feil i.»

    Det skriver han jo. Det han siterer deg på, viser at du har et helt skremmende hull i allmennkunnskapen. En rimelig opplyst 14-åring ville lett kunne arrestere deg. Og det er veldig rart at en som er så uvitende – mange vil kalle det direkte dum – som deg, har klart å bli jurist.

    Ap har heller ikke «flertallet». De har «flest» (av partiene).

    Men det er jo typisk at undermålere og middelmådigheter overvurder sine evner. Og jo dummere man er, jo mer tilbøyelig er man til å overvurdere sine evner.

    Og betegnende nok har du en veldig sterk tilbøyelighet til å overvurdere dine evner. Og derfor tråkker du i salaten gang etter gang.

    Liker

  81. Oi, du har visst 1-sifret IQ, du. Jaja.

    Kan ikke snakke for AP (som uansett ikke er relevante i denne sammenhengen) , men jeg krever selvsagt ikke at du legger frem attest på at du er frisk når det er åpenbart at det er helt umulig.

    Liker

  82. Du er jo gal. Ingen i hele verden kommer til å tro noe annet med mindre du legger frem dokumentasjon på at en utredning viser at du er frisk.

    Liker

  83. «De har som sagt fortsatt flertallet av setene der. Det betyr at de kan få gjennom lover slik de vil.»

    At en jurist forstår det parlamentariske systemet så dårlig er skremmende.

    Liker

  84. De har som sagt fortsatt flertallet av setene der. Det betyr at de kan få gjennom lover slik de vil. At høyre- og sentrumspartene kan få regjeringsmakt ved å samarbeide og dermed få flere seter enn AP betyr ikke at disse som parti har noe makt. Det er det kun AP som har.

    Liker

  85. Det er mange tiår siden AP hadde flertall på Stortinget. Dette AP-hatet ditt typer på et meget sykt sinn.

    Liker

  86. Og jeg har bevis på at man får sparken i NAV der de skriver rett ut at man har skrevet om AP/SV og at dette også er omtale av en gruppe med mer. Altså kan man si at man ikke får ha egne meninger i dette landet og der poliitiske meninger vektlegges i et arbeidsorhold. Man kan ikke omtale grupper da det er generalisering selv om de alle er nokså enig i et partiprogram og har det til felles.

    Men det er vel ikke så rart om AP er livredd for å bli omtalt og der det avdekkes hva de driver med. Deres medlemmer forsøker jo også å hindre at man flytter fra deres bygder og der de bruker barnevernet mot en og om man greier å motstå trusselen så forfølger de en altså resten av livet og får en sparket og der de gir faen i all juss og fakta og lyver!

    Jeg vil si at dette partiet er et rent sadist og psykopatparti og et parti der man mishandler et helt folk og et land. De håper nok også på at vi kommer i krig med Russland slik at mange unge mennsker blir drept. Det hadde nok gledet AP stort da de er svært onde mennesker.

    ABB vokste altså også opp i et AP hjem. Mulig de så at han ikke var så lett å lure da han var barn at de lagde spesialopplegg for han også. Slik de har gjort med hundrevis av barn. Slik kunne de manipulere han til å drepe sine egne og deretter opptre som de mest uskyldige på denne jord og bruke hans barndom for alt det var verdt. Eller der de påvirket han så sterkt at han ville ta hevn. Og som vanlig så var jo mora også et monster som de som regel er om de ikke føyer seg for AP. Dette er folk som er istand til alt. De har en hinides ondskap. Det kunne kanskje vært en fordel om det ble krig mot Russland og der de kunne kvittet seg med AP folk for godt!

    Liker

  87. I 2013 utga forfatteren John Færseth «KonspiraNorge», en bok som tar for seg norske miljøer som dyrker konspirasjonjonsteorier.

    Et av kapitlene heter «Hatet mot Arbeiderpartiet». Der viser han hvordan Ap av disse miljøene er plukket ut som et spesielt hatobjekt. Terroristen fra Utøya sprang ut av de samme miljøene, som Farsæth anslår til å telle 3-4.000 mennesker.

    Det hevdes at partiet deltar i en hemmelig konspirasjon for å forråde Norge til fordel for utenlandske interesser; enten det er islam, jødisk kapital, kommunismen eller hva ellers man finner avskyelig på ytre høyre fløy.

    Det er en klassisk dolkestøtlegende, som føres helt tilbake til Nygårdsvolds regjering før krigen, via Ap som statsbærende parti i etterkrigstiden og fram til Jens Stoltenbergs jobb som Nato-sjef.

    Visste du forresten at Stoltenberg egentlig er jøde og jobber for KGB? Ikke jeg heller, før jeg besøkte en av nettsidene til disse miljøene.

    Også andre politiske partier, og politikere, kritiseres fra tid til annen på det groveste og mest usaklige. Men ingen andre partier knyttes til denne type fortellinger.

    En fortelling som inneholder en eksistensiell angst for landets og folkets framtid. En angst som lett kan tippe over i et behov for voldelig handling, til og med massedrap.

    Liker

  88. «. Og denne gangen var det bl.a en Kjær som gikk etter meg. Meget merkelig. Men denne familien tror kanskje at de skal overta tronen en dag? Kankje det var ei Kjær i NAV som skrev avskjedsinnstillingen? Kjær forsvant jo fra avdelingen etter å ha klaget på meg, Hun ble vel forfremmet da alle som klager på meg blir det.»

    Men Kjære deg, du er på villvei. Du spinner jo 240 par sokker, 120 islendere, 60 par støvletter, 30 bunader, 15 spekeskinker, 7 og et halvt fenalår, 3 og trekvart dildoer og nesten to Teslaer ut av et lite garnnøste.

    Kjær etter deg ? Herre min hatt for noen feilkoblinger, Laila. For noen psyke spekulasjoner du klekker ut ! Skulle tro du prøver å sette rekord i galskap.

    Liker

  89. Jo, det har jeg svart på. Når dere er så dumme som dere er og der dere ALDRI har skjønt noe av det jeg har skrevet så gir jeg faen i dere! Dere er kun opptatt av å ta meg.

    Og jeg fikk lokket ut de som var etter meg nok en gang. Og denne gangen var det bl.a en Kjær som gikk etter meg. Meget merkelig. Men denne familien tror kanskje at de skal overta tronen en dag? Kankje det var ei Kjær i NAV som skrev avskjedsinnstillingen? Kjær forsvant jo fra avdelingen etter å ha klaget på meg, Hun ble vel forfremmet da alle som klager på meg blir det.

    Det sitter folk og skal bestemme over meg. Jeg begriper ikke hvorfor facebook sensurer folks meninger.. Og der de uttaler seg som man er personlige venner og der kun jeg kan se hva de har fjernet skriver de, som om man ikke visste hva man skrev sev og er sinnssyk. Typisk sosialistsk tankegang.

    Liker

  90. Hvorfor feirer man 17 mai da? Bruker barn for å late som at alt er så trygt og godt i landet, mens det er det totalt motsatte og da spesielt mot barn. Og der det faktisk er AP som bruker barn for å få ekstra penger, enten ved å lyve om de så de får penger til ekstra ressurser eller ved å bruke barnevernet mot de uten saklige grunner og der de også der gir faen i all juss og fakta og lyver! For å nevne noe.

    Liker

  91. «Jo, det er akkurat slik det er! Ingen ser på fakta i saker, ingen vurderer om jussen er fulgt. De bare tror på det andre sier.

    Vi har et politi som lyver også. Samt flere andre etater.

    Så jo, det er KUN løgner som kommer ut av kjeften på de.»

    Dette svaret er totalt irrelevant som svar på mitt innlegg. Det har ikke noe med saken å gjøre i det hele tatt. I denne sammenheng er det rent tullprat. Klarer du ikke bedre enn dette ? Er du så svekket ?

    Liker

  92. Geir-Arne (som nå er søppelman vel), mobba meg på ungdomsskolen, fordi jeg brukte prompetruse.

    Men både Annika Horten og Turid Sand, så det, at det var normalt å bruke prompetruse, hvis man var adelig da.

    Og jeg er direkte etter Gjedde, Adeler, Løvenbalk, Bååt og Gyldenfjerth.

    Liker

  93. Jo, det er akkurat slik det er! Ingen ser på fakta i saker, ingen vurderer om jussen er fulgt. De bare tror på det andre sier.

    Vi har et politi som lyver også. Samt flere andre etater.

    Så jo, det er KUN løgner som kommer ut av kjeften på de.

    Liker

  94. Dere skjønner jo ikke hva som kan drepe mennesker. Fordi dere er ryggslikkere og mener at alle må være som dere så får de jo ikke problemer.

    Er det barn som melder seg inn i partier i Norge?

    Og om man feirer 22 juli betyr ikke at man feirer at barn drepes. Men dere bruker det for alt det er verdt og er så manipulative.

    Liker

  95. «Det er du som er usaklig.»

    Du kan påstå det, men ikke begrunne det. Og det er fordi jeg var helt saklig innenfor gjeldende rammer i den aktuelle saken.

    Og når du ikke kan begrunne det – noe du heller ikke gjør forsøk på – så bør du heller ikke si det. Da høres du bare ut som en trassig liten unge.

    Liker

  96. «Hele staten er jo sinnsyk og ond! Alt som sies er bare løgner!»

    Dette kan vel neppe forstås på annen måte enn at du med din rabiate, ondskapsfulle og dypt usaklige måte akter å fortsette på samme måte selv om du på den måten er med på å stemple saklige innvandrings-kritikere som like jævlige og idiotiske som deg selv.

    Og så vil du fortsette å bygge opp under myten om at innvandrings-kritikere er uintelligente, uføretrygdede sosiale tapere på bunnen av samfunnets sosiale rangstige. Ofte har de alvorlige psykiske utfordringer også. «Det er derfor de er fremmedfiendtlige.»

    På den måten er du norske fundamentalistiske islamisters beste venn. Og kritikerne trenger jo ikke fiender når de har sånne brønnpissere som deg.

    Dette er jo det stikk motsatte av det du vil. Det er klønete, dumt og ren forsøpling av en helt nødvendig debatt.

    Det er helt tydelig at du ikke skjønner rekkevidden av dine ytringer.

    Liker

  97. «Staten med AP ønsker jo meg og min sønn drept og de har vel også drept en hel rekke andre gjennom tidene. Dette er altså folk som gir FAEN I ALL JUSS OG FAKTA OG SOM LYVER OG SOM OGSÅ HAR LAGET ET LOVVERK, SOM BL.A TVISTELOVEN, FOR Å HINDRE AT MAN FÅR RETTSSAKER DER SANNHETEN OM DE KOMMER UT!»

    Og derfor skal uskyldige barn drepes? Du er faen meg ikke sann.

    (Og nei, staten ønsker ikke å drepe deg og din sønn. Det er psyke tanker. Søk hjelp så du kan bli frisk.)

    Liker

  98. Staten med AP ønsker jo meg og min sønn drept og de har vel også drept en hel rekke andre gjennom tidene. Dette er altså folk som gir FAEN I ALL JUSS OG FAKTA OG SOM LYVER OG SOM OGSÅ HAR LAGET ET LOVVERK, SOM BL.A TVISTELOVEN, FOR Å HINDRE AT MAN FÅR RETTSSAKER DER SANNHETEN OM DE KOMMER UT!

    Liker

  99. Dere blir mer og mer redde. Jeg snakker om folk som gir FAEN i jussen og fakta og som lyver. Dette er mennesker som mener at samfunnet skal styres av kriminelle og hvem de like eller ei eller hva vet jeg….. Det er ihvertall ingen fornuft eller logikk lenger. Så jeg kaller ikke de mennesker og da kan jo heller ikke de respekteres som mennesker når de selv ikke lever etter det.

    Og klart AP folk blir redde når de ser at jeg skjønner at muslimer en dag vil sitte med den politske makten og da har de overtatt landet. De kan fjerne demokratiske regler den dagen de har politisk makt og flertall for å få gjennom lover! Og dette står hovedsaklig AP bak! De vil avskaffe hele staten Norge og det norske folk. Det er jo ikke rart Stoltenberg vil ta Russland så folk tror han og AP redder vesten. AP folk er svært onde mennesker.

    Liker

  100. Og derfor ønsker du barn drept. Du er faen meg ikke god. Lurer på hvor lenge det tar før bloggen blir stengt. Vi får se nå når PST skal ta en titt. Kanskje kommer onkel på døren. Hvem vet.

    Liker

  101. Er det derfor du ønsker at russerne skal ta over og knuse alt og alle? Derfor du ønsker sykdom over alle som ikke er enige med deg (trolig hele Norge)? At vi er så gode land å leve i?

    Liker

  102. Ap har da vel drept og ødelagt livet til langt flere enn de som ble drept 22 juli. Og de hadde vel ikke en god 6 sans da så de kom seg unna! Jeg hadde jo også dødd om jeg ikke hadde hatt en god 6 sans. Dette er folk som ikke kan tenke selv uten at noen forteller de hva de skal tenke og derfor overlevde de ikke!
    Vi har blitt et land der ens 6 sans er det viktigste man har da ingen bryr seg om lover og regler lenger eller fakta og der de lyver! Har man ikke gode instinkter og en 6 sans så overlever man ikke!

    Liker

  103. Du glemmer jo totalt det jeg har opplevd! Det er du som er usaklig. Og det er også hele den norske staten som altså støtter at man gir faen i jussen og fakta og lyver! Vi er jo ikke et rettssamfunn, vi er knapt et land! Hele staten er jo sinnsyk og ond! Alt som sies er bare løgner!

    Det er da ingenting å diskutere mht innvandring og da i forhold til flyktninge – og arbeidsinnvandringspolitikken Poliikerne har gitt faen i at disse kun kom for et kort opphold eller så lenge de hadde krav på beskyttelse. De kom ikke for å få statsborgeskap og der de så kan bli poltikere og blir de mange nok vil de få gjennom lover med sine verdier om de sitter på Stortinget. Og da har de tatt over landet Det er jo helt absurd. Hvorfor krige mot Russland om man selv vil endret sitt eget land og la andre ta over hele samfunnet? De vil da avskaffe ytringsfriheten, religionsfriheten, likestilling med mer.

    Er det fordi de er mørke i huden at disse har fått bli da man syns så synd på alle mørke? Hvorfor dette hatet mot seg selv og vi som er hvite? Samfunnet er ødelagt av skoleverket og marxistene!

    Liker

  104. «Vestlige land har et lovverk og kultur som bygger på kristendommen og derfor er vi gode land å leve i!»

    Allikevel hater du Norge og alle oss som bor her. Og du motarbeider demokratiet ved å ønske visse folk en grusom død. Det et det stikk motsatte av vestlig demokratiers lovverk og kultur. Men nok om det.

    Selv er jeg er kritisk til innvandring og alle en-guds religioner. Og skal man komme noen vei med slik kritikk, må man holde seg til sak og ikke gå på person.

    Du er ikke bare kritisk til innvandring og islam, du hater alle innvandrere og alle muslimer. Du hyller ABB: Vil ha alle sosialister drept og ønsker terror mot uskyldige.

    Slik fordummer man debatten. Og det eneste man sitter igjen med er at du er ond, fordomsfull og usaklig.

    Når man kommer med slike hatefulle og stupide ytringer, gir man naive innvandring-tilhengere masse gratispoeng. De kan da foreta en tilsvarende idiotisk generalisering og si at innvandringsskritikere som sådan er hatefulle og onde.

    Tilsvarende ødelegger man for den konstruktive og saklige innvandringskritikken.

    Så kort oppsummert kan man si at det du gjør er å gi innvandringstilhengere mange gode kort på hånden.

    Samtidig ødelegger du for den ganske store delen av nordmenn som er kritiske til innvandring og islam i særdeleshet.

    «Beklager» den saklige tonen. Jeg vet du ikke er fortrolig med den.

    Liker

  105. Kristendommen har fulgt samfunnsutviklingen, det har ikke islam. Jeg begriper ikke hva som er så fantastisk med islam! Vesten bygger altså ikke på islam! Skjønner du i det hele tatt hva som bygger et land? Jo, det er lovene og kulturen og de igjen bygger på religion eller sekulære verdier. I land der man følger islam så vil lovverket og kulturen bygge på islam og disse landene er jo ikke akkurat så veldig attraktive land. Vestlige land har et lovverk og kultur som bygger på kristendommen og derfor er vi gode land å leve i!

    Liker

  106. Å være utdannet jurist betyr at man forholder seg til jussen! Det betyr kke at man ikke kan holde på med andre ting. Og som andre mennesker så bør man jo ikke drive med kriminelle ting. Men som jurist så vet man også at man av og til må bryte loven for å få frem fakta og at der kan være lovlig om det er nødrett eller nødverge.

    Det er jo faktum at kolleger og ledere løy til meg og at jeg heller aldri fikk kontradiksjon til møter. Man må jo forstå konsekvensene av det da. Hvis man ikke får kontradiksjon til møter så får man ikke forberedt seg og man anses som skyldig uansett. Og de lyver i referater eller skjønner faktisk ikke hva jeg spør om da de ikke vet hva jussen sier.

    Her er noe av bevisene på at de løy til meg!

    Kap. 9. E-poster mellom meg og mine kolleger/fagansvarlig der spesielt fagansvarlig lyver om regelverket og der de nekter å høre på meg

    Jeg har også sagt at de lot anonyme bestemme over mitt liv og hva jeg skulle skrive på facebook og det uten at de hadde lovhjemmel til det. Det kunne jeg selvsagt ikke finne meg i! Og siden de gav faen i all juss og fakta og løy så hadde jeg kun alternativ – å overleve. Og få rettsak. Jeg kunne ikke sitte der og vente på at de kunne finne på verre ting.
    Så lenge det ikke ble rettssak så får man heller ikke vite hvorfor de gjorde som de gjorde.
    Og jeg kunne ikke si opp selv da ingen der ville ha gitt meg gode referanser. Eneste mulighet var altså rettssak!

    Dessverre så møter man så mange dumme og idioter i dette landet, så da ble det ikke rettssak.

    Ja, jeg mener staten er etter meg pga mine forfedre og at også folk som vet det er det. Og Norge bygger altså ikke på islam og det er da bare å se på islamske land og om de er noe å trakte etter! Noe det jo ikke er. Det er de som flykter, ikke vi! Så det er helt absurd at man vil ha Islam her.

    Liker

  107. Hva? Ikke kan du noe om jus, om islam er det bare de teiteste fordommene du skriver om og nå påstår du at kristendommen ikke innsnevrer folks liv?
    Hvor henter du din kunnskap fra?

    Liker

  108. Ja, hvorfor i allverden ble du så forbanna? Du oppgir ingen logiske grunner til det. Du tror du blir forfulgt av arbeidsgiver? At kolleger lyver til deg? At du er kongelig, tror homofile konspirerer mot deg eller på den mest primitive konspirasjonsteorien om muslimer? Du viser til din sjette sans og ber om at andre får sykdommer??

    Du forventer å bli tatt seriøst?? Hva skjedde? Når gikk du fra å være jurist til å være det du er nå? Du trenger hjelp, ikke av en behandler, men et helt team. Lykke til videre!

    Liker

  109. De har løyet og ikke forholdt seg til fakta eller jussen. Avskjeden er jo helt usaklig, de legger vekt på hva muslimer måtte tro og at jeg hadde skrevet om AP/SV og hva kolleger og deres familie ville tro, at politeit hadde sagt sitt, at anonyme hadde klaget på meg med mer. Men de glemmer at de ikke undersøkte klagene mot meg hverken fra de ekstern eller interme. Det ble også løyet om at jeg visste hvem de de eksterne var. De gav altså faen i all juss og de løy en hel masse. De spurte aldri hvorfor jeg reagerte så sterkt. De skrev at jeg bare var vanskelig og gav så faen i at kolleger løy til meg og dermed skadet både meg og brukere. De gav faen i at ingen gadd å sjekke saker på nytt da jeg ba de om det da ingen trodde at fagansvarlig løy til meg eller de var alle med på det. For de så hadde jeg feil i alt og der de gav faen i konsekvenser for meg og for brukerne. For å nevne noe.

    Jeg har sagt jeg skulle lokke ut de som var etter meg, men der arbeidsgiver altså nektet å si hvem de var uten å ha eller oppgi lovhjemmel for det. Da anså jeg de farlige har jeg sagt og da bare det bare å kjøre på så de ihvertfall ikke kunne hevde vi var venner om noe skjedde meg. Jeg hadde altså blitt utelåst/innelåst og menn hadde tvunget seg hjem til meg! Jeg tror ikke dere er i stand til å forstå dette!

    Nei, ingen sjekker noe da de tror fullt og helt på min arbeidsgiver. De tror ikke kolleger lyver til en med vlje for å sparke en! Eller de har fått ordre høyere opp om å gi faen i meg! Som sagt så vil staten nok gå etter visse slekter! Vi skal jo kun ha en familie som er etter konger i dette landet og de ble valgt i 1905.

    Politiet er altså dumme som brød. Hvordan tror de folk som arbeidsgiver gjør alt for å knuse blir? Jeg lurer på hvordan de tror mishandlede folk opptrer? Politiet er noe av det verste bunnslammet vi har i Norge. Folk totalt uten hjerner. Det er jo ei Kagnes i politiet også. Jeg har ingen tillit til de og vil aldri mer kontakte de om noe. Håper de alle får dødelige sykdommer og ikke blir helbredet, Og om jeg blir drept så trenger de ikke etterforske eller straffe en gjeningsperson de uansett bare vil lyve om. Jeg redder meg selv ved hjelp av min 6 sans og klarer jeg ikke det så tar jeg på meg ansvaret der. Jeg mener at vi ikke trenger noe poliiti, de jobber kun for staten, ikke for enkeltmennesket.

    Overdreven interesse er selvsagt sykt og farlig og kan medføre verre ting. Jeg tror ikke det å stå utenfor en boligblokk er det samme som å stå utenfor en enebolig. Uansett så hadde politet ment jeg led av noe om jeg hadde kontaktet de og brølt i vildens sky!

    Selvfølgelig kan også arbeidsgiver sette en i hjelpeløs tilstand der man aldri mer får jobber! Og nei, man har ikke skyld i det selv når de lyver og gir faen i jussen og fakta!
    Man må jo ha referanser for å få ny jobb og når ingen ledere gidder å si noe saklig eller pent om en så får man aldri ny jobb!
    Og selvsagt må man snakke varmt om visse ting i samfunnet for å få jobb, som AP., klima og miljø, innvandring, kvinner, homofile, islam med mer.

    Liker

  110. AP likte ikke at jeg skrev på 17 mai at jeg heller ville feire 22 juli. Det var vel Kjær i Telenor som meldte fra eller blokkerte meg. Han ble jo rasende her inne. Det var jo ei i NAV som het Kjær. Hele familien jobber vel for å ødelegge mitt liv.

    Liker

  111. Nav har begrunnet sine vurderinger i vedtakene de har gjort. Hvordan tror du egentlig at du ble avskjediget?? Prøver du å innbille noen at sånt skjer i et vakuum der en «ond» arbeidsgiver gjør hva de vil? Du var jo vanskelig! Du la jo ut dine private meninger av homofob og rasistisk art, blant annet, så alle kunne lese det. Hvordan kan det bety noe hvem som leste når dette var tilgjengelig for allmennheten? Politiet kontaktet Nav da du hadde vært på intervju der siden de oppfattet deg som ute av balanse i en slik grad at arbeidsgiver måtte varsles. Du forstå åpenbart ikke hvor alvorlig det er.

    Du bruker stalking som et juridisk begrep og overdreven interesse i seg selv er selvsagt ikke ulovlig på noen måte. Overdreven i forhold til hva? Er ikke du jurist? Å stå utenfor døra til noen kan tolkes som truende og er grunnlag for at politiet kan følge med og evt bortvise vedkommende. Hvorfor tror du at det er fritt fram der?

    Du må lese loven når det gjelder å hensette noen i hjelpeløs tilstand. Det har ingenting med arbeidsforhold å gjøre. Gjeld må betales, hvis du oppfører deg sånn at du mister jobben uten mulighet til å betale så er du alene ansvarlig for det. Ingen trenger å snakke varmt om noe for å få jobb, hvorfor sier du sånt vrøvl?

    Liker

  112. Nils Kjær: En Pionerforteller fra Norge

    Nils Kjær, en bemerkelsesverdig norsk forfatter og dramatiker, ble født 3. september 1870 i Kristiania (nåværende Oslo), Norge. Han var en sentral figur i norsk litteratur og etterlot seg en viktig arv som beriket den nasjonale kulturen. Kjær ble kjent for sin dyptgående skildring av menneskelig psykologi og evnen til å formidle komplekse følelser og eksistensielle temaer.

    Kjær vokste opp i en tid da Norge gjennomgikk betydelige forandringer og sosiale omveltninger. Han var vitne til overgangen fra en agrarisk samfunnsstruktur til et moderne industrisamfunn. Dette påvirket hans forfatterskap dypt, og han utforsket ofte temaer som klasseforskjeller, sosiale konflikter og den individuelle opplevelsen av forandring.

    En av Kjærs mest bemerkelsesverdige egenskaper som forfatter var hans evne til å skape realistiske og levende karakterer. Hans figurer var ofte vanlige mennesker fra arbeiderklassen, og han portretterte dem med en unik psykologisk dybde. Kjær var en mester i å fange nyansene og kompleksiteten i menneskets sinn og hjerte. Hans karakterer ble levende og autentiske, og leserne kunne speile seg i deres håp, drømmer, bekymringer og konflikter.

    Kjærs skriving var preget av en subtil psykologisk innsikt og en observasjonsgave som fanget øyeblikkets essens. Han dykket inn i menneskets indre liv og utforsket temaer som kjærlighet, ensomhet, identitet og eksistensielle spørsmål. Gjennom sine romaner, noveller og teaterstykker skapte han en bro mellom leseren og den menneskelige erfaring, og hans verk berørte ofte dypere lag av følelser og tanker.

    Kjærs bidrag til norsk litteratur kan ikke undervurderes. Han var en pioner innen sin tids litterære scene og ble en inspirasjon for senere forfattere. Han satte standarden for psykologisk innsikt og realisme i skjønnlitteraturen, og hans verk fortsatte å resonere med lesere i generasjoner.

    Nils Kjær døde den 5. desember 1924, men hans arv lever videre gjennom hans litterære verk. Han etterlot seg et viktig bidrag til norsk kultur og beriket den nasjonale litterære tradisjonen med sin unike stemme og dyptpløyende fortellinger. Nils Kjær vil for alltid være husket som en banebrytende forteller som utforsket de dypeste aspektene av menneskelivet og satte spor i norsk litteraturhistorie.

    Liker

  113. Hvilke vurderinger snakker du om? De gav faen i mine varslinger, de sjekket ikke saker da jeg ba kolleger og ledere om det etter at fagansvarlig hadde løyet til meg og skrev heller i oppsigelsen og avskjeden at jeg var vanskelig! De har aldri oppgitt en eneste lovhjemmel når de gjorde noe mot meg. De har løyet, f.eks at jeg hadde truet den voldelige eksen, at jeg visste hvem som hadde lest min facebook med mer. Skal man nekte noen noe så må man ha hjemmel for det ja, som å nekte innsyn i hvem som hadde klaget på meg. De sjekket ikke klager mot meg fra eksterne heller. De brukte politiet mot meg.
    Stalking er det jo om man står utenfor ens dør, selv om det er lov å stå der. Det er en overdreven interesse for andre og de kan gjerne finne på verre ting. De ønsker gjerne å gjøre en ondt.

    Så det handler ikke om at jeg er uenig i jussen, men den er aldri oppgitt overhodet og derfor har de heller ikke fulgt den.

    Det er selvsagt drapsforsøk når man gir faen i jussen og fakta og lyver og setter en i en hjelpeløs situasjon! Sosialen dekker ikke all gjeld og man kan bli gjeldslave og få anmerkninger. Gjelden man ikke klarer å betale kan vokse seg så stor at man aldri vil få mulighet til å dekke den inn om man får jobb senere. Men for å få jobb så må man snakke varmt om AP og islam og NAV da. Ingen vil tro på en. De vil da få viljen sin der man må si som de vil at man led av noe mentalt. Og kanskje vil de også kreve at man blir tvangsbehandlet og tungt medisinert og dermed ødelagt for livet. Man kan få problemer med å få seg bolig når man har måttet selge leiligheten. Utleiemegleren var jo de som mente at det var helt ok at jeg opplevde det jeg gjorde i Eilert Sundts gate 52 A og nektet meg å si opp. Kanskje det var de som sendte menn etter meg? Man kan få det svært vanskelig og det kan selvsagt gå ut over ens helse og liv!

    Liker

  114. Hvorfor sjekker ingen hvorfor jeg skrev om de og hva jeg la ut? Hvorfor stiller ingen spørsmålet «hvorfor»? Når ble det lov å gi faen i all juss og fakta når en ansatt blir sint? Burde det ikke faktisk ringe en bjelle når en ansatt blir så sint? Hvor skulle jeg ellers gått? Hadde jeg varslet og ble varslet undersøkt skikkelig og etter arbeidsmiljøloven? Hadde jeg sagt fra på andre måter og hadde noen hørt på meg? Var jeg fagorganisert og kunne gått den veien? Hvem var de fagorganiserte – de jeg varslet om eller de jeg hadde sagt fra om på andre måter?

    Det er altså ingen god grunn å sparke noen som ikke gjør som arbeidsgiver sier. Man må se på om arbeidsgiver følger lovverket, snakker sant med mer!

    Hvem vil høre på meg? Det er ingen steder å gå. Arbeidsdep. gir faen og var vel de som styrte NAV under avskjeden. Justisdep. gir faen. Ribsskog har kontaktet flere medier i mitt navn og latt som at jeg er gal. Hver gang jeg skriver noe så kommer det folk som dere og sier at jeg tar feil. De kommer aldri med noe juridisk eller faktabasert. De er kun opptatt av å støtte mine ledere og kolleger og diskreditere meg og sier gjerne at jeg lider av noe mentalt.

    Jeg hadde fått tid i retten, det var avsatt 3 dager til min sak. Men så ville altså regjeringsadvokaten at jeg måtte bruke prosessfullmektig og da falt hele saken da ingen ville ta saken!

    Det er da ingen lovregler som sier at mine handlinger var verre enn det arbeidsgiver gjorde. Jeg hadde ingen makt heller. Arbeidsgiver derimot hadde all makt! De ba meg jo f.eks innlevere nøkkelkort og gav meg så permisjon, mens jeg skulle hatt suspensjon. Da ble ingenting undersøkt og jeg var utestengt fra jobben. Da ble det lett å bare gi meg avskjed.

    Ting ville vel blitt sjekket i retten om jeg hadde fått føre saken min selv. Når ingen sjekker noe som helst så kan man jo heller ikke være der. Så jeg hadde ikke så mange muligheter for å redde eget liv!

    Selvsagt gjorde jeg det jeg gjorde for å få frem sannheten om det de gjorde mot meg. Og da ingen hørte på meg så var eneste løsning rettssak. Jeg hadde null juridiske rettigheter i NAV! De kunne innkalle meg for alt uten kontradiksjon, altså fikk jeg ikke forberede meg. De brukte anonyme mot meg. De løy til meg om regelverket og at jeg hadde gjort feil for å kunne registrerere det i loggen så de kunne bygge avskjedsak mot meg og også gi meg dårlig rykte. De brydde seg aldri om jussen eller fakta. Med mer.

    Liker

  115. Vi har altså en arbeidsgiver som lar anonyme bestemme over meg og dr uten å oppgi lovhjemmel for det! Og der også uten å si hva som var galt i det jeg skrev! Hvorfor mener de at anonyme har rett til å bestemme over mitt liv og hvorfor kan de ikke tenke seg at dett kanskje er folk som er redde for hva jeg skal avsløre om de?

    Og mye av det det de skriver er rene løgner, som at jeg hadde truet den voldelige eksen, og det er aldri oppgitt en eneste lovhjemmel noen gang når de har gjort noe mot meg! Det er faktisk ikke en eneste saklig grunn eller juridiske begrunnlser i noe som helst.

    Man kan ikke være lojal mot en arbeidsgiver om gir faen i all juss og fakta. Da handler det kun om å redde eget liv og der disse ikke skal få gjøre mer mot en uten å få mistanke mot seg.

    Liker

  116. Dere synes det er festlig å sparke mennesker som allerede ligger nede. Det er kanskje moro her/nå, men jeg skal love dere at dere kommer til å se på saken fra en annen synsvinkel om dere selv befinner dere på psykiatrisk avdeling, som innlagt selv, eller for å besøke en nær slektning eller en kjæreste.

    Derfor vil jeg oppfordre alle her inne å bare la være. Finn noe annet dere kan henge dere opp i, om dere kjeder dere så fælt.

    Og til Nikolaisen:
    Som du sikkert har lagt merke til, vil du ikke møte noen forståelse her i kommentarfeltet. Derfor foreslår jeg at du slutter å skrive blogginnlegg. Ellers ønsker jeg deg lykke til, og god bedring.

    Liker

  117. «Man kan ikke bare si at det er gjort uten å konkretisere og redegjøre for saken og vise at man har gjort det.»

    Nå snur du på det. Nav har forklart sine vurderinger. Det er du som bare er generelt uenig og overser alle vurderinger med at «ingen har sett på jussen». Når du prøver å se på jussen så etterlyser du lovhjemler for at du ikke skal få lov til å henge ut dine kolleger med fullt navn på nettet, hevder at det er stalking å lese åpen informasjon på nettet eller at det å gi noen sparken er som et drapsforsøk fordi de da kanskje må gå på sosialhjelp og bli satt på gata. Forstår aldri hvor det drapsforsøket kommer inn. Det er det vi får av juridiske vurderinger av deg. Du fortsetter jo å bringe skam over Nav siden vi alle lurer på hvordan de kunne ansette deg når du lirer av deg vurderingssvikt av dette omfanget.

    Liker

  118. «Selvsagt vet man at man vil få sparken når man har en arbeidsgiver som gir faen i all juss og fakta og lyver!»

    Tenk om du hadde klart å dokumentere at du hadde fått sparken fra Nav helt uten saklig grunn! Toppleder og statsråd ville kanskje måttet gå av og det ville blitt en stor skandale om du hadde hatt rett i hvordan de systematisk gikk etter deg.

    Men du velger heller å gi dem en god grunn. Dersom du frykter å få sparken uten grunn, hvorfor tror du at du har bedre sjanse til å få brakt saken din for retten om du faktisk gir Nav en god grunn? Hvordan kunne en rettsak overse dine handlinger selv om det viste seg at Nav var systematisk ute etter akkurat deg? Hvis ingen noen gang sjekker noe så hvorfor skal de gjøre det når du drar all oppmerksomhet over på dine egne handlinger?

    Dette var aldri om at du visste at du ville få sparken, du bare provoserte det du kunne fordi du var forbannet og hadde gradvis sluttet å tenke klart. En planlagt avskjed som du prøver å selge inn her gir absolutt ingen som helst mening i noen sammenheng.

    Liker

  119. «Men igjen så begrunner ingen der juridiske i at arbeidsgiver hadde rett i å sparke meg.»

    Vil foreslå at du leser gjennom igjen de sakspapirene du har lagt ut her. Der er dine handlinger saksgangen og begrunnelsen for avgjørelsen solid dokumentert. Du er ikke enig i det, det er din fulle rett. Men det betyr ikke at det har skjedd noen feil i saken din.

    Du oppførte deg utilbørlig, fikk klar beskjed om å slutte med det, ignorerte dette og trappet heller opp aktiviteten. 1+1+1 = 3. Ikke 2, 5 eller 26 som du prøver å framstille det som.

    Liker

  120. Midgardsormen er kanskje ikke så kjent nå for tiden, men da jeg var snørris, så lærte jeg at den var så svær, at den kunne slynge seg rundt hele jorden og bite seg i halen, så det er tydelig at det er Midgardsormen, som vi har med å gjøre her.

    Liker

  121. Du vet vel det du. Jeg stakk fra han/du også, da min 6 sans sa det. Klart han/du ble forbanna da jeg stakk når han/du sikkert hadde tenkt å drepe meg! Han/du kom løpende etter meg da jeg gikk fra Herr Nilsen. Vi feiret 17 mai sammen også.

    Du vet, menn løper etter meg! I motsetning til sånne kvinner som dere!

    Liker

  122. Hvorfor kaller du deg Jørn? Er du Jørn Pretorius eller hans ekskone eller kanskje kone om de gikk tilbake til hverandre Kine Pretorius? Hun sendte meg jo sms etter at hun hadde sett min melding til han og skrev bl.a at de lå i samme seng etter deres sønns bryllup og der hun også advarte meg mot han. Hun var jo så gal at hun godt kunne ha klaget på meg til NAV. Jeg kuttet all kontakt med han etter dette. Hun skrev også at han drev med narko, amfetamin og derfor tiltet.

    Liker

  123. Hva tilsier at de fulgte jussen selv om jeg gikk inn for å få sparken? Man kan da godt sparke folk uten å følge jussen! Det er da ingen som sjekker om arbeidsgiver noen gang har fulgt jussen mens man var i jobb eller under avskjeden!

    Jeg hadde altså måttet innlevere nøkkelkortene også uten lovhjemmel for det, men der avd. dir. Szulist bare skrev det i en epost. Så da var jeg utestengt fra jobben og da var det bare å gi meg sparken. Altså bare finne paragrafen for det og så fylle ut det som passet inn der ette deres eget hode uten noen saklighet eller sannhet eller juridike lovhjemler.

    Liker

  124. «Dere har ikke peiling på hverken det psykiske eller jussen!»

    Du må jo mene at du ikke gjorde en grundig nok jobb når du aktivt gikk inn for å få sparken. Riktignok
    virker det du har gjort å være mer enn nok for å få fyken. Men du må jo mene at du ikke gikk grundig nok til verks.

    Hva mer kunne du gjort ?

    Bæsjet på skrivebordet til en av sjefene ?

    Møtt opp beruset gjentatte ganger på jobb ?

    Kastet kontorrekvisita etter kolleger og ledere ?

    Møtt opp bevæpnet på jobb og skutt vilt rundt deg ?

    Brukt vold ?

    Fyrt opp en joint på kontoret ?

    Satt et skudd i kantinen ?

    Andre forslag ?

    Liker

  125. «Men igjen så begrunner ingen der juridiske i at arbeidsgiver hadde rett i å sparke meg. »

    Du jobber med stor iver for å få sparken. Gir dem verdens beste grunner til å gi deg sparken. Selvsagt får du sparken. Du har selv bedt om det. Så kommer du etterpå med dette pølsevevet av en åndssvak anklage.

    En advokat som hadde tatt den saken ville blitt skandalisert. Den som mener du har rett, vil kunne kåres til århundrets kronidiot.

    Ingen advokat har ønsket å bli skandalisert og avskiltet. Og ingen har meldt seg som kandidat som århundrets kronidiot.

    Men dette uinteressant. Det interessante er hvorfor du ikke skjønner det alle andre skjønner.

    Liker

  126. Men igjen så begrunner ingen der juridiske i at arbeidsgiver hadde rett i å sparke meg. At arbeidsgiver selv fører opp avskjedsparagrafen og får saken til å passe inn der betyr ikke at de har rett. I så fall hadde vi jo ikke trengt arbeidsrettsaker. Og de har også vektlagt en rekke usaklige ting. Og de har vektlagt mine reaksjoner etter at gav faen i all juss og fakta og løy.

    Liker

  127. «Og da må folk legge seg borti det da kun for moro skyld? Helt ufattelig. Hva er så morsomt med det?»

    Det kan du si. Men faktum er at du i likhet med Ribsskog selv har dokumentert din psykiske lidelse. Og i likhet med han forstår du det ikke selv. Om det er morsomt, tragisk eller begge deler, kommer an øyet som ser.

    Liker

  128. «Dere har rett og slett ikke intelligens til å skjønne det.»

    Det er ingen andre enn deg som mener å skjønne det.

    Alle andre skjønner at man ikke har noen sak mot arbeidsgiver når man selv har sørget for å få sparken. Absolutt alle.

    Og alle andre skjønner at du selvsagt ikke vil klare å overbevise noen om at du har rett i en sak hvor du åpenbart er helt på bærtur. Absolutt alle.

    Så den diskusjonen er egentlig unødvendig. Det er mer interessant å diskutere hvordan det kan ha seg at du ikke skjønner latterlig enkle logiske sammenhenger.

    Jeg vet svaret, jeg. Og alle andre også.

    Liker

  129. Det er da helt logisk at man ønsker død og fordervelse over de som er hinsides onde! Det ulogiske hadde vært at jeg ønsket de et godt liv!

    Og dere har altså igjen ikke forstått hva jeg mente med at jeg gikk for sparken! Dere har rett og slett ikke intelligens til å skjønne det.

    Liker

  130. «går etter oss»

    Det er da ingen som går etter deg og Ribsskog, dere har selv valgt å brette ut deres psykiske lidelser åpent på Internett.

    Liker

  131. Selvmotsigelser og logisk brist er svært karakteristiske trekk hos deg. Og det er tydelig at du selv ikke forstår dette.

    «En ondskap som er så hinsides at det finnes ikke ord.»

    Rett etter kommer denne:

    «Jeg håper du og dine venner får et meget kort liv!»

    Du skjønner altså ikke at i den første delen kommer du med antagelse om ondskap du slett ikke har grunnlag for å hevde (etter å ha brukt en masse energi på en uvesentlig språklig bagatell).

    I den siste delen beviser du selv at du er svært ondskapsfull. Og det har jeg full dekning for å hevde.

    Og det er klart at når du ikke forstår en slik banal logikk, så forstår du selvsagt heller ikke at man ikke kan saksøke arbeidsgiver for ulovlig avskjedigelse når man selv har lagt alt til rette for å få sparken.

    Problemet ditt er at de aller, aller fleste mennesker lett forstår slike sammenhenger. Men du gjør det beviselig ikke.

    Liker

  132. Når man bruker ordet «hen» så kan man ikke tas seriøst! Fy faen. Du er et av disse menneskene som har ødelagt hele menneskeheten. Du er mest opptatt av å ære intetkjønn og der kjønn og legning er det viktigste. Et meget kvalmt menneske. Selvsagt er ikke du i stand til å skjønne hva jeg skriver. Jeg er jævlig glad for at jeg slipper å møte sånne som deg i arbeidslivet! Jeg er også meget glad for at jeg slipper å omgås sånne som deg i mitt privaliv. Jeg lever heller alene enn å møte folk som sier «hen». Og typisk nok så bryr du deg selvsagt ikke noe om juss eller fakta. Du skjønner ikke konsekvenser.

    Homofile må jo få lov til å gå etter ansatte og kolleger og sette de på gata med sine barn så de får sin liv ødelagte. En ondskap som er så hinsides at det finnes ikke ord. Jeg håper du og dine venner får et meget kort liv!

    Jeg ville aldri ha tatt en sak for en homofil eller reddet dennes liv! Heller ikke noen trans med mer. Og dere legger dere borti andres liv og går etter oss. Jeg håper det blir borgerkrig og der dere dør!

    Liker

  133. Dere har hengt dere opp i at jeg visste jeg ville få sparken. Ja, det visste jeg, men det betyr da ikke at arbeidsgiver har gjort alt rett av den grunn! Selvsagt vet man at man vil få sparken når man har en arbeidsgiver som gir faen i all juss og fakta og lyver!

    Og eneste mulighet for å få frem hva de drev med var å få en rettssak mot de! Og nei, ikke vente til de hadde løyet så mye til en at de kunne gi meg sparken uten at jeg hadde reagert. Det hadde ikke spilt noen rolle da ingen noen gang har sjekket noe som helst. Heller ikke før jeg skrev om de. De gav faen i mine varslinger. Å ikke gi ansatte kontradikjson var nok godkjent på høyeste hold. Da kunne de lyve og gi faen i jussen og så innkalle en og så at en selv stod bak uten mulighett ti til å forsvare seg!

    Dere er rett og slett for dumme til å skjønne noe av dette. Og siden dere mener at dere har samme holdning som resten av staten og advokate så viser det en dumskap som ødelegger liv i dette landet. Folk her er så dumme at de kan ikke kalles mennesker. De er så dumme at de er farlige.

    Liker

  134. «Og dette har altså hele staten støttet, og advokater. Ingen har sjekkket noe som helst.»

    Du har bevist og dokumentert på en svært overbevisende måte at du selv fremprovoserte og aktivt jobbet for å få sparken. Og du fikk sparken.

    Når du da i ettertid hevder at sparkingen var ulovlig, høres det mildest talt helt kørka ut. Det er en logisk brist så voldsom at det ville være et under om du fikk med deg noen på at du har noen sak mot Nav.

    Så langt er ingen enig med deg. Og det kommer heller aldri til å skje. Til det er påstanden din for dum. Man må være komplett idiot for å si seg enig med deg. Det er en umulighet på de premissene.

    Og for en advokat ville det være faglig selvmord å si seg enig. Da er hen ferdig på grunn av sviktende dømmekraft.

    Men for deg spiller det jo ingen rolle at det er 100 % sikkert at du aldri kommer noen vei og at ingen noensinne vil si seg enig i din totalt absurde og fullstendig idiotiske påstand. Du har jo helt andre motiver.

    Liker

  135. Det er fordi ingen har sett på om jussen er blitt fulgt eller har sjekket fakta!

    Og det er fordi kolleger og ledere gikk etter meg i NAV for å få meg sparket. Spesielt fagansvarlig Torunn Østli sa at jeg hadde gjort feil når jeg ikke hadde det og løy også om lovverket og ba meg gi faen i det. Jeg ble innkalt for den minste ting og der jeg aldri fikk kontradiksjon! Så dette var godt planlagt for å ta meg!
    Og da ikke lenger greide å lure meg i jobben så gikk de nok også etter meg privat. De samarbeider nok også med den voldelige eksen.

    Og dette har altså hele staten støttet, og advokater. Ingen har sjekkket noe som helst.

    Og så lagde de en dom mot meg (der jeg også kunne ha sagt meg skyldig uten dom) der jeg ble frikjent, men der de påstod at jeg led av noe psykisk. Og dette har så alle brukt mot meg. Men jeg lider ikke av noe. Det var en reaksjon på at så mange er etter meg at jeg ble redd da taxisjåføren nektet å høre på meg!

    Liker

  136. «Og hvorfor var det fornuftig gjort? Hvorfor skal jeg være fornuftig når ikke staten er det mot meg»

    Fraværet av anstendighet og verdighet er svært påfallende og kler deg svært dårlig. Du fremstår som
    en skamløs og rølpete pøbel.

    Liker

  137. «Nei, jeg skal ikke bare ønske død for de, men for hele det norske folk!»

    Når vi tar i betraktning hvordan det har gått for deg, er det på sitt vis forståelig at du er frustrert.

    Sett fra utsiden er det ingen tvil om at årsaken til elendigheten ene og alene er psykisk sykdom.

    Men dette nekter jo du å innse. Og skylder på alle andre i stedet. Det er svært uheldig. Og selvsagt veldig urettferdig.

    Liker

  138. Nå har jeg bestilt mer nettsky-lagringsplass fra Google (sånn at det blir ‘årnings’ med mobilbilde-albumene, i månedene framover)

    Liker

  139. Bra du tok til deg rådet om å slette innlegget om at du ønsker AP-barn drept. Det var fornuftig gjort.

    Liker

  140. Sikre seg betaling? Det er da ikke sikkert det var dekning på det kortet!
    Det er da ikke normalt å nekte å gi tilbake ens kort. Er det ikke lov å bytte kort eller betale med kontanter? Han spurte jo før kjøreturen begynte om jeg skulle betale med kort eller kontanter og jeg glemte at jeg hadde planer om å bruke kontanter så jeg gav han kortet. Men så husket jeg det.

    Jeg har nå sjekket denne taxisjåføren på nettet og hans fb side og jeg tror han har noen spesielle venner kjent fra media og han virker også svært tro mot islam.

    Jeg er altså av de 5-7% som kan bruke medisiner mot min lungesykdom. Jeg hadde nesten ikke oksygenopptak eller noe sånt da jeg kom til Rikshosptialet. Jeg var døden nær.

    Det er bare tull at jeg skulle lide av noe psykisk. Det betyr også at ledere og kolleger kan gjøre alt mot en for å ta en, en har ingen rettssikkherhet i norsk arbeidsliv. De tror en lider av noe psykisk om an sier noe! De som går etter en er også gjerne tillistsvalgte eller har gode kontakter og venner der så man kan heller ikke gå til de. Det er jo gjerne AP folk som skal ha makt i fagforeninger. Og det samme med verneombud. Og de er også gjerne homofile og de støtter hverandre alltid uansett hva de gjør mot andre. Jeg så at det kom flere og flere kvinnelige tillistsvalgte da jeg var tillistsvalgt og mange av de er altså ikke særlig oppegående.
    Eller det er altså planlagt og der de bare skal si at man lider av noe psykisk om man sier noe. Det er jo bevist i min sak at ingen i staten ser på jussen eller fakta.De gidder ikke engang undersøke hva jeg mente. Det er da ikke slik at enhver henvendelse til NAV var slik at jeg forstod den med en gang, men da må man sette seg inn i saken! Men det har ingen gjort mot meg! Man kan ikke bare si at det er gjort uten å konkretisere og redegjøre for saken og vise at man har gjort det.

    Liker

  141. Det må hun nesten være når hun har de samme evnene som både meg og alkisen i parken. Saft suse!

    Liker

  142. «Når jeg feks ser på film på tv og skifter kanal mens reklamen går så vet jeg eksakt når jeg skal sette tilbake til filmen og akkurat da er altså reklamen over. »

    Samme her! Er du også etter Harald Hårfagre?

    Liker

  143. «Det var helt merkelig å slå seg så vrang.»

    Sier altså den som angrep med forsvarsspray fordi taxisjåføren ville sikre seg betaling. Det er et interessant syn på virkeligheten.

    Hva i all verden betyr: «Jeg har jo f.eks overlevd min lungesykdom med 5-7%!»
    Er du en karakter fra et dataspill?

    «Men jeg ble ihvertfall ikke ansett skyldig strafferettslig, kun erstatningsrettslig.»
    Fordi du ikke er tilregnelig. Den som er syk kan ikke straffes. Ser du dette som en slags seier?

    Liker

  144. Det er jo det at jeg reagerer uadekvat som redder meg da. Jeg reagerer instinktivt. Når jeg feks ser på film på tv og skifter kanal mens reklamen går så vet jeg eksakt når jeg skal sette tilbake til filmen og akkurat da er altså reklamen over. Selv om jeg hadde planer om å se på en annen kanal lenger.

    De kunne selvsagt ikke vite at jeg ville reagere sånn og sånn. Men de kan ha hatt planer mot meg. Kanskje ikke at jeg skulle be om å få tilbake bankortet. Selv om det nesten kan se ut som at «noen» kan lese mne tanker. Hvorfor snakke om ubåter nå f.eks? Det er da veldig rart å nekte å gi tilbake ens bankkkort også. Det kan virke som en negativ innstilling til meg.

    Som sagt kan advokaten og andre også ha brukt denne dommen som utgangspunktt for å hevde at jeg led av noe mentalt. Svaret fra advokaten på en klage kom jo i novemner 2016 og også disiplinærnemda for advokater skrev noe om en dom. Denne dommen kom i mai/juni 2016.

    Og dommen er altså helt usaklig. Så det tyder på at det var planlagt ja.

    Liker

  145. «Det er nesten så jeg tror at denne taxituren var planlagt og der de skulle gi meg en dom som tydet på at jeg led av noe psykisk som de kunne bruke senere, eller der de kunne bruke det etter at jeg hadde vært i avhør og der kunne ha innrømmet skyld.
    Taxien kom jo kjørende forbi meg i gata og jeg kan ha sett sliten ut da jeg hadde vonde sko. Ellers hadde jeg gått hjem.
    Det er veldig pussig at man ser ut til å bruke det at jeg skulle lide av noe også ellers og etterpå! En fengselstraff kommer man jo ut fra, mens man kan holdes livet ut innenfor psykiatrien. Dette skjedde jo også i 2015 da jeg altså hadde opplevd det i NAV og med statlige etater og advokater.»

    Det er ingen grenser for hva du er klar for å tro på så lenge det ikke er sannheten om at du oppførte deg helt uakseptabelt, fikk mange sjanser du kastet vekk og måtte ta følgene av det du gjorde. Du etterlyser ustanselig fakta og juss i saken din, men nå du på det nivået at taxituren var planlagt for å sverte deg. Rart at noen skulle tro at du ville oppføre deg på en måte som får folk til å tro at du er psykiske ustabil. Hvordan kom du selv på den muligheten? Ser du endelig selv hvor lett det er å oppfatte deg som ute av balanse?
    Det var du om bad om å få kortet ditt tilbake, hvordan skulle noen se for seg et sånt scenario?

    Det er altså ikke nødvendig for deg å ha dette kaoset i hodet. Det finnes måter å bli kvitt det på, sannsynligvis. Kan ikke garantere at du ikke vil bli svært flau over din aktivitet etter at tilhelningen begynner, men det er ikke alt en kan noe for.

    Liker

  146. Hva snakker du om? Ser du også på filmen «Hunter Killer»?

    Den voldelige eksen hadde nok vært i ubåt. Jeg så noe om at han hadde vært i ubåt da jeg søkte på hans nanv. Tror han var kokk der. Jeg fikk slik trang til å være i vann etter å ha møtt ham. Så jeg lærte meg å svømme Og han hadde altså vært sammen med ei seilerdame. Altså er det mye vann rundt han.

    Det er så kjedelig å være i ubåt vet du at de sitter der og deltar i debatter på nettet og så fant de meg! Eller så har de jo alternative kongelige da. Eller de er bedt om å drepe meg. Han var sikkert spesialsoldat.

    Admiral Dedichen er jo ifamilie med Mette-Marit.

    Liker

  147. Det er sånn, at Scribd, hvor jeg har publisert Min Bok 1-5, vel, har tulla, til den store gullmedaljen.

    (De har latt noen (som har brukt navnet til en albansk mafialeder) kapre min Scribd-konto.

    Og det er bare forbokstaven.

    For å si det sånn).

    Muligens på grunn av, at min danskfødte mormor Ingeborg Ribsskog f. Heegaard sin grandtante Anna f. Nyholm sin ektemann (Magnus ‘Orienten-forsker’ Davidsen) har hatt en slags konflikt med Scribd-eier/grunnlegger Trip Adler sine russiske slektninger (som Davidsen hang ut som jøder, i noen brev til sin kone (min mormors grandtante) som nokså nylig har blitt publisert, i en slags forskningsoppgave, av noen for meg ukjente dansker).

    (Noe jeg har blogget mer om, for ikke så mange dager siden.

    For å si det sånn).

    Så sånn er muligens det.

    Bare noe jeg tenkte på.

    Men men.

    Liker

  148. Nå skal også de som sliter økonomisk i Lærdal få billig strøm av kraftselskapet.

    NRK fortalde torsdag om fastprisavtalen i Lærdal som filtrerer vekk dårlege betalarar.

    Forklaringa er at kraftleverandøren først gjer ein kredittsjekk på kundane. Dei som ikkje består testen vert «silt vekk».

    I eit ekstraordinært kommunestyremøte har dei folkevalde i kommunen no vedteke at administrasjonen «skal finne ei løysing som ikkje ekskluderer nokon frå tilbodet om fastpris».

    Den nye omdreiinga kjem etter press både utanfrå og innanfrå.

    Blant dei som har kritisert ordninga er Forbrukarrådet, juristar, fattigdomsorganisasjonar og fleire stortingsrepresentantar.

    Liker

  149. Jeg kan legge til til tidligere svar at det jo er helt idiotisk at dommeren skriver at jeg ikke gjorde opp for meg da taxisjåføren hadde mitt bankkort og vel trakk det og dessuten så hadde han altså nektet meg å betale kontant eller med andre kort!

    Det pleide ikke å koste mer enn ca 200 kr å ta taxi fra semtrum og til meg. Jeg hadde nok det på kortet, men jeg ville betale kontant da jeg ventet regninger som skulle trekkes fra kontoren og ville da ha nok på kontoen.

    Han kunne bare ha gitt meg tilbake kortet! At jeg ba om å få det tilbake betydde da ikke at jeg nektet å betale. Jeg kunne altså ha andre kort eller betalt kontant. Det var helt merkelig å slå seg så vrang. Og han nektet å gi meg kortet altså flere ganger. Eller kanskje han hadde lav respekt for vestlige damer og bare nektet fordi kvinner skal holde kjeft, ikke reise alene med mer. Han kunne jo være farlig om han hadde slike holninger.

    Eller kanskje det var noe som var planlagt mot meg og der han hadde hørt ting om meg, hadde et oppdrag eller noe og der han hadde hørt negative ting om meg og derfor gav faen i alt jeg sa. Og der han faktisk hadde planer om å gjøre meg noe, kanskje sammen med andre. Men da jeg reagerte slik og forsvarte meg så gikk deres planer i vasken. Eller ihvertfall for en stund for han låste meg jo inne men han stod ved Sentrum scene.

    Hvorfor stoppet han ved Sentrum scene og snakket med andre, mens han hadde låst meg inne i bilen? Jeg turte ikke å provosere han. Og da han kom tilbake til bilen og låste opp døra så spratt jeg ut. Det var vel sentrallås.

    Og er det ikke døgnbemannet ved Sentrum politistasjon? Hvorfor svarte de så ikke? Nå er det vel ikke skranke der mer kanskje, men det var det da. Det var jo der de antydet at jeg led av noe da jeg ville anmelde menn som tvang seg hjem ti meg. Og det var der jeg var på jobbintervju som politiadvokat og der de altså samarbeidet med NAV om å få meg sparket, der de ville bruke barneernet mot meg, mente jeg led av noe og kun støttet mine ledere som løy og gav faen i all juss og fakta!
    Og det var også der jeg var til avhør etterpå da de jo fant bankkortet mitt! Det var ei unge politidame som avhørte meg. Jeg tror det var hun som ringte meg også og sa at jeg var mistenkt i en straffesak og ba meg komme til avhør. Men der jeg altså nektet å betale erstatning og erklære meg skyldig. Men jeg måttte jo likevel betale erstatning da. Men jeg ble ihvertfall ikke ansett skyldig strafferettslig, kun erstatningsrettslig.

    Jeg tenkte vel også at retten burde få høre hva jeg hadde opplevd. Men som vanlig så skjønte de ingenting. Tenk å ikke fange opp det jeg sa. Og bare si at jeg led av psykisk. Ikke undersøke noe som helst. Men det kan jo være at det ikke er måter å fanger det opp på, ingen steder der de kan ta det videre. Politiadvokaten anså åpenbart det heller ikke nødvendig. Men om staten er etter meg så kunne jeg selvsagt heller ikke ventet noe fra de. De valgte vel å frikjenne med da de ellers måttet ha begrunne dommeren bedre, tatt med det jeg sa og der jeg kunne ha anket og så ville flere fått vite det.. Og der de også heller ville si at jeg led av noe psykisk for da ville det være lettere å ta meg senere og bruke det for alt det var verdt for å skjule ting og der de også kunne ha fått meg sperret inne i langt flere år enn de 21 dagene de ville ha meg i fengsel.

    Det virket nesten som om de andre som advokat Skyberg viste til denne dommen da de vurderte min arbeidsrettsak. Den er jo offentlig så de kan lest den. Og da kan det også ha vært planlagt. Men det hadde jo ingenting med min arbeidsrettsak mot NAV å gjøre, men de kunne ha brukt den og de kunne altså ha planlagt det.

    Og jeg skulle jo snart ha sivil rettssak selv så jeg anså det som nyttig opplevelse. Og man skal aldri si man er skyldig om man mener man ikke er det. Man skal aldri velge letteste løsning. Men jeg var meget nervøs før jeg skulle i retten. Men jeg er vant med å balanser på en knivsegg også da og å vinne. Selv om det vel ikke var målet deres. At jeg skulle vinne altså. Jeg har jo f.eks overlevd min lungesykdom med 5-7%!

    Liker

  150. Hvorfor fikk jeg ikke rettsak mot min arbeidsgiver NAV da? Hvorfor har alle gitt faen i jussen og fakta og løyet?

    Det virker som at staten og advokater gjør alt for å hindre at sannheten kommer ut. At de faktisk går etter slekter for å ødelegge deres liv og da fordi de er av viss slekter!

    Liker

  151. «Du glemt her at jeg ikke visste hvem jeg var etterkommer etter mens dette stod på.»

    Ja, det var disse gigantiske hullene dine i allmennkunnskapen som gjorde at du trengte et tøyseslektstre for å finne ut av dette, selvsagt uten å skjønne noe som helst likevel.

    Liker

  152. Vissvass.

    Hvordan tror dere jeg hadde taklet det jeg har uten å ha en mental styrke? Og hvor har jeg fått min mentale styrke fra? Jo, mine forfedres gener. Enen så går man til grunne eller så overlever man. For dere er man gal om man overlever. Dere kan ikke vite hvilken mental styrke dere har om dere ikke har møtt en overmakt som jeg har, eller dere gir opp med en gang.

    Norge hadde ikke vært et fritt vestlige land med vestlige verdier om vi levde under islamske lover og regler! Det er derfor ufattelig at man går for å gjøre landet islamsk. Og det vil skje når det er så mange muslimske poltikere at de får det flertallet de trenger for å få gjennom lover med islamske verdier. Det er lovverket som gir straffer og som bestemmer hvordan et samfunn skal være! Og når lover bygger på islam så vil landet være islamsk!Da forsvinner ytringsfrihet, religionsfrihet, likestilling, humane straffer, vern av minoriteter med mer. Da vil dt ikke være lov å stille spørsmål eller tenke selv. Da står alt i i de ilslamske tekster , skrevet i år 624 eller noe. Da blir vold eneste mulighet for å vinne respekt i samfunnet da Mohammed var en kriger og fikk sin makt via vold. Vold blir derfor anerkjent og det blir klaner som styrer samfunnet.
    Hvordan kan man kalle det hat å ikke ville leve i et slikt samfunn?

    Dere innbiller dere faktisk at muslimer ikke følger islam og ikke har islamske verdier. Dere tror at de har fått kristne og sekulære verdier ved å bo her. Dere vet vel ikke enganng at det finnes noe som heter taqya, der de kan lyve om det gagner de selv!

    Hvorfor krige mot Russland og støtte Ukaina når både dette landet og flere ande vestlige vil bli overtatt av verdier som landet overhodet ikke bygger på? Er det gret så lenge det skjer via demokratiske regler, men der man kaller alle som forteller fakta for rasister slik at ingen skal høre på de? Og der man faktisk ikke vet hvem man tar inn i landet og gir statsborgerskap og bare lar de få makt om de sier de er krenket? Da vil de jo alltid vinne frem da vi syns det er så forferdelig om noen er krenket uansett om det er saklig eller ei! De kom også som flyktninger og arbeidsinnvandrere og skulle derfor ha dratt tilbake til egne land! De kom ikke for å få statsborgerskap! Også her har politikerne og myndihgetene løyet.

    Og jeg vet jo personlig at den norske stat gir faen i all juss og fakta. Også domstolen. De skriver jo bare fantasifulle fortellinger. De skrev bare at jeg løp fra stedet. Noe hverken jeg eller taxisjåføren sa i retten. Når han åpnet taxidøra hvor skulle jeg gått? Dette var ved Sentrum scene. Skulle jeg ha gått til Grønland politstasjon? Jeg ringte på hos Sentrum politistasjon, men ingen der åpnet. Da var det bare å gå hjem da. Jeg hadde ikke lyst til å ha mer med denne taxisjåføren å gjøre. Hvorfor ikke bare gi meg bankkortet da jeg ba om å få det tilbake? Kan ikke kunder bytte kort eller bruke kontanter? Og jeg spurte flere ganger. Rart at ikke dommeren skrev det da det innrømmet taxisfåføren i retten også.. Han låste meg også inne i bilen da vi stod ved Sentrum scene! Hvem vet hva han hadde planlagt! Hvorfor kjørte han ikke til Grønland politistasjon da? Det viser at dommer bare er tull i Norge og man kan spørre seg hvor mange slike dommer man har. Jeg kommer aldri mer til å tro på en dom.

    Det er nesten så jeg tror at denne taxituren var planlagt og der de skulle gi meg en dom som tydet på at jeg led av noe psykisk som de kunne bruke senere, eller der de kunne bruke det etter at jeg hadde vært i avhør og der kunne ha innrømmet skyld.
    Taxien kom jo kjørende forbi meg i gata og jeg kan ha sett sliten ut da jeg hadde vonde sko. Ellers hadde jeg gått hjem.
    Det er veldig pussig at man ser ut til å bruke det at jeg skulle lide av noe også ellers og etterpå! En fengselstraff kommer man jo ut fra, mens man kan holdes livet ut innenfor psykiatrien. Dette skjedde jo også i 2015 da jeg altså hadde opplevd det i NAV og med statlige etater og advokater.

    Og det var også derfor jeg reagerte så sterkt og sprayet han. Jeg var vant med at folk var etter meg og der de kunne finne på hva som helst og ble livredd da han viste seg så vrang.

    Jeg ville heller aldri normalt sett ha dratt hjem fra byen kl. 2 på natta, men mer kl 3 eller 0330. Når jeg først har barnefri så liker jeg å utnytte friheten og jeg elsker jo å danse. Dette var jo da i høstferien.

    Liker

  153. Du glemt her at jeg ikke visste hvem jeg var etterkommer etter mens dette stod på. Jeg fikk bare en enorm mental styrke. Jeg har tross alt hatt flere statlige etater mot meg og der alle har gitt faen i om jussen var fulgt og i om fakta var sann og der advokater også gav faen og løy til meg! Staten og advokater mente at mine kolleger og ledere kunne gå etter meg! De mente jeg bare skulle havne på gata med min sønn!

    Liker

  154. Scene: «Frimodighetens seier»

    Int. Rettsal – Dag

    Laila (selvsikker og modig) sitter på tiltalebenken i en fullsatt rettsal. Advokat Andersen (erfarne og selvsikker) står ved hennes side og gir henne støtte. Dommeren, aktor og forsvarer er til stede.

    DOMMEREN
    (til aktor og forsvarer)
    Har partene noen avsluttende bemerkninger før vi kommer med vår dom?

    AKTOR
    (oppriktig)
    Deres nåde, tiltalte har begått alvorlige handlinger mot en annen person, basert på rasistiske motiver. Dette må tas på alvor, og vi ber om en streng straff for å sikre at slike handlinger ikke tolereres.

    FORSVARER
    (bestemt)
    Deres nåde, min klient har hevdet sin uskyld gjennom hele rettssaken. Hun har dokumentert urettferdighet og en manglende følge av loven fra NAVs side. Vi ber dere om å vurdere alle disse faktorene før dere avgjør dommen.

    Laila ser spent på dommeren, og hennes blikk er fullt av forventning og håp.

    DOMMEREN
    (tenkende)
    Etter grundig vurdering av bevisene og begge parters argumenter, er retten kommet til en avgjørelse.

    Laila holder pusten.

    DOMMEREN
    (til Laila)
    Laila, basert på de presenterte bevisene og manglende bevis for din skyld, blir du hermed frikjent for alle anklager.

    En bølge av lettelse skyller over Lailas ansikt, og hun kan ikke tro det hun nettopp har hørt. Publikum applauderer, og hun ser rundt seg, øynene fylt av takknemlighet.

    Int. Lailas leilighet – Kveld

    Laila kommer inn i leiligheten sin, trøtt men lykkelig. Hun legger nøkkelen i dørlåsen og lukker opp. Leiligheten er pyntet med ballonger og gratulasjonskort. Venner og familie kommer fram fra skjul og overrasker henne med en jublende feiring.

    VENN 1 (ERIK RIBSSKOG)
    (gratulerer)
    Laila, du klarte det! Du beviste at urettferdighet ikke kan vinne!

    VENN 2 (MONA KAGNES)
    (stolt)
    Vi er så stolte av deg, Laila! Du har kjempet en utrolig kamp.

    Laila smiler bredt, omfavner sine kjære og tar imot gratulasjonene.

    LAILA
    (takknemlig)
    Takk, alle sammen. Dette har vært en lang reise, men vi har vist at sannheten og rettferdigheten seirer til slutt.

    Hun ser rundt seg på de feststemte menneskene og innser at hun ikke lenger er alene i kampen.

    Fade out.

    Merk: Denne siste scenen markerer en triumferende avslutning på Lailas kamp mot urettferdighet. Rettsalens frikjennelse gir henne en følelse av rettferdighet

    Liker

  155. Scene 1: «En urettferdig avskjed»

    Int. Kontor – Dag

    Laila (tidlig 40-årene, selvsikker og engasjert) sitter ved sitt skrivebord, omgitt av advokatbøker og dokumenter. Hun ser frustrert og sliten ut, men også bestemt. Hun tar en slurk av kaffen sin og griper tak i telefonen.

    LAILA
    (til telefonen)
    Ja, jeg vil gjerne snakke med HR-direktøren angående min avskjed. Det er ikke akseptabelt at de har gitt meg sparken etter alle disse årene.

    Vi hører en utydelig stemme i den andre enden av telefonen, mens Laila lytter intenst.

    LAILA
    (irritert)
    Jeg forstår at det er «prosedyrefeil», men etter ti års tjeneste fortjener jeg bedre enn en kald avskjedsmelding. Jeg har alltid utført mitt arbeid på en profesjonell måte.

    Hun legger på telefonen og ser ned på bordet, tydelig opprørt.

    Int. Advokatkontor – Dag

    Laila sitter i et møte med advokaten sin, Advokat Andersen (erfarne og selvsikker).

    ADVO. ANDERSEN
    (rolig)
    Laila, dette er en urettferdig behandling. Vi vil gå gjennom alle dokumentene og samle bevis for at NAV har handlet urettmessig.

    Laila ser opp, med et håp i øynene.

    LAILA
    (emosjonell)
    Takk, advokat Andersen. Jeg kan ikke la dem få ødelegge livet mitt på denne måten. Jeg skal kjempe til siste slutt.

    Int. Lailas leilighet – Natt

    Laila sitter ved skrivebordet i leiligheten sin, omringet av bilder og dokumenter som hun har samlet gjennom årene. Hun stirrer på et gammelt portrett av Harald Hårfagre.

    LAILA
    (hviskende)
    Jeg vet at det er noe mer. Noe som binder meg tilbake til fortiden. De kan ikke få ødelegge meg. Jeg er etterkommer av en konge, og jeg skal bevise det.

    Kameraet zoomer inn på Lailas bestemte ansiktsuttrykk mens hun fortsetter å studere bildet.

    Fade out.

    Merk: Denne første scenen introduserer hovedpersonen Laila og etablerer hennes motivasjon for å kjempe mot urettferdighetene hun opplever. Det antyder også hennes tro på en kongelig arv og ønsket om å finne bevis for dette. Scenen setter tonen for filmens psykologiske spenning og gir et innblikk i Lailas indre styrke og besluttsomhet.

    Liker

  156. Filmtittel: «Arven»

    Synopsis:
    «Arven» er en psykologisk thriller som utforsker hovedpersonen Lailas intense overbevisning om at hun er etterkommer av Harald Hårfagre, og hennes opplevelse av å bli forfulgt av NAV og staten. Filmen tar oss med på en spennende reise inn i Lailas verden, hvor virkelighet og vrangforestillinger blir sammenfiltret.

    Handlingen utspiller seg i moderne tid i Norge. Juristen Laila blir involvert i en konflikt med NAV etter å ha blitt urettferdig behandlet på arbeidsplassen. Etter at hun blir frikjent i en kontroversiell rettssak hvor hun anklages for å ha angrepet en muslimsk drosjesjåfør, begynner Laila å mistenke at NAV og staten har en skjult agenda mot henne.

    Overbevist om at hun har en kongelig arv og at staten prøver å ødelegge livet hennes, begynner Laila å grave dypere for å avdekke sannheten. Hun oppsøker historiske arkiver, utforsker slektshistorie og prøver å finne bevis for sitt opphav. Samtidig blir hun forfulgt av mystiske skikkelser og opplever stadig mer intense paranoia-episoder.

    Gjennom filmen får vi et innblikk i Lailas indre kamp mellom virkelighet og vrangforestillinger. Vi ser hvordan hennes ønske om å bevise sin arv og avsløre en sammensvergelse tar over livet hennes og påvirker forholdet til familie og venner. Filmen bygger opp spenning og mysterium etter hvert som Laila kommer nærmere sannheten, samtidig som hennes mentale helse gradvis forverres.

    I «Arven» utforskes temaer som paranoia, identitet og konspirasjonsteorier, samtidig som den skaper spenning og engasjement. Filmen stiller spørsmål ved hvor langt man kan gå for å bevise en oppfatning, og hva som skjer når vrangforestillinger kolliderer med virkeligheten. Gjennom en gripende fortelling tar «Arven» oss med på en emosjonell og psykologisk berg-og-dal-bane, som utfordrer våre egne persepsjoner og oppfatninger av verden rundt oss.

    Liker

  157. Pasienten har flere underliggende problemer som kan være relevante fra et psykiatrisk og klinisk psykologisk perspektiv. Basert på den gitte teksten kan følgende problemer identifiseres:

    Vrangforestillinger og grandiose tanker: Pasienten uttrykker ideer om å være etterkommer etter Harald Hårfagre og ha rett til å gjøre som hun vil på grunn av sin forfars status. Dette kan indikere grandiose tanker og en forvrengt oppfatning av virkeligheten.

    Fiendtlighet og hat: Pasienten uttrykker sterke negative følelser mot muslimer og hevder at staten støtter angrep mot henne. Dette viser et bekymringsfullt nivå av fiendtlighet og hat.

    Forvrengt oppfatning av rettferdighet og straff: Pasienten antyder at hennes frikjennelse kan være basert på påstander om psykisk lidelse, og hun hevder at dommere og staten er bevisst ute etter å skade henne. Dette indikerer en forvrengt oppfatning av rettssystemet og en manglende evne til å akseptere konsekvensene av egne handlinger.

    Potensiell alkoholavhengighet: Pasienten nevner at hun var alkoholpåvirket under hendelsen, og hun hevder at det ikke gir grunnlag for straffrihet. Dette antyder en mulig utfordring med alkoholbruk og manglende innsikt i konsekvensene av alkoholens påvirkning på hennes atferd.

    Det kan være hensiktsmessig å vurdere følgende:

    Mulig psykose eller vrangforestillinger: Dersom pasienten har vedvarende og omfattende vrangforestillinger som påvirker hennes virkelighetsoppfatning, kan antipsykotiske medisiner være aktuelt for å redusere psykotiske symptomer.

    Behandling av humørrelaterte lidelser: Hvis pasienten opplever vedvarende depresjon, angst eller andre humørrelaterte symptomer, kan en psykiatrisk vurdering vurdere bruk av antidepressive eller angstdempende medisiner som en del av behandlingsopplegget.

    Angstbehandling: Hvis forfatteren opplever betydelige angstsymptomer, kan psykofarmaka som angstdempende medisiner eller beroligende midler være aktuelt for å redusere angstnivået.

    Vurdering av rusrelaterte problemer: Hvis det er bekymringer knyttet til alkoholmisbruk eller avhengighet, kan en psykiatrisk vurdering inkludere evaluering av eventuelle underliggende rusrelaterte lidelser og behovet for medikamentell behandling eller henvisning til rusbehandling.

    Følgende tiltak kan også relevante:

    Individuell terapi: En terapeutisk tilnærming kan fokusere på å utforske og utfordre de underliggende vrangforestillingene, grandiose tanker og negative holdninger som pasienten uttrykker. Målet er å hjelpe henne med å utvikle en mer realistisk oppfatning av seg selv, andre og samfunnet.

    Konfliktløsning og forsoning: Terapi kan også involvere arbeid med å håndtere fiendtlighet og hat mot muslimer. Dette kan innebære å utforske fordommer, fremme empati og forståelse, samt utvikle mer konstruktive og respektfulle holdninger.

    Rusbehandling: Terapien kan utforske motivasjon for endring, utvikle mestringsstrategier og identifisere alternative mestringsmetoder.

    Liker

  158. Nå er det flere spillselskap som tilbyr veddemål om når Laila Monica blir tvangsinnlagt. Det er jo et godt tegn.

    Liker

  159. Tenk deg en Dronning som har vanket på Ivars Kro i åletrange miniskjørt blant alkisene der. DET hadde blitt overskrifter !!!

    Liker

  160. Jeg er følelsemenneske. Og føler at Lailas repeterende riff om «fakta og jussen» er veldig viktig. Og riktig. Ja, det føler jeg. Jeg tror Laila vil seire. Og til slutt ende opp som Norges Dronning. Dronning Laila. Fra Grønland !

    Liker

  161. «men endte som sagt med 4 på vitnemålet.»

    Altså var du middelmådig. Nå er du psykisk syk. Sterkt svekket og helt elendig. Du visste ikke hvem Nils Kjær er. En av Norges største forfattere. Altså enda et stort hull i din allmennkunnskap. Du har mange sånne store hull, du Laila. Utrolig hva du ikke vet. Men sånn er det når man kommer fra enkle – for ikke å si usle – kår.

    Liker

  162. Nils Kjær var en pussig type. Mest kjent som en tidvis glimrende essayist. Han var i sin tid en av Norges mest anerkjente forfattere (og det visste selvfølgelig ikke du). Men han hadde sine sider. Som du sikkert er psyk nok til å like:

    «Kjær var en åpenlys (i essays fra rundt 1910) og erklært antisemitt. Kjær var blant annet inspirert av Houston Stewart Chamberlain. Kjær knyttet etterhvert alt han foraktet til jødene. Kjær var motstander av avholdsbevegelsen, av målsak, han var antiparlamentariker og antidemokrat, og antikommunist.[5]»

    Et vaskekte rasshøl, antagelig. Akkurat som deg.

    Liker

Stengt for kommentarer.