Ett eksempel på at avdelingsdirektør i NAV løy om meg

Her har vi da hun svarte på varsel jeg hadde sendt interrevisjonen. Her sier hun at jeg hadde truet en eks med å frata han uføretrygden om han gikk fra meg og at dette var tatt opp med meg og at referatet fra dette møtet lå i min personalmappe. Samt at det også blir løyet om at jeg skulle ta tilbakemeldinger personlig. Der var vel mer det at jeg reagerte på at ble løyet til meg, noe som er bevist. En annen ting er at jeg ikke er anonym som varsler (noe alle var mot meg) og at de bare godtar svaret fra en leder jeg varslet om! Det er jo helt useriøst. Det er jo ikke skikkelig etterforskning av saken.

Det er kun en eks som har klaget på meg til mine ledere og der det ble avholdt møte og det fremkommer ikke der at jeg hadde truet han.

163 kommentarer om “Ett eksempel på at avdelingsdirektør i NAV løy om meg

  1. Det norske forsvaret som har sjekket meg opp og avlyttet meg, lurt meg til å kjøpe hytte md mer. Fy faen som jeg hater de. Jeg skal be mine forfedre gi de de største lidelser de kan tenke seg. Jeg håper Russland tar over Norge og dreper alle i forsvaret!

    Liker

  2. AP er et parti som gir faen i jussen og fakta og får folk som har skrevet noe de ikke liker sparket og der ingen så bryr seg. De er så onde at de fikk som fortjent 22 juli!

    Og ja, jeg heier mer på Putin enn noen etniske nordmenn, bortsett fra min sønn. Må dere brenne i helvete. Det norske forsvar bør lide så inn i helvete.

    Jeg har da aldri sagt noe om ukrainske barn.

    Jeg håper også sånne som deg får et helvete!

    Liker

  3. «Jeg er ingen psykopat. Jeg stiller alltid opp for andre bl.a»

    Du er psykopat. Heier på ABB og Putin. Ønsker terror i Norge. Fryder deg over at ukrainske barn blir voldtatt og drept. Du er 100 % psykopat.

    Du er en dritt, Laila. Avskum ! Uegnet. I Russland – som du beundrer – hadde du blitt drept. Fordi du ikke har noe å bidra med. Du er et null.

    Liker

  4. Erik og Laila gifter seg 23.06.2022 i Oslo Domkirke. Kongeparet vil være til stede. Bruden er allerede gravid.

    Liker

  5. Hei Laila Løvenbalk Ribsskog, og takk for at du valgte OneCall!

    Så utrolig hyggelig at du vil være kunde hos oss! Vi er allerede i gang med å behandle din bestilling på mobilabonnementet Kontant til 0,00 kr/mnd

    Du får innen kort tid en ordrebekreftelse på din e-post. Skulle det mot formodning være noe vi lurer på så hører du selvsagt fra oss. Kjøpte du en mobiltelefon sammen med abonnementet, vil du motta en separat ordrebekreftelse på telefonen.

    Er du ekstra interessert kan du følge bestillingens gang ved å logge deg inn på mine sider.

    Om du har noen spørsmål eller trenger hjelp underveis så ikke nøl med å kontakte oss via chat på kundeservice, eller via telefon 04300. Våre ordinære åpningstider er 08:00-20:00 på hverdager og 10:00-15:30 på lørdager. På grunn av Coronasituasjonen er åpningstidene på hverdager redusert til 08:00-18:00.

    Vi ønsker deg en strålende dag!

    Med vennlig hilsen
    Kundeservice
    OneCall
    http://www.onecall.no

    Liker

  6. Og Laila fikk aldri anledning til kontradiksjon !!! Og ingen så på FAKTA OG JUSSEN !!!

    Fakta og jussen !!! – klapp, klapp, klapp !!!

    Fakta og jussen !!! – klapp, klapp, klapp !!!

    Fakta og jussen !!! – klapp, klapp, klapp !!!

    Liker

  7. Voldtekt og drap på tusenvis av uskyldige barn og kvinner er bare blåbær i forhold det Laila Monica har måttet tåle !!! Dessuten er det en passende hevn for at hun feilaktig fikk sparken i Nav for illojalitet og ha brakt Nav i vanry !!!

    Laila har bedt til Harald Hårfagre om denne krigen, og har blitt bønnhørt !!! Tusenvis av uskyldige barn og kvinner må naturligvis ofres !!!

    Fikk Laila mulighet til kontradiksjon ? Nei da !!!

    Har noen sett på FAKTA OG JUSSEN ? Nei da !!!

    Fakta og jussen !!! – klapp, klapp, klapp !!!

    Fakta og jussen !!! – klapp, klapp, klapp !!!

    Fakta og jussen !!! – klapp, klapp, klapp !!!

    Liker

  8. Spent på hva fru Ribsskog, den avsatte saksbehandleren og nynazisten, mener om dette. Hva sier du, Laila. Du heier på Putin og støtter voldtekter og drap på ukrainske barn, vel ? Som den spyflua du er….

    Liker

  9. Både Baronen og Baronessen støtter Putin !! Begge fryder seg over russiske soldaters voldtekter og drap på ukrainske barn og kvinner !! De er like de 2 !!

    Pizza og jussen !!!!

    Så sånn er nok det.

    Bare noe jeg tenkte på.

    Men men.

    Liker

  10. Laila har knust Staten !!! Hun har knust Nav !!! Hun gruset advokaten i Codex som løy om henne !!!

    Og ennå har ingen har sett på FAKTA OG JUSSEN !!!

    Fakta og jussen !!! – klapp, klapp, klapp !!!

    Fakta og jussen !!! – klapp, klapp, klapp !!!

    Fakta og jussen !!! – klapp, klapp, klapp !!!

    Liker

  11. Det er vel ingen paranoide forestillinger om muslimer. Det er da bare å sette seg inn i islam og lese koranen det. Det er vesenforskjellig fra vestlige samfunn. Det er jo stor forskjell på islamske land og vestlige. Det er ikke vi som reiser til de! Det kunne vært livfarlige for oss om vi bosatte oss i islamske land. Vi kunne fått dødstraff for blasmefi. Det er noe rart at de vil ha det samme samfunnet de har dratt fra og som ikke gav de jobber eller gode liv. Det er sosialister som har trodd at alle i hele verden har de samme verdier som startet med å ta inn flyktninger og arbeidsinnvandrere fra islamske land og som så har gitt de statsborgerskap og latt de bli en bny befolkning i vesten uten tanke på konsekvenser for folket som bodde her før de kom. Det er vi som skal tilpasse oss.

    Jeg skjønner ikke hva du du egentlig mener her. Det er da ingen holdepunkter for å si at en som er kritisk til islam skulle gi faen i jussen og fakta og det uten å legge frem bevis! Å være profesjonell betyr at man ikke saksbehandler etter egne meninger, men følger jussen og fakta i saken. Men for muslimer som lever etter islam både privat og i jobb så vil de aldri skjønne at det er et skille mellom privatliv og jobb. Det er jo en større fare enn oss andre. Jeg er også mer redd for antifa da det er de som driver med kansellering med mer. Noe vi på høyresiden ikke driver med.

    De løy til meg om regelverket når de bl.a kontrollerte saker. Jeg har sagt dette også før. Saker går ikke gjennom datasystemet, man får ikke skrevet ut vedtak, før en attestant har godkjent saken i databehandlingssystemet. Så når fagansvarlig som var den som en gang sjekket min sak og sa at jeg hadde brukt feil regneformel når jeg ikke hadde det så ble jeg sittende med saken og kom meg ikke videre. De burde jo skjønne at datasystemet ikke tar feil. Jeg kunne ikke sitte der og prøve meg frem med tall når regnerformelen var feil! Og fagansvarlig løy også om at alle fylker var enig med henne. Helt absurd.
    Samt at jeg også mistenker at de løy da jeg spurte de om råd etc. Og der de også kom med påstander om meg da og mente jeg gav faen i å gjøre min jobb med mer. De satt der og fulgte med på alt jeg gjorde for å finne den minste ting å ta meg for.

    Liker

  12. Det har ikke ført frem nei da de enten ikke tror at kolleger og ledere kan gå etter en, eller de mener at tillitsmannsapparatet løser dette (og heller ikke tror at det er de tillitsvalgte selv som er disse kollegene som går etter en eller de er med i samme gjeng, fester sammen etc) eller de gir faen eller de er selv med på dette!

    Hvilke andre handlingsalternativer hadde jeg? Jeg ville uansett ha fått sparken! Jeg har sagt det hundre ganger før: de gikk etter meg og ingen sjekket fakta eller jussen! Det eneste som skilte saken om jeg ikke sa noe og sa noe var at de kunne komme unna med verre ting om jeg ikke sa noe! Dessuten så ser jeg ingen grunn til å ikke ta igjen. Det er sunt å bli sint. Men det skjønner vel ikke dere som sikkert går på antidepressiva pga indre press. Jeg har aldri hatt en psykisk lidelse og har heller aldri vært deprimert. Jeg går ikke på akkord med meg selv. Jeg har høy integritet og lar meg ikke bruke pga penger eller status.

    Det jeg la ut fra politiet viser at de var usaklige. De spurte ikke om hvordan jeg utførte min jobb med mer. Og det viser også at NAV selv ikke la ut sine svar. Det viser at NAV brukte politiet i avskjedssaken mot meg. Noe alle kriminelle ville ha drømt om. Det kan også være politiet som faktisk mistenker mine kolleger og ledere og som ville sjekke hvordan de var. Hvorfor ringe en arbeidsgiver når de ikke vil ansette en? Det kan også være at politiet hadde et ønske om å ta meg og ødelegge mitt liv! Det kan være f.eks homofile innad i politiet som skal ta meg. Jeg ble jo frastjålet min lommebok på «Elsker» for ca 10 år siden og den fant de etter noen dager. Det tyder på at de ansatte der hadde tatt den da de ikke fant den første dagen jeg var der og spurte. Det var en svært tynn fyr der som hjalp meg, han ville gjerne ta en kaffe med meg også. Han røyket sigarett med sånn longness eller hva det heter, sånn lang stang som han satte sigaretten i. Det kan ha vært for å finne min id også. Fordi de så skulle gå etter meg. Altså en gjeng homofile som jobber i hele staten.

    Liker

  13. Hei,

    nå har jeg fått et brev, i posten, fra politiet.

    Og det gir ingen mening for meg.

    Det er antagelig fra hu politidama, som var på døra mi.

    Den mailen, (fra 4. april), har dere ikke svart på, (såvidt jeg kan se).

    Og jeg har også sendt dere flerfoldige klager tidligere, (siden 2010 deromkring), uten at dere har virka noe særlig opptatt, av å gjøre jobben deres.

    Jeg har aldri vært i Christian Kroghs gate engang.

    Jeg vet ikke nøyaktig hvor den gata ligger.

    Og så skal jeg liksom ha vært der, og drevet med: ‘Bedrageri’.

    Det er jo fullstendig absurd, på alle måter.

    Det virker som at politiet tar inn folk som er tilbakestående.

    Det var det samme da jeg bodde i England, (hvor jeg bodde fra 2004 til 2014).

    Der hadde de politifolk som var noen slags gorillaer, (med mer muskler enn hjerne).

    Og de lot seg non-stop lure av noen nett-troll, som daglig/ukentlig sendte tulle-e-poster, i mitt navn, til en Jobcenter-funksjonær-dame.

    Med det samme resultatet, hver dag.

    Politiet kom å dundra på døra, (opptil flere ganger hver dag), og de slo inn døra, og dro meg med, på politistasjonen.

    Fullstendig uten grunn hver dag.

    Med det resultatet, at jeg måtte være i varetekt, og så fikk jeg gå noen timer seinere.

    Det var egentlig ikke sak.

    Det var bare tull og tøys.

    Man kanskje lure på om den ignoransen for folks rettigheter, som dere og politiet viser, (spesialenheten i England, nekta etterhvert å ta imot mine mange klager, på nett-troll/identitetstyveri).

    Kan det være den nazifiseringen, som Putin sier at han prøver å rydde opp i, i Ukraina?

    Man må vel nesten si at Putin er en helt når han slåss mot dette.

    Dere hos norske myndigheter gir Putin en slags blanko-fullmakt til å gå videre, når dere kommer med det nazismen deres overfor meg, fordi at jeg går på sosialen, (eller hva grunnen kan være), og nekter å tjene meg.

    Det er kanskje fordi at jeg ikke er muslim, at dere nekter å tjene meg.

    Dette med islamiseringen av Norge, har gått for langt, må jeg si.

    Hu politidame forfølger meg virker det som.

    Ei som virka like rødruss-aktig som henne, (hu vekte meg en dag, i lag med en kollega, selv om jeg tar dette med Spesialenheten, noe dere da må si fra om til politiet, vil jeg si), har sletta meg, som kunde, hos Oda.

    Så dette lurer jeg på.

    Om dette hos Oda egentlig er forfølgelse fra politiet.

    Jeg er over 50 år og noe lignende har ikke skjedd meg før, (at noen nekter meg å handle), må jeg si.

    Så dette må jeg klage på.

    Skjerpings!

    Liker

  14. Forresten, var ikke du en super-saksbehandler som tok saker ingen andre ville ta og behandlet klager uten problemer? Hvordan kan noen lyve til deg om regelverket? Du har også prøvd å få dette til å hæres så enkelt ut. Det var ikke mulig for å noen å tvile på din saksbehandling siden vilkåret enten var oppfylt eller ikke oppfylt. Selv om du formidler alle paranoide konspirasjonsteorier om muslimer og andre grupper så var det ikke mulig å tvile på din saksbehandling hos en søker som var muslim siden alt var så opplagt. Likevel så blir du forvirra når du hevder at noen lyver om regelverket. Dette tyder ikke så bra for poenget i historien din og din generelle vurderingsevne.

    Liker

  15. Ditt argument om nødverge, eller å provosere fram en usaklig oppsigelse har ikke ført fram. Det framkommer med all tydelighet i den dokumentasjonen du har lagt fram. Dine handlinger er vurdert som uforenlige med å fortsatt jobbe i Nav. Dine handlinger har også effektivt ført til at ingen som har lest en eneste setning du legger ut på nett ville finne på å ansette deg. Forresten så la du også ut et helt fantastisk referat fra jobbintervjuet hos politiet der de fikk oppleve din virkelighetsoppfattelse. Hva har du å tjene på å legge ut så mange uavhengige beskrivelser av din problemstilling? Den bekreftes i seg selv av alt du legger ut på nett. Det er ingen tvil om at du har gjort deg fortjent til uføretrygden din.

    Liker

  16. Jeg gikk på Prix, på Oslo S.

    Hvor er flaskeautomaten, tenkte jeg.

    Den var utafor kassaområdet, viste det seg.

    Og vaskeren, (som var farget, og i 40-åra vel), gikk med vaskemaskinen, der jeg stod, i dag og.

    Og stod og venta, på at jeg skulle bli ferdig, med å pante flasker, da.

    Men at nordmenn er så ‘lamme’, at ingen klarer å stoppe, dette at butikkene vaskes, i åpningstiden.

    Nei, dette er rart, må jeg si.

    Her ligger nordmenn bare med rumpa i været, for vaskefirmaene, (må man vel si).

    (Noe sånt).

    Så sånn er nok det.

    Bare noe jeg tenkte på.

    Men men.

    Liker

  17. Nei, det er ingen dokumentasjon det advokater sier. I juridisk sammenheng så skal det foretas en vurdering av om jussen er fulgt i forhold til de handlinger som er utført! Fordi man må ha lovehjemler for å utføre en handling mot en ansatt! Som å sende en til psyiater, be en innlevere nøkkelkort med mer. Alle kan jo si at saken err håpløs. Men det skal begrunnes! Er det noe bede å bruke opp alle sine hundretusener før man må på sosialen? For man får jo aldri jobb igjen når ingen av ens ekssjefer vil si noe pent om en.

    Psykiateten mente jo omtrent at jeg ikke skulle tenke selv eller være mistenksom. Jeg skulle bare la kolleger lyve til meg og la sjefer gi faen i jussen og fakta. Og så var han mest opptatt av hva de jeg skrev om følte. Han var jo klin gal selv. Og ja, han var styremedlem i LLH og hun som løy til meg om regelverket mest var lesbisk og medlem i APs homofile nettvverk. Torunn Østli som var venninne med avdelingsleder Mona Kagnes.

    Liker

  18. «Du kan da ikke si at jeg har vrangforestillingr om du ikke sjekker om jussen er fulgt eller om fakta er sjekket!»

    Alle vi som leser og kommenterer her inne tar utgangspunkt i det du har lagt ut. Det finnes ikke annen dokumentasjon i saken din. Når du velger å legge ut en uttalelse fra en advokat som vurderer at saken din ikke er mulig å framstille på en rasjonell måte og at det ikke er etisk forsvarlig å gi deg en regning på hundretusener for noe som ikke kan vinnes så er det dokumentasjon på at saken din faktisk er håpløs. Advokaten har lest de samme dokumentene som vi har og vi ser det han ser. Du legger også ut vurdering fra en psykiater som vurderer at du på tidspunktet han snakket med deg ikke fylte vilkårene for tvangsinnleggelse. Du tolker dette som en friskmelding og legger til at alle negative vurderinger fra han skyldes at han var styremedlem i LLH eller var det var. Det er et paranoid utsagn. Hans vurderinger er skrevet ut fra det du sa til han, det kommer tydelig fram. Du har ikke pekt på noe han skriver om deg som du ikke snakket om så hans vurdering er gyldig. Hvor er argumentene dine??

    Liker

  19. Vi i EFF er overbevist om at Laila til slutt vil vinne frem !! Hun må bare fortsette med det samme !! Før eller siden vil advokater, jurister, politi, forsvar, regjering osv. innrømme at hun har rett.

    Vi i EFF støtter Laila 120 % !! Noen av oss er psykisk utviklingshemmede. Noen av oss går inn og ut av psykiatriske sykehus. Resten er tunge rusmisbrukere, medlemmer av SIAN eller kommenterer på resett, document o.l.

    Liker

  20. For noe sprøyt, Frida !!!

    Rett nok er Laila uføretrygdet og bor på et av Oslos usleste strøk, men hun er en meeeeget viktig person !!! Hun er – som hun har bevist – direkte etterkommer etter Harald Hårfagre og derfor er Staten – eller Satan som vi fansen pleier å si – livredd henne og vil drepe henne !!! Dette har Laila bevist !!!

    Og ingen har sett på FAKTA OG JUSSEN !!!!!!!

    Fakta og jussen !!! – klapp, klapp, klapp !!!

    Fakta og jussen !!! – klapp, klapp, klapp !!!

    Fakta og jussen !!! – klapp, klapp, klapp !!!

    Liker

  21. «Svaret er at staten er etter meg. »

    7 ord som beviser at du lider av paranoide og grandiose vrangforestillinger og må ha behandling for dette. Altså rene kinderegget.

    Det forundrer meg at du fortsatt ikke forstår rekkevidden av dine uttalelser. Men bare kjører på og skamløst utbasunerer dine psykiske lidelser. Du klarer ikke å la være ! Du prøver ikke en gang å skjule sinnssykdommen !

    Liker

  22. Og så må man også ta med at jeg kjøpte en hytte av en kommandørkaptein bosatt i Horten. Der den voldelige eksens mor bor. Selv om hun bor i Åsgårdstrand. Dette var i 2013 og det var llike etterpå denne sommeren 2013 at menn tvang seg hjem til meg.

    Og jeg er altså blitt avlyttet av en mann ansatt ved Forsvarets høgskole. Han sendte meg en sms med kun mitt fornavn da jeg sa hans navn hjemme hos meg.

    Det var kolleger i NAV som sa de hadde kontakt med kriminelle.

    Liker

  23. Det er mulig jeg ikke gav de rette dokumentene til advokatene slik at de ikke så hva det var snakk om. J eg trodde de tenkte lenger enn nesetippen. Det gjør jo jeg som jurist. Og jeg følte skam over det jeg hadde gjort på facebook og fant det vanskelig å begrunne det det og da uten å måtte legge ut lange forklaringer og vise til enda flere dokumenter. Eller de vet at staten går etter folk og der også rettsvesenet er med på dette så de visste jeg ville tape. Eller de fikk beskjed om å ikke ta min sak høyere opp. Mange sa jo ja først og så nei. Da hadde de vel sjekket meg på nettet da eller altså tenkt det ovenfor. Eller de trodde jeg ikke hadde penger.

    Vi lever jo i et veldig politisk korrrekt, woke samfunn da. Tilhører man ikke disse så er man rettsløs og null verdt. Har man skrevet noe AP ikke liker så er man persona non grata. NAV la jo vekt på det jeg hadde skrevet om de selv og SV da de skrev innstilling til avskjed Noe som aldri var tema noen gang ellers. Vi har jo ytringsfrihet sier man, men det har vi altså ikke.

    Så du mener kolleger bare skulle fortsette å lyve om regelverket til meg? Der jeg fikk registrerrt feil som ikke var det i loggen. Og så ble jeg innkalt for dette. Og etter mange nok feil så ville jeg uansett fått sparken. Ingen der sjekket altså fakta eller jussen! Så og si ingen kolleger gadd å støtte meg.

    Jeg ble så flink etterhvert da jeg måtte lære meg å jobbe alene da jeg ikke kunne stole på kolleger mer. Og det virket som om når de ikke greide å ta meg for så mye mer lenger fordi jeg var mer forberedt når de innkalte meg og ikke lot meg skremme så kunne de ha gått etter meg privat. Det var derfor jeg reagerte da menn tvang seg hjem til meg og jeg ble utelåst og innelåst også. Jeg opplevde også en veldig sur huseier da jeg leide bolig i Kirkeveien. Det var den voldelge eksen som hadde sagt jeg burde flytte fra Furuset da det var så mange muslimer der og så fant jeg altså denne billige boligen. Og der var det altså en vannskade som huseier ville jeg skulle betale for. Hun kom fra Kongsberg. (jeg har møtt endel rare menn fra Kongsbergområdet, en så jeg på Kuben videregåedne da jeg gikk meg vill før et foreldremøte) Så ble jeg bedt om å flytte etter ett år selv om jeg hadde 3 års kontrakt og da havnet jeg altså i Eilert Sundts gate. Og den boligen var også billlig. Og der begynte jo alt. Det virket som at alt var planlagt og at de skulle ta meg privat da de ikke greide å ta meg på jobben. NAV støttet jo også min voldelige eks da han klagde på meg og avdelingsleder Mona Kagnes så svært hatefullt på meg da hun innkalte meg og nektet jo også å si hva det gjaldt. Det kunne se ut som de samarbeidet. Som sagt møtte jeg også han da jeg ble dopet ned på Smuget og der jobbet ei i NAV. Og der gikk jeg fast så dette kunne ha vært planlagt.

    Og selvsagt var jeg en varsler. Man kan ikke drive og innkalle ansatte uten grunn og uren å gi de reell kontradiksjon og der de ikke undersøker saker før en blir innkalt og der de heller ikke forteller hvorfor en er innkalt. Og lyver man om regelverket så går det selvsagt ut over brukerne. Det gjørr det forresten også ellers om en ansatt blir så trakassert at denne ikke klarer å gjøre jobbe sin. Jeg varslet også om at de ikke brydde seg om forvaltningsloven med mer.

    Det jeg gjorde gjorde jeg under nødretten. Det handlet om å redde livet rett og slett og det kunne jeg kun gjøre ved å lage mye bråk. Ingen sjekket jussen eller fakta har jeg sagt! De kunne altså gjøre og si hva som helst mot meg. Og det viser dokumentene at de gjorde også! Men jeg overlevde da ingen ville sagt vi var gode venner om noe hadde skjedd meg og der jeg ble drept f.eks.

    Du kan da ikke si at jeg har vrangforestillingr om du ikke sjekker om jussen er fulgt eller om fakta er sjekket!

    Liker

  24. Min stetremenning Laila Monica har muligens arvet, de verste sidene, fra begge foreldrene.

    Og med sitt blondine/modell-utseende og gener som går tilbake til Håkon Håkonsen (og muligens tatere) på Vestlandet.

    Så er hu nok en håndfull, for hvem som helst.

    (Hvis jeg skulle tippe).

    Så sånn er muligens det.

    Bare noe jeg tenkte på.

    Liker

  25. «Når man har med ledere og kolleger som er psykopater og sadister å gjøre og som aldri bryr seg om fakta eller juss så kan man aldri vinne over de!»

    Det er nettopp de som ikke bryr seg om fakta og/eller juss som en vinner over dersom en havner i en konflikt med en person eller en organisasjon/firma. Hadde du fått sparken uten grunn så ville advokatene stått i kø for å ta saken din og du ville vunnet i retten. Det ser ikke ut som du egentlig har lagt skjul på noe av det du har gjort på nett mot arbeidsgiveren din og da er fakta i saken klare. Du er heller ikke på noe vis en varsler og du har ikke vært i en nødvergesituasjon så det er ingen formildende omstendigheter rundt det du har gjort. Det du hele tiden roper opp om er dine egne vurderinger av situasjonen. Vurderinger som ikke deles av noen andre og som ut fra dokumentasjonen du selv har lagt ut skyldes vrangforestillingene dine eller ren trolling fra deg. Uansett er dette forhold i ditt eget hode og ingen andre steder.

    Liker

  26. Du anser da altså at det NAV skriver er korrekt og ikke løgn. Det er klart det er vanskelig for
    utenforstående å vite hva som er sant eller ei, men da må en jo sammenligne det lederne sier i ulike dokumenter og også sjekke om de kan gjøre det de har gjort ifølge lovverket.

    Jeg var ingen leder og hadde ingen makt. Jeg kunne ikke sparke noen. Lovverket skal følges uansett om en ansatt er vrang eller ei. Det hadde ikke bedret seg om jeg hadde gjort som de sa da de jo løy til meg om regelverket og også innkalte meg stadig vekk for å få så mange referatr fra disse møtene at de kunne sparke meg uansett! Jeg hadde allerede fått to advarsler basert på dette og ved tredje advarsel kunne jeg fått sparken uansett. Og det viste seg jo at ingen der brydde seg om jussen var fulgt overfor meg når de gjorde noe mot meg, innkalte meg til møter med mer. Fakta brydde de seg heller ikke om.

    Når man har med ledere og kolleger som er psykopater og sadister å gjøre og som aldri bryr seg om fakta eller juss så kan man aldri vinne over de! Det spesielle er at hele staten støtter de også. Og advokater. Da må målet være å overleve og det gjør man ved å lage så mye bråk at d ikke kan gjøre noe mot en uten at de vil mistenkes!

    Liker

  27. Det du driver med er den totale ansvarsfraskrivelse. Du mener selv du ikke kan klandres for noe. Du har ikke gjort noe galt.

    Men alle andre har gjort feil, i følge deg. Ikke bare det, men de har begått grove forbrytelser som kvalifiserer til lange fengselsstraffer.

    Du på din side oppfatter deg som 100 % plettfri. Som et edelt menneske. Den beste Nav har hatt. Du mener deg utsatt for grov urett.

    Du har selv dokumentert viser at dette slett ikke er tilfelle. Du har vært vrang og vrien. Nektet å tilpasse deg. Vært umulig å samarbeide med. Kollegaen fra helvete, rett og slett. I tillegg har du vært grovt illojal.

    Alle disse for deg svært ufordelaktige forhold, har du godt og grundig dokumentert og bevist. Det som skulle tale til din fordel, er kun dine egne ikke dokumenterbare – og dermed verdiløse – påstander.

    Selvkritikk har du aldri kommet med. Spørsmålet er om du noensinne vil bli i stand til å innrømme at det er noe du med fordel kunne ha gjort annerledes.

    Kommer den dagen – jeg tviler – er det rett ut og heise flagget !

    Liker

  28. «Om du hadde holdt kjeft så hadde jeg kanskje det!! Det blir som når folk ler av meg på facebook, de blokkerer jeg, og da tar folk meg mer seriøst.»

    Altså har du ikke noe fornuftig svar. Fornuften har du vinket farvel til.

    Og når vi vet at du holder på uten mål og mening, blir motivene dine et mysterium. Er det bare galskap og psykose som driver deg ? Antageligvis er det det.

    Men det kan du jo ikke svare.

    Det er ingen som tar deg seriøst, Laila. Enten ler de av deg. Eller så synes de synd på deg. Andre alternativer finnes ikke. Og dette vet du godt, ikke sant ?

    Jeg for min del synes synd på deg. Du må få behandling for dine alvorlige psykiske lidelser.

    Liker

  29. For meg er det du driver med noe så inni hampen teit. Det er så dumt at det knapt er mulig å fatte. Men kan du gi et godt svar på dette spørsmålet, skal jeg love å holde kjeft:

    Nå har du holdt på i snart 10 år uten å ha oppnådd noen verdens ting. Tror du virkelig at du kan få resultat i framtida med samme framgangsmåte som har brukt til nå ?

    Liker

  30. Ikke noe eller noen kan få Laila til å slutte å drite seg ut på nettet hver bidige dag. Fornuft biter ikke. Fakta eller null mulighet til å nå fram stanser ikke hennes meningsløse kamp og hennes tirader av vanvittige uttalelser.

    Vi har ytringsfrihet i Norge. Laila benytter den til å la sinnssykdommen få utfolde seg fritt og til å sette sin sønn i forlegenhet. Hun gir blanke f…. i sønnen sin. Egoistisk som hun er.

    Som toppen på kransekaka kommer at hun er rasist, henger ut uskyldige mennesker med fullt navn, juger så hun tror det sjøl, ønsker terror i landet, støtter ABB, Putin og sprer vanvittige konspirasjonsteorier.

    Mer nedrig får man ganske enkelt ikke blitt. Lenger ned kan man ikke synke.

    Liker

  31. Viktig å huske at Laila er DIREKTE ETTERKOMMER ETTER HARALDFÅGRE !!! Derfor er myndighetene LIVREDD henne og vil DREPE henne ! !! Det er en STOOOOR SAMMENSVERGELSE som er gjennomsyret i Nav, Politiet, Forsvaret, Regjering, Kongehus med mer !!!

    Dette er ikke VRANGFORESTILLINGER selv om det er påfallende likheter !!! Slektskapet til HH har Laila solide bevis for !!! Likeså kan hun bevise at hun utallige ganger er forsøkt drept og at hun er under konstant overvåking !!!

    Hun har aldri fått anledning til KONTRADISKJON !!! Og selv om mange har vurdert saken hennes, avfeier de bare det hele med løgner om PSYKISK SYKDOM og noe sludder om ILLOJALITET !!! Ingen har skåret igjennom dette ferniss av sludder og vås og virkelig vurdert FAKTA OG JUSSEN !!!

    Laila er ikke SINNSSYK !!! Det finnes ikke BEVIS !!!

    At hun ikke har nådd fram med sin versjon av historien skyldes at Norge utelukkende består av HØNSEHJERNER og TOMSKALLER !!! Og myndighetene har gitt ordre om at hun skal KNUSES koste hva det koste vil !!!

    Fakta og jussen !!! – klapp, klapp, klapp !!!

    Fakta og jussen !!! – klapp, klapp, klapp !!!

    Fakta og jussen !!! – klapp, klapp, klapp !!!

    Liker

  32. Det er ingen vurderinger de har foretatt heller. De bare lyver om meg stort sett. Disiplinærnemda foretar en vurdering og det er når de sier at de ikke har mine dokumenter så de velger å stole på advokaten. Det er selvsagt ikke juridisk holdbart. Enten så fikk de spørre meg om å få dokumentene om jeg ikke hadde sendt de inn eller de fikk selv se permen der alle dokumentene lå fra advokaten. Så derfor frikjenner de at advokaten løy om at jeg hadde en psykisk sykdom.

    Liker

  33. Det handler da ikke om at jeg ikke er enig i deres vurderinger heller. Det handler om de at
    politiet lyver om meg, advokat lyver om meg, disiplinærnemda lyver om meg, spesialenheten støtter løgner fra politiinspektører om meg og det samme gjør riksadvokaten.Og NAV er selvsagt de som lyver mest om meg og som også gav faen i all juss og fakta da jeg jobbet der. De bruker jussen da jeg reagerer! Det er altså en sadisme uten like. Det er en ondskap helt hinsides!

    Liker

  34. Det er da bare for deg å vise til hva de har vurdert da dette er lagt ut i min blogg. Og uansett hva jeg sier så bryr ikke du deg om det så jeg gidder ikke forklare dette en gang til.

    Ja, de har ikke gjort jobben sin enten med vilje eller fordi de har lav kompetanse. Eller fordi deres ledere har sagt de skal gi faen i mine rettigheter. Altså der staten er etter meg!

    Liker

  35. «Nei, jussen og fakta er ikke sjekket! »

    Men advokater, politi, rettsinstanser, Nav, fagforening osv har vurdert saken. Det har du selv dokumentert.

    Da må faktum være at de har sett på saken, men du påstår – til tross for dette- at saken ikke har vært gjenstand for tilstrekkelig grundig sjekk av sakens fakta og juss. Du påstår ganske enkelt at de ikke har gjort jobben sin og/eller at de ikke har kompetanse.

    Og det er noe ganske annet !. Du forstår det, ikke sant ?

    Det du sier er upresist og lite dekkende. Det koker ned til at du kommer med en svært drøy påstand om at de nevnte instanser og fagfolk ikke har gjort jobben sin. Eventuelt ikke innehar kompetanse. Og det av den enkle grunn at du ikke er enig i deres vurderinger.

    Da har du svært dårlige kort på hånden. Saken virker latterlig enkel. Du har vist mange ganger at du har store problemer med å forstå rekkevidden av det som blir meddelt deg. Du har til og med bevist at du ikke er i stand til å fremstille saken din på en forståelig måte.

    Og resultatet er – selvsagt – at du etter snaut 10 år ikke har klart å overbevise en enste sjel om at du har rett.

    På sitt selsomme vis er det meget imponerende. Særlig fordi du er jurist. Dårligere kunne du ikke gjort det. Da måtte du sittet i fengsel.

    Liker

  36. «Jeg sier at man ikke skal tro, men sjekke jussen og fakta!»

    Dette er sjekket av utallige instanser og det vet du godt. Du har selv lagt fram bevis hvor fagfolk uttaler seg. Men du bare ljuger og ljuger. Og når du ikke ljuger, viser du at ikke forstår selv de enkleste sammenhenger.

    Men ok: Skal du få noen med på din versjon av saken, må du velge konspi-folk, paranoide, sosiale kasus, avvikere o.l. Normalt oppegående mennesker forstår straks at du ikke har noe å fare med.

    Nå har du holdt på i snart 10 år uten å ha oppnådd noen verdens ting. Tror du virkelig at du kan få resultat i framtida med samme framgangsmåte som har brukt til nå ? Er du virkelig så kørka ?

    Jeg kan svare for deg, Laila: Ja, du er så kørka. Så dum er du faktisk. Så villig er du til å bruke all din tid på noe du beviselig ikke har oppnådd noen verdens ting med til nå.

    Det er uforståelig. Og det er ren, skjær idioti i uskjønn symbiose med løgn og bedrag.

    Men slike fakta betyr jo ingenting for deg, Laila. Du fortsetter bare. Stikk i strid med all fornuft. At du bare gjør deg til latter, spiller ingen verdens rolle for deg.

    Tenk, denne klovneatferden har du altså bli en obskur og beryktet nett-kjendis av. Normale mennesker hadde skammet seg dypt og inderlig. Blant dem høyst antagelig også sønnen din.

    Liker

  37. Jeg sier at man ikke skal tro, men sjekke jussen og fakta! Det viser hva for mennesker vi har
    i Norge når de bare ignorerer det jeg sier. De klarer ikke å ta det inn over seg at staten går etter mennesker her. Eller de støtter de eller de gir totalt faen!

    Liker

  38. «Tro på saken min? »

    Nå har du i snart 10 år prøvd å få noen til å tro på saken din. Så langt resultatløst. Verken legfolk eller fagfolk tror på deg.

    Jeg foreslår folk du faktisk kan overbevise. Da snakker vi om folk som lever i en alternativ virkelighet. Som tror på konspirasjonsteorier. Som avviser ordinære medier. Antivaksere. Paranoide og kontrære. Folk som støtter Putin. Den slags utskudd.

    Det er slike folk du må prøve. Normale mennesker tror deg naturligvis ikke. Det må du vel ha skjønt etter alle disse årene med forgjeves innsats ? Og om du ikke har forstått det ennå, er det jaggu meg på tide !

    Liker

  39. Dagbladet driver å tuller litt med Nav.

    Det synes jeg var artig.

    For Nav, det virker som noe Kafka-greier for meg, for de som har lest Kafka osv.

    Det er sånn at de bare tuller folk rundt, hvis de ikke vil hjelpe dem.

    Du får aldri vite det du ønsker, når du ringer de, virker det som for meg.

    Nav, er visst arbeidsformidlingen og trygdekontoret, hvis jeg har forstått det rett.

    Men jeg tror det har blitt mer byråkrati, og ikke mindre, siden disse ble slått sammen.

    Nå blir du bare sendt rundt, til feil bydel og feil person, og så får du ikke noe svar.

    Jeg tror ikke Kafka engang, kunne ha gjort det bedre, enn de som fant på Nav.

    Se på Arbeidsformidlingen.

    Først het den arbeidsformidlingen, så het den a-etat, og så heter den Nav.

    Hva søren, sier jeg.

    Hvorfor skal de skifte navn på alt, hele tiden?

    Liker

  40. Poenget er da altså at lederne i NAV begikk avgjørelser mot meg som de ikke hadde ‘
    lovhjemmel for å gjøre og der dette skadet meg og fikk aldorlige konsekvenser for meg! Ellerr kunne fått det. Det alvorlige er hva som kunne ha skjedd! Det blir som når man planlegger drap mot noen, men der man overlever ved flaks. Det er også straffbart å planlegge drap mot noen!

    Når det gjelder meg og der de skulle ha oppgitt lovhjemler så er det bl.a:
    -da de nektet å oppgi navn på de som klagde på min facebook
    -da de sletttet mine datatilganger
    -da de sendte meg til psykiater
    -da de omplasserte meg
    -da de ba meg innlevere nøkkelkort
    -da de ville at jeg skulle gå til behandling
    -da de mente jeg måtte komme med advokat
    Samt at de heller kke fulgte kontradiksjonsreglene da de innkalte meg og under møter, la vekt på mine politiske meninger da de sparket meg. Med mer.

    Liker

  41. Tro på saken min? Det handler faktisk ikke om å tro, men å se på om jussen er fulgt og om de har sjekket fakta! Og det har de jo ikke! Du skjønner altså ikke at man ikke kan gjøre noe mot en ansatt uten å ha lovhjemmel for det og også oppgi det! Når jeg var saksbehandler kunne ikke jeg fatte vedtak uten å oppgi lovhjemmel for de avgjørelsene jeg hadde tatt! Det er et lovverk å følge i arbeidslivet og ihvertfall i staten!

    Hvorfor skulle jeg ikke være forfulgt pga mine forfedre? Dere gjør jo det og mange er jio opptatt av de. Vi har jo en valgt konge fra utlandet i dette landet så staten er vel ikke så glad for å ha konkurrenter til disse!

    Liker

  42. Hun er så blåst i hodet at hun kan tro på saken din mot Nav og at du er forfulgt på grunn av kongelighet. Og slike vokser jo ikke på trær, som du vet.

    Liker

  43. Aner ikke. Men hun har tvangsforestillinger. Er skikkelig ute og kjøre. Hun har motbydelige og åndssvake meninger. Dere har masse felles. Og du trenger venner på FB. De du har nå er jo der bare fordi du er en attraksjon som grønnsak og psykiatrisk tilfelle.

    Liker

  44. Laila, sjekk Facebook-siden til Ingveig Olsen ! Hun har paranoia, er sprøyte gal, anti-vakser, støtter Putin og er nok et eksempel på at psykiatrisk helsevesen i Norge har spilt fallitt ! Midt i blinken for deg !

    Liker

  45. Erik Ribsskog er IKKE etter baroner, baronesser, konger, keisere, faroer og andre adelige. Han er etter en vaskekone og en snekker. Og det er ikke noe å skamme seg over det. Han arvet et lommetørkle som hans bestemor hadde fått av en nabo til en som kjente en baron, og derfor har Erik Ribsskog fått det for seg at han er adelig og har bla søkt om medlemskap i Dansk Adelsforening. Nå bør lege Johnsen eller andre fagfolk gripe inn snart.

    Liker

  46. Det var da også eksterne som klagde på meg. Og det var noe rart at lederne ofte visste om ting jeg hadde fortalt min venninne så jeg antat hun fortalte de dette eller ble så jeg avlyttet! Jeg ville heller ikke at venner på fb skulle få alt jeg skrev på deres sider. Noen av de ble jo irriterte, eller venner av de igjen.

    Jeg kan jo ikke vite hvem som er etter meg. Det kan da godr være tidligere venner. Ikke alle av de er jo helt gode.

    De hadde da fortsatt med å gå etter meg selv om jeg hadde snakket om det med venner. De kunne lettere ha gått etter meg også da venner kunne sagt at de ikke var etter meg. Men de visste ikke hva mine kolleger og ledere var i stand til.

    Jeg liker å ta egne avgjørelser og er svært selvstendig.

    Liker

  47. Nå ringte hu fra psykiatrisk hjemmetjeneste, og hu sa det, at den her negern som bor overfor meg da, hadde klaga på at jeg prompa for mye.

    Og hu sa det, at den her negern, ikke holdt ut stanken da.

    Og hu sa også det, at jeg kunne legge meg inn på Blakstad, og bo der da.

    For NAV vil ikke gi meg penger til mat da, og jeg trenger også ny vaskemaskin.

    Noe sånt.

    Er det fordi at jeg er eldste sønn av eldste sønn, at NAV mobber meg, lurer jeg nå.

    Lærer Aakvåg sa det, i mattetimen, at prompere er nederst på rangsstigen.

    Men prompene mine er adelige, fordi jeg er direkte etter Adeler, Bååt, Gyldenfjerth, og Rumpenstanch.

    Liker

  48. «Jeg måtte jo frasi meg alle venner da lederne fortlate meg om alle de anonyme som var etter meg.»
    Hvor er logikken der? Hvorfor kan du ikke ha venner når dine kolleger reagerer på det du skriver på nettet? Hvis du hadde hatt venner i utgangspunktet så kunne du snakket med dem og kunne blåst ut din frustrasjon der istedet for å ødelegge jobben din. Men du må dumpe de vennene du har igjen fordi noen leser din facebook??

    Liker

  49. Hei,

    jeg er sosial-klient for tida.

    Men det var jeg i England og, under finanskrisen.

    Og da fikk jeg et kredittkort, fra et firma, som het Vanquis, (eller noe), i 2014, (var det vel).

    Så jeg tenkte jeg kunne prøve her og, siden at vaskemaskinen har gått i stykker.

    Hvis jeg kun søker om 5.000, så er det kanskje høyere sjanse.

    (Selv om 10.000 hadde vært bra det og.

    For jeg trenger også en ny sofa, blant annet.

    Siden at den gamle røk).

    Jeg får husbank-støtte den tjuende, så den datoen passer bra.

    (Eller kanskje den tjuefemte.

    For da har jeg noen dager til å sende pengene).

    Jeg er ungkar.

    Jeg leier og husleia er 10.400, men den betaler Nav, (og de betaler også strøm).

    Jeg får cirka 6.500 netto hver måned, i livsopphold-støtte, og noen måneder så får jeg også strøm-støtte, så man kan godt plusse på en tusenlapp, for å si det sånn.

    Jeg har gjeld fra før, (fra 90-tallet, (da jeg jobbet som Rimi-butikksjef), før jeg flytta til England, i 2004).

    Men jeg har en avtale, med kreditorene, om at jeg skal begynne å betale de, når jeg får en ny jobb.

    Så dette nye kredittkortet får første-prioritet.

    Mvh.

    Erik Ribsskog

    Liker

  50. «Nå er jeg stagnert, blitt en grønnsak.»

    Helt enig. Og gratulerer med et klart øyeblikk med selvinnsikt. Måtte det vare lenge nok til at du oppsøker hjelp!

    Liker

  51. Fru Ribsskog, Løvenbalk Hôibakken,Vedumstuen, Baronesse og Baron. Vedumstuen er dessuten vår rettmessige Dronning. Og Erik Baron !

    Liker

  52. Vi i Feige Fans har en liten markering. Det serveres pølser, øl, vi og brennevin. En gammel hippie fyrte opp en joint og ble henvist til balkongen. En av de aller eldste fikk en cigar for meget og jodlet «pizza og jussen». Han ville til tross for advarsler ikke holde kjeft og ble sendt hjem i drosje. En av de yngre og noe slyngelaktige fansene fikk advarsel etter å ha blitt fersket i det han snortet en linje cola på herretoalettet. Til tross for disse noe selsomme tildragelsene foregår støttemarkeringen i sømmelige og dannede former.

    Fakta og jussen !!! – klapp, klapp, klapp !!!

    Fakta og jussen !!! – klapp, klapp, klapp !!!

    Fakta og jussen !!! – klapp, klapp, klapp !!!

    Liker

  53. Stopp mobbingen av Laila M Nikolaisen. Dere vet alle at hun er alvorlig syk og ikke kan svare for seg. Så gi faen i å plage henne !

    Vi jobber for å få henne innlagt og at hun skal bli kvitt demonene sine.

    Liker

  54. Nei, de har ikke det! Fordi de ikke reagerer på at det aldri er oppgitt lovhjemler for noe. Alle jurister vet at man ikke kan gjøre noe mot noen uten hjemmel i lov!
    De reagerer iikke på alt det usaklige jeg opplevde. De bryr seg ikke om at NAV ikke engang flgte varslingsreglene, men bare sier at de ANTAR at de er fulgt.

    Liker

  55. «Det er altså ingen som har sett på jussen eller fakta!»

    Du skulle ha eksempler på at du er en notorisk løgner. Det jeg har sitert vet du utmerket godt er en løgn. Du lyver så det renner av deg. Men du er vel så svekket mentalt at du må tilgis. Så syk som du er nå er du bare et åndssvakt fjols som ikke kan tas på alvor. Du er 110 % utilregnelig og kan ikke tas på alvor.

    Du må få gjort noe med din psykiske sykdom, Laila (nei, det er ikke nå du skal lyve igjen og si du ikke har psykisk sykdom).

    Liker

  56. «Jussen og fakta brydde de seg aldri om.

    Det er altså ingen som har sett på jussen eller fakta»

    Dette er godt sagt, Laila !!! Ingen har sjekket pizza og jussen !!! Sett bort sett fra noen hjernedøde advokater, noen korrupte politifolk, udugelig regjeringsadvokat og ansatte i rettsvesenet, ubrukelig fagforening og hønsehjernene i Nav med flere. Men de teller ikke !!!

    Faktum er at INGEN har sett på fakta og jussen !!!

    Fakta og jussen !!! – klapp, klapp, klapp !!!

    Fakta og jussen !!! – klapp, klapp, klapp !!!

    Fakta og jussen !!! – klapp, klapp, klapp !!!

    Liker

  57. «Og som ikke sjekker
    fakta og jussen da.»

    Laila har mange strenger å spille på. Pizza og jussen blir aldri feil ! Ingen har sjekket fakta og jussen !!! Og fikk Laila noensinne anledning til kontradiksjon ? Nei, da hadde hun jo knust de(m) !!!

    Fakta og jussen !!! – klapp, klapp, klapp !!!

    Fakta og jussen !!! – klapp, klapp, klapp !!!

    Fakta og jussen !!! – klapp, klapp, klapp !!!

    Liker

  58. @Party-Ali: «Tøv. Du kollapset fullstendig og kommer ikke til å komme deg ut av hengemyren uten profesjonell hjelp.»

    Helt korrekt. Blir spennende å se om Laila noensinne får behandling eller om hun må avfinne seg med å leve resten av sitt liv som sinnssyk.

    Skulle hatt en poll på det.

    Liker

  59. Jeg tror ikke du har fått med deg noe av det jeg har skrevet om kolleger og ledere i NAV. De bygde avskjedsa mot meg og gode referanser gav de meg aldri. Målet var at jeg skulle få sparken og havne på gata! Jussen og fakta brydde de seg aldri om.

    Det er altså ingen som har sett på jussen eller fakta! Jeg SKAL tas Og dere er med på det. Jeg skjønner ikke hva dette bryr dere altså. Men dere er jo med i gjengen. Hva får dere ut av å skrive til meg? Dere tror virkelig at jeg skulle høre på dere. Motbydelig mennesker!

    Jeg husker ei fra arkivet som hadde falt ned fra en stige hjemme hos seg selv og hun døde. Jeg stusset over dette da jeg mener de også var etter henne,

    Liker

  60. «Og han skrev OGSÅ at jeg så sykere ut enn han kunne forutsett seg.»

    Rett skal være rett: Du ser ikke særlig bra ut. verken psykisk eller fysisk. Men det du skriver er minst hundre ganger verre. Alle som leser det du skriver blir straks overbevist om at du er klin, hakkenes gal ! Der er du uovertruffen ! Den skal du ha !

    Liker

  61. Kan det være Erik ? Tviler. Laila er for gammel i hans øyne. Han vil ikke ha «mongounger». Selv om Laila neppe er fertil. Og han har ikke forstått at de er jevnaldrende. Men man skal aldri si aldri.. De hadde vært et flott par ! 🙂

    Liker

  62. «Alternativet hadde vært at jeg ble drept!»

    Feil ! Dette er en vrangforestilling. Alternativet er at du IKKE fikk psykose med alvorlige vrangforestillinger og sterkt svekket dømmekraft.

    Da hadde du fortsatt i Nav, fått gode attester og kanskje hatt en god jobb som jurist i dag. Du kunne også gått veien om å bli advokatfullmektig og vært advokat i dag. Bodd i en kul kåk på Nordstrand. Omsvermet av venner og familie.

    Men sånn gikk det jo ikke. Psykosen ødela alt for deg. La ditt liv i grus. Det eneste du kan klamre deg til nå, er noen helt vanvittige vrangforestillinger.

    Ingen tror deg.

    Ingen støtter deg.

    Og du er mutters mo alene med psykosen din. Som du ikke får gjort noe med.

    Triste greier, Laila.

    Liker

  63. Alternativet hadde vært at jeg ble drept! Eller bleså nedtrykt at jeg tok mitt eget liv. Jeg måtte jo frasi meg alle venner da lederne fortlate meg om alle de anonyme som var etter meg.
    Mine brødre er ikke noe å ha. Mine foreldre er døde. Jeg har min sønn.

    Jeg har ingen vrangforestillinger. Dere gidder aldri å se på jussen eller fakta så hva vet vel dere.

    Hvilke av mine vurderinger er feil?

    Jeg har aldri tatt narkotika bortett fra da han kjekke 17 år yngre ba meg røyke noe han hadde med. Det skjedde en gang.

    Liker

  64. «Og jeg har bevist mitt slektskap da jeg fikk en enorm mental styrke da jeg havnet i konflikt med NAV»

    Tøv. Du kollapset fullstendig og kommer ikke til å komme deg ut av hengemyren uten profesjonell hjelp.

    Liker

  65. «Og jeg har bevist mitt slektskap da jeg fikk en enorm mental styrke da jeg havnet i konflikt med NAV»

    Enorm mental styrke ? Du tapte mot Nav så de suste. Alle dine vurderinger viste seg å være feil. Du er uføretrygdet, venneløs, uten familie, lider av alvorlige vrangforestillinger som du ikke får behandling for, gjør deg daglig til latter på internett og er lavest på den sosiale rangstige.

    Skal si du har forvaltet din «mentale styrke» på en imponerende måte. Spøk til side: Er det mulig å gjøre det verre for seg selv ? Da må du vel ta narkotika intravenøst ? Det er neste steg ned på stigen.

    Liker

  66. Det er forskjell på å si at man HAR en psykisk sykdom og si at man ser psykisk syk ut. Og han skrev OGSÅ at jeg så sykere ut enn han kunne forutsett seg.

    Men jeg har altså høyt blodtrykk i lungene og bruker 120 mg Adalat Oros pr dag. Dvs 2 tabletter pr dag av 60 mg Det vanlige er 30 mg eller 60 mg. Så da får man sløve øyne! Han sa jo også selv at det var en alvorlig sykdom da jeg sa jeg hadde sykdommen. https://www.helsenorge.no/sykdom/lunger-og-luftveier/hoyt-blodtrykk-i-lungene-PAH/

    Liker

  67. Dessuten tror jeg ikke en dritt på at du har funnet deg en mann. Så store idioter finnes ganske enkelt ikke.

    Liker

  68. Dere svarer meg jo her. Og det er for det meste trakassering! Og jeg får pakker og regninger på ting jeg ikke har bestilt. Og jeg har allerede lagt ut flere hundre kroner for retutporto.

    Og jeg er ikke kongelig. Jeg står på slekstreet til Harald Hårfagre. Mener du at man ikke kan vite slektstreet til kong Harald heller?

    Og jeg har bevist mitt slektskap da jeg fikk en enorm mental styrke da jeg havnet i konflikt med NAV: Mitt mål var å overleve da det var eneste alternativ og det gjorde jeg!

    Hva annet enn mitt slektstre er det som gjør at dette skjedd meg?

    Liker

  69. Og advokaten hadde sin ord i behold. Han sa det samme som hundrevis andre har sagt til deg. Og som de har helt rett i.
    Ergo løy advokaten ikke. Han fortalte sannferdig hva han hadde observert. Og det er ikke å lyve. Det er tvert i mot du som lyver om advokaten. Nedrig som du er.

    Liker

  70. Det er mange eksempler. Du påstår at advokaten i Codex løy når han sier han oppfattet deg som psykisk syk. Det er en logisk umulighet. Og dette har du blitt gjort oppmerksom på mange ganger. Allikevel gjentar du løgnen.

    Det du i realiteten sier, er at advokaten IKKE oppfattet deg som sinnssyk, men sier det likevel. Det er selvfølgelig bare tull. Han løy beviselig ikke. Han fortalte bare det han helt korrekt observerte og som alle vet er sant.

    Jeg tror ærlig talt ikke du forstår dette. Din virkelighetsoppfattelse er så forstyrret at du ikke klarer å skille mellom vrangforestillinger og virkelighet.

    Andre eksempler er dine åpenbart feilaktige forestillinger om massiv forfølgelse. Det må være uriktig. Og sånn sett løgn. Men for deg – som lider av paranoia – er dette virkelighet. Selv om alle forstår det umulig kan stemme.

    Det samme gjelder forestillingene dine om kongelighet. De tilbakevises enkelt. Stamtavlen din er verdiløs. Historisk dokumentasjon foreligger ikke så langt tilbake i tid.. Matematisk er det beviselig umulig. Det eneste som tilsier kongelighet, er din grandiose vrangforestilling. Pinlig nok. Det enste som er sikkert er at det med 99,999999999999999999999999999999999999999999999999999999 og flere hundretusen 9-tall til % ikke stemmer.
    Allikevel tror du det. Løgn eller vrangforestilling ? Det er ett av to.

    Dermed blir det semantikk. Hva betyr ordene ? Er det løgn ? Eller vrangforestillinger ? . Resultatet er uansett det samme:

    En helt usann og fullstendig uriktig gjengivelse av de faktiske forhold.

    Liker

  71. Ikke bare er du sinnssyk, psykopat og sadist. Du er også en notorisk løgner. Skulle det mot formodning være sant at du har truffet en mann, er det en alvorlig tragedie under opprulling. Det kan umulig gå bra. Du bør absolutt ikke ha noe med andre mennesker å gjøre. Med mindre vi snakker om behandlere innen psykiatri.

    Liker

  72. At ei kvinne finner seg en mann, er normalt en hyggelig nyhet. Om Laila skulle finne seg en mann, er det den komplette oppskrift på katastrofe og tragedie.

    Når det skjærer seg – og det vil det garantert gjøre -, vil Laila garantert henge ut vedkommende offentlig under fullt navn så lenge hun lever. Hun vil gjøre alt hun kan for å sverte ham og lage helvete. Som vi vet er Laila 110 % psykopat, den fullkomne sadist og har null selvkritikk og impulskontroll.

    I verste fall ender det med drap. Og det er slett ikke utenkelig.

    Skulle Laila snakke sant- noe hun kun unntaksvis gjør – og det er sant at hun har funnet seg en mann og han leser dette, så er det kun ett råd som teller:

    KOM DEG TIL HELVETE BOR FRA DEN ONDSKAPSFULLE HEKSA FORT SOM FAEN !!! HU ER KLIN GAL. FOR 30 ÅR SIDEN HADDE HUN VÆRT I REIMER PÅ GAUSTAD !!!

    Liker

  73. Ingen er overrasket over at du støtter Putin. Og ingen er overrasket over at du ikke skjønner at Putin ville knust et udugelig null som deg som kakerlakk under støvelen.

    Du ønsker flest mulig uskyldige – herunder også barn – en pinefull og langsom død. Du støtter barnemorderen ABB.
    Og da er det bare naturlig at du støtter en psykopatisk sadist som Putin som sender ut soldater for å voldta og drepe barn og kvinner i Ukraina.

    For Laila er det helt naturlig å støtte opp om slike ufattelige grusomheter. Det er faktisk Laila i et nøtteskall. Så avskyelig og motbydelig er du faktisk.

    Liker

  74. Grei kar da, han gutten din. Ikke alle som gidder engang å handle for mora si. Merkelig det der. At kvinner skal være så huslige, å se alt som må gjøres. Og at noen menn bare tror at maten lager seg sjøl, og at oppvasken går fra benken og vasker seg sjøl, og klærne bare dukker opp reine i skap og skuffer. Mine får sitte i skittentrusene sine hvis de ikke bidrar, Haha! Men det er nok en krangel og diskusjon for en annen dag. Ha en fin helg, Laila.

    Liker

  75. Du skriver at du har fått deg en mann. Det virker helt usannsynlig. Ikke på grunn av utseende. Men på grunn av at du helt tydelig er psykisk syk. Ingen mann vil ta med ildtang på en slik kvinne da det er ensbetydende med pådra seg selv en masse trøbbel. Med mindre han da er alvorlig sinnslidende selv. Alternativet er da din egen sønn.

    Eller har du fått deg en sinnssyk mann ?

    Liker

  76. » Hun sier det som det er»

    I tillegg er det allment kjent at det har klikka for Trim-Kari og at hun ikke lenger verken kan anses som oppegående eller tilregnelig. Hun er så ute av vater at hun ikke tas alvorlig.

    Altså akkurat som deg, Laila. Ikke rart du liker henne.

    Liker

  77. Hadde vi dag skrevet 9. april 1940 ville Laila vært snar med å melde seg inn i NS og dermed bli en forhatt landsforræder.

    En ting er hennes utsøkt avskyelige og frastøtende uttalelser. En annen ting er at hun, som nesten alle som meldte seg inn i NS under krigen, er/var tapere og utstøtte. De tilhørte de laveste sosiale klassene. Akkurat som Laila.

    Laila forstår like lite av krigen i Ukraina som hun gjør av sin egen liksom- sak mot Nav. Altså praktisk talt ingen ting. Vurderingsevnen er ødelagt av psykose og er på nivå med en gjennomsnittlig psykisk utviklingshemmet. Moralen er torpedert som følge av misforstått hat, utilstrekkelighet og veldokumentert psykisk sykdom. Virkelighetsforståelsen er som etter 500 kraftige fleinsopp skylt ned med 2 liter vodka.

    Har hun virkelig truffet en mann er det antagelig det verste som noensinne vil skje med denne mannen. Det kan umulig gå bra. Stakkars idiot !

    Liker

  78. Så bra! Og hvis det ikke funker, hvem trenger vel en mann. Erfaringsmessig er det mange ganger som å ha et ekstra barn i huset…Ikke alle er flink til å ordne, rydde, vaske etter seg. Lage mat. Mange bare sitter å venter på å bli servert. Ikke alle, da. Uansett, kos deg! Og lykke til! Håper du gir litt fanden i vold og gjør noe fint bare for Laila. Noe som du har godt av. Syns er gøy. Driter i alle disse feidene og gammelt mugg. Hepp, hepp, Laila.

    Liker

  79. Du snakket jo bare tull. Ukraina er fredelig land? Despoten Putin? Ukraina har vært i krig siden 2008 og de er gjennomkorrupte og er styrt av USA. USA burde gjort som Russland under Cubakrisen og trukket seg tilbake. Et lands leder skal jo passe på sin befolkning og det landet bygger på. Det er vel frivillig for russere som ikke liker seg i Russland å flytte til utlandet.

    Dette landet som valgte en konge fra utlandet da landet skulle bli et fritt og selvstendig land er da ikke noe å støtte opp om. Og staten burde ihvertfall ikke gått etter de etniske etterkommerne etter konger for å ødelegge deres liv!

    Liker

  80. «Og dere støtter Ukraina da eller?»

    Ingen er overrasket over at du støtter despoten Putins overfall på et fredlig naboland. Du hadde nok vært en ussel quisling som hadde støttet tyskerne 9. april 1940 også som den patetiske taperen du er.

    Liker

  81. «Og dere støtter Ukraina da eller?»

    Ingen er overrasket over at du støtter despoten Putins overfall på et fredlig naboland. Du hadde nok vært en ussel quisling som hadde støttet tyskerne 9. april også.

    Liker

  82. Kjære Laila Monica.

    Kjenner du en Veronica?

    -som spiller harmonica?

    -Som er søstra til Eskimonika?

    Nei, jeg tenkte vel det. At du ikke vedkjenner deg det.

    Du er stå og påståelig.

    Regelrett uoppnåelig.

    I din vrange og vilje,

    Sannhet og fantasi ikke skilje,

    Men det må du jo nå,

    Begynne å forstå

    At det er håpløst å krangle,

    Med gudhverman og alle,

    Elisabeth, Mona og Kalle.

    Ja, så og si alle!

    Du vil ikke se, ikke kjenne deg ved,

    At nå må det ta slutt, ta å ro deg litt ned.

    Løs deg opp til slutt.

    Syng en trudelutt!

    Få deg et kjæledyr,

    Bli kjent med en fyr!

    Ikke vær så vrang og sta!

    Du er jo pen, det skal du jo ha.

    Bare synd du er så sint.

    Angriper fortere enn svint.

    Ingen vil deg vondt.

    Fortiden må du få forsont.

    Få ting litt på avstand,

    Dra til et varmt land.

    Dra til et sydlig strøk!

    Ikke bli et gammelt øk!

    Klin litt med Kjartan og Pablo.

    Dans med Siw-Tone og Barbro.

    Spis reker og drikk litt vin!

    Med etpar innabords blir de fleste fin!

    Lek deg litt. Lev ditt liv.

    Ha litt het elskov med Steve.

    Legg bort din sorg og ditt drama,

    Gi fanden i vold,

    Du er jo DEN dama!

    Dette er ikke holdbart,

    Det er ingen vei å leve.

    Slutt å sloss, krangle og streve.

    Nei, rock n roll du, gamle møy.

    Dra til en eksotisk øy.

    Du trenger jo egentlig ingen mann.

    Det er jo sexleketøy i bøtter og spann!

    Men skaff deg litt glede!

    Gå ut av ditt lune rede!

    Glem din vrede, nå er du rede.

    Folk vil deg faktisk godt,

    Og vi vil du skal leve,

    Et liv som er verdig,

    Et langt et, med glede.

    Liker

  83. Hypatia Villeren. Det er da blitt gjort. Av flere enn meg. Kanskje du kan sende en bekymringsmelding du også. All punktene du her nevnte er blitt tatt med. Men ingenting skjer. Jeg tror at Laila holder fortet sitt, hun. Ingen kan/vil hjelpe, selv om hun skulle trenge det. Det må være noen hakk sprøere enn dette for at noen instanser kan gripe inn. Men det er litt som en ulykke. Man vil ikke se, men allikevel så må man se hva som skjer i neste innlegg. Her er vi jo. Du også.

    Hei, Laila! Håper alt er vel med deg! Skjera?

    Liker

  84. Vi ble jo målt og skulle føre opp antall saker vi tok pr dag og hver uke. Så jeg så jo selv hvor mange flere saker jeg tok enn de andre. Og det likte de dårlig. Det var nok derfor de hele tiden sa kvalitet fremfor kvantitet og de trodde jeg glemte oppgaver eller gjorde feil for å få unna et stort antall saker. De trodde man da fikk stjerne i boka! Men det fikk jeg ikke altså. Det var vel derfor de klagde på meg også anonymt til mine ledere. Kanskje derfor de stalket meg på nettet også. Det var jo delvis pga meg at NAV Oslo forvaltning fikk uføresaker fra flere fylker i landet da NAV skulle omorganisers da effektivitet ble målt.

    Etterhvert fikk de jo fjernet denne målføringen og vi skulle vurders som en felles enhet.

    Liker

  85. Du må gjerne to du gjorde en bedre jobb enn de andre der, det behøver ikke være riktig. Virker som om du overvurderer deg selv.

    Liker

  86. Tipper «Fornuftens Røst» enten er de fra Lærdal, Barnevernet, tidligere ledere og/eller kolleger i Nav, advokatene, homofile nettverk, Ap, psykiatere, sosialister, Ribsskog, Politiet, Forsvaret, eksene dine eller til og med Kongen !!!

    Mulig også at de har slått seg sammen !!! De er livredd deg alle sammen !!!

    Harald Hårfagre !!! Klapp, klapp klapp !!!
    Harald Hårfagre !!! Klapp, klapp klapp !!!
    Harald Hårfagre !!! Klapp, klapp klapp !!!
    Fakta og jussen !!! – klapp, klapp, klapp !!!
    Fakta og jussen !!! – klapp, klapp, klapp !!!
    Fakta og jussen !!! – klapp, klapp, klapp !!!

    Liker

  87. Hans klage på meg har betydning for saken da det viser at de ikke ville fortelle meg hva møtet gjaldt da jeg ble innkalt da han klagde på meg. Og det var heller ikke grunnlag for å innkalle meg da jeg ikke hadde gjort noe galt. De var bare redde for at han skulle vite hva de drev med og måtte derfor undersøke hva jeg hadde fortalt han og skremme meg.

    Det er også viktig for saken da avdelingsdirektøren løy om at jeg hadde truet med å gjøre noe med hans saker i NAV om han gikk fra meg og at dette referatet lå i min personalmappe. Noe han altså ikke gjorde og det står ikke i referatet fra saken heller.

    Etter min oppfatning så gjorde jeg en bedre jobb enn mange av de andre der. Jeg var effektiv, jobbet meget selvstendig og slo opp i lovverket selv, og jeg var hjelpsom og tok også over mange av de andres saker. Jeg tok de tyngste klagesakene og hjalp avdelingen med det. Jeg hentet også ofte kopipapir i ekser fra kjelleren med tralle, jeg fikset alltid kopimaskinen der ark satte seg fast. En gang var jeg kaffeansvarlg også. Og jeg var jo tillitsvalgt og valgte bl.a møbler da jeg mente det var viktig med sosiale møteplasser med mer.

    Liker

  88. Din eks’ uttalelse og vurdering av deg stemmer på en prikk med Nav sin vurdering av deg og ditt arbeidsforhold, alt det du selv har lagt ut på nett av andres vurderinger av deg og dine egne formuleringer. Så hva ønsker du å oppnå med dette siden ingenting taler til fordel for deg? Dette var heller ikke et grunnlag for at du mistet jobben, du gav Nav så mange andre grunner til det at denne saken kunne holdes utenom. Du har rett i at vi ikke vet noe om hva du faktisk har sagt til han og det har heller ingen betydning siden dette ikke er en del av saken mot deg. Men han beskriver som sagt din personlighet på akkurat samme måte som all annen dokumentasjon i saken gjør, inkludert det du selv forfatter. Det er helt utrolig at du vil legge ut en sånn vurdering av deg selv, det er bare mer dokumentasjon på at Nav gjorde rett og skulle agert lenge før de til slutt gjorde det.

    Liker

  89. Selv små barn vet at de som sier andre er dumme, er dumme selv !!! På nøyaktig samme måte forholder det seg med de som sier andre er psykisk syke !!! De er nemlig psykisk syke selv !!! Det følger av logikken !!!

    Laila har aldri hatt noen psykisk sykdom !!! Det har vi hennes æresord på !!! Og det finnes ikke skriftlig bevis på at hun er psykisk syk !!! Ergo kan hun ikke være psykisk syk !!!!! Det er umulig !!!!!

    Og hva med fakta og jussen !!!??? Hun fikk aldri mulighet til kontradiksjon !!! Og hun hater de !!!!!!!!!!!!

    Fakta og jussen !!! – klapp, klapp, klapp !!!

    Fakta og jussen !!! – klapp, klapp, klapp !!!

    Fakta og jussen !!! – klapp, klapp, klapp !!!

    Liker

  90. Mobbing av en som alle skjønner er psykisk syk, er ikke pent. Og alle forstår straks at Laila er alvorlig syk. Leser man bloggen hennes i tre minutter, er man overbevist.

    Men Laila er en mobber av de helt sjeldne selv. Hun mener det er ukrainernes skyld at russerne angriper dem og bedriver massedrap på sivile. Hun ønsker terror i Norge med flest mulig uskyldige ofre. Hun henger ut omtrent alle som har vært så uheldige at de har hatt med henne å gjøre og ønsker dem døde. Hun hyller ABB. Hun er rasist. Hun er så intolerant, ful, ondskapsfull og fordømmende som det er mulig å få blitt.

    Hun er i det hele tatt motsatsen til et vennlig og elskverdig menneske. Og bortimot klin umulig å like. Hun fortjener og trenger korreksjoner. At det noen ganger tipper over og kan ligne mobbing er nesten ikke til å unngå.

    Liker

  91. Enig med Margareth, dette er mobbing. Det er dårlig gjort å plage et åpenbart psykisk sykt menneske på denne måten. Om noen virkelig ønsker å hjelpe henne, send heller en bekymringsmelding på e-post til bydelsoverlegen i bydel Gamle Oslo og vis til denne bloggen og facebooksiden hennes og be om at man vurderer å fatte vedtak om en tvungen legeundersøkelse slik at det er mulig å få gitt henne den hjelpen hun trenger, men på grunn av sykdommen ikke er i stand til å innse at hun har behov for.

    Liker

  92. Innkjøp av rullestol til Laila Monica Nikolaisen

    Hvordan kan vi skaffe rullestol til Laila Monica Nikolaisen? Hun bruker helst elektrisk rullestol med firehjulstrekk.

    Liker

  93. Jeg og Elisabeth synes det du skriver er noe tull og løgn og babbel fra ende til annen.

    Liker

  94. Han forstår garantert hvordan det er fatt med deg og at du må ha behandling for å bli frisk. Men jeg gjetter på at han ikke tør si det til deg. Da vet han at du vil klikke fullstendig. Dermed er en åpent og fortrolig tone ikke mulig. Han må late som ingenting. Sannheten må forties. Da blir det forknytt og tvers igjennom falskt.

    Jeg håper han slipper denne uforholdsmessig store personlige belastningen og unngår kontakt med deg. En normal relasjon er kun mulig etter at du har blitt helbredet for sykdommen din. Men så lenge du benekter psykisk sykdom og ikke er farlig nok til å bli tvangsbehandlet, ser det dessverre meget mørkt ut.

    Liker

  95. Hvis han ikke har brutt kontakta med deg må jo møtene med deg være en voldsomt stor belastning for ham. En pinlig og trykkende oppvisning i forstillelse og falskspill.

    Liker

  96. Det må være helt fryktelig for sønnen. Skal han ha kontakt med moren, må det være som omsorgsperson og støttekontakt. Og sånn skal det selvsagt ikke være.

    Han kan ikke bebreides om han har sett seg nødt til bryte kontakten. Tvert i mot er det høyst forståelig.

    Liker

  97. Å Herregud, så flaut Laila…At du orker. Jeg syns så synd på familien din, for ikke å snakke om sønnen din. At du velger dette, foran han. Så mye det må såre han. Har du kontakt med han? Han må jo syns det er for jævlig at du velger dette i stedet for han. Stakkars gutt. Jeg håper faren hvertfall er der for ham, når mora heller velger dette våser.

    Liker

Stengt for kommentarer.